הפיק שלי ושל ספון

יאנה י

New member
הפיק שלי ושל ספון

פרק ב'- הרס"ר והרס"רית ספון:"טוב ועכשיו להמשך הסיפור ילדים" תינוקות דיג'ימונים:"יש !!" *פוגעות בי שקיות שוקו* ספון:"..." ריאומון ישב בחדרו כתמיד,הפעם הוא לעס צעצוע גומי מסיבה לא מובנת כאשר לפתע טריירמון נכנס ואמר:"השמועות על היצור מתחילות להיתגבר","למה אתה אף פעם לא דופק בדלת !?" ענה לו ריאומון שלא ממש הקשיב,"אבל ריאומון יש לנו עסקים יותר חשו..." טריירמון אמר ליפני שניקטע,"פעם הבאה תידפוק בדלת !",לאחר שתיקה ממשוכת יאנה:"ספון אמא שלך ערו ?" ספון:"מה ?" יאנה:"חחחחחח" ספון:"... בכל מקרה... להמשך הסיפור" לאחר שתיקה ממושכת טריירמון שוב התחיל להסביר לריאומון על הבעיה,"אז מה לעשות ?" אמר ריאומון אשר לא ממש היה מנהיג חכם,"טוב נאלץ למצוא לוחמים שיעזרו להילחם נגד היצור אבל זו תהיה משימה מסוכנת אז אנחנו צריכים",אבל טריירמון שוב נקטע על ידי ריאומון אשר אמר:"כמה לוחמים שיהיה בסדר אם הם יפגעו ?!"... "לא..." המשיך טריירמון "אני חושב שעדיף לוחמים חזקים שלא יפצעו..." ,"שטויות !" ריאומון שלל במהירות את דעתו של טריירמון ואמר:"תביאו לי את רדראמון וקומרישאמון ! יאנה:"ספון אתה שוב הורס את הסיפור !" ספון:טוב טוב *יורד מהכיסא* *יאנה עולה על הכיסא* יאנה:אז ככה: ריאומון קרא לקמורישאמון ולראדרמון לבוא אליו, וטריירמון המיסכן רץ לחפש אותם, למרות שנימאס לו מהאדון שלו לגמרי. ראדרמון וקמורישאמון התגלגלו לחדר הולכים מכות. "די!" צער ריאומון בכעס השניים הפסיקו אוחזים זה בזה עם אגרופים שלופים והבעה מופתעת על הפנים. "כן,אדוננו-מורנו-רבנו-האדון-ריאומון" אמרו השניים והצדיעו. ספון:ואז ריאומון שם כיפה! יאנה:לא! ספון:אבא שלך ערום כול..? יאנה:לא! ספון:חחחחחח יאנה:סתום! ספון:טוב טוב... יאנה:בסדר... ובכן ריאומון אמר להם"אתם צריכים למצא דיג'ימונים לוחמים ממש ממש ממש טובים שילחמו ביצור נורא!" "לא!" צווח ראדרמון"אני לא הולך" "אתה כן!" ענה לו ריאומון בחומרה "לא!"אמרו שנהם "כן" ענה ריאומון "לא!" "כן" "לא" "לא" "כן"אמרו השניים"אופס.." "זה תמיד עובד" מלמל ריאומון "עכשיו לכו" אז השניים יצאו מהטירה נאנחים והלכו והלכו. הם הלכו עד שהגיעו לכפר. "קמורישאמון" אמר ראדרמון "מה?"שאלה קמורישאמון "שכחתי מה אנחנו עושים" "חרא בלבן עם זבל אורגני" צווחה קמורישאמון ונתנה לו מכה בראש. "עכשיו ניזכרתי" אמר ראדרמון מתנודד "אנחנו צריכים לטלפן לטלי!" "לא!" צעקה קמורישאמון ונתנה לו עוד מכה "לצלצל לצילה?" ניסה ראדרמון שוב מדי בלשים הופיעו על גופה של רמוקישאמון והיא הוציאה אלת שוטרים מהכיס וחבטה בו היטב. "זה בטח לא למצוא לוחמים שיעצרו את היצור הנורא...אני חושב שזה..." מלמל ראדרמון "זה זה!" צווחה קמורישאמון "למצוא לוחמים!" "מישהו אמר לוחמים?" נישמע ציוץ קטן השניים הסתכל מסביב לראות מי צייץ אבל לא ראו אף אחד" "כאן למטה" אמר הקול הם הסתכלו למטה וראו דיג'ימון זעיר ושעיר במיוחד, עם שרשראות מסביב לבטן ובזוקה מאחורי הגב. "סליחה?" אמרה קמורישאמון "אני הוא הלוחם האגדי, הנורא, האמיץ והחתיך, מרקומון!" אמר מרקומון "שכחת לציין צנוע " מלמלה קמורישאמון "חשבתי שגבוה זה תנאי לחתיך" מלמל ראדרמון "הוא נראה הרבה יותר טוב ממך!" אמרה קמורישאמון "אז אתה לוחם?" שאל ראדרמון "כן" צייץ מרקומון "אם..ריאומון אמר לוחמים טובים,איך ניבדוק את זה?" מלמל ראדרמון "אולי נילחם ונראה?" שאל מרקומון ספון:הוא לא אמר את זה! יאנה:שקט! ובכן, קמורישאמון וראדרמון ומרקומון חשבו הרבה (ז"א קמורישאמון ומרקומון ניסו לחשוב בזמן שראדרמון מלמל "אני חושב אני חושב אני חכם אני חושב אני חושב") "אולי נתלה מודעות ונארגן קרבות?" שאלה קמורישאמון "איך?" שאלו ראדרמון ומרקומון "לא יודעת, אני השכל, ראדרמון הוא הטימטום, למרות שאני והוא ליצנים ואתה עוזר לנו" "מה זה אומר?" שאל ראדרמון "שאתם עושים את המגרש!" צעקה קמורישאמון והלכה להכין מודעות "למה אתה לא מכין מודעות?" שאל מרקומון "לך לחפש את אימא!" אמר ראדרמון "אני לא יודע לכתוב" "אולי אני אקרא לעוד לוחם, חבר שלי ואנחנו נכין את המיגרש?" "טוב" אמר ראדרמון "קופיפומון, בוא!" צעק מרקומון "מכינים מגרש קרבות" הופיע עוד דיג'ימון, ממש קטן שניראה כמו קוף לבן עם פנים שחורות והיו לו המון המון המון חרבות. אז השלושה הלכו להכין את המיגרש. בוקמון:כולכם טועים! יאנה וספון: עוף מפה!*משיכת מיכנסיים לבוקמון* ספון:את יודעת, את בילבלת כמה דברים. יאנה:מה? ספון:תורי!!!! *מעיף את יאנה מהכיסא ומקבל סטירה.מתיישב וממשיך לספר*

