הפיק שלי!

The Flash

New member
הפיק שלי!

כתבתי אותו לפני כמה שנים כשפוקימון היה בשיאו....זה אחלה פיק מי שרוצה תקראו ואם יהיו תגובות אני יפרסם עוד פרקים

hydro pump

New member
ממש משהו!

אולי תכתוב עוד אחד אבל, אההה... קצת יותר מעודכן?

The Flash

New member
פרק 2!

תודה לכל מי שקרא והגיב ומה אתה מתכוון מעודכן? עם עוד פוקימונים? יש מספיק פוקימונים כאן וזה גם דיי צוחק על כל הדרך שעשו את הסרט, הסיפור ז"א תהנו.

K00lVulpX

New member
אררר.... מחשב דפוק...

המחשב שלי כ"כ איטי שהוא לא מסוגל לפתוח את הפיקים... =\ Damned thy be, thy slow PC...

כמה דברים

1) כל הכבוד על היוזמה, התסריט נחמד מאוד. 2)כדאי שתעשה בדיקת הגהה קטנה, לתקן שגיאות עברית וכתיב (לדוגמא פוקימון זה בלשון זכר ובמקום שני כתבת שתי). 3)זה רק אני או שהסיפור די דומה להתחלה של הסדרה? או שלא הבנתי את הרעיון? 4)הכל קורה מהר מדי וזה יצור בעיות: ישר על הפרק הראשון מצטרפים שני חברים, בפרק השני ספינאראק מתפתח (תגיד, אריאדוס יכול לעשות בכלל קרן סולרית כפוקימון חרק?). תגיד לא כדאי שתשמור את הדברים האלה לרגעים יותר מאוחרים וחשובים? חוץ מזה התסריט מעולה ואין ספק שיש לו עתיד. מקווה שלא העכרתי את האווירה סביב התסריט, The Monopoly Guy

The Flash

New member
הקפצההההההההההההההההה

תקראו את הפרק השלישי השלישי השלישי השלישי השלישי השלישי השלישי השלישי השלישי השלישי השלישי השלישי השלישי השלישי השלישי השלישי השלישי השלישי

The Flash

New member
תודה על התגובות! פרק שלישי!

הנה אנשים חביבים ונחמדים תודה על התגובות זה פרק שלישי...ו מר מונופול להגנתי כתבתי את זה לפני איזה שנתיים ככה שלא הייתי בשיא הלשוני שלי

למעלה