הפלקון וחייל החורף פרק 6 ואחרון!! 🦅💖⛄😍

Lhuna3

Well-known member
באמת? את חושבת שהיא הבינה שהיא היתה שובבה קטנה(שהתעללה מנטלית ופיזית בעיירה שלמה לדרגה שהם העדיפו למות) ועכשיו היא הבטיחה ש "רק פעם אחת ודיי" ?
לא, זה לא בקטע של לזלזל בחומרה של מה שהיא עשתה.
אני חושבת שאפשר להבין שעשית דבר רע מאוד - בלי להתכוון לעשות רע, ושוב זה לא הקטנה של המעשה הרע, אבל איכשהו לג'ון ווקר נראה שקל לך מאוד לסלוח ולראות בו קורבן של פוסט טראומה שעשה דברים רעים לא מתוך שליטה וכוונה, ואילו את וונדה אתה לא מוכן לראות באור דומה, כמי שעשתה רע מתוך כאב עצום וחוסר יכולת לעבד את רגשותיה - אז אם לחזור לתחילת המשפט שלי - אני חושבת שאפשר להבין שעשית דבר רע מאוד, להצטער עלכך ולהכות על חטא, ולשאוף מכאן והלאה לעשות טוב כסוג של תיקון.
היא לא תהיה הראשונה.
אני מזכירה לך שטוני סטארק היה די חלאה, רודף בצע ציני שהנשק שמכר הרג המון אנשים בתחילת הסיפור שלו. בין השאר את ההורים של וונדה. ואז הוא עבר משהו והפך לטוב. ואצלה לא היה אפילו שמץ מהציניות המובניית באישיות שהיה אצלו בתחילת הדרך.

didalf

Well-known member
לא, זה לא בקטע של לזלזל בחומרה של מה שהיא עשתה.
אני חושבת שאפשר להבין שעשית דבר רע מאוד - בלי להתכוון לעשות רע, ושוב זה לא הקטנה של המעשה הרע, אבל איכשהו לג'ון ווקר נראה שקל לך מאוד לסלוח ולראות בו קורבן של פוסט טראומה שעשה דברים רעים לא מתוך שליטה וכוונה, ואילו את וונדה אתה לא מוכן לראות באור דומה, כמי שעשתה רע מתוך כאב עצום וחוסר יכולת לעבד את רגשותיה - אז אם לחזור לתחילת המשפט שלי - אני חושבת שאפשר להבין שעשית דבר רע מאוד, להצטער עלכך ולהכות על חטא, ולשאוף מכאן והלאה לעשות טוב כסוג של תיקון.
היא לא תהיה הראשונה.
אני מזכירה לך שטוני סטארק היה די חלאה, רודף בצע ציני שהנשק שמכר הרג המון אנשים בתחילת הסיפור שלו. בין השאר את ההורים של וונדה. ואז הוא עבר משהו והפך לטוב. ואצלה לא היה אפילו שמץ מהציניות המובניית באישיות שהיה אצלו בתחילת הדרך.
|כן||!||כן||!||כן||!||כן||!||כן||!||כן||!||כן||!|