יאנה י

New member
המשך

כעבור בערך שעתיים שרדראמון ישב בלי לעשות כלום בינתיים שכל השאר היתהלכו להם ועבדו הוא ראה את קמורישאמון מיתהלכת אם חבילה גדולה של מודעות,הוא היתגנב עליה ולחש:"אולי פשוט נלך ?",קמורישאמון הסיתכלה עליו בצורה מוזרה ואז אמרה:"אבל מה אם מרקו ?","במה הוא באמת יעזור לנו ?" המשיך רדראמון "הוא בגובה 5 סנטימטרים...",קמורישאמון הסתכלה מצד לצד כמה שניות ואז לחשה לו:"קדימה בוא נזוז !" ושניהם היתגנבו משם,אחרי פחות מחמישה מטרים רדראמון קיבל את החשק הבילתי נשלט לבעוט לקמורישאמון בישבן,שכמובן הוא עשה... קאמורישאמון היסתכלה עליו במבט עצבני לכמה שניות והמשיכה ללכת,אחרי עוד 5 מטרים רדראמון שוב בעט בה והם התחילו ללכת מכות,אחרי שכבר היתגלגלו בערך 2 קילומטר מהמקום בו התחילו ללכת מכות קמורישאמון הצליחה להיתיישב על רדראמון ואחרי עשר דקות של להרביץ לו בראש הוא נכנע בחוסר רצון,ושניהם קמו והמשיכו ללכת,"אז מה נעשה עכשיו ?" שאלה קמורישאמון,"כנראה שנחפש לוחמים" רדראמון ענה בינתיים שהוא ניגב את את החול מהגוף שלו,הם המשיכו ללכת עד שרדראמון ראה חבורה של דיג'ימונים שנראו דיי חסונים,הוא וקרמורישאמון הלכו עליהם ושאלו בתמימות:"אתם לוחמים?" והצמידו לעצמם פרצוף חמוד בתקווה שהדיג'ימונים לא יכסחו אותם, "למעשה..." התחיל אחד מהם "כן, אנחנו הולכים לאזור האפל בשביל לחפש עוד לוחמים","בשביל מה ?" שאלה קמורישאמון,"סתם ככה..." אחד מהם ענה בתמימות כי בעצם לא ידע למה הם עושים את זה,"אתם מעוניינים בלעזור לשליט הדיגיטלי ?" שאלה קמורישאמון,"הם זה ידרוש ללכת הרבה מכות ?!" שאל אחד מהם בתקווה,"אמממ... כן ?" ענתה קמורישאמון המבולבלת... "אז בוא נלך !" ענה אחד מהם שנראה כמו המנהיג,"אבל מה אם השאר ?" שאל אחד אחר,"טוב כנראה שנעלץ לסרב ילדונת" פנה המנהיג של הדיג'ימונים אל קמורישאמון,"אנחנו חייבים ללכת לאזור האפל לאסוף עוד לוחמים","אפשר להצטרף !?" שאלה קמורישאמון במהירות,"את יודעת להילחם ?" הדיג'ימון הראשי שאל,"בטח !" צעקה קמורישאמון,אז תפסה את ידו של רדראמון והניפה אותו באוויר,רדראמון היתהפך באוויר ונחת על ישבנו,קמורישאמון חייכה אל הדיג'ימון הראשי אשר הסכים שהיא תבוא,באותה השניה רדראמון אשר ישב על הרצפה תפס את זנבה של קמורישאמון והתחיל למשוך בו,קמורישאמון ישר צעקה בבהלה והתחילה לנופף בידיים ולהגיד לרדראמון לעזוב את הזנב שלה,"היא דיג'ימונית חתול..." אמר רדראמון בחייוך מרוצה מעצמו והמשיך "הן לא אוהבות שמושכים להן בזנב...","דיי דיי דיי דיי דיי תעזוב !" נשמע קולה של קמורישאמון ורדראמון היסתוב עליה ואמר:"אה כן !" כאילו ששכח שמחזיק אותה,אז עזב את זנבה והיא נפלה על הפנים שלה מסוחררת,"אתם שנייכם מוזמנים לבוא איתנו לאזור האופל !" אמר אחד הדיג'ימונים "אתם תהיו הבידור !",ברגע ששמע את זה רדראמון אמר בבהלה:"אני לא הולך לאזור האפל !... חשוך שם...",בינתיים קמורישאמון הספיקה לקום ואמרה:"תנו לנו רגע אחד" והרימה אצבע אחת לאוויר לסמן שהיא הולכת רק לשניה,אז היא תפסה את ידו של רדראמון והובילה אותו אחריה לשיחים,מתוך השיחים נשמעו צעקות כאב שהבהילו אפילו את הדיג'ימונים הלוחמים וקמורישאמון יצא מהשיחים מחייכת ואמרה:"אנחנו מוכנים",אחריה יצא רדראמון צולע מחזיק את הבטן שלו והרים אגודל אחד בחייוך לסמן שהוא מוכן ללכת,כולם התחילו ללכת ורדראמון עשה פרצוף כועס וניפנף את ידו לעבר קמורישאמון כסימן לעצבנות.