הפירמידות

roi19881

New member
הפירמידות

תסכימו איתי שיש הרבה מחלוקות בעניין זה. אני מדבר על העניין של איך הצליחו לפני כל כך הרבה זמן, בטכנולוגיה כל כך לא מפותחת, לבנות פירמידות, לבנות פסלים עצומים. זה פשוט מדהים, מהנדסים ופיזיקאים של היום בדקו את הארכיטקטורה של הפירמידות,ואת הבניה עצמה והם ראו שכל הזווית תואמות במידה, הסדל של סנטימטרים בבניה. בניינים ומגדלים שנבנים כיום בעזרת הטכנ' של היום, הם בקושי שורדים סופות טורנדו. הפירמידות עומדות אלפי שנים...והשאלה העיקרית היא... איך?

tigerann

New member
קראתי הסבר על זה

בספר שנקרא הסודות האבודים של אטלנטיס אני אמצא ואעלה את הקטע הזה מאוחר יותר

tigerann

New member
ציטוט מ"הסודות האבודים של אטלנטיס"

ה"מדע המודרני" הניח שהפירמידות הגדולות נבנו בידי פועלים במשך שנים רבות מאוד כדי לשמש כקברים. אולם בהיעדר עובדות אמיתיות מאותו זמן, מדענים אלה רק משערים השערות, והמסקנות שלהם הן באמת לא-מדעיות. מבנים אדירים אלה נבנו למעשה בידי תו'ת, תוך שימוש בטכנולוגיה מתקדמת שעל סיפון ספינת האוויר שלו. כוחות רטט אלה יכלו לשמות את הדחיסה המולקולרית, שך שהאבנים האדירות צפו באוויר, ממש כמו פיסות עף הצפות על המים. (עמוד 99)

dvir58

New member
עד כמה שידוע לי...

בבדיקות פחמן 14 שנעשו לפרמידות התברר שהן כ50000 שנים נבנו מוקדם יותר מששיערו בערך בתקופת הקרח הקטן. החשד שהן מוקדמות התעורר בעקבות הפניקס וחוסר ההתאמה בין הראש לגוף. אני לא אפרט כי לא זוכר את כל הפרטים אבל הפרמידות ממש, אבל ממש ענתיקות שאין עליהן ידע כלל. יש עוד מימצאים שמראים שלא יתכן שהמיצרים יכולים היו לבנותם, לא טכנולוגית ולא מבחינת הידע האסטרונומי של אותם הימים. הזויות התואמות בין "אוריון" לפתחי הפרמידות התגלו רק בעקבות "אבל" ואז עד כמה שידוע לי המיצרים לא ייצרו חלליות. או שכן רק ששכחו לספר לי.

tigerann

New member
מצטערת, שכחתי לספק כמה פרטים

המאסטר הנעלה תות' (שבגלגול חיים האחרון שלו היה ידוע כישו) היה אחד מילדי אטלנטיס ולכן היכולות הטכנולוגיות שעמדו לרשותו היו הרבה יתר מפוחות משל כל שאר בני האדם שחיו באותה תקופה. אני לא חושבת שהוא היה מצרי באותו גלגול חיים שלו

dvir58

New member
חחחח....

תקראי את התגובה שלי בבלוג "החיים אחר המוות". גם אני הגבתי על תות'. כתבתי את המידות את יכולה לבקש מנגר שיבנה אבל הדיוק חייב להיות אבסולוטי. כל דבר שתניחי מתחתיו בגובה שליש נישמר טוב יותר. הוא גם מטפל בבעיות נפשיות ובריאותיות. תניחי על האזור... מאזן טוב את האנרגיה. אבל להדביק את החלקים לא מסמרים. זאת הפרמידה שמשמשת לשימור שבניתי מאלומיניום. (אני יודע לרתך אלומיניום) אני יגיב על התגובה הזאת ויראה לך גם את הפרמידה השניה למדיטציה.

dvir58

New member
הפרמידה השנייה....

זאת למדיטציה וטיפולים.

dvir58

New member
המידות כתובות ברשומה....

עצמה בבלוג עד כמה שזכור לי היכן שהזכרתי את הפרמידה. לא הרחבתי את הנושא בבלוג שלי כי אני מתאר לעצמי שישנם מלא אתרים בנושא.

DiAnA007

New member
הפירמידות

קראתי בספר שנקרא מרכבות האלים שחובר בידי אריך פון דניקן, ובו יש כל מיני תיאוריות "ניחשוים" לפי השערותיו הפירמידות נבנו בידי חיים מכוכב אחר. לא רק אלא הוא מתחיל עם כך שהוא מאמין שחיים מכוכב אחר הגיעו אלינו מזמןןןןןן ובעצם עזרו לנו להתפתח מבחינה טכנולוגית וביולוגית. לפי השערותיו הם שכבו עם בני האדם פה ונוח היה אף צאצא שלהם. הם היו דמויי חיה ואדם, חצי חצי. יש בספר גם צילומים של חריטות עתיקות בכל מיני מקומות שונים, יש ציור אחד של אסטרונאוט וציור של אדם בתוך חללית שנראה שצויר בהודו, לא זוכרת אבל את התאריכים אבל השורה התחתונה היא...לפני הרבה הרבה הרבה זמן. ספר מומלץ. הוא מעניין. סתם רציתי להגיד את זה, זה הכל.

למעלה