הפלגה מסביב לעולם (ב)

DE LA FOX

New member
הפלגה מסביב לעולם (ב)

תודה על התשובות שנתתם אני חייב לשאול משהו נוסף ישנה את התחרות הזו מצרפת של הקפת העולם בשייט ללא עזרת מנוע וללא עגינה על שום נמל האם מישהו מכיר? והשאלה הכי חשובה היא איך מארגנים מזון ומים לתקופה כזו ארוכה תודה

Efraim

New member
הקפת העולם בשייט מפרשים

קיימים מספר אפשרויות לשיוט חובק עולם במפרשיות (ללא מנוע) והם מתחלקים לקטגוריות שונות: שיוט בודד (אדם אחד בספינה) שיוט קבוצתי (מספר אנשים בספינה) ןבכל הקבצה יש חלוקה נוספת לשיוט בחלקים שונים (עצירה, תיקונים והוספת אוכל, חלקי חילוף, מנוחה לשיט/ים/ות) בעיקרון כמובן שלפי אורך המסע גם כמות המזון ושאר הצרכים למסע. (הספינות גדולות יחסית בסביבת 60 פוט ויש מספיק מקום לאכסן את מה שצריך) אם תלך למסלול השיוט הרצוף תראה שההקפה היא סביב הקוטב הדרומי וכמובן שונה מהמסלול של AROUND ALOAN שעובר דרך חמשת הכייפים המפורסמים סביב לעולם. צירפתי קישורים לאתרי השיוטים השונים. אני מקווה שתהנה ממידע
נ.ב. ישנה שייטת אחת (צעירה יחסית) שהגיעה במקום שני!! היא שטה בספינה KINGFISHER ובאתר שלהם אפשר למצא פרטים נוספים על ההרפתקאה.

lizard

New member
נשמע מגניב ומעניין

מתי עושים את זה ? צריך בשביל להשתתף יכטות מיוחדתות או משהו כזה (בהנחה שאני רוצה רק להשתתף,לא לזכות) מיכה

למעלה