../images/Emo20.gif"הבלוג שבחיי"-פרק כו
אז כמו שאמרתי-עוד סיפור מהישיבה... כמובן שלא היה רק בחור אחד או שניים שמצאו חן בעיניי [בכל זאת, לא מדובר על ישיבה של כ10 אנשים בכל השעורים] אחד מהם היה חי. בחור ספרדי שחרחר נחמד. כמובן שנגשתי אליו מדי פעם להתעניין בשלומו ויצרתי איתו יחסי ידידות טובים. יום אחד במקרה הוא עבר לידי וליד ידיד שלי בבית המדרש. כשהוא עבר בדיוק עשיתי "מסז'ון" לידיד שלי. הוא אמר שהוא רוצה גם והתיישב ליד. כמובן שבלבי שמחתי על כך, הרפתי את ידי מצואר ידידי ופניתי אליו. הוא ממש התלהב: "וואו, טוהר, זה ממש טוב" [הערה צדדית: לא יודע למה, אבל זכיתי במהלך הזמן להרבה תשבחות בחיי על המסז'ים שאני עושה, זאת למרות שכל הידע שלי הסתכם במה שראיתי פעם אחת בתוכנית שהוקרנה בערוץ 8, מסתבר שזה היה מספיק או שמשום מה ה' חנן אותי ביכולת בנושא. מיותר לציין שרוב המסז'ים, באופן טבעי נעשנו לידידיי הסטרייטים [לפחות
ממה שידוע לי] ואם מהם זכיתי לתשבחות אלו... האמת שמספר פעמים שקלתי ללכת לאיזושהי "מכללת-סמי-שמעון" ללמוד את זה בצורה יותר מקצועית אך זנחתי את זה] בכל אופן, החלטתי לרכב על הגל, ואמרתי לו שאני יכול לעשות את זה יותר טוב בצורה מקצועית עם שמנים ארומטיים וכו והוא, לשמחתי, הביע התעניינות חיובית בנושא. קבעתי איתו שבהזדמנות, כשיהיה לי את השמנים שלי ויהיה לו זמן, נקבע ערב כלשהו שהוא יבוא אלי לטיפול רציני
... כמובן שלא
באמת הייתה לי ערכת שמנים...לא לשכוח שהכל אצלי היה סתם קטע שולי זניח לא מקצועי... לאחר כמה ימים פיניתי לי זמן להגיע למרפאה לקנות שמנים ארוטיים. הסתבר שהסיפור קצת יותר מסובך ממה שחשבתי. בקצרה למי שלא מכיר: מסתבר שבטיפול בשמנים ארוטיים יש צורך בעקרון בשמוש בשני רבדים- שמן בסיס שאין לו איזושהי פעולה מיוחדת אבל הוא יכול להוות מצע מכין לשמן אחר שיש לו השפעות אך לא טוב שיבוא בפני עצמו. בכל אופן, כל שמן כשלעמנו היה די יקר אז החלטתי לקחת שמן בסיס וזהו. לאחר שקניתי את השמן חיכיתי לרגע המתאים. יום אחד הבחנתי בכך שאין הרבה אנשים בישיבה מהשעור של חי, אך הוא עצמו נכח,החלטתי לנצל את העובדה ופניתי אליו בהצעה: "אתה זוכר על מה שדברנו אז...אם אתה רוצה יש לי פה את השמן..." הוא נענה בשמחה ולקראת סוף סדר ערב הלכנו לחדר שלו, תודה לאל שהסיכון שלקחתי היה מוצדק ולא היו שם אנשים... הוריתי לו לשכב על המיטה. כמובן כמו כל אחד שלא ממש מבין מה קורה הוא נשכב עם הבגדים. הייתי צריך להסביר לו מפורש שהוא צריך להוריד חולצה בשביל זה. שמתי בינתיים איזו מוזיקה שקטה-מרגיעה כזו שהייתה לי [דיסק אחלה דרך אגב], ולאחר שנשכב SHIRTLESS פניתי אליו, רכנתי עם גופי מעליו, לקחתי את הבקבוק לשמן את ידי והתחלתי לעסות. תוך כדי עיסוי, הרגשתי את השרירים שלו והלב שלי התחיל ממש לפמפם בצורה חזקה. לאחר כמה זמן, לא יודע כל כך מאיפה התעוזה הזו באה לי, שלחתי ידי למכנס שלו והתחלתי להסיט אותו קצת מטה.
"הי!!!! התלהבנו!" הוא צעק עלי. כמובן שלי הייתה מוכנה תשובה מראש: "תרגע, אני פשוט רוצה שהקטע של גירוי זרם חשמלי בעמוד השדרה יגיע גם לאזור של עצם הזנב"-והוא קנה את זה [לפחות הוא נרגע]. ולא שזה כזה מופרך, בסופו של דבר חלק מהטכניקות שלי היהו גם לשם כך ואם אני לא טועה אמרו משהו כזה בתוכנית שראיתי. בכל מקרה המשכתי לעסות כרגיל את אזור העורף והגב. לאחר כחצי שעה [שלקראת סופה החליט משום מה אחד החברים שלו להגיע לחדר] סיימתי ונתתי לו להכנס להתקלח להוריד מעליו את השמן. הוא שוב הודה לי ואמר שהיה אחלה. למחרת הוא גם פנה אלי ואמר שהוא באמת מרגיש יותר טוב בגב. בכל מקרה...לא הייתה לכך פעם שניה כמובן...השנים חלפו...לא עבר הרבה זמן [כשנה וחצי] והבחור התחתן...כמובן שאני הייתי בין המוזמנים...ניסיתי לשמח אותו כמו ויחד עם כולם...היום הוא חי בשמחה עם אשתו כמדומני שבאיזור של הישיבה.... לא מזמן ראיתי אותו בחתונה אחרת של מישהו מהשעור שלו מסתובב יחד עם הבת שלו...[מכאן עלה הרעיון לבלוג אם 'תם זוכרים או שלא...]... איך שגלגל מסתובב לו...