קמורישאמון היסתובבה עליו בפרצוף כועס ושאלה"מה זה היה?!" ""כלום !" רדראמון ניבהל וענה במהירות,אז קמורישאמון לקחה צעד אחד לעברו והוא ניבהל ונסוג כמה צעדים אחורה אם פרצוף מפחוד,אז היא היסתובבה והמשיכה ללכת כאשר רדראמון אחריה יאנה:"ספון אתה שוב מפחיד את הקטנים" ספון:"למה?!" יאנה:"הסיפור שלך אלים מידי" *יאנה נותנת לספון אגרוף* יאנה:"אני מספרת!" הם הלכו, והלכו והלכו והלכו והלכו עוד קצת. בסוף ראדרמון נפל על סלע עם הראש ועם הפה בחול הוציא הארה"אנחנו לא אמורים ללכת אל ריאומון?" "ממ..נכון" אמרה קמורישאמון. "רוצים ללכת אל ריאומון?" שאל ראדרמון עם פה מלא חול "לא" אמרו הלוחמים והמשיכו ללכת. "תן לי!" אמרה קמורישאמון.מדי הבלשים נעלמו מגופה.היא חבטה בראדרמון עם אלת שוטרים והוא שרק.האלה נעלמה. "מה יש?" שאלו הלוחמים, מסתובבים לאחור ראדרמון, עדיין מקופל, הצביע על קמורישאמון. היא הסתובבה על הלוחמים, ונתנה להם קריצה. אחר כך היא נגשה בענטוז, משכה בצאוורון חולצתו של המנהיג למטה ואמרה בקול הכי מזמין שלה"אתם בטוחים שאתם לא רוצים ללכת אל ריאומון?" וחייכה את החיוך הכי סקסי שהיה לה. שאר הלוחמים החלו לצחקק. ראדרמון חשב שזה עבד ואז כל הלוחמים התגלגלו על הרצפה מצחוק. "ניסיון טוב, ילדה" גנח אחד מהם בצחוק "ראיתי כבר הצגות טובות יותר" אמר אחר "איזה בידור" התפוצץ עוד אחד. "את יודעת, את לא מי יודע מה" צחק ראדרמון קמורישאמון השפילה את ראשה בהבעה נעלבת, מדי בלשים הופיעו על גופה והיא הוציאה אלה ואזיקים מהכיס, וחבטה בראדרמון, ושמה עליו אזיקים, וחבטה בו שוב. "נסה אתה" סיננה אליו קמורישאמון וחבטה בו לעבר החבורה. "אז תבואו אל ריאומון?" שאל ראדרמון בחשש. הלוחמים הביטו בו במבט מוזר. ואז הם התיישבו וקראו"הצגה!" כמה פעמים. ראדרמון הביט בהם בחשש, ואז שמע את קמורישאמון לוחשת לו "תזיז את הישבן, תירקוד, תעשה הצגה, אנחנו צריכים לשכנע אותם" "אבל יש לי אזיקים" ליחשש לעברה ראדרמון "זה אמור לעזור" לחשה לו קמורישאמון בחזרה. ספון: רגע רגע רגע, זה לא נעשה קצת, מממ...לא חינוכי? יאנה: מה יש? הילדים של היום כבר יודעים הכל ספון:אבל אבל אבל... יאנה:טוב, רק תן לי לספר! *מוציאה אלה מהתיק* יאנה:אתם יודעים ילדים,זו האלה של קמורישאמון. תינוקות דיג'ימונים:יווווווו, וואווו, איך היא השתמשה בה? יאנה:ככה! *חובטת בספון* תינוקות דיג'ימונים: ייוווווו את יכולה להמשיך? *יאנה חובטת שוב בספון* תינוקות דיג'ימונים:תמשיכי בסיפור יאנה:אז למה לא אמרתם? אז ככה, ראדרמון התחיל לרקד ולהזיז את הישבן.(לא שזה ניראה טוב במיוחד). קמורישאמון שרקה אליו, לקצת עידוד. ראדרמון שינה את צבעו מירוק לאדום. הלוחמים מחאו כפיים והתפוצצו מצחוק. בסוף הם קמו ומחאו כפיים לסיום. והתחילו ללכת. ראדרמון היה קרוב לבכי. "בכל החיים שלי לא קרה לי דבר כל כך מביך. זה לא יעבוד.יש לך עוד רעיונות?" שאל ראדרמון ביאוש. "צריך לחשוב" מלמלה קמורישאמון והחלה לגרור ראדרמון אחרי הלוחמים. אחרי כמה שעות של הליכה גרועה הם שמעו קולות צועקים "היי, חכו חכו חכו." אחר כך הם שמעו את הקולות ממש קרוב אלהם אבל לא שמעו את מקורם. ראדרמון הביט למטה וראה את מרקומון וקופיפומון רצים אחריהם. "אתם יכולים לקפוץ לי" מילמל ראדרמון אבל השניים לא הבינו אותו נכון וקפצו עליו. הם היו קטנים ממש (מרקומון בגודל של 15 סנטימטר וקופיפומון בגודל של 7 וחצי) ולכן לא ממש הפריעו לו, רק כאשר קפצו לו על סימנים כחולים שקמורישאמון הורישה לראדרמון בשפע. כאשר כולם עצרו למנוחה והדליקו מדורה הלוחמים שמו לב למה שעמד לאדרמון על הכובע.

