הפלה טיבעית

• פותח הנושא udi24
  • פורסם בתאריך

udi24

New member
הפלה טיבעית

שלום לכולן אני גם עברתי עובדן של עובר היה לי מאוד מאוד קשה ביפרת שאת רואה את החברות שלך שהן בהריון ולחשוב שהיית צריכה להיות באותו החודש שלהן מאז לא ניקלטתי שוב להריון ואני במצב לא הכי כיף שיכול להיות לאדם. אז החלטתי להגיע למקום הזה ולקבל עזרה נפשית.

כתבתי על כך בתגובה לEDITMARK

אני לעומתך נמצאת במצב זיפתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

2קשת

New member
לרחם כואבת

היה לי עצוב מאוד לקרוא את הדברים הקשים שעברו ועוברים עליך, ואני מקווה שתתחזקי במהרה ותוכלי להביט על עצמך ועל נשים אחרות מזוית יותר אופטימית. כשאני רואה נשים בהריון או תינוקות (ומאז ההפלה נדמה שכל העולם סביבנו בהריון) אני משתדלת להזכיר לעצמי שזה אומר שרוב הנשים מצליחות להיכנס להריון, ורוב התינוקות נולדים בריאים, ולכן ביום מן הימים אין ספק שגם לי (ולך!) זה יקרה. חשוב היה לי לענות לך כי אני חושבת שאין כאן בפורום מקום לתחרויות של "מי יותר אומללה". כל אחת כואבת את אובדנה, לכל אחת זהו כל עולמה כרגע, ואין מקום להשוואות בין הסיפורים שלנו. אמירה כמו "הסיפור שלי יותר עצוב משלך" היא בעיני מזלזלת ופוגעת, וחבל, כי אנחנו כאן כדי לעזור ולתת כתף ולא רק כדי להיעזר.

לא הבנת אותי

כתבתי שאני במצב זיפת בתגובה לאמירה "לא הכי כיף לי" אני לרגע אחד לא חושבת שיש יותר אומללה. רציתי להגדיר את ההרגשה שלי שאני מעריכה שזאת הרגשה של רובנו

tomat1

New member
רוצה לתמוך

שלום יקרה אני מבינה את התיסכול והכאב שאת חשה וגם את הלב שמצטבט בכל פעם שרואים בחורה הריונית. גם אנמי בכל פעם שרואה הריונית אומרת לעצמי שגם אני הייתי צריכה להיות עכשיו בהריון ושהבת שלי הייתה צריכה להיוולד לפני שלה. אבל אין לנו מה לעשות אלא לחשוב רק על עצמנו ולא מסביב ולהתרכז בחיים שלנו. הריון הכל כך רצוי מתעכב בגלל העצב ובגלל הלחץ, פריון קשור כל כך לרגשות וללחצים ומהניסיון שלי רק כאשר מצליחים להירגע ולהתפייס עם הגוף והנשמה ההריון מגיע. אז זה מה שני יכולה להמליץ לך, לקחת את הזמן לנסות להירגע, להסתובב רק עם אנשים שעושים לך טוב ולעשות רק דברים מהנים ומרגיעים. (לי למשל מאד עזר שיאצו) אני נמצאת כאן לרשותך שלך ליאת

editmark

New member
הכאב הזה

הי, כואב לי כאבך ואני כ"כ מבינה את מה שעובר עלייך, אני חייבת להודות שאני לא אופטימית כ"כ בימים אלה ואני יודעת שהזמן עובר והכאב נשאר מה שחשוב הוא שתהיי קשובה לעצמך ושדעי שמותר לכאוב ולבכות ולכעוס על העולם וכן זה לא פייר שזה קרה לך אבל לצערנו זו דרך הטבע גם חברותיי הטובות והקרובות היו בהריוןן ביחד איתי אבל היום כ חצי שנה אחרי הפסקת ההריון כבר יש להן ילדים ועכשיו עוד חברה טובה שלי בהריון והאבסורד הוא שהיא מתייעצת איתי לגבי כל מיני דברים שקשורים להיריון אני משתדלת להיות איתן כרגע פחות בקשר עד שהמצב ישתנה (לטובה אני מקווה) ואין מה לעשות זו תקופה קשה ושאף אחד לא ימעיט מהכאב שלך את חייבת לדעת שרק נשים שעברו את זה באמת מבינות מה עובר עלייך אז אל תקחי קשה אם יהיהו כאלה שייעצו לך כיצד לנהוג ו"שהכי טוב זה להביא להיכנס שוב להריון" כי זה לא כזה קל כמו שכולם אומרים תהיי חזקה ותדעי שבפורום הזה את תקבלי את התמיכה הטובה מכולם

למעלה