הפינה של רוחמה

הפינה של רוחמה

סתם לא היה לי מה לכתוב בכותרת אז ייאלה בואו נשרשר שירים יפים ממולצים שיהיו גם חדשים שאתם אוהבים ושאני יוכל להכניס אותם למצעד אני ממליץ על שתי שירים madonna-amrican life Big Brovaz - Favourite Things הפזמון של השיר של צלילי המוזיקה ,מומלץ להוריד אותו

14מתן

New member
אממממ אני יודע שאני כל הזמן מציע...

את זה אבל עוד פעם אחת לא תזיק - Evanescence - Bring Me To Life מהסרט דארדוויל

14מתן

New member
אהההה ויש עוד שיר אחד נורא נחמד....

של זמרת אמריקאית חדשה Stacie Orrico - Stuck

i love gina

New member
הפינה של רוחמה... אהבתי!

אני מציע להפוך את השם לשם הרשמי של המלצות!!! טוב, אמריקן לייף בהחלט, שיר מאד חביב. the white stripes- 7 nation army שיר פשוט גדול... אני פשוט חולה עליו!!! gossip folks fatboy slim remix של מלכת ההיפהופ מיסי אליוט... רימיקס אדיר! (היא חייבת להוציא אלבום רימיקסים, ולשים את זה ואת הרימיקס הענק של 4 my people!!! ) ולשם שינוי, דיסק (ולא שיר בודד) של הקרדיגנז!!! קיבלתי אותו ליומולדת והוא פשוט נהדר... אני יכתוב עליו ביקורת בקרוב...

go avril

New member
אתה יכול להוסיף את..

השירים האלה: Eve - Satisfaction Good Charlotte - The Anthem Kelly Osbourne - Come Dig Me Out

i love gina

New member
השיר של איב לא ממש חדש..

אבל הוא נחמד באמת. השיר של קלי אוסבורן לעומת זאת פשוט דוחה ,כמו כל השירים שלה, איך היא השיגה חוזה, אני ממש לא יודע. פשוט גועל נפש.

yanivtr

New member
כתבה מוואלה

וזה כלללללל כךךךךךךך נכווווווווווווןןןןןן! השיר באמת יפה, אבל רק בגלל הגיטרות, הקול שלה הורס את השיר ראיתם איך שהיא הופעיה בטקס פרסי האם טי וי???!!! איך היא זייפה!!!!, הייתי עם פה פתוח, לא האמנתי למה ששמעתי, זה היה כל כך מכועעעעער

go avril

New member
נכון איזה זיוף!!! אין לה קול לקלי..

הזאת אבל בשיר מהמם!

i love gina

New member
טוב, עם זה עוד אני מסכים..

מבחינה מלודית , השיר איכשהו סוחב, ואני מניח שאחרי כמה שמיעות אני יוכל לקרוא לו נחמד, אבל הקול שלה?! במילה אחת: ז-ו-ו-ע-ה!!!!!!!

i love gina

New member
וחבר'ה, עוד דבר אחד אם אני כבר פה

(אה, יניב, קראתי את הביקורת בדיוק, והוא ממש צודק!) עשו לעצמכם טובה, רוצו לחנות דיסקים הקרובה ותקנו את החדש של the cardigans אני שומע אותו נון סטופ, ואני הכי הכי אוהב אותו מכל הדיסקים שקיבלתי ליומולדת... אז זה אומר משהו... בכל מקרה, באמת, דיסק פשוט מעולה! אני לא ירחיב הרבה, את זה אני יעשה בביקורת, אבל המוזיקה, הקול של נינה הסולנית, המילים (וואו, המילים ממש יפות!!! ואני ממש לא אומר את זה הרבה!!!!!!!) , פשוט הכל.. משתלב לתוך דיסק מעולה מעולה מעולה!!!

yanivtr

New member
התקציב הדל שלי לא מאפשר עכשיו../images/Emo67.gif

לקנות עוד דיסק

LorDofTheCoRRs

New member
אהבתיייייייי

את Big Brovaz - Favourite Things גדול!
בכלל- הסרט האהוב עלי הוא צלילי המוזיקה... עכשיו בא לי לראות אותו שוב
אבל שיר מעולה! בכלל יש להם שירים טובחם (מה שאני שמעתי עד עכשיו..) ובקשר לרוחמה: אני לא מכירה שירים חדשים חוץ מלאומנים שאני אוהבת אז... לשאנייה יוצא סינגל חדש שנקרא :Forever And For Always שיר שקט ויפיפה ממומלץ ביותר!!!!

M ShadY

New member
../images/Emo45.gif

אני לא יודעת אם חלק מכם צופי אם.טי.וי בס, אבל לאחרונה טוחנים שם את הסינגל האחרון של נאס- I Can. זה שיר נחמד וקליל, עם הפקה נורא חמודה ושילוב סימפוניה של בטובן. זה שיר חינוכי כזה, על העתיד וכל זה, ואין שם אפילו קללות!

למעלה