הפלות חוזרות

shiran322

New member
הפלות חוזרות

שלום, אני בת 24 ואני אחרי 2 הפלות טבעיות.לאחר בדיקות דם שערכתי נמצאה תשובה של אנטיקרדיוליפין מעט גבוה (9). יש לי הפניה לראומטולוג מרופאת הנשים שלי אך הבנתי שלוקח זמן עד שמקבלים תור. האם יש רופא שניתן לפנות אליו בדחיפות בנושא כי אני מאוד מודאגת מסיבת ההפלות. בנוסף-האם זו יכולה להיות סיבה להפלות ואם כן-מה ניתן לעשות בקשר לתוצאה הגבוהה? אשמח לתשובה בהקדם, שירן

הפלות חוזרות

הרופאה שלך מעלה שאלה של נוגדנים אנטיפוספוליפידים כסיבה אפשרית להפלות - לא ניתן לקבוע זאת על פי בדיקת דם חד פעמית, במיוחד לאור העובדה שהרמה שאת מציינת גבולית בהחלט. נוגדנים אנטי פוספוליפידים עלולים להופיע כממצא בפני עצמו או כביטוי לדלקות מפרקים אחרות. האם את סובלת מתסמינים כלשהם ? האם סבלת אי פעם בכאבי מפרקם או פריחות ? האם היה לך אירוע של קריש דם בוריד או עורק? האם יש מקרים דומים במשפחה ? למעשה את צריכה לעבור הערכה של ראומטולוג ובנוסף, לחזור על נוגדנים אנטי פוספוךיפידם כולל LUPUS ANTI COAGULANT ANTI CARDIOLIIN BETA 2 GLYCOPROTEIN ובהתאם לתוצאות יהיה צואך להחליט האם יש מקום לטיפול מונע בהריון הבא את יכולה לפנות למכון שלנו- נשמח לנסות לעזור בהצלחה

shiran322

New member
בקשר להפלות חוזרות-תשובתי לאלקיים

שלום דר', לא הייתה לי בעבר שום בעיה בנושא הנל,ללא תסמינים/דלקות/פריחות/קרישי דם. הבעיה היחידה שהיתה היא הפרעת האכילה (אנורקסיה)ממנה סבלתי במשך כ-3 שנים,שהסתיימה לחלוטין לפני 7 שנים,בגיל 17. האם הדבר יכול להיות גורם לכך או שאין קשר בין השניים. יש לי הפניה למחלקה ראומטולוגית באסף הרופא לרופא מומחה. היכן נמצאת המחלקה שלכם?

למעלה