הפינה של הסלב

שלי פאר

New member
הפינה של הסלב

לא שוכחת אתכם גם שאני באמצע חגיגה של אחי האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? אתם רבים? האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כמה אקסים יש לכם? האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: מה היתה האכזבה הכי גדולה שלך? מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? מה הדבר שהכי פוגע בך? איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? מה הכי מושך אותך אצל אנשים? אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? על איזה כשרון/תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? התכוונת לזה? מתי שיקרת? מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? ובגלל בת? מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? למה? מתי בפעם האחרונה התנשקת? עם מי? היה כיף? מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? למי אתם הכי מתגעגעים? איזה מקצוע לעתיד תרכשו? איפה תואילו בטובכם להתגורר? בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מהו השיר שתקוע לכם בראש? מתי בפעם האחרונה התרגשתם? ממה? איזה פרסומת את הכי אוהבת? את חושבת שאת מאושרת כרגע? את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? בגדת פעם? מה את מעדיפה? בנים או בנות? וכרגע? את אוהבת בת או בן? איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? ברוב הפעמים - אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? מה הכי חשוב לך בחיים? מה הרגש שהכי חסר לך? מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? מהו הפרי האהוב עליך? גבינה או קוטג'? כמה אחוזי שומן? איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? איזו חברת טלפון נייד יש לך? מה לא תעשה לעולם? האם טסת פעם? מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שוקו/תה/קפה? מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? אתה מצונן עכשיו? את מי בא לך לחבק עכשיו? למי בא לך להרביץ עכשיו? ממה הכי נמאס לך בחיים? מה יותר חשוב - את האמת בבקשה - האופי או היופי? מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? מה הדבר האחרון ששתית? היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? את לסבית/אתה הומו? דו? בדיחה שגרמה לך לצחוק: איך אתה מרגיש: הבנאדם הכי יפה שראית: חג מועדף: ספורט מועדף: ערוץ מועדף: בזבזן או חסכן? למי אתה מתקשר הכי הרבה? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? איך היתה הנשיקה הראשונה? עם מי? את מאמינה באהבה? מתי פעם אחרונה התקלחת? מתי פעם אחרונה עשיתם שעוה/גילחתם? אם תחבושת, אולוויס אולטרה החדשות או קוטקס? מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות? מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם? במכונה, קרם, חוט או שעוה? איזה חברה? כמה בשמים יש לכם? אילו? קשקשים, יש/אין? איזה שמפו? ישנים ערומים? מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: שונאים את עצמכם?: אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? אם כן, רוצים תירס? השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: הפעם האחרונה שבכית: האדם האחרון שראית: הדבר האחרון שאמרת: הדבר האחרון שאכלת: הדבר האחרון ששתית: הדבר האחרון שקנית: השיר האחרון ששמעת: הדיסק האחרון שקנית: הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הדבר הכי מטורף שעשית: עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון? איזו הופעה אחרונה היית? איזה סרט אחרון היית?

