הפלקון וחייל החורף פרק 6 ואחרון!! 🦅💖⛄😍

didalf

Well-known member
איך כבר פרק סיום? מה אני אעשה בלי הסב השבועי שלי?;-(

Lhuna3

Well-known member
אני צפיתי כבר.
אין לי יותר מידי מה לכתוב. סה"כ לא היו הפתעות. הסדרה הלכה בדיוק לאן שנראה היה לי שהיא הולכת מהפרק הראשון, להפוך את סאם לקפטן אמריקה ששלם עם עצמו ושהציבור + הצופים מקבלים אותו.
היא עשתה את זה סה"כ לא רע.
למרות שגם לא נפלתי משום דבר במיוחד.
חוץ מזה הביאה לנו את ווקר בתור U.S Agent שאני מבינה שזו דמות מוכרת מהקומיקס, אבל לי כמובן זה לא אומר כלום. ואת ג'וליה לואיז דרייפוס (אמנם נראה שבתפקיד קטן), וזה ששרון בצד של הרעים בסוף זה לא משהו ש"ידעתי" אבל גם לא היה ממש הפתעה מיוחדת כי זו אפשרות שאנשים כבר העלו (וזה הבעיה עם תיאוריות).
לא מתתי על הנאום חוצב הלהבות של סאם, אבל יאללה בסדר.
אהבתי את הדואליות של ווקר, קצת חבל לי שבסוף הוא כן "עם הרעים" למרות שלא ברור לי אם הוא בכלל מבין שזה "רעים" ולמען האמת אני לא מבינה עד הסוף את הקטע עם ואל ומה עובר לו בראש בדיוק.
לא הבנתי גם בסוף מה ואל התכוונה בקשר לזימו ומה ההודעה שהיא קיבלה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ראיתי סיימתי מחכה שאחרים יגיבו...
אוי, בנתיים לונה כבר הגיבה
או אולי בעצם זה כבר לא היה פרק של הפאלקון וחייל החורף אלא פרק של קפטן אמריקה וחייל החורף...

אבל למה בעצם באקי נשאר חייל החורף. נכון שהוא אומר לבחור הזקן שהוא היה חייל החורף, אבל זה בלשון עבר. שיקבל שם חדש. אולי חייל הקיץ. או הבחור-שנותן-לילדים-להתלות -היד-מתכת-שלו.

ג'ון ווקר מקבל בשמחה את השם US Agent ומאוד שמח מזה כאילו הוא ידע שזה השם של הדמות שלו בקומיקס.

שרון קרטר היא הפאוור ברוקר כמו שחשדתי. אבל חשבתי שיהיה עם זה משהו משמעותי יותר. נכון שהיא שכרה את הצרפתי, אבל אז היא גם הרגה אותו ובסוף גם הרגה את קרלי. אבל אני חשבתי שהיא מתכננת איזה מהלך גדול יותר. שהיא באה עם באקאפ כלשהו כדי לתפוס את קרלי והאחרים.
כן היה מעניין מה שקרלי אמרה לה - שהיא רוצה לנקום בעולם על מה שהא עשה לה.
ואז כמובן הקטע בסוף שהיא מקבלת חנינה ואפשרות לחזור לתפקיד הישן שלה, אבל לא נותנים לנו הרבה זמן לתהות אם היא באמת עברה הלאה - היא מתכננת לבגוד.
מעניין איפה הסיפור שלה ימשיך.
גם מעניין כמובן מה הולך לקרות עם ווקר ואיפה הסיפור שלו ימשיך עם ואל (ג'וליה לואיס דרייפוס) ומה הקטע עם זה שהיא אמרה ש"עם מה שעומד להיות יצטרכו משהו אחר מקפטן אמריקה"
חוץ מזה...
מעניין אם יהיה עוד משהו עם אייזיה בראדלי או הנכד שלו שבקומיקס הופך להיות חלק מקבוצת הנוקמים הצעירים.
חשבתי שיהיה קטע סוף כתוביות שיעסוק במשהו מכל זה, אבל לא היה :-(

כל קטע הקרב (או כמה קרבות מתמשכים) לא היה ממש טוב לדעתי. כאילו מעבר לזה שכן היה מגניב לראות את סאם בתלבושת קפטן אמריקה ומשלב בלחימה שלו את המגן ואת חליפת הפאלקון. אבל קטעי המרדף אחרי ההליקופטר, וגם הקרב על הקרקע לא היו משהו לדעתי.
אני גם תמיד לא מצליח להתפקס על דברים שמתרחשים בכל כך הרבה חושך.

