"הבלוג שבחיי"-פרק ט
עוד אחד מסיפורי ה"בומבה"... אם פעם שעברה[או יותר נכון זו שלפניה] זה היה "הפעם הראשונה שפגשתי הומו דתי" הפעם זה ה"פוסט" על "הפעם הראשונה שקיימתי יחסים עם גבר" כמובן, מטבע הדברים אני לא זוכר את כל הפרטים לכן חוויה שאצלי נשמכה כמה ימים תתומצת פה לכמה שורות אך עדיין עיקר הדברים פרושים לפניכם. זה היה אי-שם בשנים האחרונות של התיכון [שוב לא זוכר אם שבעית או שמינית,סורי] אני צ'יטטתי לי באינטרנט [של MIRC בחדר של הגייז שגיליתי לא מזמן] לאחר שכבר הבנתי איך להכנס לכל מיני אתרים עם תמונות "מעניינות" [לפחות אותי זה עניין]... החלטתי לנסות לברר לשם שינוי אם יש מישהו, כלשהו, מעירי, באותו חדר-צ'אט לפתע פנה אלי מישהו באיזור הגיל 25 [שוב, לא זוכר מדויק יתכן יותר/פחות] והצהיר שהוא מהעיר שלי. מפה לשם התפתחה לה שיחה, ואני ,שכבר הייתי כמה למגע ממשי כלשהו עם גבר [ולא רק להטיל את זרעי לכל עבר מול תמונות] התחלתי להגיע איתו לרמות של תכנון פגישה [לא סתם כנראה נדחפתי למשהו מהאיזור] עזרה לכך העובדה שהתברר שלא רק שהוא גר באותה עיר אלא אף הוא גר יחסית באותו איזור... בכלל...אני יכול לקפוץ מהבית לכמה זמן, למצוא איזשהו תירוץ להורים ולחזור בלי שישימו לב... בסוף אותה שיחה השארתי אצלו את הטלפון שלי [הנייד, שהיה לי, כבר לא אותה "בומבה" כמו בהתחלה בהתחלה, אם אתם זוכרים מ"פוסט" קודם, אלא משהו יותר סביר] יום למחרת הוא התקשר וכו', עם הזמן עלתה כמובן העובדה שאני דתי וזה מסתבר בכלל הדליק אותו אחד הדברים שהוא חזר עליהם כל פעם [כמעט] כשהוא דיבר איתי היה "מה אתה לובש?" לא, לא מה שאתם חושבים [לא היה בשביל להפשיט אותי במחשבתו] אלא פשוט כשאמרתי לו "אני לובש ציצית" זה היה עושה לו משהו...מוזר,חשבתי לעצמי... בכלל הוא ניסה בשיחות איתו לקרב אותי אליו יותר ויותר אולי הוא הרגיש בקולי איזשהו היסוס לא לקח זמן רב עד שאמרתי לו שאני מוכן להגיע אליו. מטרות ידועות. הוא העיר לי שעם כל זה שהוא אוהב אותי שאני אדאג לטיפוח שלי טוב לפני, כי מה שהוא שמע על דתיים זה שהם לא אכפתיים בנושא היגיינה וזה מפריע לו [במיוחד באיזורים מסויימים...] בנוסף, הוא התחיל לטפטף לי דברים שנשמעו כמו איזה "מיסיון-אגודתי" ["אגודתי" מלשון "האגודה"- האגודה לזכויות לסביות, הומוסקסואלים, טרנסג'נדרים וביסקסואלים-נו, אתם יודעים...] ש"אני רק מכין אותך נפשית למה שתרגיש אח"כ [הוא היה מודע לזה שמעולם לא היתי עם גבר לפני] כלומר, אחרי שתלך, אם תאהב את זה, אתה תתחיל לשאול את עצמך כל מיני שאלות ושתדע שזה יהיה נורא מעורר מחשבות ותתחיל לתהות "מי אני? מה קורה פה?" וכו וכו"... בכל מקרה, לא ממש שעיתי לכל הקשקוש שלו [כולל גם הקטע של הציצית]. די