שלי פאר

New member
עד שעניתי נמחק לי

אחד חדש! האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? אני לא כל כך יודעת אם הוא מחזיר לי אהבה או לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? שקרים מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? הוא חשב שאני ערסית מידיי אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אפשר לומר אם כן, אתם אוהבים אותו? את הבחור!?! מאד! והוא, אוהב אתכם? אפשר לומר איך הכרתם? בעבודה מה אתם הכי אוהבים בו? בכל! מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? שום דבר אתם רבים? כן האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? לא האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כן כמה אקסים יש לכם? 2 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? את שתיהם! האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? כן וזה לא הצליח כל כך יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? אל שתיהם האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא! תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: חחח לא1 מה היתה האכזבה הכי גדולה שלך? אתמול! מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? אף אחד! כל אחד מכיר משהו אחר מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? לא עולה מה הדבר שהכי פוגע בך? שקרים איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? כיעור (אז מה אם זה לא תכונה) מה הכי מושך אותך אצל אנשים? יופי אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? על איזה כשרון/תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? לא הייתי מוותרת על שום דבר! מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? אחי התכוונת לזה? כן מתי שיקרת? אתמול מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן?היום ובגלל בת? היום מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? לא זוכרת! אני לא חושבת שיוצא לי לעשות את זה למה? מתי בפעם האחרונה התנשקת? 27.12.06 עם מי? *** היה כיף? כן מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? מממ שנה שעברה!? איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? למי אתם הכי מתגעגעים? לכמה אנשים איזה מקצוע לעתיד תרכשו? מנהל איפה תואילו בטובכם להתגורר? בקיבוץ או מושב בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? בע"ה 2 בנים באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? אני מקווה שזה יקרה לי עד גיל 26 האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? הכי רחוק שיש! חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? בארץ! איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? חינוך טוב מהו השיר שתקוע לכם בראש? לא תקוע מתי בפעם האחרונה התרגשתם? היום ממה? מאחי שהוא עלה לתורה איזה פרסומת את הכי אוהבת? את חושבת שאת מאושרת כרגע? לא את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? כן בגדת פעם? לא מה את מעדיפה? בנים או בנות? בנים וכרגע? את אוהבת בת או בן? בן איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? תשאלו אותם! כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? עברי לידר לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? מזרחי ברוב הפעמים - אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? שלמה עם מה שעשיתי מה הכי חשוב לך בחיים? אני מה הרגש שהכי חסר לך? אהבה מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? רגישות מהו הפרי האהוב עליך? גבינה או קוטג'? כמה אחוזי שומן? קוטג' איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? 5 איזו חברת טלפון נייד יש לך? פלאפון מה לא תעשה לעולם? יאכל דג האם טסת פעם? לא מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שתהיה מלחמה שוקו/תה/קפה? נס קפה ותה מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? אין לי חברים טובים אתה מצונן עכשיו? לא את מי בא לך לחבק עכשיו? הרבה אנשים למי בא לך להרביץ עכשיו? לאמא שלי ממה הכי נמאס לך בחיים? מהחיים מה יותר חשוב - את האמת בבקשה - האופי או היופי? יופי מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? ים מה הדבר האחרון ששתית? נס קפה היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? לבד את לסבית/אתה הומו? סטרייטית דו? בדיחה שגרמה לך לצחוק: יש מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא איך אתה מרגיש: חרא הבנאדם הכי יפה שראית: אחותי חג מועדף: ספורט מועדף: הליכה ערוץ מועדף: 24,26 בזבזן או חסכן:קמצנית! למי אתה מתקשר הכי הרבה? חח לאף אחד הקול הכי יפה ששמעת? של מירי מסיקה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של אחותי ושומר מסך? אין מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? ח'וריש קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? מקדימה ב5 דקות איך היתה הנשיקה הראשונה? איכסססססססססססססס עם מי? ניר זוהרי את מאמינה באהבה? מאמינה שהיא קיימת ושהיא תהיה לי יום אחד מתי פעם אחרונה התקלחת? שלשום מתי פעם אחרונה עשיתם שעוה/גילחתם? אתמול אם תחבושת, אולוויס אולטרה החדשות או קוטקס? קוטקס מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות? אתמול מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם? אתמול במכונה, קרם, חוט או שעוה? שעווה איזה חברה? לא הבנתי... כמה בשמים יש לכם? אין לי! אילו? קשקשים, יש/אין? אין! איזה שמפו? אנדךשולדרס (משהו כזה) ישנים ערומים? לא מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: לא שונאים את עצמכם?:כן אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? מההההההה!? אם כן, רוצים תירס? לא! השיר האחרון ששרת: לא זוכרת הדבר האחרון שצחקת בגללו: אחותי הפעם האחרונה שבכית: היום בבוקר האדם האחרון שראית: כל המשפחה שלי פה בסלון מעצבנים הדבר האחרון שאמרת: מההה?! (זה מה שאמרתי) הדבר האחרון שאכלת: עוגה הדבר האחרון ששתית: נס הדבר האחרון שקנית: לא זוכרת השיר האחרון ששמעת: את בן דוד שלי הדיסק האחרון שקנית: לא זוכרת הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אני לא עוזרת לאמא! אמא עוזרת לי! הדבר הכי מטורף שעשית: פדיחות! עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? היום בבוקר ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון? פרח איזו הופעה אחרונה היית? בטח דודו טסה איזה סרט אחרון היית? אוהבת אתכם!

