הפינה של שילה

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
הפינה של שילה

מאחר ושילה חדשה בנושא המחשבים, סרקתי עבורה מספר תמונות. כל תמונה נושאת עמה את הסיפור שלה. שילה תוסיף את הערותיה וחוויותיה הרלוונטיות. ונתחיל עם תעודת הלידה שלה.

magy

New member
ואז חייבים לקבל

מסמך המעיד על סיום תקופת הטירונות בגן.

magy

New member
אי אפשר להגיד שאני

לא עובדת גם בשבת עבור הפורום!!!!!!!!!!!!!!
PPPPPPPPPPPPPPPP
PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

טיאה

New member
גורלו של מוכר פלפל מפתח-תקוה...

זוכרים מלאבסים? בפתח תקוה הייתי פלפל שמה עשיתי פתאום רבותי אמרתי לי, די! אסע לי למכסיקו סיטי. הלכתי להסתפרו קניתי מגבעת סומבררו מעיל ועליו שרוול כה רחב ושמי הוא אדון קבלרו הגעתי למכסיקו סיטה פגשתי שם סניוריטה רגלים פיגורה שיער ופריזורה ואש שכזאת לא ראית היתה זאת גברת פפיטה עוקצת היתה כמו מוסקיטה מבקר עד ערב שואלת בלי הרף האם עוד כמוני ראית? רוקדת היתה טמפרמנטו לה-דונה לה-סקרמנטו אחרי שני בקבוקים חבקה היא חבוקים למעלה מכל קומפלימנטו הלכתי מיד הארמונה למסור את הרגש לדונה לבי אש אוכלת נפתחת הדלת מופיע בחור עם פסונה היה בעלה זה אתלטו עשה הוא ממני קוטלטו ידים, רגלים אזנים, שינים הכל הוא הכניס לקומפלטו אספתי הכל לסומבררו פיניתי מקום לאחרו אחרי השיעור נהיה לי ברור פלפל זה לא קבלרו.

שילה1

New member
הצנע....

פעמיים בחודש לערך,ובכל מזג אויר,הייתי נשלחת לתפוס תור ליד המכולת של גרייצר ברחוב ארלוזרוב.וזאת למה?לקבל חלק מהמזון בהקצה...והמכולניק,שעשה חשבונות על פיסות נייר עיתון,תמיד טעה,ותמיד לטובתו!מכל מקום,חשבון למדתי אצלו,מהחיים,ולא אצל המורה שרה!לימים הייתי נכנסת,והוא היה מחוויר...שולח את אשתו לנסות לסבן אותי.גם את הפולניה שלו אכלתי.מהניסה לעשות?מלחמת פ. בפ.?היינו..פולנייה בפולנייה?

טיאה

New member
צנע... זוכרים ת´שיר:

צנע צנע צנע הבה נטורנה? (הבנות וראנה)

magy

New member
עד היום אני לא יודעת את המילים

הנכונות לשיר.... צאנה צאנה....צנע צנע........ ................. ................. חיילים למושבה........ אני זוכרת שאמרנו על מישהו מכוער........שהוא פרצוף צנע.......

שקדי

New member
צאנה צאנה הבנות וראינה............|

חילים במושבה אל נא אל נא תתיראנה מבן חיל איש צבא........כפול 100 פעמים

magy

New member
נכון

שירים, זו הרי המחלקה (המחלה) שלך.
PPPPPPPPPP

טרה10

New member
צאנה צאנה צאנה צאנה

הבנות וראינה חילים במושבה אל נא תתיראנה מבן חיל אי צבא. [מלים יחיאל חגיז]את זה שקדי לא ידע..נא נא נא..אצבע משולשת.. שימוש ראשון בשני החלקים של 1000 זמר ועוד זמר..יש עוד שני חלקים אם אני לא טועה.

למעלה