הייתי מרוכז במטרה שלי "אני הולך לשכב עם מישהו" אפילו תנוחה אהובה כבר הייתה לי בראש פשוט לא יודע איך להסביר את זה הרגשתי שאני כבר חייב לעשות את זה וזהו. אני חייב להרגיש איך זה. מה זה. אפילו לא עניין אותי כל כך איך הוא נראה [הוא היה די "מלא" לטעמי] והפרש הגילאים שלא ממש אפשר שיחה "עין בעין" [לא ראינו כמובן דברים בצורה דומה] וכל מה שהוא ניסה לעשות מעצמו [שדרן ברדיו מקומי וכו] אז... הגיע היום שקבענו, אני יוצא מהבית באיזושהי טוענה [לא בלי שהשקעתי חזק חזק בקלחת לפני ומסביב, בכל זאת הוא ביקש...] והולך לכיוון הבית שלו [שכאמור לא היה רחוק בהרבה]. אני מתקשר אליו כשאני קרוב והוא כבר מתכונן לצאת לקראתי [הוא גר באותו בניין עם ההורים אך הייתה לו יחידה נפרדת כך שהיה לו חשוב להוביל אותי ישר] כשנפגשנו ולחצנו ידיים הייתי כמובן קצת בשוק וקצת בנרווים [קצת? הרבה! האמת שהשוק היה גם מהמראה כנראה...בכל זאת הושפעתי מהסרטים..] לאחר שנכנסתי לא עבר הרבה זמן ודי כבר מצאנו את עצמנו בסיטאוציה שלשמה באתי [אני החלטתי שלא להרחיב על דפי הפורום בכל פרטי הפרטים, אני בטוח שזה המצב העדיף. רק אציין שבהתחלה הוא הציע לי אם ארצה שיקרין סרט ברקע [כחול] והסכמתי[בחיים שלי לא ראיתי סרט כחול עד אז, כלומר, לא משהו שנשמך מעבר לדקה]. בסוף לא היה לו סרט-גייז. הוא שם של סטרייטים. אז הוא גם שאל על תנוחה שלזה כאמור התכוננתי טוב [ושוב בלי פירוט] וקרה מה שקרה...מה שכן, היה קצת פטתי הניסיון שלו תוך כדי להסוות כל הזמן את השומן שלו תחת מעטה של "שרירים" ועד כמה "שרירי" הוא אבל נתתי לו להמשיך עם זה...] לאחר שסיימנו הוא כמובן ציין עד כמה שהוא שמח שבאתי ושהוא נהנה ושוב התחיל בקטע המנטלי, פרט על הבלבול שבטח יתחיל לתקוף את מוחי וכו. אני האמת ,אחרי שסיימתנו די רציתי לברוח משם. כלומר, התחילו אצלי באמת כמה רגשות מבוללים. לא מתוך הנקודה שהוא העלה אלא פשוט מצד אחד שמחתי שעשיתי את זה! ,כן, זה קרה. מצד שני, הרגשתי שלא ממש נהנתי. כלומר, לא היה בזה משהו מיוחד, שונה ממה שהייתי מרגיש כשסתם אוננתי מול תמונה או סרט. ומצד שלישי, בעצם בכלל לא נהנתי ממנו וגם זה לא כמו שהוא אמר שאני ירגיש שהיה טוב ויתחיל לתהות עם עצמי. זה בעצם באישהו צד בכלל לא היה טוב. אמרתי לעצמי שזה בטח בגללו. אני צריך לחפש מישהו יותר קרוב לליבי ואולי מצבי. אז התחלתי להיות בררני קצת יותר... ואם כבר לפני כמה שנים[לא הרבה], נדהמתי לגלות שהוא הפך לאחד ה"סלבס" הידועים בארץ מעניין עוד כמה אנשים מכירים אותו כזה "עמוק" כמוני, חשבתי לעצמי ומעניין בכלל כמה אנשים יש שיודעים על מעלליו אבל... נו... נשאיר אותו באנונימיות... אלה עכשיו החיים שלו ואלה עכשיו החיים שלי ...