Lhuna3

Well-known member
מסתמן שהיא תהיה הרעה בדוקטור סטריינג׳ 2...
תשמע, אני לא יודעת מה מתכננים הכותבים והכל יכול להיות.
אבל אגיד זאת כך: זה יהיה מאוד מוזר לי אם היא תהיה באמת רעה פתאום. כי זה יהיה פתאום. איזה מניע יש לה להיות רעה? היא לא הוצגה לנו עד עכשיו בסיפור כנבלית. היא התחילה כאויבת של הנוקמים מתוך שאיפת נקם בסטארק שהרג בעקיפין את ההורים שלה, אבל מהר מאוד גילינו שהלב שלה במקום הנכון כאשר היא הפכה צד מייד ברגע שהבינה ש"השותף שלה" (אולטרון) הוא נבל שרוצה להשמיד את העולם.
היא מאותו רגע פעלה עם הטובים בלב שלם והיתה שבורה אחרי שפגעה בטעות בחפים מפשע.
בוונדהויז'ן היא חזרה לכאורה לתפקיד הנבל, היא בפועל עשתה דבר נוראי, אבל כמו שכתבתי לא ממקום של כוונה ולא באופן לחלוטין מודע ומבין. ובסוף הסדרה היא ויתרה על הדבר הכי יקר לה בעולם, ויז'ן והילדים שלה, החלום שלה למשפחה מאושרת, בגלל שהבינה כמה שהיא פגעה ובגלל היא לא אדם שרוצה לפגוע.
אז אוקיי, עקרונית היא היתה פעמיים "בצד הרע" ויכולים להחליט שאחרי שגילתה את כוחה כמכשפת הארגמן היא תבחר בצד הזה הפעם באופן מודע וסופי. אבל זה לא מתיישר לי עם איך שהציגו לנו את האופי הפנימי שלה לאורך כל הדרך, ויצטרכו לשכנע אותי שזה הגיוני שהיא תהפוך ככה את עורה. יכול להיות שלהציל את הילדים שלה מאיפה שהם לא נמצאים עכשיו שהיא שמעה אותם קוראים לעזרה - זה יהיה מניע עבורה שוב לעשות דברים רעים, אבל זה יהיה קצת חזרתי בעיני.
אני מקווה שמה שלא יהיה - זה לפחות יראה הגיוני.
מצד שני זו לא תהיה פעם ראשונה שדמות הופכת את עורה בלי שזה יראה לי לגמרי הגיוני, אז מי יודע.

didalf

Well-known member

מילי08

Well-known member
אין מה להגיד - כשסאם נכנס כקפטן אמריקה- זה היה מרגש, אבל זה שהוא עדיין פאלקון זה קצת מוריד מהחשיבות של הקפטן כקפטן. בקיצור- עשו הכלאה ועכשיו יש לנו פאלקון אמריקה. גם זה משהו.
באקי כפרעליו!!! איך הוא ישר יודע מה לעשות. אני אפילו לא זוכרת מה רציתי לכתוב עליו, רק סימנתי לי הערה - באקי! :-D
ג'ון מופיע בתחפושות ילדים ועסוק בנקמה ולא בהצלה כמו באקי כפרעליו. בסוף מתעשת וקיבל ממני ח"ח.
לא באמת הופתעתי ששרון היא הסוכן כוח, אבל הסיבה היתה ממש מאכזבת וילדותית. כמו שניק כבר אמר לי על הסרטים - יש למארוול בעיה ליצור נבלים מעניינים.
קארלי נזכרת להתנצל רק אחרי שיורים בה - נו באמת. היתה כל כך חדורת מטרה כל הזמן. ממש עד הרגע האחרון, ולכן חזרה בתשובה על ערש דווי היא מאוד לא אמינה.
המבט של באקי כפרעליו בזמן הנאום של סאם |מאוהב|. מלא הערכה והערצה |מאוהב|. אפילו אני רציתי למחוא לסאם כפיים.
ג'ון הפך ל יו.אס. אייג'נט... לא שזאת היתה הפתעה, אבל בכל זאת... עד שכבר חשבתי שהוא השתפר... הרצון הזה לשמור על כוח - גם פיזי וגם ריבוני הוא מאוד גברי, ולא בקטע טוב.
השיחה של באקי עם הזקן הסיני בסוף היתה כל כך סתמית, העיקר לסמן וי (לבאקי ולצופים). אפשר היה לוותר על זה לגמרי.
כנ"ל השיחה של סאם עם אייזיה - סתם ניים דרופינג של דמויות מפתח שחורות בלי משמעות. אבל המחווה של סאם במוזיאון (מתי הוא הספיק?!) היתה יפה ומרגשת מאוד.
הילדים שתלויים על הזרוע של באקי בסוף :-D |מאוהב|. גם אני רוצה :-D.

