הפלה מלאכותית

היריון לא מתוכנן:דוגמא

1.מה תעני לילדה בת 14 שבהיריון לא מתוכנן היתה עומדת ללדת? עוד לא הספיקה להיכנס לכיתה יוד וכבר היה עליה לשאת בנטל של גידול תינוק

Sashka7

New member
תשובה

יש לי בביה"ס מישהי שהולידה ילד מקסים בכתה ט'. כיום היא כבר בכתה יב' עם ילד פשוט מהמם והיא לא מצטערת על כך שלא הפילה אותו...

נתתי דוגמא

של מישהי אצלנו בביצפר שהרתה ( היו כבר רכילויות על ביטנה שתפחה) ועשתה הפלה. אני חושב שהיא "תפסה" את עצמה ויכול להבין את הצעד שלה כמי שתופסת את אחראיותה לגופה ולגורלה. זו שיש לה ילד מקסים יכולה לעבור את ההתבגרות האיטית שלנו בכותלי הביצפר ובבגרויות ?בשביל מה ?

Sashka7

New member
שמע, אם היא הגיעה עד יב'

וניגשת לכל הבגרויות שלה, זה אומר עליה משהו , לא? אני לא אומרת שלא קשה לה אבל עובדה שהיא מצליחה לגדל אותו וכל הכבוד לה!

תמיר1991

New member
מה אענה?

א. לא לשכב בגיל כזה
ב. להפיל. תמיר.

tapr

New member
Pro choice!

אני בעד זכותה המלאה של אשה על גופה. זו החלטתה הבלעדית והעצמאית של אשה אם להמשיך או לסיים הריון, ולדעתי אין בשום אופן לאסור בחוק או ע"י לחץ כלשהו הפלות. יש נקודה מאוד חשובה בעניין ההפלות. להיות בעד זכותה של אשה להחליט, לא אומר כי יש לעודד הפלות או שאשה התומכת בהפלות תפיל בעצמה, אפילו תחת תנאים גרועים. מבחינתי, זה פשוט הדבר הטבעי בעולם, ואשה יכולה להחליט לכל כיוון בנושא ההריון שלה.

למעלה