יאנה י

New member
עוד

"מה זה? סוג חדש של כינים?" שאל אחד מהם וכולם צחקו "מרקומון?מה אתה עושה כאן?" שאלה קמורישאמון "אני באתי להודיע לך שאין לוחמים נוספים בכפר" צייץ מרקומון בחשיבות "ואני היחיד, זאת אומרת אני וקופיפומון" "לוחמים?" שאל המנהיג שצותת לשיחה "אתם?" "כן!" אמר מרקומון בחשיבות עצמית "אני אלוף המחוז" "ואני האלוף האזורי" אמר קופיפומון "ואתם רוצים להצטרף?" שאל המנהיג "אתם גם לוחמים?" שאל מרקומון "כן" אמר המנהיג "אז אנחנו מצטרפים!" "רק אם תוכיחו לנו שאתם לוחמים טובים" צחקק המנהיג "לא רק נגד נמלים" "אז מי מתנדב!" זעק מרקומון "אני" אמר לוחם אחד, די נמוך ספון:לא לא לא! זה לא היה ככה. יאנה:מה? ספון:תורי! יאנה:בסדר ספון:הלוחם שהיה דיי נמוך היתחיל להיתקרב לעבר מרקומון,בינתיים רדראמון לחש לקמורישאמון:"אני חושב שזה עומד להיות רע...",וכמובן קמורישאמון חבטה לו בראש אם אלה,אבל לעומת מה שכולם חשבו מרקומון שלף את הבזוקה התלויה על גבו וירה טיל קטנטן שהיא מספיק חזק להפיל את הדיג'ימון,הדיג'ימון קם וניסה לחבוט במרקומון אם היד שלו,אבל מרקומון יש התחיל לקפץ ולהיתחמק מכל מכה,אחרי כמה היתחמקיות הוא התחיל להיתנגש בדיג'ימון מכל צד במהירות, בסוף מרקומון נחת אם פרצוץ מרוצה מעצמו,ואז כמובן הדיג'ימון דרך עליו...,אפילו שמרקומון הפסיד הלוחמים נראו דיי מרוצים והסכימו שיבוא איתם וגם החבר שלו,"טוב..." רדראמון לחש לקמורישאמן "זה לא הלך כמו שציפיתי",קמורישאמון חבטה לו בראש שוב והיתעלמה ממה שאמר ואמרה לו:"אני הולכת להיתקלח,אתה בינתיים תנסה לשכנע אותם ללכת לריאומון",ברגע שקמורישאמון יצא מטווח הראיה שלו רדראמון חייך חייוך זדוני ואמר לעצמו,עכשיו הגיע הזמן לעשות דברים בדרך שלי... ,הוא היתקרב למנהיג של הדיג'ימונים ואמר לו:"מעוניין באתגר ?","אתה ?" אמר המנהיג שלהם שזה כבר כמאט לא הייתה שאלה,"מפחד ?" רדראמון אמר בקול מזלזל,"פחחחח ממך ?" המנהיג ענה,"טוב אם אתה לא אז בוא נעשה היתערבות קטנה...",המנהיג של הדיג'ימונים הסתכל על רדרמון במבט ציני ואמר:"מה יש לך להציע ?","בוא נעשה ככה" רדראמון אמר "אתה תביא את עצמך ועוד שנים מהלוחמים הכי חזקים שלך נגדי ואם אני מנצח אז אתם מסתובבים וכולנו חוזרים לעיר הראשית לפגוש את ריאומון","ואם אנחנו מנצחים ?" שאל המנהגי,"אם אתם מנצחים אז אני וקמורישאמון נעשה לכם הופעות מתי שתרצו" רדראמון ענה במן קול בטוח שכאילו אמר:"אין סיכוי שנפסיד למה שלא תיכנע עכשיו?",המנהיג היתעצבן מאוד מהטון של רדראמון שלא נראה מאיים במיוח בהיותו בגובה מטר 85 בערך והמנהיג היה בערך בגובה של 2.05,המנהיג שרק וכל הדיג'ימונים היסתובבו עליו,"הגמד כאן..." הוא התחיל "מציע לנו אתגר קטן... הוא חושב שהוא יכול לנצח אותי ושניים מהלוחמים הכי טובים שלי לבדו..." המנהיג נקטע על ידי צחוק מתפרץ,רדראמון המשיך להיסתכל לעבר הלוחמים בהבעה כועסת שלא הישתנתה,אפילו שהמנהיג מאוד שועשע על ידי ההצעה של רדראמון הוא לקח אותה ברצינות ומיד צעק ללוחמים שלו:"שקט !!!!" כל הלוחמים הישתתקו מיד והיסתכלו לעבר רדראמון והמנהיג בהבעה רצינית,"אתה ואתה" המנהיג אמר והצביע לעבר שני דיג'ימונים גדולים... שניהם היו יותר גדולים מהמנהיג אבל המנהיג היה שרירי ושניהם היו כבדים ושמנמנים אז היה ברור למה הוא נחשב חזק מהם,השליט של הלוחמים הסתכל על רדראמון לכמה שניות שעד עכשיו הסתכל חזרה עליו בלי תזוזה,הייתה דממה לדקה ואז אחד הלוחמים של השליט קפץ לעבר רדראמון,אחריו השליט והלוחם השלישי,ברגע שאחד מהדיג'ימונים הגיע לרדראמון rדראמון נעלם כלא היה ומיד הופיע מצידו הימני של הדיג'ימון כאשר הוא צף באוויר,רדראמון בעט בפנים של הדיג'ימון והעיף אותו כמה סנטימטרים לצד,מיד השליט של הדיג'ימונים נופף את ידו לעבר רדראמון