למרות הבעיות, היה פרק טוב בעיני. אהבתי שנכנסנו ישר לאקשן ולא מרחו את זה. סאם ובאקי היו מתואמים ביניהם. שוחררנו מה-לא קפטן וקיבלנו פאלקון אמריקה כפיצוי.
אין לי יותר מידי מה לכתוב. סה"כ לא היו הפתעות. הסדרה הלכה בדיוק לאן שנראה היה לי שהיא הולכת מהפרק הראשון, להפוך את סאם לקפטן אמריקה ששלם עם עצמו ושהציבור + הצופים מקבלים אותו.
היא עשתה את זה סה"כ לא רע.
למרות שגם לא נפלתי משום דבר במיוחד.
חוץ מזה הביאה לנו את ווקר בתור U.S Agent שאני מבינה שזו דמות מוכרת מהקומיקס, אבל לי כמובן זה לא אומר כלום. ואת ג'וליה לואיז דרייפוס (אמנם נראה שבתפקיד קטן), וזה ששרון בצד של הרעים בסוף זה לא משהו ש"ידעתי" אבל גם לא היה ממש הפתעה מיוחדת כי זו אפשרות שאנשים כבר העלו (וזה הבעיה עם תיאוריות).
לא מתתי על הנאום חוצב הלהבות של סאם, אבל יאללה בסדר.
אהבתי את הדואליות של ווקר, קצת חבל לי שבסוף הוא כן "עם הרעים" למרות שלא ברור לי אם הוא בכלל מבין שזה "רעים" ולמען האמת אני לא מבינה עד הסוף את הקטע עם ואל ומה עובר לו בראש בדיוק.
לא הבנתי גם בסוף מה ואל התכוונה בקשר לזימו ומה ההודעה שהיא קיבלה.
מסכימה עם הכל.
הנאום של סאם היה בסדר בעיני. רואים שהוא עשה את השיעורי בית שלו ושינן הכל לפני כן :-D
מה זה "דודים" ?
הדודים ששולחים לנו סרטים מאמריקה
ג'ון ווקר מקבל בשמחה את השם US Agent ומאוד שמח מזה כאילו הוא ידע שזה השם של הדמות שלו בקומיקס.
:-D
כן היה מעניין מה שקרלי אמרה לה - שהיא רוצה לנקום בעולם על מה שהא עשה לה.
באמת? בעיני זה היה טיפשי. סיבה מאוד ילדותית. זה קצת לתת גיבוי לכל טרוריסט אפשרי - כי "אכלו לי שתו לי"
כן, זה בשלב הזה כבר היה צפוי. זה עדיין נעשה טוב. אבל תכלס רוב העבודה הרגשית לזה נעשתה בפרק הקודם. הפרק הזה רק הביא את זה הבייתה ולסגירה.
נכון
וראו איזה איש זקן מסתכל על זה. רק אחרי שראו את זימו עשיתי את ההקשר שזה היה המשרת ההוא שלו שראינו בפרק 3.
גם אני הבנתי את זה רק אחרי שראו את זימו. לא קלטתי מי זה הזקן
למה בדיוק הוא הסכים? כל מה שראינו אותה אומרת לו בשיחה הקצרה בפרק שעבר היה די מעורפל.
הוא מבסוט שיש לו עדיין "תפקיד" וכוח על. נראה לי שבשלב הזה לא משנה לו איזה תפקיד, העיקר שהוא ירגיש חשוב.
כן... בטלויזיה לנאומים של הגיבורים תמיד יש יותר השפעה ממה שהגיוני שיהיה להם.
וגם מציק לי קצת שתמיד האנשים שהגיבור "נוזף בהם" מקבלים בהכנעה את הנזיפה ומשפילים עיניים, במציאות זה לעולם לעולם לעולם לא ככה, תמיד יש להם טיעוני נגד מהצד שלהם ואף אחד באמת לא מגיב כמו ילד קטן שפתאום מבין שהוא "היה ילד רע".
עזבי את זה... אותי מטריד שלאנשים יש נאומים מוכנים בשלוף, ועוד אחרי קרב ארוך ומתיש.