הסדרה הלכה בדיוק לאן שנראה היה לי שהיא הולכת מהפרק הראשון, להפוך את סאם לקפטן אמריקה ששלם עם עצמו ושהציבור + הצופים מקבלים אותו.
היא עשתה את זה סה"כ לא רע.
כן, זה בשלב הזה כבר היה צפוי. זה עדיין נעשה טוב. אבל תכלס רוב העבודה הרגשית לזה נעשתה בפרק הקודם. הפרק הזה רק הביא את זה הבייתה ולסגירה.
את מתכוונת לנאום של 3 דקות לאיזה שני סנאטורים שבו הוא איכשהו הצליח לשנות לחלוטין תוכניות בינלאומיות?
הדבר הקטן והלא הגיוני הזה...
אהבתי את הדואליות של ווקר, קצת חבל לי שבסוף הוא כן "עם הרעים" למרות שלא ברור לי אם הוא בכלל מבין שזה "רעים" ולמען האמת אני לא מבינה עד הסוף את הקטע עם ואל ומה עובר לו בראש בדיוק.
אני ממש לא בטוח אם ואל היא מהרעים. ההנחה שלי היא שזה משהו אפור מאוד כזה.
לא הבנתי גם בסוף מה ואל התכוונה בקשר לזימו ומה ההודעה שהיא קיבלה.
הקטע הוא שהרגו בפיצוץ את ארבעת חיילי העל שהכניסו לתוך הואן המשטרתי.
וראו איזה איש זקן מסתכל על זה. רק אחרי שראו את זימו עשיתי את ההקשר שזה היה המשרת ההוא שלו שראינו בפרק 3.
זימו כמובן רצה להרוג את כל חיילי העל ולכן ואל התייחסה לזה שהוא קיבל מה שהוא רוצה כשהם מתו.

Lhuna3

Well-known member
או אולי בעצם זה כבר לא היה פרק של הפאלקון וחייל החורף אלא פרק של קפטן אמריקה וחייל החורף...
האמת שחשבתי על זה דווקא כשראיתי את הכתובית הרגילה בפתיחת הפרק.
ג'ון ווקר מקבל בשמחה את השם US Agent ומאוד שמח מזה כאילו הוא ידע שזה השם של הדמות שלו בקומיקס.
חחח כן. לא מבינה מה זה אומר לו בכלל, מה ואל בדיוק אמרה לו לגבי מי היא ומה התוכניות שלה עבורו ומה תפקידו בכלל.
למה בדיוק הוא הסכים? כל מה שראינו אותה אומרת לו בשיחה הקצרה בפרק שעבר היה די מעורפל.
את מתכוונת לנאום של 3 דקות לאיזה שני סנאטורים שבו הוא איכשהו הצליח לשנות לחלוטין תוכניות בינלאומיות?
כן... בטלויזיה לנאומים של הגיבורים תמיד יש יותר השפעה ממה שהגיוני שיהיה להם.
וגם מציק לי קצת שתמיד האנשים שהגיבור "נוזף בהם" מקבלים בהכנעה את הנזיפה ומשפילים עיניים, במציאות זה לעולם לעולם לעולם לא ככה, תמיד יש להם טיעוני נגד מהצד שלהם ואף אחד באמת לא מגיב כמו ילד קטן שפתאום מבין שהוא "היה ילד רע".
זימו כמובן רצה להרוג את כל חיילי העל ולכן ואל התייחסה לזה שהוא קיבל מה שהוא רוצה כשהם מתו.
אה אוקיי.

didalf

Well-known member
הפלקון וחייל החורף פרק 6

וואו אוקי מלאאאאאאאאאא אקשן ומכות. קצת יותר מידי אפילו.
מודה היה מרגש לראות את סאם נכנס בתלבושת פלקון אמריקה הזאת עם המגן.

