הפכתי למוצץ...

יעלוערן

New member
ניסית אולי

מוצצים של MAM, אצלי זה המוצץ היחידי שהתקבל בכל מקרה כדאי לך לא לוותר וברגע שהם מתחילים למצוץ לתת מיד מוצץ, מרגישים שהלסת רפויה. גם חשוב שילמדו להרדם ללא ציצי. זה תהליך לא קל אבל נראה לי שווה בהצלחה יעל

אם אור

New member
הפכתי למוצץ...

שלום אני מניקה תינוקות בני 4 חודשים, הבעיה היא שהדבר היחיד שמרגיע אותם הוא יניקה, וגם אחרי שהם נרדמים הם ממשיכים, לינוק בתנועות מציצה חלשותמתוך שינה, ואם אני מנסה לנתק אותם הם מתעוררים. ככה יוצא לי לשבת שעות אל תוך הלילה (2-3 לפנות בוקר , כשהנקת הלילה מתחילה באיזור 10 !!!) ומתוך הלילה גם... מה לעשות? הדבר מקשה עלי מאד בתפקודי בבית ותפקודי כאם עבור הילדים הבוגרים שבבית. תודה רבה

אם אור

New member
אשמח לעיצה מכל אחת אבל גם מיועצת!!

לגבי ההודעה הקודמת שלי- הפכתי למוצץ

breastfeeding twins is not easy

How are they gaining weight? Of course breastfeeding calms them. YOu know that breastfeeding is so much more than food for your baby, and if you have this magic way to calm them, you should be proud. when there are two babies, this can be tiring. You are not their motsets, you are their whole world. If they are gaining weight well and it would help you out to give them a motsets once in a while, it shoudl not be a problem at this stage.​

אם אור

New member
לאסתר- לגבי המשקל

הם עלו בחודש האחרון כ-500 גר ובחודש הקודם 700 . הבנתי שזה עלול לרדת עם הזמן ככל שהם יהיו יותר פעילים. האם זה נקרא בסדר?

למעלה