גם בסדרות של עורכי דין זה מעצבן אותי שאף פעם לא מגמגמים או מתלבטים או צריכים לעצור ולחשוב על ניסוח (ובכלל בסדרות עו"ד הם גם תמיד, אבל תמיד, שומרים על פאסון ואף אחד ושום דבר לא מוציא אותם מאיפוס |תוהה|)
מודה היה מרגש לראות את סאם נכנס בתלבושת פלקון אמריקה הזאת עם המגן.
גם לי
אבל היה רגע שהצחיק אותי שקרלי ואלה שמו מחסום ובאקי ראה את זה וחשבתי שהוא יעשה איזה זינוק מגניב מעל זה עם האופנוע אבל לא, הוא פשוט העיף את עצמו ונפל מאחורי זה
נכון! :-D גם אני ציפיתי למשהו אחר. הוא עף על החייל ההוא בצורה כל כך חסרת חן :-D
האמת יש פה מצב בעייתי ואני לא יודעת מה הפתרון. כי כאילו מצד אחד האנשים האלה הפליטים שנשארו והתנחלו בבתים של אנשים לא יכולים להשאר שם כשהם חזרו מה אשמים המתפוגגים? ומצד שני גם היחס לפליטים האלה אכזרי. לאדעת מה צריך לעשות באמת שלא.
אמממ. ת'אנוס צדק...?
ואז הוא מסתכל במסעדה מבחוץ על יורי והזאתי מהדייט בשילוב של עצב והקלה ושמחה על זה שליורי יש מישהו. יאוו סבסטיאן סטאן מלך הלהעביר מליון רגשות במבט אחד
וואלה? אני לא לגמרי הבנתי את המבט עליהם במסעדה
2. באקי כבר לא חייל החורף גם כן!! אני רוצה גם לו שינוי. אפשר לקרוא לזה "קפטן אמריקה ומלאך החורף" או משהו? אה רגע "קפטן אמריקה והזאב הלבן" לבאקי גם יש שם הולם יותר!
הזאב הלבן!
השם החדש שלו הוא בח"ו. (באקי חזיר וונקרו. אנחנו מתחתנים והוא לוקח את השם שלי)
עוד לא קיבלתי את ההזמנה? שלחת בדואר ישראל?
יואו, אבל כל הגיפים ששמת מושלמים!
בכלל כמו בכל סרט מאז הנוקמים הראשון - איפה כל השאר??? מה עושה סטריינג' למראה הבלגן הזה? באנר? אנטמן? קלינט? רודי שאפילו כבר ראינו?? הם ראו את ווואנבי קאפ הזה בטלוויזיה וזה לא הזיז להם?????
נכון. מבאס שלא היתה אפילו התייחסות תסריטאית. לא רוצים לשלם לשחקנים מלא כסף על הופעה קצרה - לגיטימי, אבל אפשר היה לציין את זה איכשהו.
אני קצת התאכזבתי שלא היה לנו הרבה באקי בפרק, בכללי מרגיש כאילו הסדרה הלכה יותר לכיוון של סם ולא של ג'יימס.
דווקא לא הרגשתי את זה. הגיוני שסאם יקבל יותר תשומת לב כי הוא מלכתחילה היה חייל למופת ואין לו עבר בעייתי כמו לבאקי.
אמרו שלא תהיה עונה שנייה של ״הפלקון וחייל החורף״
באמת?! לפי הסוף הייתי בטוחה שתהיה עונה נוספת.
אין לי באמת חשש מכך שקווי העלילה הפתוחים לא יימשכו באיזשהו אופן.
אבל נראה לי שבסרט צריך איזה איוּם גדול ומשמעותי, ושרון היא לא באמת..
גם כל הפעלולים החדשים שהוא יכול לעשות ממש מחפים על העובדה שאין לו כוחות על.
|כן|
הרעים הם טובים (זימו יא אח!),
:-D :-D
למה כולם חושבים שתהיה עונה 2?
מבחינתי זו פשוט ציפייה מהמדיום הטלוויזיוני בניגוד לקולנועי. אם טרחו לעשות סדרה ולא סרט אז לי זה מתקשר מיד עם המשכיות לטווח ארוך
מסתמן שהיא תהיה הרעה בדוקטור סטריינג׳ 2...
אוי, לא! זה מאכזב נורא. אני רוצה שהיא תעבוד ביחד עם סטריינג' ולא נגדו

