הפינה של עומר

עומר XD

New member
הפינה של עומר ../images/Emo13.gif

סליחה על הנטישה בזמן האחרון, אין לי ממש זמן להיות על מחשב, לפעמים אני על הפייסבוק, להתעדכן מה קורה עם העולם וזה. אבל זה לא קשור, השיר של הפינה היום יהיה -
יהיה פה דם
מקווה שרובכם שמעתם אותו, ואם לא אז כאן תוכלו לשמוע אותו ב... כאן
http://www.youtube.com/watch?v=AWvTuYlQ_NQ ועכשיו, לשאלות:
על מה השיר מדבר לדעתך?
האם לדעתך יתאים לשיר הזה לחן יותר שמח או עצוב?
לשיר הזה כבר יש קליפ, לדעתך צריך להיות לו קליפ אחר? ואם כן, איזה?
לדעתך צריך להוציא את השיר הזה כסינגל לרדיו?
דרג כמה אהבת את השיר מ-1 עד 10. בהצלחה

bali

New member
מנהל
אווווווווו שיר שאני אוהבת מאד...

לדעתי השיר הוא על חיפוש עצמי והתמודדות עם משהו מאד קשה... מאד ברור בעיקר מהסוף של השיר שיש שם בעיקר עניין של הריון לא רצוי שיש הרגשה שהוא קרה ממשהו לא טוב... וכל הקושי של להחליט לסיים אותו עם כל הקריעה הרגשית... בקושי רב ועם הרבה דם, מטאפורי ופיזי... לדעתי הלחן מאד מתאים. הוא קצת דרמטי וקצת קשה וקצת שקט אבל זועק... הקטע של תופים שנשמעים כמו דפיקות לב מאד חזק. אני חושבת שהקליפ מתאים. משהו מרומז, בצללים, ולא קונקרטי מדיי, ועם זאת הרבה מהצללים חדים וכואבים. לדעתי זה שיר קצת עמוק וכבד בשביל סינגל. בדירוג שלי - 9.

אריה31

Member
מנהל
גם אני ממש אוהב את השיר הזה

אני לא בטוח שאני מבין אותו, אבל נדמה לי שמדובר באישה שעומדת לבצע הפלה ולעזוב את בן הזוג שלה. "יהיה פה דם" כי היא עומדת לרצוח את העובר
לשיר הזה מתאים לחן דרמטי בדיוק כמו שהוא הקליפ לא ברור לי השיר הזה יצא כסינגל!, אבל לא תפס, לצערי וחבל כי זה רוק קלאסי מבית היוצר של מטרופולין ציון לשיר: 9

שיר טוב

על מה השיר מדבר לדעתך? אף פעם לא התעמקתי בו יותר מידי... אבל הקטע של ההפלה באמת נראה מתאים. אם לא היה את הבית האחרון הייתי אומרת התאבדות. האם לדעתך יתאים לשיר הזה לחן יותר שמח או עצוב? הלחן הנוכחי מצוין. לשיר הזה כבר יש קליפ, לדעתך צריך להיות לו קליפ אחר? ואם כן, איזה? אף פעם לא אהבתי את הקליפים של אפרת, אבל שוב - לא ממש התעמקתי בקליפ הזה. הקליפים שלה לא ברורים ממש, ובד"כ רואים אותה שרה ויש עוד ממש מעט דברים, זה קצת משעמם אותי האמת. לדעתך צריך להוציא את השיר הזה כסינגל לרדיו? דרג כמה אהבת את השיר מ-1 עד 10. אני לא אדרג... זה אחלה שיר אבל אף פעם לא התעמקתי בו יותר מידי ככה שדירוג נראה לי סתם מעליב.

אריה31

Member
מנהל
גם אני חשבתי

שאולי מדובר במחשבה על התאבדות, אבל כנראה שלא

למעלה