באקי על אופנוע דאממממ|מזיע||מאוהב| אבל היה רגע שהצחיק אותי שקרלי ואלה שמו מחסום ובאקי ראה את זה וחשבתי שהוא יעשה איזה זינוק מגניב מעל זה עם האופנוע אבל לא, הוא פשוט העיף את עצמו ונפל מאחורי זה:-D

ווקר גם מתישהו צץ שם וכולם מכסחים את המגן העלוב שלו שעשוי מפלסטיק או משהו:-D

רדווינג גם חזר! אהבתי שסאם איתר טייסת בתוך ההליקופטר החטוף והשתמש בה.

הרבה בלגן ומכות ואוטו שכמעט נופל ואז סאם מחזיק אותו!! והחיוך של באקי כשהוא רואה את זה אעהאההההההההההה|מאוהב| יאוו האהבה וההערכה של באקי לסאם זה כ"כ מהמם|מאוהב|

סאם קורא גם לשרון לעזרה ומסתבר שהיא אכן הפאוור ברוקר ואני שונאת את כל מי שהעלה את התיאוריה הזאת כי באמת שלא הייתי חושבת על זה בעצמי. אני עדיין סופר מבולבלת לגביה. לא נראה שהיא רוצה להרוג את סאם כי היו לה מליון הזדמנויות כאלה וכאילו מרגיש שהיא כן סבבה איתו ועם באקי. אנד YET היא סוג של נבל עכשיו? והיא הורגת את קרלי. וואי היה רגע עצוב ויפה כשקרלי נלחמה בסאם והוא סירב להלחם בה בחזרה והיא כזה בוכה "תלחם בי!!!!" וואי מה זה מזכיר לי? קצת את זה שסטיב סירב להלחם בבאקי בחייל החורף אבל לא בדיוק משהו אחר. משהו שכולל את הכעס הזה של "תלחם בי!!".

סאם מפנה את קרלי לאמבולנס ומתעמת שם עם אנשי ה GRC בנאום מרגש לאומה. האמת יש פה מצב בעייתי ואני לא יודעת מה הפתרון. כי כאילו מצד אחד האנשים האלה הפליטים שנשארו והתנחלו בבתים של אנשים לא יכולים להשאר שם כשהם חזרו מה אשמים המתפוגגים? ומצד שני גם היחס לפליטים האלה אכזרי. לאדעת מה צריך לעשות באמת שלא.

הנאום של סאם היה יפה באמת אבל אוף הדבר שהכי ריגש אותי היה איך באקי מסתכל עליו|מאוהב| הוא כ"כ גאה בו!!|מאוהב| חחח ואז כזה "לא הקשבתי מה אמרת משהו על שחור ופסים" טחחחח|מאוהב|:-D ובאקי קורא לסאם קאפ!!

זימו דואג לבום אחד אחרון כשהוא דרך הכלא מפוצץ כמה אנשי דגלים כפרעליו|לב|:-D כאילו מסכנים אבל לול החיוך המרוצה שלו:-D

באקי הולך סופסוף לספר ליורי את האמת אומייגד;-(;-( זה השלב שהעיניים שלי התחילו להיות לחות. ואז הוא נותן לפסיכלוגית את הספר עם כל השמות המחוקים|לב| (אבל זה הספר של סטיבבבב תשאיר אותו אצלך!!!) ואז הוא מסתכל במסעדה מבחוץ על יורי והזאתי מהדייט בשילוב של עצב והקלה ושמחה על זה שליורי יש מישהו. יאוו סבסטיאן סטאן מלך הלהעביר מליון רגשות במבט אחד|מאוהב|;-(

סאם הולך לבקר שוב את אייזיאה, שחצי מקבל את הבחירה של סאם להיות קפטן אמריקה. וסאם לוקח אותו למוזיאון קאפ שבו יש גם אגף לזכרו של אייזאה. סאם הפך אותו לגיבור. בקטע הזה בכיתי האמת.

