אני עדיין ממתינה לדודים, 69%אני צפיתי כבר.
מה זה "דודים" ?אני עדיין ממתינה לדודים, 69%![]()
כן, זה בשלב הזה כבר היה צפוי. זה עדיין נעשה טוב. אבל תכלס רוב העבודה הרגשית לזה נעשתה בפרק הקודם. הפרק הזה רק הביא את זה הבייתה ולסגירה.הסדרה הלכה בדיוק לאן שנראה היה לי שהיא הולכת מהפרק הראשון, להפוך את סאם לקפטן אמריקה ששלם עם עצמו ושהציבור + הצופים מקבלים אותו.
היא עשתה את זה סה"כ לא רע.
את מתכוונת לנאום של 3 דקות לאיזה שני סנאטורים שבו הוא איכשהו הצליח לשנות לחלוטין תוכניות בינלאומיות?לא מתתי על הנאום חוצב הלהבות של סאם, אבל יאללה בסדר.
אני ממש לא בטוח אם ואל היא מהרעים. ההנחה שלי היא שזה משהו אפור מאוד כזה.אהבתי את הדואליות של ווקר, קצת חבל לי שבסוף הוא כן "עם הרעים" למרות שלא ברור לי אם הוא בכלל מבין שזה "רעים" ולמען האמת אני לא מבינה עד הסוף את הקטע עם ואל ומה עובר לו בראש בדיוק.
הקטע הוא שהרגו בפיצוץ את ארבעת חיילי העל שהכניסו לתוך הואן המשטרתי.לא הבנתי גם בסוף מה ואל התכוונה בקשר לזימו ומה ההודעה שהיא קיבלה.
האמת שחשבתי על זה דווקא כשראיתי את הכתובית הרגילה בפתיחת הפרק.או אולי בעצם זה כבר לא היה פרק של הפאלקון וחייל החורף אלא פרק של קפטן אמריקה וחייל החורף...
חחח כן. לא מבינה מה זה אומר לו בכלל, מה ואל בדיוק אמרה לו לגבי מי היא ומה התוכניות שלה עבורו ומה תפקידו בכלל.ג'ון ווקר מקבל בשמחה את השם US Agent ומאוד שמח מזה כאילו הוא ידע שזה השם של הדמות שלו בקומיקס.
כן... בטלויזיה לנאומים של הגיבורים תמיד יש יותר השפעה ממה שהגיוני שיהיה להם.את מתכוונת לנאום של 3 דקות לאיזה שני סנאטורים שבו הוא איכשהו הצליח לשנות לחלוטין תוכניות בינלאומיות?
הדבר הקטן והלא הגיוני הזה...
אה אוקיי.זימו כמובן רצה להרוג את כל חיילי העל ולכן ואל התייחסה לזה שהוא קיבל מה שהוא רוצה כשהם מתו.
ג'ון ווקר מקבל בשמחה את השם US Agent ומאוד שמח מזה כאילו הוא ידע שזה השם של הדמות שלו בקומיקס.
לא מתתי על הנאום חוצב הלהבות של סאם, אבל יאללה בסדר.
את מתכוונת לנאום של 3 דקות לאיזה שני סנאטורים שבו הוא איכשהו הצליח לשנות לחלוטין תוכניות בינלאומיות?
הדבר הקטן והלא הגיוני הזה...
כן היה משהו קצת קל מידי בנאום שלו.כן... בטלויזיה לנאומים של הגיבורים תמיד יש יותר השפעה ממה שהגיוני שיהיה להם.
וגם מציק לי קצת שתמיד האנשים שהגיבור "נוזף בהם" מקבלים בהכנעה את הנזיפה ומשפילים עיניים, במציאות זה לעולם לעולם לעולם לא ככה, תמיד יש להם טיעוני נגד מהצד שלהם ואף אחד באמת לא מגיב כמו ילד קטן שפתאום מבין שהוא "היה ילד רע".