שאפילו לא היסתכל עליו אבל רדראמון שוב נעלם כאילו שהוא ציפה שיפגוע בו,מעד התחיל קרב סוער, רדראמון היתחמק מכל מכה שנישלחה עליו על ידי זה שהוא נעלם או היתחמק ליפני שניפגע,אפילו שהוא לא היה מספיק חזק ליפגוע בהם בצורה רצינית הוא עדיין נראה כהמנצח בקרב,אחרי כמה תזוזות מהירות הוא מצא את עצמו כאשר מוקף על ידי שלושת הדיג'ימונים,שלושתם שלחו לעברו אגרוף עצום אבל הוא שוב נעלם והם פגוע בידיים אחד של השני ותפסו את היד שלהם בכאבים,רדראמון הופיע כמה מטרים מהם אם אותו המבט שהיה לו מאז תחילת הקרב,שלושתם רצו ישר עליו בפקודה של המנהיג אבל רדראמון קפץ אחורה ובמהירות אתחיל להניף חפצים שהיו תלויים על החגורה שלו לעברם שניה ליפני שסגר את עצמו בכנפיים שלו ונעלם,סכנים ושרשראות פגוע בכוח בשלושת הדיג'ימונים שהמשיכו לרוץ אפילו שניפגעו,רדראמון הופיע בקו ישר מהמקום בו היה ליפני שנעלם כי ציפה שהדיג'ימונים יעצרו אבל שלושתם נכנסו בו בכל כוחם והפילו אותו לאדמה,האחד הכי גדול נשכב עליו והתכונן להכניס לו אגרוף אבל רדראמון הרים את עצמו מהידיים לאוויר והניף את הדיג'ימון אחורה על המנהיג,כל הדיג'ימונים התחילו לתקוף אותו בכל הכוח והוא בקושי היתחמק מהמכות,כשה הבין שאין לו סיכוי בתקיפה ישירה הוא הצליח בכו בכוחותיו האחרונים ליפני שחטף אגרוף שיותר גדול ממנו,להעלם ולהופיע ליד קבוצה של עצים שהובילה לתוך היער,הוא רץ פנימה להיתחמק משלושת הדיג'ימונים התוקפים שרדפו אחריו,אחרי כמה שניות הגיע לקרחת יער אם מעיין ונעמד בתנוחת קרב מוכן לדיג'ימון הראשון שיצא מבין העצים,לפתע מאחוריו שמע צעקה:"רדראמון מה אתה עושה !?",זו הייתה קמורישאמון שבאותו הזמן היתקלחה במעיין,היא מיד הסמיקה והלכה להיתחבא מאחורי סלע,רדראמון היסתובב עליה ואמר ""מה אכפת לך ? את לא לובשת בגדים בכל מקרה...","אבל אתה כן ! חכה חכה עד הפעם הבאה שתלך להיתקלח יא זבל !" קמורישאמון ענתה לו,שניה אחרי זה אחד הדיג'ימונים הגדולים יצא מבין העצים וקפץ לעבר רדראמון,רדראמון נשכב על האדמה והעיף אותו אחורה אם הרגל שלו,הדיג'ימון עף כל הדרך מעל המעין בו קמורישאמון הייתה ונחת על גבו,"מה אתה עושה !?" צעקה קמורישאמון,"את מה שאני הכי אוהב לעשות..." רדראמון ענה במון קול מרושע והעיניים שלו נהפכו לאדומות. ,מנהיג הדיג'ימונים יצא מבין העצים ואחריו הדיג'ימון הגדול והתחילו שניהם לתקוף את רדראמון,רדראמון התחיל להיתחמק מכל מיתקפה אבל לאחר זמן קצר הוא תקף חזרה את שניהם,לפתע ההתקפות שלו היו חזקות יותר ופגוע חזק ,אחרי כמה שניות הוא שלף את החרב שהייתה תלויה על גבו והיא התחילה להעלות אש,הוא התחיל לחתוך ולשסף את שני הדיג'ימונים עד שכבר בקושי הצליחו לזוז אבל לפתע השלישי שהוא הפיל קפץ עליו מאחורה והפיל אותו על הבטן שלו,הוא החזיק יד אחת על הגב שלו ככה שרדראמון לא יכל לזוז,המנהיג והדיג'ימון השני שניהם קמו והיתכוננו ליתקוף אבל אז נשמע קולה של קמורישאמון צועקת:"אני יעזור לך !" היא רצה במהירות אל מחוץ למים ותפסה מגבת שהייתה תלויה על ענף וכיסתה את עצמה בה ורצה לעבר הדיג'ימון הגדול,הדיג'ימון הצמיד אותה לאדמה ביד אחת,קמורישאמון הישתמשה בציפורניים על הרגליים שלה לישרוט את הזרוע של הדיג'מון שנאלץ לשחרר אותה,הוא הישתמש ביד שהחזיקה את רדראמון לאדמה בשביל לתפוס את הזרוע שלו באזור שנשרט,רדראמון קם והחזיר את החרב שלו למקום,אז היסתובב לקמורישאמון ואמר:"על תיתערבי בזה ! אני יכול לעשות את זה לבד !",המנהיג והדיג'ימון שאיתו תפסו את רדראמון משני הצדדים והחזיקו אותו,קמורישאמון רצה להציל אותו אבל הוא אמר לה בקול כועס:"לא !" ,קמורישאמון טיפה ניבהלה מקולו ונעצרה במקום,הגוף שלו התחיל להיתחמם ועשן יצא ממנו,שני הדיג'ימונים נאלצו לעזוב אותו והוא נחת עומד על האדמה