ואזזז יש מסיבת חניכה לסירה אצל סאם ובאקי שםםםם והוא משחק עם הילדיםםם והוא חלק מהמשפחה|מאוהב||מאוהב| (והוא עדיין מפלרטט עם שרה!!:-D תוך כדי שילדים נתלים על יד המתכת שלו שמשמשת סופסוף לכיף ולא להרג!!!!) יאוו כל זה בכיתי מאושר|מאוהב| וסאם מחייך לאופק מאושר ובאקי מחייך לידו|מאוהב| ואיך שסאם מחבק אותו כשהם הולכים לעבר השקיעה תגידו שזה לא רומנטי!!!

אולסו איילין הופכת את ווקר ליו.אס אייג'נס שזה אותה חליפה רק בשחור מי יודע מה הם זוממים.

ושרון מקבלת חנינה וכבר שמחתי בשבילה אבל היא חורשת מזימות8-*די באסה מה שנהיה ממנה.

ואז כותרות הסיום הן "קפטן אמריקה וחייל החורף"!!!! וזה מרגש!
וואי הם עשו עבודה מזה טובה בלגרום לי לקבל ואפילו לאהוב את הרעיון שסאם יהיה קפטן אמריקה. שוב לא כי יש לי משהו נגד סאם או קפטן שחור, אלא כי קאפ זה סטיב מבחינתי. זה עדיין בעיקר סטיב מבחינתי אבל אם לראות את סאם בחליפה והמגן ואת כל ההתייחסויות האלה לסאם כקפטן אמריקה הצליחו לרגש אותי אז הם עשו עבודה טובה. אני מקווה שזה עבד על עוד אנשים ככה.
אבל 2 הערות קטנות:
1. יש כבר סרט בשם הזה בדיוק.
2. באקי כבר לא חייל החורף גם כן!! אני רוצה גם לו שינוי. אפשר לקרוא לזה "קפטן אמריקה ומלאך החורף" או משהו? אה רגע "קפטן אמריקה והזאב הלבן" לבאקי גם יש שם הולם יותר!

didalf

Well-known member
:-D

כן... בטלויזיה לנאומים של הגיבורים תמיד יש יותר השפעה ממה שהגיוני שיהיה להם.
וגם מציק לי קצת שתמיד האנשים שהגיבור "נוזף בהם" מקבלים בהכנעה את הנזיפה ומשפילים עיניים, במציאות זה לעולם לעולם לעולם לא ככה, תמיד יש להם טיעוני נגד מהצד שלהם ואף אחד באמת לא מגיב כמו ילד קטן שפתאום מבין שהוא "היה ילד רע".
כן היה משהו קצת קל מידי בנאום שלו.
אבל למה בעצם באקי נשאר חייל החורף. נכון שהוא אומר לבחור הזקן שהוא היה חייל החורף, אבל זה בלשון עבר. שיקבל שם חדש. אולי חייל הקיץ. או הבחור-שנותן-לילדים-להתלות -היד-מתכת-שלו.
השם החדש שלו הוא בח"ו. (באקי חזיר וונקרו. אנחנו מתחתנים והוא לוקח את השם שלי)

Lion_Heart

Well-known member
מעניין אם יהיה עוד משהו עם אייזיה בראדלי או הנכד שלו שבקומיקס הופך להיות חלק מקבוצת הנוקמים הצעירים.
בקומיקס הוא יהיה "פטריוט" ב young avengers שאני מקווה שיקרה גם ב MCU כי יש עוד דמויות צעירות שיעבדו נהדר בזה

Lion_Heart

Well-known member
איך כבר פרק סיום? מה אני אעשה בלי הסב השבועי שלי?;-(
אז קודם כל ווקר, הידד והיאח שהוא לא הפך לנבל טראגי אלא לאנטי גיבור וגאל את עצמו, סם והנאום שלו, לגמרי עבד בשבילי, ובאקי הלך לאיש הזקן, ו...עצוב מאוד , אבל שניהם יכולים להתקדם הלאה איכשהו, לראות את סם לבאקי בתור חברים , בבית של סם לגמרי מחמם את הלב, כאילו, מרגיש שבאקי יוכל לחזור להיות באקי ולא רק "חייל החורף" וזה נהדר ...אבל שרון...אויה שרון,למה? עכשיו נאלץ לתת לך מכות נמרצות