מילי08

Well-known member
היא לא תהיה הראשונה.
בול!
זה יהיה מאוד מוזר לי אם היא תהיה באמת רעה פתאום. כי זה יהיה פתאום. איזה מניע יש לה להיות רעה? היא לא הוצגה לנו עד עכשיו בסיפור כנבלית. היא התחילה כאויבת של הנוקמים מתוך שאיפת נקם בסטארק שהרג בעקיפין את ההורים שלה, אבל מהר מאוד גילינו שהלב שלה במקום הנכון כאשר היא הפכה צד מייד ברגע שהבינה ש"השותף שלה" (אולטרון) הוא נבל שרוצה להשמיד את העולם.
היא מאותו רגע פעלה עם הטובים בלב שלם והיתה שבורה אחרי שפגעה בטעות בחפים מפשע.
בוונדהויז'ן היא חזרה לכאורה לתפקיד הנבל, היא בפועל עשתה דבר נוראי, אבל כמו שכתבתי לא ממקום של כוונה ולא באופן לחלוטין מודע ומבין. ובסוף הסדרה היא ויתרה על הדבר הכי יקר לה בעולם, ויז'ן והילדים שלה, החלום שלה למשפחה מאושרת, בגלל שהבינה כמה שהיא פגעה ובגלל היא לא אדם שרוצה לפגוע.
אז אוקיי, עקרונית היא היתה פעמיים "בצד הרע" ויכולים להחליט שאחרי שגילתה את כוחה כמכשפת הארגמן היא תבחר בצד הזה הפעם באופן מודע וסופי. אבל זה לא מתיישר לי עם איך שהציגו לנו את האופי הפנימי שלה לאורך כל הדרך, ויצטרכו לשכנע אותי שזה הגיוני שהיא תהפוך ככה את עורה. יכול להיות שלהציל את הילדים שלה מאיפה שהם לא נמצאים עכשיו שהיא שמעה אותם קוראים לעזרה - זה יהיה מניע עבורה שוב לעשות דברים רעים, אבל זה יהיה קצת חזרתי בעיני.
אני מקווה שמה שלא יהיה - זה לפחות יראה הגיוני.
בול!

didalf

Well-known member
כי אני מהבית ואין לי כוח לעבוד באמת.
אין מה להגיד - כשסאם נכנס כקפטן אמריקה- זה היה מרגש, אבל זה שהוא עדיין פאלקון זה קצת מוריד מהחשיבות של הקפטן כקפטן. בקיצור- עשו הכלאה ועכשיו יש לנו פאלקון אמריקה. גם זה משהו.
|כן|

באקי כפרעליו!!! איך הוא ישר יודע מה לעשות. אני אפילו לא זוכרת מה רציתי לכתוב עליו, רק סימנתי לי הערה - באקי! :-D
תיקון להערה שלך: "באקי|מאוהב|"

ג'ון מופיע בתחפושות ילדים ועסוק בנקמה ולא בהצלה כמו באקי כפרעליו.
:-D:-D

המבט של באקי כפרעליו בזמן הנאום של סאם |מאוהב|. מלא הערכה והערצה |מאוהב|.
|כן||מאוהב|

כנ"ל השיחה של סאם עם אייזיה - סתם ניים דרופינג של דמויות מפתח שחורות בלי משמעות. אבל המחווה של סאם במוזיאון (מתי הוא הספיק?!) היתה יפה ומרגשת מאוד.
חח יש לי הרבה שאלות של מתי הוא הספיק. נגיד החליפה החדשה שבאקי הביא לסאם מווקנדה - זה נראה כמו משהו שמצריך עבודה של כמה חודשים!!
או שיש קפיצות זמן ולא הכל כ"כ סמוך כמו שזה נראה?

