הפינה של DAVID הכי טוב

גודל איבר המין וספורט

האם כרס מורידה את גודל האיבר. והאם ספורט כמו הליכה של 40 דקות כל יום מגדילה אותו והוא יותר פעיל.

מה!???

איפה שמעת את הבולשיט הזה? באיבר המין של הגבר - אין שומן. כרס? מה הקשר בין הכרס שלך לגודל איבר המין? הטעות הזו נפוצה משום שאנשים עם כרס הם אנשים שיש להם אחוז, יחסית, גבוה של שומן. השומן נמצא גם מתחת לעור שמסביב לאיבר המין ולכן זו רק אשליה שהאיבר קטן מדי. אם תעשה ספורט, איבר המין שלךלא יגדל. מה שיקרה הוא שתרד באחוזי השומן ואז האיבר יראה כאילו הוא יותר בולט. זה הכל.

מאיפה לי

לדעת? אויל יש לך שכבת שומן יותר עבה? פשוט תעמוד, תלחץ על העור שמסביב לאיבר מין שלך ותראה כמה יוצא לך.

אני אני אני אסביר

כשהכרס שלו תופחת וגדלה- הוא רואה מלמעלה רק צ'ופצ'יקון.(במקרה הטוב). הבנת?

גיל 16 וגיל 35 פלוס

האם למי שיש בגיל הנעורים זין ענק 23 . הוא יתקטן במשך השנים?

Octopussy

New member
השומן והגודל על ציר הזמן

יותר שומן - יותר ארוך יותר דקות הליכה - עוד יותר ארוך יותר זקן - יותר מעוד יותר ארוך הכי ארוך אצל זקן רזה שהולך שעה ביום, זו הסיבה שלא רואים אותם, הם כל הזמן בפעילות מינית...

מצחיק

אנשים כמוך משעממים

שינויים כאלה יכולים לקרות לכל אחד

בכל גיל. לא כל זיקפה היא זיקפה חזקה וזה יכול להיות גם בגיל 16 שזיקפה תהיה חלשה יותר בגלל עייפות אלכוהול וכו'., אין קשר ישיר וחד משמעי לגיל.

Octopussy

New member
מי בכלל מודד כל יום ?

כל עוד הכל דופק - מה אתה הולך לי עם סרגל ? אין ספק, שיש בך משהו מוזר... ואין לך זיונים !

Alpacino

New member
בטח

שלי כבר התקטן כשהייתי צעיר בן 16 הוא היה 45 סמ ועכשו ירד ךל 23 כמעט חצי אבל זה לא נורא כי בגובה הייתי 2.10 ועכשיו ירדתי (מה שגם קורה עם הגיל) ל1.76 זאת אומרת שהפרופורציה נשארה ומה שעוד יותר חשוב שעומק ה pussy גם מתקצר עם השנים אז ממש אין בעיה רק אם מנסים לזיין צעירות..... אז אני מנסה להמנע מצעירות (למרות שזה לא קל )

למעלה