טוני החתול

Well-known member
מנהל
סאם הולך לבקר שוב את אייזיאה, שחצי מקבל את הבחירה של סאם להיות קפטן אמריקה. וסאם לוקח אותו למוזיאון קאפ שבו יש גם אגף לזכרו של אייזאה. סאם הפך אותו לגיבור. בקטע הזה בכיתי האמת.
שכחתי לציין את זה באמת בסיכום הראשוני שלי - הקטע הזה הכי ריגש אותי וממש הייתי עם דמעות.
1. יש כבר סרט בשם הזה בדיוק.
חחחח לא חשבתי על זה.
אם כי זה בעצם לא נכון. לסרט קראו Captain America: The Winter Soldier כלומר בלי and.
2. באקי כבר לא חייל החורף גם כן!! אני רוצה גם לו שינוי. אפשר לקרוא לזה "קפטן אמריקה ומלאך החורף" או משהו? אה רגע "קפטן אמריקה והזאב הלבן" לבאקי גם יש שם הולם יותר!
גם לי זה הפריע. כי גם באמת נראה שהוא ממשיך הלאה מזה.
וזה באמת רעיון טוב שיקראו לזה ככה.
השם החדש שלו הוא בח"ו. (באקי חזיר וונקרו. אנחנו מתחתנים והוא לוקח את השם שלי)
אבל את יודעת שהשם הפרטי שלו הוא ג'יימס. אבל השם השני שלו זה ביוקנן, אז אפשר לקרוא לו גבח"ו
סאם קורא גם לשרון לעזרה ומסתבר שהיא אכן הפאוור ברוקר ואני שונאת את כל מי שהעלה את התיאוריה הזאת כי באמת שלא הייתי חושבת על זה בעצמי. אני עדיין סופר מבולבלת לגביה. לא נראה שהיא רוצה להרוג את סאם כי היו לה מליון הזדמנויות כאלה וכאילו מרגיש שהיא כן סבבה איתו ועם באקי.
מצטער, זה הייתי אני. אבל אני חושב שכתבתי את התיאוריה הזאת בתיבת ספוילר.
ממש לא חשבתי ששרון רוצה לפגוע באקי וסאם. אם כי קרלי אמרה ששרון רוצה נקמה, ובמי היא תרצה נקמה בדיוק?
תכלס הגיוני שבעיקר בסטיב שלא דאג לה לחנינה.

עוד כמה דברים:
היה מאוד חמודים הקטעים עם באקי בסוף. זה שהוא מחזיק את הילדים על הזרוע שלו.
וזה שהוא מחבק את סאם ושם את הסנטר שלו על הכתף של סאם...

לא הייתה סצנת סיום של קפטן אמריקה על הירח. לא שבאמת ציפיתי לזה ואפילו לא חשבתי על זה בזמן הצפיה. רק כמה שעות אחר כך נזכרתי שאחרי הפרק הראשון דמיינתי שיהיה את זה.

עוד משהו שחשבתי עליו רק מאוחר יותר - לא ראינו שוב את רודי. מה הוא עושה בימים האלו? למה הוא לא בא לעזור בקרב הזה?

עכשיו שטוני מת אני מניח שכל החברה יקבלו טכנולוגיה עתידנית מתנה מהווקנדים. אני מאוד מצפה לחליפת ספיידרמן שמיוצרת בווקנדה.

didalf

Well-known member
מצטער, זה הייתי אני. אבל אני חושב שכתבתי את התיאוריה הזאת בתיבת ספוילר.
זה לא רק אתה זה כל האינטרנט.