השם החדש שלו הוא בח"ו. (באקי חזיר וונקרו. אנחנו מתחתנים והוא לוקח את השם שלי)אבל למה בעצם באקי נשאר חייל החורף. נכון שהוא אומר לבחור הזקן שהוא היה חייל החורף, אבל זה בלשון עבר. שיקבל שם חדש. אולי חייל הקיץ. או הבחור-שנותן-לילדים-להתלות -היד-מתכת-שלו.
מעניין אם יהיה עוד משהו עם אייזיה בראדלי או הנכד שלו שבקומיקס הופך להיות חלק מקבוצת הנוקמים הצעירים.
איך כבר פרק סיום? מה אני אעשה בלי הסב השבועי שלי?
![]()
שכחתי לציין את זה באמת בסיכום הראשוני שלי - הקטע הזה הכי ריגש אותי וממש הייתי עם דמעות.סאם הולך לבקר שוב את אייזיאה, שחצי מקבל את הבחירה של סאם להיות קפטן אמריקה. וסאם לוקח אותו למוזיאון קאפ שבו יש גם אגף לזכרו של אייזאה. סאם הפך אותו לגיבור. בקטע הזה בכיתי האמת.
חחחח לא חשבתי על זה.1. יש כבר סרט בשם הזה בדיוק.
גם לי זה הפריע. כי גם באמת נראה שהוא ממשיך הלאה מזה.2. באקי כבר לא חייל החורף גם כן!! אני רוצה גם לו שינוי. אפשר לקרוא לזה "קפטן אמריקה ומלאך החורף" או משהו? אה רגע "קפטן אמריקה והזאב הלבן" לבאקי גם יש שם הולם יותר!
אבל את יודעת שהשם הפרטי שלו הוא ג'יימס. אבל השם השני שלו זה ביוקנן, אז אפשר לקרוא לו גבח"והשם החדש שלו הוא בח"ו. (באקי חזיר וונקרו. אנחנו מתחתנים והוא לוקח את השם שלי)
מצטער, זה הייתי אני. אבל אני חושב שכתבתי את התיאוריה הזאת בתיבת ספוילר.סאם קורא גם לשרון לעזרה ומסתבר שהיא אכן הפאוור ברוקר ואני שונאת את כל מי שהעלה את התיאוריה הזאת כי באמת שלא הייתי חושבת על זה בעצמי. אני עדיין סופר מבולבלת לגביה. לא נראה שהיא רוצה להרוג את סאם כי היו לה מליון הזדמנויות כאלה וכאילו מרגיש שהיא כן סבבה איתו ועם באקי.
זה לא רק אתה זה כל האינטרנט.מצטער, זה הייתי אני. אבל אני חושב שכתבתי את התיאוריה הזאת בתיבת ספוילר.
ממ נראה לי בממשלת ארה"ב שזרקה אותה?ממש לא חשבתי ששרון רוצה לפגוע באקי וסאם. אם כי קרלי אמרה ששרון רוצה נקמה, ובמי היא תרצה נקמה בדיוק?
זה הורג אותי המחשבה הזאתתכלס הגיוני שבעיקר בסטיב שלא דאג לה לחנינה.
היה מאוד חמודים הקטעים עם באקי בסוף. זה שהוא מחזיק את הילדים על הזרוע שלו.
וזה שהוא מחבק את סאם ושם את הסנטר שלו על הכתף של סאם...
זה מזכיר לי שמישהו הפרק אמר "אני קפטן אמריקה" לא זוכרת אם סאם או ווקר ואז מי שהוא אמר לו את זה ענה לו "קפטן אמריקה על הירח" שזה גם הצחיק אותי שאנשים חושבים את זה וגם שימח אותי שאף אחד לא ראה בווקר קאפ ומבחינתם קפטן אמריקה האמיתי הוא סטיב והוא בירח.לא הייתה סצנת סיום של קפטן אמריקה על הירח. לא שבאמת ציפיתי לזה ואפילו לא חשבתי על זה בזמן הצפיה. רק כמה שעות אחר כך נזכרתי שאחרי הפרק הראשון דמיינתי שיהיה את זה.
שאלה טובהעוד משהו שחשבתי עליו רק מאוחר יותר - לא ראינו שוב את רודי. מה הוא עושה בימים האלו? למה הוא לא בא לעזור בקרב הזה?