כנל:-D|מאוהב|

עזבי את זה... אותי מטריד שלאנשים יש נאומים מוכנים בשלוף, ועוד אחרי קרב ארוך ומתיש.
חחח נכון? אני הייתי נתקעת כל מילה שניה. מטריף אותי שאנשים מאלתרים נאומים כ"כ רהוטים משומקום. אבל שיהיה. כי כאילו מה עדיף שיהיה אמין והוא כל רגע יעצור לחשוב מה להגיד הלאה ויתבלבל בניסוח ויגמגם? איפה הכיף בזה?

אמממ. ת'אנוס צדק...?
בהחלט!! אלוהים ישמור הפקקים לאחרונהההההההההההההההההההההה;-(:-[

יש מצב שאת המוזמנת היחידה באמת. הזמנה תגיע בקרוב:-P:
תודה על ההערכה לגיפים וליופי של באקי|מאוהב|

כרגע מדברים על סרט קפטן אמריקה 4 עם סאם.

השערה שלי לד"ר סטריינג' 2 בנוגע לוונדה:
ההשערה שלי זה שלוונדה יהיה סוג של פיצול אישיות. כאילו לא ממש אבל שתהיה איזה מלחמה פנימית בין וונדה שהיא טובה בבסיס לסקרלט ויץ' שבתוכה שמצד אחד בכאב עצום ומצד שני עם כוח עצום שתעשה צרות, ובזה סטריינג' יצרך להחלם. בנוסף לדעתי יהיה ביג באד נוסף ובסוף וונדה תתעשת ותעבוד עם סטריינג' בצד הטוב.

Lion_Heart

Well-known member
ג'ון מופיע בתחפושות ילדים ועסוק בנקמה ולא בהצלה כמו באקי כפרעליו. בסוף מתעשת וקיבל ממני ח"ח.
לא באמת הופתעתי ששרון היא הסוכן כוח, אבל הסיבה היתה ממש מאכזבת וילדותית. כמו שניק כבר אמר לי על הסרטים - יש למארוול בעיה ליצור נבלים מעניינים.
קארלי נזכרת להתנצל רק אחרי שיורים בה - נו באמת. היתה כל כך חדורת מטרה כל הזמן. ממש עד הרגע האחרון, ולכן חזרה בתשובה על ערש דווי היא מאוד לא אמינה.
המבט של באקי כפרעליו בזמן הנאום של סאם |מאוהב|. מלא הערכה והערצה |מאוהב|. אפילו אני רציתי למחוא לסאם כפיים.
ג'ון הפך ל יו.אס. אייג'נט... לא שזאת היתה הפתעה, אבל בכל זאת... עד שכבר חשבתי שהוא השתפר... הרצון הזה לשמור על כוח - גם פיזי וגם ריבוני הוא מאוד גברי, ולא בקטע טוב.
השיחה של באקי עם הזקן הסיני בסוף היתה כל כך סתמית, העיקר לסמן וי (לבאקי ולצופים). אפשר היה לוותר על זה לגמרי.