ממש לא חשבתי ששרון רוצה לפגוע באקי וסאם. אם כי קרלי אמרה ששרון רוצה נקמה, ובמי היא תרצה נקמה בדיוק?
ממ נראה לי בממשלת ארה"ב שזרקה אותה?
תכלס הגיוני שבעיקר בסטיב שלא דאג לה לחנינה.
זה הורג אותי המחשבה הזאת;-(

היה מאוד חמודים הקטעים עם באקי בסוף. זה שהוא מחזיק את הילדים על הזרוע שלו.
וזה שהוא מחבק את סאם ושם את הסנטר שלו על הכתף של סאם...
|מאוהב||מאוהב||מאוהב|

לא הייתה סצנת סיום של קפטן אמריקה על הירח. לא שבאמת ציפיתי לזה ואפילו לא חשבתי על זה בזמן הצפיה. רק כמה שעות אחר כך נזכרתי שאחרי הפרק הראשון דמיינתי שיהיה את זה.
זה מזכיר לי שמישהו הפרק אמר "אני קפטן אמריקה" לא זוכרת אם סאם או ווקר ואז מי שהוא אמר לו את זה ענה לו "קפטן אמריקה על הירח" שזה גם הצחיק אותי שאנשים חושבים את זה וגם שימח אותי שאף אחד לא ראה בווקר קאפ ומבחינתם קפטן אמריקה האמיתי הוא סטיב והוא בירח.

עוד משהו שחשבתי עליו רק מאוחר יותר - לא ראינו שוב את רודי. מה הוא עושה בימים האלו? למה הוא לא בא לעזור בקרב הזה?
שאלה טובה|תוהה| בכלל כמו בכל סרט מאז הנוקמים הראשון - איפה כל השאר??? מה עושה סטריינג' למראה הבלגן הזה? באנר? אנטמן? קלינט? רודי שאפילו כבר ראינו?? הם ראו את ווואנבי קאפ הזה בטלוויזיה וזה לא הזיז להם?????

Aranel Nenharma

Well-known member
קפטן אמריקה וחייל החורף. ריגש אותי ששינו את השם. גם בכתוביות סיום לפני השם של אנתוני שמו תמונה שלו כקפטן אמריקה.
וסצנת הכניסה של סם עם החליפה והכל היתה מרשימה

ממש מעניין מה הלאה... ברור שהתוכנית נגמרה עם הרבה הרבה שאלות, אבל האם התשובות יינתנו בסרטי ההמשך או בעונה 2 לסדרה, האם יהיה סרט על קפטן אמריקה החדש?

ברור שיהיה משהו עם ואל, כי פאקינק גוליה לואי דראייפוס. השאלה האם קוו העלילה שלה יימשך עם סיפורו של קפטן אמריקה או שהיא תהיה בקו עלילה אחר?
גם חייבים המשך עם ווקר וסוכן us. אני ממש מרוצה שהוא בסוף בא ועזר לאנשים. גם היה נחמד ההינוד ראש הקטן שסם נתן לו בסוף הנאום שלו.
אני קצת התאכזבתי שלא היה לנו הרבה באקי בפרק, בכללי מרגיש כאילו הסדרה הלכה יותר לכיוון של סם ולא של ג'יימס.
גם מסקרן אם יעשו משהו עם החייל הזה מהפרק הראשון שעזר לסם. וכמובן מה יהיה עם שרון?

אני קצת התאכזבתי שלא היה יותר הופעות אורח. היה את רודי לממש קצת בפרק הראשון ומאז כלום.. תעזבו את זה שלא הגיוני בעליל ששאר הנוקמים לא באו לעזור בכזה האגן. אבל היה ממש נחמד אם היה הרבה יותר הופעות.

ניק איפה טום שלך כשצריכים אותו?????

LeR@nch

Well-known member
אוקיי, אמרו שלא תהיה עונה שנייה של ״הפלקון וחייל החורף״. אבל לא אמרו שלא תהיה סדרת המשך ״קפטן אמריקה וחייל החורף״!!! למרות שבשעות האחרונות פורסם (לא ברשמיות אבל בחייאת ברור שזה יקרה) סרט רביעי של קפטן אמריקה עם אנת׳וני מאקי. הרי ברור שכל הדמויות בסדרה הולכות לחזור איכשהו בעתיד של ה-MCU, אז אין לי באמת חשש מכך שקווי העלילה הפתוחים לא יימשכו באיזשהו אופן.