יאנה י

New member
....

רדראמון דיג'יגדל ל~ *הצבע על החולצה של רדראמון התחיל לינזל כמו מים ולכסות את הרגליים והדיים שלו,הפנים שלו התחילו להיתארך טיפה והכנפיים התחילו לגדול בצורה משמעותית,כדור קטן ואדום שתמיד צף מעל החרב שלו עף רחוק ממנו שניה ליפני שהכנפיים נסגרו עליו,הכדור עף והיתמקם באמצע הילה של אש (טבעת) שתמיד צפה מעל הראש של רדראמון,האש ניספגה לתוך הכדור והוא נהפך להיות גדול ושחור,הכדור ירה אש לתוך חור קטן שהיה בין הכנפיים ואש מילא אתה הכנפיים שבתוכם היתבא רדראמון האש יצא מתחת לכנפיים והן ניפתחו כאשר רדראמון כבר מפותח,והכדור נפל על האדמה בכל הכוח והערעיד אותה לשניה ליפני שהוא עף למעלה מעל הראש של הדיג'ימון החדש ~בולדרמון בולדרמון היה גדול יותר מהמנהיג של הדיג'ימונים,הוא תפס את השליט וזרק אותו בכל הכוח לתוך המים,אז נתן אגרוף אחד שהפיל את אחד הלוחמים המופתעים,ונתן שריטה אם הציפורניים העצומות שלו לשני,שניהם נפלו על האדמה בכאבים,המהיג של הדיג'ימונים קפץ מתוך המים ועף לעבר בולדרמון אבל נחבט על ידי הזנב הענקי שלו,השליט נעצר באוויר מנסה לאסוף כוחות, ,הוא הרים יד אחת לאוויר והתחיל לאסוף לשם כדור כוח ענקי כדי לזרוק על בלודרמון שלו היסתכל עליו,הוא כיון את ידו לבולדרמון אבל לפתע קו של אור אדום עבר באלכסון בגופו,זו הייתה קמורישאמון ששרטה אותו בכל כוחה,ההתקפה האחרונה הזו גמרה לו את הכוח והוא נפל על כדור האור שלו והיתפוצץ,בולדרמון היסתכל על המנהיג הלוחם ששכב מעולף על האדמה,אז על קמורישאמון עמדה עליו,שניהם היסתכלו אחד על השני בדממה לכמה שניות אבל אז שמעו מחיאות כף חלשות,שניהם היסתובבו למקור הקול,זה היה מרקומון שמחא להם כפיים בחייוך,אחריו כל חבורת הלוחמים התחילה למחוא כפיים ולשרוק ,כלל הנראה הם עקבו אחרי רדראמון לצפות בקרב,בולדרמון (רדראמון לשעבר למי שכח) נעמד עייף על ברך אחת והתחיל להישתנות חזרה,הוא נהיה קטן יותר ויותר עד שרדראמון נפל חסר הכרה על האדמה... יאנה:רגע רגע, לא ניראה לך שקצת ניסחפת? ספון:מה יש? יאנה:עכשיו תורי! ספון:טוב, אני ממילא צרוד.*יורד מהכיסא* *יאנה חובטת בספון* יאנה: ובכן,שמעו והסכיתו. "אז אנחנו הולכים אחריכם" אמר אחד הלוחמים. "זה היה ההסכם, ואם ראדרמון הוא לוחם כל כך טוב אז נסכים" ."מוזר שהיא הרביצה לו כל הזמן, אם הוא כל כך חזק" אמר אחד הלוחמים לשני. קמורישאמון שמעה אותו וממש נעשתה אדומה מרוב כעס, עד שניראה שעוד רגע היא תישרף.מדי בלשים הופיעו על גופה, והיא לקחה מים בכובע שלה ושפכה אותם על ראדרמון."ילד מפונק, די לישון!" קראה אליו, די בחיבה. "לא אמא!" אמר ראדרמון."סתום וקום!" אמרה קמורישאמון, ובעטה בו.אבל חלש. "עכשיו תובילו אותנו אל ריאומון" אמרו הלוחמים. הם אילתרו שלוש אלונקות, ושמו בהן את המנהיג ושני הלוחמים האחרים(הסומואים..חחח) והכלכו אחרי קמורישאמון שכרגיל, גררה את ראדרמון. מרקומון וקופיפומון ישבו על ראדרמון וחשבו מחשבות. אז הם הלכו והלכו והלכו. מרקומון סיפר מדי פעם בדיחות שהוא הכיר וכולם צחקו. פעם אחרת הייתה בדיחה טובה אבל לוחם אחד לא צחק. מרקומון ירה מהבזוקה שלו, אפילו יותר חזק מהפעם הקודמת והטיל התפוצץ על הבטן של הלוחם והוא נפל. אחרי זה אף אחד לא העז לא לצחוק מהבדיחות של מרקומון. "איך זה שהוא כזה חזק והיא כל הזמן גוררת אותו?" לחש לוחם אחד ללוחם אחר, בהפסקה קלה בין הבדיחות. "כניראה הוא מכריח אותה,אתה בעצמך ראית איך הוא ניצח." "זה נראה לי קצת מוזר" אמר הדיג'ימון השני. קמורישאמון האדימה מרוב כעס שוב.