הפלה=רצח?!

יאנג

New member
הפלה=רצח?!

טליה שלום יש לי שאלה מאד חשובה מה את חושבת על הפלות האם את חושבת שברגע שנעשתה הפריה יש כבר חיים ונשמה או בשלב הלידה אני שמעתי על כמה דעות בנושא האם את מאמינה שאישה שעושה הפלה בעצם הורגת חלק מהנשמה שלה עצמה? האם הקרמה נפגעת האם הפלה =רצח מה את חושבת על חד הוריות? שאלתי הרבה שאלות ומאד מחכה לשמוע תשובות אני אישית מאמינה ב100% שזה רצח ושזה אסור לחלוטין רציתי לשמוע את דעתך ואולי לקבל חיזוקים אשמח לשמוע עוד דעות תודה

טיפ-טיפ

New member
דעתי H-)

אהלן,מה המצב?מקווה שבסדר. לפי דעתי יש כמה סוגי הפלות. אחת זה כשהאם מגלה שיש בעובר פגם או מום קשה, שיכול להשפיע נורא על העתיד של הילד, אז היא צריכה להחליט אם כדאי לה לעשות הפלה, להציל את הילד מעתיד שקשור בניתוחים, זריקות ועוד הרבה דברים כואבים, או שפשוט להניח לו. לפי דעתי שאם יש לילד משהו קשה אז כדאי לעשות הפלה. והשני זה שיש אימהות שמסרבות להקדיש לתינוק את חייהם ולעשות הפלה כדי שלא לא יקח להם את זמנם, זה לפי דעתי רצח. ואני חושבת שברגע שהעובר גודל ומתפתח בבטן אז הוא מגלה חיים, ומתרגל למים, וכשהוא נולד אז הוא מגלה חיים חדשים, ובכלל אני חושבת שברגע שהביצית והזרע מתלכדים אז התינוק נולד ולא מתי שהוא יוצא מהרחם אל העולם. מה את חושבת? אשמח לקבל ממך הודעה. להתראות... מתישהו...

מ א י .

New member
דעתי לתגובתך

ב``מקרה`` קראתי את ההודעה והתגובה וההודעה והייתי חייבת לומר משהו: דיברת על האפשרות שהאמא לא מוכנה להקדיש את חייה או מרגישה שהיא פשוט לא מוכנה לזה עדיין וזה נראה לך כרצח. טיפ טיפ תארי לך חיים של תינוק שנולד לאמא שכול חייה חושבת למה לא עשיתי את ההפלה התינוק הזה הורס לי תחיים או אם הייתה מוסרת אותו לאימוץ והיו בלאגאנים אח``כ בעצם מה שאני מנסה לומר לך זה לא שמי שמרגישה לא מוכנה מיד או צריכה לעשות הפלה אלא שאם האמא בחרה כך סימן שזה נכון גם לתינוק. כך לי נראים הדברים לפחות. מ א י .

Tal_Ya_Tal

New member
היי יאנג B-)

קודם כל, א י א פ ש ר ל ה ר ו ג נ ש מ ה !!! ואף לא חלק ממנה. נשמה היא אור. היא ניצוץ טהור. הגוף הפיזי הוא בשבילה בית כלא ! על כן, אם מנעת מהגוף `לחיות`. בעצם שחררת את הנשמה מכלאה. העניין הוא, שאין זה כה פשוט. אנו חיים בעולם שבו הבחירה היא חפשית. כל נשמה `בוחרת` את תוואי החיים שלה. או מתמגנטת כמו על פס מגנטי, אל החוויות שיעזרו לה להשלים את האבולוציה שלה ולחזור אל מקורה. מוות הוא סוג של חוויה. הוא יכול להיות מוות פיזי או מוות סימבולי. לעתים, ישנה `בחירה` הדדית של חוויה כזאת, של הפסקת הריון. כל חוויה כזאת היא בחירה הדדית. של האם ושל העובר. גם אם זה נראה כאילו האחת פועלת והשני סביל. כי אז מה תאמרי כאשר המצב הפוך? כאשר ישנה הפלה טבעית? אז העובר התחרט? הוא גרם לאמו `מפך נפש` בכך שהחליט לא להוולד?!?! או להוולד ללא רוח חיים?!?! הבחירה ת מ י ד מ ס ו נ כ ר נ ת ! בכל מצב שבו נדמה לנו שיש `קורבן ומקרבן`. זוהי בחירה הדדית לחוות את אותה חוויה. האחד מהצד האקטיבי והשני מן הצד הפאסיבי. זה מאד קשה להבנה, או מנוגד לתפישתנו. מה, האם כל מי שחווה אלימות בחייו בחר בחוויה הזאת?!?! כןןןןןןןןןןןןןן ! הנשמה בחרה! לא מתוך ההבנה הארצית, אלא מתוך הסתכלות לא שיפוטית על החוויה, לצורך צמיחה !!! ובכן, בניגוד לטיפ-טיפ, אני אינני מאמינה ש`מותר` להפיל עובר `פגום` ל`טובתו האישית`. כי אם אנו מדברים כבר על קארמה, גם זוהי בחירה הדדית, של הנשמה של העובר שבקשה לחוות חיים בגוף מוגבל או בתפקוד מוגבל ושל האם שבקשה ללמוד אהבה ללא תנאי, דרך טיפול מסור ללא ציפיות. א ב ל , עדיין קיימת הבחירה החפשית. או כמו שאומר זאת הקורס בנסים: “You can choose once again``. אפשר לחיות את האשליה, שבה הקארמה `רובצת על הכתפיים` ואפשר לחיות את האהבה ולראות את `משחק מחרוזת הזכוכית` (תהליך של פעילות פנימית בין אדם ואנרגיה אב-טיפוסית למטרות גדילה רוחנית. משחק אבולוציוני שבו האחד מכיר את עצמו כמשחק וכמשוחק. הרוקד והנרקד.) L&L TALYA

למעלה