הפליות בחברה

פיצפונת

New member
הפליות בחברה

מה דעתכם על זה? לאיזה צד אתה משתייכים ולמה? ( ערסים, פריקים אם עוד לא הבנתם...)

Hell is beige

New member
התיוגים האלה

זה סתם בולשיט.. לזה הגענו כבר מזמן... אני חושב שאני מדבר בשם הרוב המוחלט (אם לא כל) הפורום כשאני אומר שזה סתם בולשיט.. סזה פשוט לא מתקבל פה...

פיצפונת

New member
אבל זה קיים בחברה

תצא שנייה מהקופסא שאנו מכנים מחשב והסתכל על החברה שלנו רגע.... יש לנו 2 חלקים בחברה , ערסים ופריקים ואין דבר שתוכל לעשות כדי לשנותו, אבל לאיזה צד אתה שייך? ואל תגיד לי שזה בולשיט! כי זה קיים....

לפיצפונת שלי

לאיזה צד את משייכת את עצמך ? כי אני לא משייכת את עצמי לשום צד אני אוהבת את כולם חברה של כולם לא משנה מאיזה צד הם או איזה מוסיקה הם שומעים ....

Hell is beige

New member
אני רואה את החברה מחולקת ל2

אנשים שעוברים באדום ואנשים שעוברים בירוק... לא.. סתם... יש את אלה שבשבילם קיימים תיוגים וקיטרוגים לבני אדם, אנשים צרי אופקין שלא ממש יודעים מזה אינווידואליזם וחברה שבה הפרט במרכז... ויש את אלה שמקבלים את כולם בלי קשר לתיוג... החילוק לקבוצות נגרם בגל תחומי עניין ולא בגלל שום תיוג... אני מקבל כל אחד כמו שהוא וזהו בלי קשר לעם הוא ``ערס`` או ``פריק``... כי המונחים האלה אינם רשומים בלקסיקון האישי שלי.. ולפני שאת מגיבה לי כמה שזה בוליט תזכרי - זאת השקפת עולם אישית שלי, אין לך זכות לפסול אותה רק לחוות עליה דיעה...

Hell is beige

New member
אני רואה את החברה מחולקת ל2

אנשים שעוברים באדום ואנשים שעוברים בירוק... לא.. סתם... יש את אלה שבשבילם קיימים תיוגים וקיטרוגים לבני אדם, אנשים צרי אופקין שלא ממש יודעים מזה אינווידואליזם וחברה שבה הפרט במרכז... ויש את אלה שמקבלים את כולם בלי קשר לתיוג... החילוק לקבוצות נגרם בגל תחומי עניין ולא בגלל שום תיוג... אני מקבל כל אחד כמו שהוא וזהו בלי קשר לעם הוא ``ערס`` או ``פריק``... כי המונחים האלה אינם רשומים בלקסיקון האישי שלי.. ולפני שאת מגיבה לי כמה שזה בוליט תזכרי - זאת השקפת עולם אישית שלי, אין לך זכות לפסול אותה רק לחוות עליה דיעה...

goldy

New member
ראיית העולם שלך צרה לאללה

(זה נקרא יותר טוב מאשר זה נכתב) לפחות כך אני חושב. אבל לא נורא: ככל שתתבגרי את תשימי לב שיש עוד דברים חוץ מערסים ופריקים. זה כאילו שתשאלי אותנו אם אנחנו מקובלים או לא מקובלים

Hell is beige

New member
ואני משתייך לצד ששונא קטשופ

זה הופך אותנו למנוגדים??? (פחחח, איזה אנלגויות) החמשוש ממש ממש לא חדור השראה

AirOHead

New member
גם לאנשים ששונאים קטשופ יש זכויות!

מה אנחנו לא בני אדם? אין לנו נשמה?

ל-airohead

לדעתי המורה שלך מטומטמת וגם רשמתי לך תגובה על זה מתחת להודעה שלך , חוץ מזה אני משתייכת לקבוצה השניה שאוהבת קטשופ , אבל אתם גם בני אדם...:)

kirk hammet

New member
העם איתך !

גם אני אנטי-קטשופי !! למרות שלעיתים , אני מתוודה , אנוכי שם קטשופ חריף על השניצלונים שלי .... שיהיה קצת טעם רק לעיתים ...... בכלל , הטעם שלי שונה מכל העולם ... אני לא סובל שוקולד למריחה (כל שוקולד אחר אני זולל כאילו זה סוף העולם) ואני לא סובל גבינה , ולא סובל חביתה , ולא סובל ביצה קשה , ולא סובל ביצים אם הם לא בתוך עוגה , עוגייה או שק האשכים שלי ... שוב סליחה על הגסות

איך אפשר לשנוא קטשופ???

אתם כמו חברה שלי!!! כל פעם שאני אוכל משהו עם קטסופ היא צורחת באוזן (ציטוט): ``אאאאאאיייייכככככסססססס``

לצאת עם כאלה הצהרות מפגרות

מזכיר לי מישהי שחושבת שהיא מכירה את כולם. ולפני שכולם תקפצו ותגידו שאתם יודעים מי זאת אז אני מצטער לדכא אתכם אבל אתם לא יודעים.

למעלה