הפליות בחברה

זאת שכתבה שאת לא שפויה

ומההכרות הקצרה שלי איתך את מאוד שפויה. קורט הולך ללמד. ביי

Mrs. Littrell

New member
ואולי...??

ואולי יש לי סיבה לרשום את זה... כי אני מכירה את מי שרשמתי לו את זה קצת יותר טוב ממך?!?!!?!?!!?!?!?!!?!?!?!?!

אז מה אם אני לא שפויה?!

לא כולם שפויים , לכל אחד יש את החולניות שלו ( חבל שקאופמן לא פה....)

kirk hammet

New member
שני דברים

1- אפלייה זה עם א` לא עם ה` , הפליה ב-ה` - לא ידוע לי על מלה כזאת , אף על פי שאם ישנה מילה כזאת , אשמח לדעת מה היא .... 2- אתה בוחר לאיזה צד אתה , ואצלנו זה לא צד , כולם עם כולם ... כמובן שיש הבדלי מעמד אבל זה משהו שונה לגמריי ... אין אצלנו כאלה שטויות תודה ביי

......

אני לא משתייכת לשום צד , פדעתי כל הקטע של משתייך למשהו מסויים זה דפוק , אני אוהבת להסתובב עם כולם

Oi Vey Zmir

New member
אהמ, אהמ, אהמ

דבר ראשון זה נושא דבילי. למרות שאת, בתור בת 13 (זאת לא ירידה, אני חוש בת) סבורה שעניינים כמו השאלות בהודעות הראשיות האחרונות שלך הם ברומו של עולם. קודם כל- כולכם פלצנים. גם מי שכן אמר שיש צדדים וגם מי שאמר שלא. זה כדי שתבינו קודם מה העניין. דבר שני- הרבה אנשים פה כתבו ``אני אוהב להסתובב עם כולם`` וכדומה כי הוא פוחד מהתגובה של ``הווירטואליקה בפורום``. נו באמת... -90 אחוז מכם לא יסתובבו עם ערסים ופרחות -80 אחוז מכם לא יסתובבו עם ילדים חריגים (לא יהיו באמת באמת חברים שלהם) -ואם אני, אוי, אהיה לשניה איגור מאיזושהיא רפובליקה, עולה חדש או לחילופין סתם אחד ששומע בריטני ספירס רוב הסיכויים שלא תדברו איתי. אז צאו מזה. אנשים כל הזמן עושים הכללות. אני בכיתה י``ב ואצלנו עדיין יש הפרדה בין ``מאגניבים`` ל``פרחות`` (שזה לא פרחות, זה סתם סטייליסטים). אני לא חברה של אף אחד מהשכבה שלי באופן מיוחד, אז אני עושה ``הפרד ומשול``. אני מדברת עם מי שמדבר איתי (בד``כ) אבל אני לא אוהבת אף אחד באופן מיוחד. מה שאני כן יכולה להגיד זה שרוב החברים שלי היו בעברם מאגניבים בלבושם, או עדיין, או לפחות נשארו דומים למה שהם היו (יש לי חברה שהתחילה להתלבש בסגנון ``מעילי פרווה במקום סיכות בטחון בג`ינס`` ואני כל הזמן רבה איתה על זה- זה חיה למען השם! דבר שני זה מכוער), בתוך תוכם. ואני מעולם לא עזבתי חבר/ה כי הם כבר לא היו מספיק ``בקטע``,``מאגניבים`` ו``שונים`` בשבילי. בד``כ דרכינו נפרדו בלי שתכננו, למשל כמו עם אחת שהייתה חברה הכי טובה שלי והתחילו להיות סטלנית רצינית (אני גם לא חסודה, אבל אני מדברת על להיות מסטולה כל הזמן. לא יצא לי לראות אותה ``סחי``, והיא גם אוכלת שפיצים וכדומה. אבל זה לא מה שמעצבן- מה שמעצבן הוא שהיא פשוט הפכה לבן אדם משעמם. והיא שומעת טראנסים. היא הייתה בלאקרית בכלל, מה נהיה? לא שבלאקרים זה הגיוני. טוב דיי). בגלל שאת המוזיקה שהיא אהבה היא כבר לא אוהבת, היא שומעת טראנסים ואינפקטד משרום, היא מדברת בשפה שאני הכי שונאת בעולם (לא עברית אלא: וואי איזה סרטים, סרט טוב, סרט רע, אין מצב, יש מצב...בכל זאת יש לה מכנה משותף עם ערסים:) ) וכנראה, כנראה כנראה שהיא לא באמת הייתה כמו שהיא הייתה. ז``א- בעברה הרחוק. אנשים משתנים, אז למה רק אני לא? למה אני אוהבת אותם דברים ומאמינה פחות או יותר באותם דברים? אין לי מושג. אבל אני לא עברתי מהלהיות בלאקרית לללבוש וורוד! טוב אני כועסת עליה, אז מילא. בשורה התחתונה- אל תעצבנו אותי. אל תתחסדו. כולנו זונות, let`s face it לעזאזל. אוי נוזל עלי הקרטיב :/

לא נראה לי שצריך

להגדיר אנשים לפי הלבוש אבל לפי איך שיגדירו אותי זה היפית פריקית מטאליסטית לא ברור

למעלה