היא בעטה באבן לאחור כך שתפגע באחד מהם. וכך הם הלכו והלכו והלכו והלכו, והלכו עוד עד שהגיעו לכפר של מרקומון. הייתה שם התקהלות גדולה מאוד של דיג'ימונים. כאשר אחד הלוחמים בירר מה קרה התברר שלכפר הגיע דיג'ימון חזק מאוד וכאשר ראה את המודעות החליט להענות לאתגר. הבעיה הייתה כמובן, שהבוחנים כבר לא היו שם. אבל כידוע, שמועות מתפשטות במיהירות והדיג'ימון ההוא שמע מהר מאוד שהבוחנים חזרו לכפר, עם חבורה של דיג'ימונים איימתניים. הדיג'ימון הזה ניגש אלהם מיד. "מי כאן הבוחנים שחיפשו לוחמים?" שאל הדיג'ימון את הלוחמים. הם זזו הצידה, מזיזים אלונקות, דורכים על קופיפומון ומרקומון בטעות, שחלו מיד לתקוף את הדורכים, עד שנחשפו קמורישאמון, וראדרמון, ששכב על האדמה, וניראה די חלש. הוא ניגש אלהם מיד. "גבירתי" אמר וקד לפני קמורישאמון, לוקח את ידה ונושק לה. קמורישאמון עשתה פרצוף חמוץ, אבל הורידה את הכובע ואמרה "לעונג לי". "אני הוא קיאומון, לוחם גדול שמחפש את דרכו. אני ראיתי את המודעות שלכם ואני רוצה להבחן. אולי לא אצטרף אבל אני זקוק לאתגר." . קיאומון היה דיג'ימון אדם בצבע לבן, עם שיער סגול אסוף בצמה ארוכה, הייתה לו גלימה שחורה וסנדלים תנכיות, דבר שדווקא הוסיף לו אדרת כבוד. הוא היה שרירי וגבוה למדי. על גבו הייתה מטריה ירוקה-כחולה.הוא בחן את ראדרמון ואז את חבורת הלוחמים, מבטו נדד למרקומון וקופיפומון שנעצו בכולם מבטים רצחניים, בשלושת השוכבים על אלונקות ובשאר החבורה. "אני מבין שהייתה כבר בחינה אחת" מילמל קיאומון. "כן. הוא בחן אותם" אמרה קמורישאמון והצביעה על ראדרמון. קיאומון הביט שוב לעבר ראדרמון ואז לעבר השוכבים על אלונקות.הוא המהם משהו. "האים אוכל להבחן? אני רואה שיש כאן כבר מגרש" אמר קיאומון. "במי אתה רוצה להלחם?" שאלה קמורישאמון. הלוחמים שראו שקיאומון ניראה די קשוח, לפחות כמו אדונם, זזו אחורנית. "אני חושב שמוטב שמישהו מהם יזרוק לי אתגר." אמר קיאומון "אני רוצה אני וקופיפומון נילחם בך" צעק מרקומון. אחד הלוחמים שעמד די מקדימה, ניראה מבוהל וצעד אחורה, ורמס את מרקומון וקופיפומון. כאשר הוא הרים את רגלו, השניים לא ניראו כלל כשירים להלחם. קמורישאמון נאנחה. "שמע, אני חושש שאחד מאיתנו יצטרך להלחם, החתולה הזו די חלשה" אמר שוב אותו לוחם רכלן . קמורישאמון הסתובבה אליו בכעס, וחבטה בו באלה שלה. "אני אלחם בך!" אמרה קמורישאמון. "ועוד הרכלן ההוא שם והחבר שלו, ביחד איתך." "אם כך, אני קודם אלחם בהם, ואז בך" אמר קיאומון. הרכלן וחברו צעדו אל צידו האחד של המיגרש וקיאומון התייצב את צידו השני. ספון:מה זה, מערבון? יאנה:לא. השניים התנפלו על קיאומון אבל הוא הוציא כדור אנרגיה וזרק אותו עליהם והם התעלפו. "עלוב..." מלמל קיאומון. "עכשיו תורי" קראה קמורישאמון. מדי הבלש החומים שלה התנפנפו ברוח. הם עמדו זה מול זה. קיאומון רץ לעברה ובעט. קמורישאמון עשתה סלטה והתחמקה ממנו, נותנת לו בעיטה בגבו. הוא הסתובב נותן לה אגרוף פטיש. היא הועפה לאחור מעט, אבל קפצה באוויר, ושלפה שני אקדחים ממדי הבלשים שלה וירתה בו. הוא התחמק מהכדורים, כמה פגעו בו מעט, לא גורמים נזק רציני. מקל ירוק הופיע בידי קיאומון והוא סובב אותו במהירות, וניסה לפגוע בה, אבל קמורישאמון שלפה את אלתה וחסמה את המקל. הם תקפו זה את זו אם המאלה והמקל שוב, שהתנגשו והשמיעו תיפופים בכל רחבי הכפר. אבל ההגנה של קמורישאמון נישברה והמקל עף לעברה, ואז היא הצליפה בו בידה וציפורניה עשו ממנו סלט על האדמה של המגרש. האלה שלה התנגשה בראשו. "את לוחמת טובה משחשבתי" אמר קיאומון "אבל אני רק מתחמם" הוא קפץ באוויר ונחת, נותן לה בעיטה. קמורישאמון עפה לצידו השני של המגרש. "אני אפילו לא התחלתי להתחמם" אמרה קמורישאמון, קפצה ובסלטה קפולה נחתה מולו. "אתה תשלם על זה"

