הפלגה מול שיט

Carl Freeborne

New member
הפלגה מול שיט../images/Emo70.gif

למרות שהמילה הפלגה אהובה עליי יותר משייט, אך שייט זו המילה הנכונה למסעות קטנים..אני מסיר את תמיכתי ואת התנגדותי משני הניצים האלה בתקווה לשלום ולשקט.

Trozkiy

New member
אז תצטרף לCruise!

Cruise! היא תנועת השפיות והשקט... אנחנו פועלים להקמת ממשלת אחדות עם שתי המפלגות ומטרתנו היא לפייס בין הפלגה לשייט! אם מאסת בשתי התנועות ואתה רוצה שהסדר יחזור על כנו הצטרף לCruise! כדי לעזור לנו לנצח ולגשר בין הפלגים! כדי להצטרף שלח לי מסר או שפשוט תכתוב לי פה שם ומשפחה ובאיזה סניף אתה ואם תספיק תהיה מס´4 ברשימה שלנו!!! בתודה, פיליפ זונדלוביץ´ (גבעתיים) יו"ר תנועת Cruise! האותיות שלנו: קרז הרשימה: 1. פיליפ זונדלוביץ´ 2.טל סגל (רחובות) 3.ענת פכט (הרצליה) מקומך איתנו!

כן ירבו

אף אחד לא תומך יותר בהפלגה... כולם עברו לשיט חוץ מאלכס המושחת ומפלג הפאשיסט! אפילו אחד מהתומכים הראשונים ומהבסיס המוצק של מפלגת העבודה עזבו אותה! ההפלגה עומדת להתמוטט! שימו לב שלמרות העזיבה ההמונית הזו הפלגה הצליחו להגיע לתוצאה של 18-18 בסקר. כבר היתה הודעה קודם שהסבירה איך זה קרה: אלכס, יו"ר הפלגה, רימה את המערכת והצביע 3 פעמים. זה הרגע החיוני ביותר לתמוך בשייט, אחרת המצב אבוד ונפסיד לרמאויות של הפלגה!

מושחתים נמאסתם!

אוהל מחאה מול האוריינט האוס במחאה על השחיתויות ב´הפלגה! הפעם בוחרים
שייט

אכן כן!

כרגע שייט עומדת על 18 מנדטים (כמו הפלגה). ההבדל הוא שלנו כבר יש שביעייה ראשונה ולהם רק את פלג ואלכס

Carl Freeborne

New member
טוב טוב......

גם כן קורה באמצע הלילה... מה לא "מז"כל" זה אפילו סימטרי...

d i l i

New member
אז מה אתה בורח?...

מה אתה ילד? אתה לא מסוגל להחליט?... אז אתה בורח?...

חברה,מיצינו את הנושא

חברות וחברי התנועה, הנושא מוצה כבר מזמן ועבר לפסים מאד לא רציניים. מבקש לחזור לדיונים ערכיים ואידיאולוגיים בפורום, ולא "חשובים" כאלו. רוני פרומן

Carl Freeborne

New member
זה מה שניסיתי...

אמרתי שאני מסיר את דעתי כדי שזה יגמר, אך זה לא הולך...

למעלה