RTur

New member
עונה:

האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מה שנהיה ממנה מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? לא יודע אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? אתם רבים? האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כן כמה אקסים יש לכם? 2 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? כן תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: שונא ת'שאלה הזאת מה היתה האכזבה הכי גדולה שלך? לא יודע מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? אמא, אבא, סבתא מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? לא עולה חח מה הדבר שהכי פוגע בך? איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? מה הכי מושך אותך אצל אנשים? אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? על איזה כשרון/תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? התכוונת לזה? מתי שיקרת? מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? ובגלל בת? מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? למה? מתי בפעם האחרונה התנשקת? עם מי? היה כיף? מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? למי אתם הכי מתגעגעים? איזה מקצוע לעתיד תרכשו? איפה תואילו בטובכם להתגורר? כנראה ת"א בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? 3 באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? בארץ איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? חילוני מהו השיר שתקוע לכם בראש? כרגע toxic
מתי בפעם האחרונה התרגשתם? ממה? איזה פרסומת את הכי אוהבת? את חושבת שאת מאושרת כרגע? את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? בגדת פעם? מה את מעדיפה? בנים או בנות? וכרגע? את אוהבת בת או בן? איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? ברוב הפעמים - אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? מה הכי חשוב לך בחיים? מה הרגש שהכי חסר לך? מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? מהו הפרי האהוב עליך? גבינה או קוטג'? כמה אחוזי שומן? גבינה איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? מעל 200 איזו חברת טלפון נייד יש לך? סלקום מה לא תעשה לעולם? האם טסת פעם? כן מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שוקו/תה/קפה? שוקו ותה מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? אתה מצונן עכשיו? כן את מי בא לך לחבק עכשיו? למי בא לך להרביץ עכשיו? ממה הכי נמאס לך בחיים? מה יותר חשוב - את האמת בבקשה - האופי או היופי? אופי מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? מה הדבר האחרון ששתית? תה היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? את לסבית/אתה הומו? דו? בדיחה שגרמה לך לצחוק: איך אתה מרגיש: הבנאדם הכי יפה שראית: חג מועדף: ספורט מועדף: ערוץ מועדף: בזבזן או חסכן? למי אתה מתקשר הכי הרבה? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? חוף ים כלשהו ושומר מסך? הרגיל של הוינדוס מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? בזמן איך היתה הנשיקה הראשונה? עם מי? את מאמינה באהבה? מתי פעם אחרונה התקלחת? מתי פעם אחרונה עשיתם שעוה/גילחתם? אם תחבושת, אולוויס אולטרה החדשות או קוטקס? מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות? מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם? במכונה, קרם, חוט או שעוה? איזה חברה? כמה בשמים יש לכם? אילו? קשקשים, יש/אין? איזה שמפו? ישנים ערומים? מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: שונאים את עצמכם?: אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? אם כן, רוצים תירס? השיר האחרון ששרת: זמנים משוגעים/קרן פלס הדבר האחרון שצחקת בגללו: הפעם האחרונה שבכית: האדם האחרון שראית: הדבר האחרון שאמרת: הדבר האחרון שאכלת: עוגה הדבר האחרון ששתית: תה הדבר האחרון שקנית: פופקורן חח השיר האחרון ששמעת: הדיסק האחרון שקנית: איגי וקסמן - מסתובבים הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הדבר הכי מטורף שעשית: עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון? איזו הופעה אחרונה היית? הדורבנים בבארבי איזה סרט אחרון היית? שלוש אמהות

...