יאנה י

New member
זה האחרון

והנחיתה את אלתה על ראשו. אבל קיאומון תפס את האלה והעיף אותה לצידו השני של המיגרש, שם היא נחתה על אחד הצופים, שהתעלף. קמורישאמון קפצה גבוהה באוויר וקיאומון קפץ אחריההוא ניסה להכות אותה אבל היא כבר נחתה, כאשר הוא נחת מולה, היא בעטה בו בין רגליו, ונתנה לו ברכיה(אוי למי שלא יודע מה זה*) הוא תפס את בירכה והפיל אותה, מתיישב עליה. "ניראה שניצחתי" אמר לה . ידיה היו מתחת לברכיו."אני לא חושבת כך" אמרה קמורישאמון ושלפה את ציפורניה, פוצעת אותו.באותו הרגע, מנצלת את ההלם הרגעי היא השחילה את זנבה והזיזה את אחת מברכיו ונתנה לו אגרוף בבטן. הוא נאנק והיא החליקה מתחתיו. הוא תפס אותה בברכיה אבל היא הייתה מוכנה וסרטה את פניו .הוא הצמיד אותה אל האדמה, ומעייניו יצאו קרניים ירוקות. זה ממש כאב לה. ואז במהירות היא נשכה אותו בכתפו, מוציאה ממנה חתיכה וקפצה באוויר. ~קמורישאמון דיג'יגדל ל... מדי הבלשים הסתחררו ממנה, והצבע שלה התהפך והיא הפכה ללבנה, והופיעו עליה חולצת בטן צהובה וחצאית משונה באותו צבע שהוחזקה בחגורה ירוקה. על מיצחה השתלשלה פנטגרמה, מוחזקת בסרט ירוק וגם היה לה קולר ירוק עם פנטגרמה גם כן. על רגליה הופיעו מגפיים שחורים עם סוליות לבנות. על גבה היו שתי חרבות מעוקלות וארוכות. שערה היה שחור ואסוף מאחור ב'עגבניה' ושתי קווצות שיער ארוכות התנודדו משני צידי פניה. לי-קארומון~ "לא רע" מלמל קיאומון "אבל זה לא יעזור לך" "אני לא בטוחה בזה" חייכה לי-קארומון. היא נחתה על האדמה וענן אבק התאסף סביבה. קיאומון זרק לכיוון הענן כדור אנרגיה, והאבק עלה גבוה יותר. "ניראה שניצחתי" מלמל קיאומון "אני לא הולך איתכם לשום מקום" "אם אני אנצח תלך?" נישמע קולה של לי-קארומון מאחוריו "כמובן גבירתי" אמר קיאומן בלעג , ונתן ללי-קארומון אגרוף. לי-קארומון עפה אחורה. "זה עוד לא ניגמר" סיננה. היא רצה במהירות קשה לתפיזה ונתנה לו בעיטה בחזה. קיאומון נפל אחורה. היא הוציאה חרב ממאחורי גבה ותקעה אותה בבטנו. "ניצחתי" אמרה לי-קארומון. "אתה הולך איתנו". "למה?" שאל קיאומון בחולשה "אנחנו הולכים אל ריאומון כי הוא רוצה צבא שילחם ביצור מסויים שמפריע לכולם לחיות והורס דברים" אמרה לי-קארומון "אתם לא!" אמר קול חזק ממאחוריהם. הם הביטו אחורה וראו יצור ענק ושחור ומפחיד."אף אחד לא יפריע לי להרוס" קרא היצור. "לברוח!" קרא ראדרמון וכולם פתחו בריצה פסיכית לכיוון הארמון של ריאומון המשך יבוא...

OFIRB9

New member
חיחיחיחיחיחיחי

חייבת לומר שזה מגניב
מזל שאני הולכת לעשותא אייסיקיו בבית ככה שהכל יסתדר... חיחיחחיחיחיחיחיחיחיחיחחיחיחיחיחחיחחיחיחי *פרצוף זדוני*

Dark SpaWn

New member
גם אני כתבתי ! (ברור מאליו),צייור !

סתם בא לי גם להוסיף צייור של בולדרמון ורדראמון... היתאמצתי על צייורים !

OFIRB9

New member
יפה מאוד!

השקעה נחמדה ספון! הו אולי אתה תיתן לי משו לצייר לשירשור ציורים?

Dark SpaWn

New member
לשרשר צייורים לשרשור צייורים ?

או קיי... הבטחת לי פעם לצייר גרסא חדשה לדיג'ימון שציירתי

למעלה