למרות הבעיות, היה פרק טוב בעיני. אהבתי שנכנסנו ישר לאקשן ולא מרחו את זה. סאם ובאקי היו מתואמים ביניהם. שוחררנו מה-לא קפטן וקיבלנו פאלקון אמריקה כפיצוי.
מסכימה עם הכל.
הנאום של סאם היה בסדר בעיני. רואים שהוא עשה את השיעורי בית שלו ושינן הכל לפני כן :-D

הדודים ששולחים לנו סרטים מאמריקה

באמת? בעיני זה היה טיפשי. סיבה מאוד ילדותית. זה קצת לתת גיבוי לכל טרוריסט אפשרי - כי "אכלו לי שתו לי"

נכון

גם אני הבנתי את זה רק אחרי שראו את זימו. לא קלטתי מי זה הזקן

הוא מבסוט שיש לו עדיין "תפקיד" וכוח על. נראה לי שבשלב הזה לא משנה לו איזה תפקיד, העיקר שהוא ירגיש חשוב.

גם בסדרות של עורכי דין זה מעצבן אותי שאף פעם לא מגמגמים או מתלבטים או צריכים לעצור ולחשוב על ניסוח (ובכלל בסדרות עו"ד הם גם תמיד, אבל תמיד, שומרים על פאסון ואף אחד ושום דבר לא מוציא אותם מאיפוס |תוהה|)

גם לי

נכון! :-D גם אני ציפיתי למשהו אחר. הוא עף על החייל ההוא בצורה כל כך חסרת חן :-D

אמממ. ת'אנוס צדק...?

וואלה? אני לא לגמרי הבנתי את המבט עליהם במסעדה

הזאב הלבן!

נכון. מבאס שלא היתה אפילו התייחסות תסריטאית. לא רוצים לשלם לשחקנים מלא כסף על הופעה קצרה - לגיטימי, אבל אפשר היה לציין את זה איכשהו.

דווקא לא הרגשתי את זה. הגיוני שסאם יקבל יותר תשומת לב כי הוא מלכתחילה היה חייל למופת ואין לו עבר בעייתי כמו לבאקי.

אבל נראה לי שבסרט צריך איזה איוּם גדול ומשמעותי, ושרון היא לא באמת..

|כן|

:-D :-D

מבחינתי זו פשוט ציפייה מהמדיום הטלוויזיוני בניגוד לקולנועי. אם טרחו לעשות סדרה ולא סרט אז לי זה מתקשר מיד עם המשכיות לטווח ארוך

ג'ון אכן קיבל ח"ח אבל היה צריך ללמוד לא לעשות עסקים עם אנשים שלא מספרים לך כלום ואז רוצים שתעבוד בשבילם...מה קרה לחוזה כתוב? מה קרה לתיאום ציפיות כגון "אני מוכן לעבוד בשבילכם, אבל שום דבר לא חוקי...אתם יודעים, כמו רצח...או גניבה, לקחת ממתקים מתינוקות ... ולרמות במיסים"

אמממ. ת'אנוס צדק...?

הילדים שתלויים על הזרוע של באקי בסוף :-D |מאוהב|. גם אני רוצה :-D.- D גם אני!

אבל נראה לי שבסרט צריך איזה איוּם גדול ומשמעותי, ושרון היא לא באמת..--לדעתי יש לה פוטנציאל להיות בעיה קשה מאוד כי
א: ידע הוא כח ואם היא תחזור למעמדה הקודם אז
ב: מי יחשוד בה? זאת שרון היא נחמדה,מאגניבה,היא לעולם לא תבגוד בנו...נכון?(צריך את ניק פיורי בשביל זה)
ג: היא חסרת רחמים ונראה שתעשב הכל ותעבוד כם כל אחד לקדם את מטרותיה...עצוב

אוי, לא! זה מאכזב נורא. אני רוצה שהיא תעבוד ביחד עם סטריינג' ולא נגד- גם אני! הם צריכים לעבוד מול איזה מפיסטו או סטניש... וממש לא אחד מול השני
א-ב-ל...יציבות נפשית מעולם לא היתה הצד החזק של וונדה, ועכשיו היא מחפשת את ילדיה האבודים ...זה יהיה קשה

Lion_Heart

Well-known member
חח יש לי הרבה שאלות של מתי הוא הספיק. נגיד החליפה החדשה שבאקי הביא לסאם מווקנדה - זה נראה כמו משהו שמצריך עבודה של כמה חודשים!!
או שיש קפיצות זמן ולא הכל כ"כ סמוך כמו שזה נראה?
זאת ווקנדה...על פי רמת הטכנולגיה שיש שם, אני אומר שלקח להם יומיים לארגן את החליפה

didalf

Well-known member
זמן ללקט אינטרנט
קצת מאכזב האינטרנט הם מתמקדים בלהתרגש מדברים אמנם באמת מרגשים אבל מה עם הבדיחות?