*שיפוץ קל
* מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? המ, לא זוכרת משהו כזה. איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? הגזרה הגבוהה. מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? יש כ"כ הרבה! זוועה. אני חושבת שהכי הכי זה הטיץ [ככה כותבים?] וBK.
למי אתם הכי מתגעגעים? לכמה הרבה אנשים. איזה מקצוע לעתיד תרכשו? לא יודעת. איפה תואילו בטובכם להתגורר? בבית... כלשהו. בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? 3. באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? מתי שארגיש נכון
. האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? ההפך ><. חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? בזמן האחרון, אני לא רואה את עצמי חיה פה. כי אני לא ממש רואה את המדינה... שורדת. איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? חילוני. מהו השיר שתקוע לכם בראש? "עד שהכל יגמר" - סינרגיה. מתי בפעם האחרונה התרגשתם? היום. ממה? ממשהו. איזה פרסומת את הכי אוהבת? של האגיס
. את חושבת שאת מאושרת כרגע? אפשר להגיד. את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? תמיד. מבחינה רומנטית? לא. בגדת פעם? לא. מה את מעדיפה? בנים או בנות? בנים. וכרגע? את אוהבת בת או בן? חח לא זה ולא זה. איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? טוב, אני חושבת. כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? תלוי כמה עצוב. לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? אין לי שמץ. אם אומר אותו - כנראה שכבר הקשבתי לו. ברוב הפעמים - אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? שאלה גדולה מדי. מה הכי חשוב לך בחיים? בריאות. שלי ושל אנשים אחרים. מה הרגש שהכי חסר לך? יש המון. מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? המ, יש גם המון. מהו הפרי האהוב עליך? אפרשזיף. גבינה או קוטג'? כמה אחוזי שומן?
קוטג'. מי מסתכל כמה? איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? הלילה עם ליאור שליין
. כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? המ, משהו כמו... 300? איזו חברת טלפון נייד יש לך? פלאפון. מה לא תעשה לעולם? אנאערף. האם טסת פעם? כן. מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? כל מיני דברים. שוקו/תה/קפה? קפה. מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? המון. אתה מצונן עכשיו? לא. את מי בא לך לחבק עכשיו? יש המון. למי בא לך להרביץ עכשיו? כנ"ל. ממה הכי נמאס לך בחיים? מהרבה דברים. מה יותר חשוב - את האמת בבקשה - האופי או היופי? שניהם חשובים. מאוד. יופי - רושם ראשוני. אופי - רק כשמכירים לעומק אפשר להבין אם זה מתאים או לא. מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? וואי, לא יודעת. מה הדבר האחרון ששתית? מים. היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? "היית מעדיף".. עם ההורים. את לסבית/אתה הומו? לא. דו? לא. בדיחה שגרמה לך לצחוק: >< לא יודעת, לא מרבה לצחוק מבדיחות. איך אתה מרגיש: ממממ סביר. הבנאדם הכי יפה שראית: יש המון. חג מועדף: שבועות. ספורט מועדף: כדורסל, ריצה. ערוץ מועדף: 24, יס סטארס. בזבזן או חסכן? בזבזנית. למי אתה מתקשר הכי הרבה? אבא. הקול הכי יפה ששמעת? פייייי, יש הרבה. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של קולדפליי. ושומר מסך? ווינדווז. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? על איך שהיום יהיה / איך הייתי רוצה שהוא יהיה. קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? מאחרת. איך היתה הנשיקה הראשונה? לא הייתה. עם מי? את מאמינה באהבה? אולי. מתי פעם אחרונה התקלחת? אתמול בערב. מתי פעם אחרונה עשיתם שעוה/גילחתם? שבוע. אם תחבושת, אולוויס אולטרה החדשות או קוטקס? קוטקס. מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות? המ, שבוע. מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם? עוד לא.
במכונה, קרם, חוט או שעוה? איזה חברה? כמה בשמים יש לכם? 3 אילו? כן, מיד אני הולכת לבדוק. קשקשים, יש/אין? אין. איזה שמפו? קרמה. ישנים ערומים? לא. מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: לא. שונאים את עצמכם?: בד"כ. אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? אם כן, רוצים תירס? לא. השיר האחרון ששרת: "עד שהכל יגמר" - סינרגיה. הדבר האחרון שצחקת בגללו: אבא. הפעם האחרונה שבכית: בצהריים. האדם האחרון שראית: אח שלי.
הדבר האחרון שאמרת: "בוזייייייייי
" P: הדבר האחרון שאכלת: סלט. הדבר האחרון ששתית: מים. הדבר האחרון שקנית: מחברות. השיר האחרון ששמעת: "כל הזבל עלייך" - סינרגיה. הדיסק האחרון שקנית: לא זוכרת. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: X: הדבר הכי מטורף שעשית: אנאערף. עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? חברה שלי. ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון? ידיד שלי. איזו הופעה אחרונה היית? הדורבנים. איזה סרט אחרון היית? לא זוכרת.

למעלה