כן קצת באקי היה די משני בסדרה שהוא בכותרת שלהאני קצת התאכזבתי שלא היה לנו הרבה באקי בפרק, בכללי מרגיש כאילו הסדרה הלכה יותר לכיוון של סם ולא של ג'יימס.
ממ כן ולא. כמו עם וונדהויז'ן זה צריך להתמקד בדמויות שבכותרת לא במליון דברים מסביב.אני קצת התאכזבתי שלא היה יותר הופעות אורח. היה את רודי לממש קצת בפרק הראשון ומאז כלום.. תעזבו את זה שלא הגיוני בעליל ששאר הנוקמים לא באו לעזור בכזה האגן. אבל היה ממש נחמד אם היה הרבה יותר הופעות.
בגדול זו הייתה סדרה מצוינת, אפילו שהמגפה בוודאות פגעה בה ורואים שיש קווי עלילה ששונו או קוצרו או אנערף כי יש לא מעט חורים בעלילה. עדיין מארוול הצליחו להרים פה חתיכת פרויקט שהייתי בשמחה רואה בקולנוע אפילו כשני סרטים של שלוש שעות
הרעים הם טובים (זימו יא אח!),
תזהרהטובים הם רעים (אני מסתכל עלייך גברת וונדה מקסימוף).
באקי סגר מעגל של למעלה מעשור ביקום הקולנועי כשהתוודה על הרצח שביצע בתור חייל החורף, ובפרק הזה הוא רק הגן על אנשים ועזר להם ולא פגע באף אחד. מצד אחד זה נראה כאילו קו העלילה שלו באמת מסתיים, אבל אני לגמרי יכול לראות אותו חוזר בפנתר השחור 2 או בסדרה על ווקנדה שדיסני מפתחים. אני חושב שהוא יכול להשאיר את חייל החורף מאחוריו, ולהפוך ברשמיות לזאב הלבן.
אני מניחה שאתה מתכוון לשני קווים - 1 - ואלרי + ווקר כ"סוכן ארה"ב".הרי ברור שכל הדמויות בסדרה הולכות לחזור איכשהו בעתיד של ה-MCU, אז אין לי באמת חשש מכך שקווי העלילה הפתוחים לא יימשכו באיזשהו אופן.
הטובים הם רעים (אני מסתכל עלייך גברת וונדה מקסימוף).
למה כולם חושבים שתהיה עונה 2? בעיני הסדרות האלו הן עם מטרה מאוד מסויימת ולא משהו שנועד להיות המשכי. אני מאוד אופתע אם תהיה עונה 2 לאחת הסדרות.ממש מעניין מה הלאה... ברור שהתוכנית נגמרה עם הרבה הרבה שאלות, אבל האם התשובות יינתנו בסרטי ההמשך או בעונה 2 לסדרה
אנחנו לנצח נצפה להופעות אורח בדברים האלו ולנצח נתאכזב. זה משהו שכמעט לא יקרה, צריך לזכור שהסיכוי לזה ממש ממש ממש נמוך תמיד.אני קצת התאכזבתי שלא היה יותר הופעות אורח. היה את רודי לממש קצת בפרק הראשון ומאז כלום.. תעזבו את זה שלא הגיוני בעליל ששאר הנוקמים לא באו לעזור בכזה האגן. אבל היה ממש נחמד אם היה הרבה יותר הופעות.
מסתמן שהיא תהיה הרעה בדוקטור סטריינג׳ 2...בסדר היא היתה רעה, אבל היא הבינה את זה והיא חוזרת להיות טובה עכשיו. אני מקווה.
למה כולם חושבים שתהיה עונה 2? בעיני הסדרות האלו הן עם מטרה מאוד מסויימת ולא משהו שנועד להיות המשכי. אני מאוד אופתע אם תהיה עונה 2 לאחת הסדרות.
הטובים הם רעים (אני מסתכל עלייך גברת וונדה מקסימוף).
בסדר היא היתה רעה, אבל היא הבינה את זה והיא חוזרת להיות טובה עכשיו. אני מקווה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.