הפליה מתקנת???

הפליה מתקנת???

ביום רביעי האחרון, הייתי במופע של אישתר ב"חוות היען"... אומנם המופע התעכב בשעתיים, בגלל שההפקה לא עמדה בתנאי התשלום, אבל היתה הופעה מ-ד-ה-י-מ-ה! הגברת הזאת פצצה מהלכת, יודעת להזיז את הגוף באומנות, נותנת שואו מהמם, הכל בלייב, עם 8 נגנים, תלבושות וקול שמרעיד את הלב. כל הנ"ל בשילוב משחק אורות ולייזר על ההרים והסלעים המקיפים את "חוות היען" מכל עבר, הופך את ההופעה לבלתי נשכחת... אבל מה... לרגע הרגשתי צורך להתנצל שלא נולדתי "בוזגלו"... וצבע עורי לבן מידי... הגב´ אישתר, דאגה להזכיר בכל חמש דקות, שהיא הגיעה לישראל (ממש תודה רבה לה) רק בכדי להופיע בפני המרוקאים הגאים, ובכדי להראות לכולם שהיא גאה בשורשים שלה. האמת, לא זכור שהלכתי להופעה של זמר/ת אשכנזי/ת שדאגו לעדכן כל 5 דקות, שהם "עושים" לי טובה שהם מופיעים, רק בשביל השורשים...

נעמי 1

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo123.gif אז למה לא צעקת לה...

שתפסיק... ממש מעצבן.

המופע הוזמן מטעם "עמותת שורשים"

הקהל היה מגוון וכלל בתוכו לא מעט אשכנזים. גם השר בניזרי שנאם וגם יעל אבקסיס שהנחתה, דאגו לציין שהכייף הכי גדול הוא לראות שהגזענות הולכת ונעלמת... ואז באה הגב´ אישתר... וניסתה להעיר את המתים. במסגרת הארוע, חגגו בר ובת מצווה ל- 16 ילדים/ות מכל העדות.

אז היא כנראה לא הבינה את הקטע

מכיוון שהרבה שנים לא היתה בארץ... או סתם ליחצן את עצמה בקרב בני עדתה. מקוה שהיה מי שהעיר לה על זה.

sahr12

New member
העיקר שנהנית מההופעה...

בקטעי הקישור היא חלשה לאאלה....השטויות האלו כבר מזמן חצו גבולות של ספרד/אשכנז...רק מה עשו לילדים האתיופים בבית ספר באשדוד??? ראית איך ילדים בכיתה א..מתבטאים על "השחורים"?? בושה וחרפה. גועל נפש...בחיי.

נעמי 1

New member
סער.. אנחנו אשמים בזה...

אנחנו כחברה. כי אחרי שאתה שומע את האישתר הזאת... (סליחה על הבורות... אבל מי זאת?) ואחרי שאתה רואה בטלוויזיה כתבות על קיפוח עדתי... ואחרי שש"ס טוחנים לנו את המוח... אז זאת התוצאה. והגזענות... היא כנראה לא תעבור מן העולם... לא פה... ולא שם. נעמי

נעמי את צודקת במאה אחוז....

ילדים לא נולדים גזעניים... הם "גודלים" על זה בבית או בשכונה... אגב אישתר זאת הזמרת ששרה בזמנו בלהקת הג´יפסי קינג והיום היא שרה עם אלבינה...

yafit75

New member
לא מכירה את אישתר,,,? נעמי?

אני מאמינה שראית אותה בטלויזיה,,, ואת לא מקשרת,,,או שהשם לא אומר לך,,, אבל לא יכול להיות שלא שמעת אותה שרה,,,! היא פשוט פצצה מהלכת,,, למרות שהיא מבוגרת,,,אבל היא גדולה, ויש לה קול,,, ראב העולם,,, ! בדרך כלל שמים קליפים שלה בויוה,,, בין הטלנובלות,,,(אם את רואה) היא גם היתה בהמון תוכניות טלויזיה,,,

נעמי 1

New member
יפית... אני מתנצלת מראש...

אבל אני מנותקת... עד כדי כך... שרק השבוע שמעתי אצל יאצפן את סרנגה ויוסי... (לא זוכרת את עצמו) והתאהבתי בשיר... עדיין מנסה לקלוט את המילים. ואולי... כמו שאת אומרת... אני בטח מכירה.. רק לא מחברת.

yafit75

New member
את לא רצינית? סרנגה ומושיק עפיה!

חחחחחחחחחח לא יוסי,,, והשיר הזה כבר ישן,,,,, אחותי,,, את לא עומדת בקצב!!!! אבל בחיית,,, איזה שווים שני אלה,,, והמושיק הזה,,, אוףףף לאכול אותו! זה מה שהורג את בעלי,,,, שזה הסטייל שאני אוהבת,,,

והרי השיר הגדול!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איך בקלות ובלי מילים היא לקחה אותי לאט לתוך הים הכחול בעיניה לי פיסקאי ממונו זמו קריאונו דה נאדה קופאגונו ניוזונא טליונווווווו נה נה נהההההה פו סאמו ליפי סאס טיאנגל יאסו אופוס סטאה קלו קריה מי גובון סאנמה קריה לי פיסקאי ממונו זמו קריאונו דה נאדה קופאגונו ניוזונה טליונווווווו רואה אותך בחלום המתוק רוצה אותה אך האופק רחוק מולי פיסקה פגונו ניוטו נאטליו נה נה נה נהההההה כשהיא הופיעה ממולי שלחה אלי מבט כישפה אותי והלכתי אחריה לא, לא יכולתי לדבר הלכתי כמו עיוור אל המקום שנראה לי כמו חלום פו סאמו ליפי סאס טיאנגל יאסו אופוס סטה קלו קריה מי גובון סאנמה קריה לא, לא יכולתי לדבר הלכתי כמו עיוור אל המקום שנראה לי כמו חלום רואה אותך בחלום המתוק רוצה אותך אך האופק רחוק מולי פיסקה פגונו ניוטו נאטליו כשהיא הופיעה ממולי שלחה אלי מבט כישפה אותי והלכתי אחריה לי פיסקיאי ממונו זמו קריאונו דה נאדה קופאגונו ניוזונא טליונווווווו נה נה נה נההההה נה נה נה נההההה פו סאמו ליפי סאס טיאנגל יאסו אופוס סטאה קלו קריה מי גובון סאנמה קריה עכשיו הלב שלי בוחר איתה להישאר מהחלום לא רוצה להתעורר מוקדש לכל אחת ואחד מכם
חלום מתוק / דואט: מושיק עפיה + שלומי סרנגה

ממש לא נעים לי,,,

אבל הבורות חוגגת,, אין לי שמץ של מושג מי זה,,, סרנגה ומושיק,,, איפה הם מופיעים,,,?

למעלה