מצטערת אבל תפוז עדיין לא מרשה להטמיע אינסטגרם. אניוואי בסבבי ראיונות ישנים סב ואנתוני התבדחו על זה שבאקי לא יכול לעבור בשדה תעופה עם היד. 5 שנים אח"כ קיבלנו את הסצנה הזאת:-D

אני לא יודעת מאיפה צצה הנעל הזאת אבל זה ממש הצחיק אותי:-D
1619359499289.png

1619359521872.png

בהמשך לתלונות שלנו (+ניק לטיפולך)
1619359553112.png

יאפ:
1619359577785.png

1619359674792.png

1619359598272.png

1619359640758.png

1619359702439.png

1619359720994.png

1619359792348.png

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אוקי ממש לא הבנתי מה הקטע עם הנעל הורודה אז חיפשתי ומצאתי. חושבים שזה נראה כמו פרצוף. אני לא ראיתי עד שהבהירו איך:
pink shoe.jpg

טום הולנד מה תגיד עכשיו?:-P:
אני מאוד מצפה לראות את הראיון המשותף הבא שלהם.
יהיה בכלל מעולה אם אחד מהם ישתתף בסרט של האחר.

didalf

Well-known member
אוקי ממש לא הבנתי מה הקטע עם הנעל הורודה אז חיפשתי ומצאתי. חושבים שזה נראה כמו פרצוף. אני לא ראיתי עד שהבהירו איך:
כן את זה שזה נראה כמו פרצוף צורח הבנתי לבד זה הצחיק אותי. רק אין לי מושג מאיפה זה בא פתאום.

אני מאוד מצפה לראות את הראיון המשותף הבא שלהם.
יהיה בכלל מעולה אם אחד מהם ישתתף בסרט של האחר.
כן וכן|כן|

didalf

Well-known member
אני מרגיש כאילו עשיתי המון היום
אני מאשרת|מאוהב| איפה אני משיגה חתול כזה???
אגב תמיד נראה לי שבאקי זה דווקא שם לכלבלב ולוקי זה שם לחתול.

אני מרגיש כאילו עשיתי המון היום
לבהות בגיפים של באקי זה ניצול טוב של היום.

keren or5

Well-known member
טוב אז סוף סוף ראיתי. אין לי כוח לפרט בנתיים ולא בטוח שיהיה בהמשך, אני בעיקר רושמת כדי שאני אקבל התרעה במקרה ומישהו עוד יכתוב פה משהו.
השוואה קצרצרה לוונדהויז'ן מכמה בחינות:
בוונדהוויז'ן- הקשת התסריטאית הייתה פחות טובה, בעיקר הארק של רוב הדמויות, בניגוד לפלקון שנבנה וסופר באופן יותר אורגני ויפה.
לעומת זאת הפרמיס של וונדהוויז'ן פי מליון בערך יותר מעניין מהפרסמיס של הפלקון, שהוא בייסקלי עוד סרט של קפטן אמריקה מרוח על 6 פרקי טלוויזיה. גם שתי הדמויות הראשיות + כמה דמויות משניות בוונדהוויז'ן יותר מעניינות אותי מכל אחת מהדמויות בפוח"ה. אבל בסופו של יום הרבה יותר נהניתי לצפות בוונדהוויז'ן.

אה, וכמובן איך אפשר לשכוח, נסיים בסיסמאת ת'אנוס צדק 🏆
לא נשכח, ולא נסלח על מה שעשו לך.

למעלה