יש שיר חדש למאריה קארי ובאסטה ריימס Busta Rhymes- I know what you want feat. Mariah Carey
• •Dark Angel• New member 14/4/03 #21 יש שיר חדש למאריה קארי ובאסטה ריימס Busta Rhymes- I know what you want feat. Mariah Carey
1 14מתן New member 14/4/03 #22 לא לא לא מה שהצעתי מדרדוויל זה שיר אחר ! תוריד אותו כדאי כדאי כדאייייי !
S smgfan New member 14/4/03 #23 Ronan Keating & Lulu - Wev'e Got To Wev'e Got Tonight שיר מאוווד מרגש ויפהפה!!
S smgfan New member 14/4/03 #24 וברצינות, dark angel- בבקשה תכניס את השיר Thalia - A Quien Le Importa השיר באמת שיר ממש ענק!! כדאי מאוד!! יאללה, תורידו!! שמיעה-שתיים וכבר תתרגלו לשיר! שיר מאוד קצבי וחזק!!! תכניס אותו למצעד בבקשה!!
וברצינות, dark angel- בבקשה תכניס את השיר Thalia - A Quien Le Importa השיר באמת שיר ממש ענק!! כדאי מאוד!! יאללה, תורידו!! שמיעה-שתיים וכבר תתרגלו לשיר! שיר מאוד קצבי וחזק!!! תכניס אותו למצעד בבקשה!!
• •Dark Angel• New member 14/4/03 #25 אני יכניס בכיף אבל זה לא שיר שמישהו נראה לי יבחר בו כי הוא לא מופיע בMTV ולא כלום אז תחשבו על זה?!
S smgfan New member 15/4/03 #26 צודק, טוב אני אחכה לעוד חודשיים כשהיא תשודר ב-MTV עם האלבום החדש שלה באנגלית!!!
A AnastaciaFan New member 15/4/03 #29 יש לי שיר חדש שלא מזמן הגיע גם לבילבורד... אנסטסיה - love is a crime, מתוך הפסקול של "שיקגו" הקליפ עצמו צולם ב- 22/01/03, (לעדכון באתר המעריצים הרשמי של אנסטסיה) ולא מזמן הגיע גם למצעד הנחשב...
יש לי שיר חדש שלא מזמן הגיע גם לבילבורד... אנסטסיה - love is a crime, מתוך הפסקול של "שיקגו" הקליפ עצמו צולם ב- 22/01/03, (לעדכון באתר המעריצים הרשמי של אנסטסיה) ולא מזמן הגיע גם למצעד הנחשב...