בגדול זו הייתה סדרה מצוינת, אפילו שהמגפה בוודאות פגעה בה ורואים שיש קווי עלילה ששונו או קוצרו או אנערף כי יש לא מעט חורים בעלילה. עדיין מארוול הצליחו להרים פה חתיכת פרויקט שהייתי בשמחה רואה בקולנוע אפילו כשני סרטים של שלוש שעות. הכניסה של סאם עם החליפה החדשה שמשלבת בין קפטן אמריקה לפלקון הייתה פשוט מהפנטת! גם כל הפעלולים החדשים שהוא יכול לעשות ממש מחפים על העובדה שאין לו כוחות על.

הגילוי ששרון היא הפאוור ברוקר היה לא מפתיע בלשון המעטה, אבל כפי שציינו לא אחת ברשת - כל העולם של ה-MCU מתהפך - הרעים הם טובים (זימו יא אח!), הטובים הם רעים (אני מסתכל עלייך גברת וונדה מקסימוף). אז שרון קיבלה חנינה והסוכנת קרטר חוזרת לתפקיד מפתח בסוכנות אז די ברור שהיא תחזור מתישהו, בטח בסדרה על ניק פיורי ביחד עם וואל.

באקי סגר מעגל של למעלה מעשור ביקום הקולנועי כשהתוודה על הרצח שביצע בתור חייל החורף, ובפרק הזה הוא רק הגן על אנשים ועזר להם ולא פגע באף אחד. מצד אחד זה נראה כאילו קו העלילה שלו באמת מסתיים, אבל אני לגמרי יכול לראות אותו חוזר בפנתר השחור 2 או בסדרה על ווקנדה שדיסני מפתחים. אני חושב שהוא יכול להשאיר את חייל החורף מאחוריו, ולהפוך ברשמיות לזאב הלבן.

ג׳ון ווקר גם עבר מהפך והפך ל-US Agent, כך שהוא בוודאות גם יחזור בעתיד ואני משער שכחלק מהתאנדרבולטס או הדארק אוונג׳רס (נו מארוול - תאשרו כבר שהפרויקטים האלו קורים ותנו לנו מנוחה מהתיאוריות). הייתי שמח לראות קצת יותר מהעבר שלו. חבל שלא היה פרק שהתמקד רק בו בתור חייל בצבא, ככה היה קל יותר להתחבר לסיפור שלו ולהבין את המניעים שעמדו מאחורי כל קשת העלילה שלו.

יהיה מעניין לראות את אחורי הקלעים בשבוע הבא. ואחר כך קצת הפסקה עד לוקי!

didalf

Well-known member
אני קצת התאכזבתי שלא היה לנו הרבה באקי בפרק, בכללי מרגיש כאילו הסדרה הלכה יותר לכיוון של סם ולא של ג'יימס.
כן קצת באקי היה די משני בסדרה שהוא בכותרת שלה:-(
כאילו הוא עדיין דיבר פה יותר משהוא דיבר בכל הסרטים שהוא היה בהם עד עכשיו וזה עדיין היה הרבה פחות מסאם והאמת מרגיש לי פחות מדמויות אחרות אפילו.
אבל מצד שני כל סצנה שהוא כן היה בה הייתה מושלם והטיפול הרגשי בו היה מהמם|מאוהב|

אני קצת התאכזבתי שלא היה יותר הופעות אורח. היה את רודי לממש קצת בפרק הראשון ומאז כלום.. תעזבו את זה שלא הגיוני בעליל ששאר הנוקמים לא באו לעזור בכזה האגן. אבל היה ממש נחמד אם היה הרבה יותר הופעות.
ממ כן ולא. כמו עם וונדהויז'ן זה צריך להתמקד בדמויות שבכותרת לא במליון דברים מסביב.

בגדול זו הייתה סדרה מצוינת, אפילו שהמגפה בוודאות פגעה בה ורואים שיש קווי עלילה ששונו או קוצרו או אנערף כי יש לא מעט חורים בעלילה. עדיין מארוול הצליחו להרים פה חתיכת פרויקט שהייתי בשמחה רואה בקולנוע אפילו כשני סרטים של שלוש שעות
|כן|

