הפלא השמיני?

אוח! שאת מלכה אחותי!

אין לך מושג בכלל אני פה בעננים מהעניין הזה. עד כדי כך שבהזדמנות אני אבוא לצחצח לך את הסטילטו. אם אני לא טועה המלון שלנו הוא על 34 כך ש... אווווווווווווווווווהה.... -וזה שאני גונחת באמצע קורס של אוראקל, זה נשמע לך ראוי?!- -לא כי אני חוששת שאני מושכת מעט תשומת לב-

tampopo

New member
מסושי ל - bubble tea

אחת הסיבות שהסושי בארה"ב\קנדה הוא משובח ביותר זה בגלל הדגים הטריים. בים התיכון כידוע לך, לא חיים דגי טונה או סלמון ולכן אנחנו אוכלים דגים לא טריים וקפואים.תבקשי wild solmon סשימי, ותראי מה זה דג. כמו כן מומלץ לנסות את ה - tuna belly שזה בעצם הבטן של הטונה. אהה...דבר חשוב, אם את מזדמנת ל - china town תבקשי bubble tea. זה תה שמגיע בכל מיני טעמים, לרוב על בסיס חלב עם כדורי עמילן טפיוקה בתחתית שמעלים אותם לפה עם קש בקוטר של ס"מ! אהה...כמובן רצוי ללכת הרבה או לרוץ בסנטרל פארק כי עם כל המלצות האוכל פה, בסוף תחזרי לארץ ואפילו למאדאם שאת גרה לה על הראש לא יהיה מה להציע לך... נסיעה טובה

passioneta

New member
ואם כבר מדברים דגים ספציפים

אז הכי מדהים זה שרימפס מתוק (סוג של שרימפס) amaebi אם אני זוכרת נכון. ואם כבר ציינה טאון: דים סאם לבטן ותיקים "מזויפים" בזול: יש ברמות שונות ואיכויות שונות.

היא קצת נודניקית אבל יש לה כוונות

טובות לי היא מצאה חזייה ברגע הראשון וקניתי אותה וקיבלתי עליה המון קומפלמנטים

DREAM111

New member
אז להגיד לך להתחדש../images/Emo35.gif

מצטערת לשמוע שקנית את החזיה לא בהרגשה שלמה. לגבי העיקצוץ אולי כדאי לגשת לחנות ולהראות לה את החזיה.

קלריסה

New member
אין לי כוח אליה ../images/Emo10.gif

היא מסבירה כל כך הרבה ושוב - היא אישה נחמדה ועליצה, אבל אין לי כוח להתחיל להסביר. ודווקא חבל, כי יש שם דברים יפים. אף אחת לא נתקלה בתופעה כזאת שם? ורגע, רק אותי היא התעקשה להלביש?

hagith1

New member
גם אני ביקרתי אצלה מס' ימים אחרי

פרסום הכתבה בוואלה, וקרה לי בדיוק את מה שמתארת קלריסה. כשאני הגעתי הייתה מישהי שמדדה ועוד אחת בתור. בקיצור חיכיתי כמעט שעה עד שהגיע תורי למדוד. היא מאוד נחמדה, אבל מרוב שהיא אנרגטית והביאה לי עוד ועוד למדוד כבר קיבלתי סחרחורת. וממש לא אהבתי את הקטע שהיא רוכסת את החזיה עבור הלקוחה, ולא מטעמי צניעות או ביישנות, אלא דווקא בגלל שכשאני מודדת חזיה בחנות אני אוהבת לסגור אותה ובכלל לבדוק אם היא מתאימה לי, ואצלה זה היה פשוט סיוט. בסוף, לא היה לי נעים, לכן קניתי את החזיה שנראתה לי הכי נורמלית ונוחה ויצאתי מהחנות. אגב המחיר ממש לא זול כמו שפירסמו בכתבה (180 ש"ח). וכל הדרך הביתה ממש לא התלהבתי מהקניה כמו שקורה לי בדר"כ אחרי קניות (גם אם הן עולות הרבה...חהחהה) !! בקיצור, אני לא יודעת אם אני אחזור אליה..

DREAM111

New member
קלריסה לי זה קרה אומנם לא בחזיה

שלה אבל בחזיה חדשה. בדר"כ זה בקצה של הבד התפר גורם לעיקצוץ. אחרי כמה כביסות זה נעלם ככה בכל אופן זה היה אצלי.

DREAM111

New member
מעניין אם הגברת הנכבדה קוראת את

אולי היא תפנים את הקטע ותשנה קצת את הגישה. אני בטוחה שזה רק יכול לעזור לה לטובה.

קלריסה

New member
או שהשכנה מלמעלה תתפוס יוזמה

ותיקח אותה לשיחה בארבעה ציצים להזביר לה את ההבדל בין שירות עם חיוך לשירות גורם ניבוך אני יודעת? חבל לוותר על חנות כזאת, אבל אין לי כוח לגייס תעצומות נפש וסבלנות בתחום שבו הן לא הכרחיות

למעלה