הפירמידות במצרים

subatoi

New member
הפירמידות במצרים

תגידו, כבר הרבה זמן שאני רוצה לשאול ושוכח. אמרו פעם משהו על הפירמידות במצרים? כי בהנחה שכל פירמידה היא בעצם ספינה, כמו שכבר ראינו מהפרידמיה באבידוס (ולא רק שם), זה נורא מוזר שהתעלמו מקיומן ולא אמרו עליהן כלום. כאילו, יש להם כמה ספינות אם במצב טוב (אולי) בהישג יד, והם לא מתייחסים אליהן? אז מם הסתם לא ימריאו בהן פתאום, כי זה ימשוך "קצת" תשומת לב, אבל היו יכולים לפחות לחקור אותן, לא? המצרים בטח ירשו לאמריקאים לשלוח צוות מחקר תמים.

ARIS BOCH

New member
תתפלא אבל לא בטוח שהמצרים יתנו להם

ראיתי סרט בערוץ ההיסטוריה על יציאת מצרים ובין השאר הם שלחו משלחת למצרים, למצוא את הר סיני והמצרים לא ממש נתנו להם להתקרב להר שהם רצו להגיע אליו. זה אמנם היה קרוב לאזור צבאי אבל לא היה שום דבר מיוחד בהר. בסוף הם שלחו מישהו אחד שהצליח להסתנן ולטפס על ההר. בכל מקרה יש משהו בטענה שלך ואולי באמת הפירמידות האלה הן ספינות אם.

GoldenEye2015

New member
כבר בסרט דיברו על זה

התיאוריה של דניאל עוד לפני שידע על השער היתה שהפירמידות נבנו ע"י חייזרים כמנחת לחלליות. הן לא חלליות בעצמן. ספינות האם "מתלבשות" עליהן כשהן נוחתות כמו שרואים בסרט.

סלמאק

New member
בדיוק.

הקדמת אותי בתשובה. ואכן, רואים זאת בסרט באופן מאוד ברור. נשאלת השאלה, האם בתוך אותן פירמידות ישנן מערכות טבעות שיגור? אם כן, איך זה שעדיין לא גילו אותן? אני מתכוון לפני שהחל פרוייקט הסטארגייט.

subatoi

New member
כן, אבל מאז הסרט כלום.

מה גם שדניאל אמר את זה לפני כל הידע שלו, אז זה לא ממש מהימן.

kinspirit

New member
לא מדויק

דניאל טען שהן נבנו ע"י חייזירים אשר לא טען לשם מה (עד כמה שזכור לי). הוא לא ציין מפורשות שהן חלליות או משהו כזה.

סלמאק

New member
נכון, נכון.

התיאוריות שלו היו על כך שהפירמידות לא נבנו ע"י אנשים מכדור הארץ, ובהרצאה שרואים בסרט, הוא ניסה להתחמק מהשאלה (כדי להימנע מגיכוח של הקהל) ע"י כך שאמר שהוא לא יודע מי בנה את הפירמידות, אז הבחור מהקהל המשיך להתגרות בו ושאל "אולי אלה היו אנשים ממאדים?"... "אולי תושבי אטלנטיס?" (איזו אירוניה, אה?
). אבל ידוע לנו מהסרט על תכלית הפירמידות כי ראינו את הספינה של רה נוחתת על הפירמידה באבידוס.

Chelnak

New member
לא, זאת ספינת-האם דמוית-הפירמידה...

הפירמידה עצמה נשארת במקום.

Hakarpad

New member
והפירמידה משמשת כמנחת

וזה נראה לאורך הסדרה גם באבידוס, גם בספינה של רע בסרט, ובעיקרון ברמת התיאוריה גם עם אוזיריס כשהיא מנסה לעזוב את כדוה"א בפעם הראשונה לאחר שחרורה מהכד שבו היא נכלאה.

למעלה