הרעים הם טובים (זימו יא אח!),
:-D|לב|

הטובים הם רעים (אני מסתכל עלייך גברת וונדה מקסימוף).
תזהרB-|

באקי סגר מעגל של למעלה מעשור ביקום הקולנועי כשהתוודה על הרצח שביצע בתור חייל החורף, ובפרק הזה הוא רק הגן על אנשים ועזר להם ולא פגע באף אחד. מצד אחד זה נראה כאילו קו העלילה שלו באמת מסתיים, אבל אני לגמרי יכול לראות אותו חוזר בפנתר השחור 2 או בסדרה על ווקנדה שדיסני מפתחים. אני חושב שהוא יכול להשאיר את חייל החורף מאחוריו, ולהפוך ברשמיות לזאב הלבן.
|כן||מאוהב|
אני הנחתי שיחזור בסרט קפטן אמריקה4 הלא רשמי. הוא לא זז מסאם מעכשיו. אוף הלוואי שיתנו לו סרט/סדרה לגמרי משלו.
בכלל אני רוצה סיטקום עכשיו על החיים של באקי סאם והמשפחה של סאם שם ליד הסירה. (אולי וונדה יכולה לעזור לי בזה?:-P:)

Lhuna3

Well-known member
הרי ברור שכל הדמויות בסדרה הולכות לחזור איכשהו בעתיד של ה-MCU, אז אין לי באמת חשש מכך שקווי העלילה הפתוחים לא יימשכו באיזשהו אופן.
אני מניחה שאתה מתכוון לשני קווים - 1 - ואלרי + ווקר כ"סוכן ארה"ב".
2 - שרון כסוכנת של... מישהו רע(?)
[ואולי גם יש קשר בין שני הדברים?]
כל השאר לדעתי סגור ולא הייתי מצפה להמשכיות שלו. (כמובן חוץ מהעובדה שנראה עוד את סאם בתור הקפטן.)
למרות שאני מאוד הייתי שמחה עכשיו לראות את זימו בורח מהכלא ומעולל מעללים חדשים, לא חושבת שזה יקרה :-(
:-( בסדר היא היתה רעה, אבל היא הבינה את זה והיא חוזרת להיות טובה עכשיו. אני מקווה.
ממש מעניין מה הלאה... ברור שהתוכנית נגמרה עם הרבה הרבה שאלות, אבל האם התשובות יינתנו בסרטי ההמשך או בעונה 2 לסדרה
למה כולם חושבים שתהיה עונה 2? בעיני הסדרות האלו הן עם מטרה מאוד מסויימת ולא משהו שנועד להיות המשכי. אני מאוד אופתע אם תהיה עונה 2 לאחת הסדרות.
אנחנו לנצח נצפה להופעות אורח בדברים האלו ולנצח נתאכזב. זה משהו שכמעט לא יקרה, צריך לזכור שהסיכוי לזה ממש ממש ממש נמוך תמיד.
אני חושבת שהציפיות האלו די הורסות לנו את ההנאה.
(היה רגע בפרק הזה שסאם אומר לבאקי בקשר "אגב הבאתי בק-אפ" ואני כבר לא יכולתי שלא לחשוב שבאמת יש מצב שספיידרמן יופיע לעזרה ולקח לי ממש הרבה זמן להבין שהוא התכוון רק לשרון ולהפסיק לצפות...)

LeR@nch

Well-known member
:-( בסדר היא היתה רעה, אבל היא הבינה את זה והיא חוזרת להיות טובה עכשיו. אני מקווה.

למה כולם חושבים שתהיה עונה 2? בעיני הסדרות האלו הן עם מטרה מאוד מסויימת ולא משהו שנועד להיות המשכי. אני מאוד אופתע אם תהיה עונה 2 לאחת הסדרות.
מסתמן שהיא תהיה הרעה בדוקטור סטריינג׳ 2...
לדעתי במקרה הזה עונה שנייה הייתה מאוד הגיונית אבל הלילה הודיעו על פיתוח של קפטן אמריקה 4 עם אנת׳וני אז זה סוגר את הפינה הזו.

Lion_Heart

Well-known member
באמת? את חושבת שהיא הבינה שהיא היתה שובבה קטנה(שהתעללה מנטלית ופיזית בעיירה שלמה לדרגה שהם העדיפו למות) ועכשיו היא הבטיחה ש "רק פעם אחת ודיי" ?

למעלה