הפינה של הסלב

שלי פאר

New member
הפינה של הסלב

יש לכם פלאפון? אם כן, איזה חברה? אם לא, מתי יהיה לכם? כמה זמן כבר יש לכם פלאפון? פלאפון מהדור השלישי? אתם שולחים SMSים? יש לכם אינטרנט בפלאפון? אם כן, אתם מורידים כל מיני דברים? אם לא, אז יש לכם רק צלילים ורקעים מהפלאפון? אתם מדברים הרבה? יש לכם מספר קל, או שלכולם קשה לזכור אותו בעל פה? בחשבון החודשי, כמה בערך יש לכם לשלם? פעם זה הגיע ליותר מ500 שקל? איך היה השאלון?

../images/Emo13.gif

יש לכם פלאפון? אכן. אם כן, איזה חברה? פלאפון. אם לא, מתי יהיה לכם? כמה זמן כבר יש לכם פלאפון? חצי שנה
<?!>. פלאפון מהדור השלישי? לא. אתם שולחים SMSים? כן. יש לכם אינטרנט בפלאפון? כן. אם כן, אתם מורידים כל מיני דברים? כן. אם לא, אז יש לכם רק צלילים ורקעים מהפלאפון? אתם מדברים הרבה? אהא
. יש לכם מספר קל, או שלכולם קשה לזכור אותו בעל פה? אני זוכרת אותו יפה מאד, שיקפצו לי כולם
. בחשבון החודשי, כמה בערך יש לכם לשלם? לא יודעת, ההורים יודעים ^_^ פעם זה הגיע ליותר מ500 שקל? לא. איך היה השאלון? שאלוני שכזה.

Moshik9

New member
.....

יש לכם פלאפון?כן אם כן, איזה חברה?סלקום אם לא, מתי יהיה לכם?יש כמה זמן כבר יש לכם פלאפון?הרבה פלאפון מהדור השלישי?לא אתם שולחים SMSים?כן יש לכם אינטרנט בפלאפון?כן אם כן, אתם מורידים כל מיני דברים?כן אם לא, אז יש לכם רק צלילים ורקעים מהפלאפון? אתם מדברים הרבה?לא יש לכם מספר קל, או שלכולם קשה לזכור אותו בעל פה?קל בחשבון החודשי, כמה בערך יש לכם לשלם?200+- פעם זה הגיע ליותר מ500 שקל?לא איך היה השאלון?חפרני משהו

RTur

New member
עונה:

יש לכם פלאפון? כן אם כן, איזה חברה? סלקום אם לא, מתי יהיה לכם? כמה זמן כבר יש לכם פלאפון? אממ.. בערך 5 שנים? פלאפון מהדור השלישי? לא אתם שולחים SMSים? כן יש לכם אינטרנט בפלאפון? כן אם כן, אתם מורידים כל מיני דברים? ממש לעיתים רחוקות אם לא, אז יש לכם רק צלילים ורקעים מהפלאפון? אתם מדברים הרבה? לא כל כך יש לכם מספר קל, או שלכולם קשה לזכור אותו בעל פה? לדעתי הוא די קל בחשבון החודשי, כמה בערך יש לכם לשלם? בסביבות ה-100+- פעם זה הגיע ליותר מ500 שקל? לא איך היה השאלון? אחלה

שלי פאר

New member
כן כן.. לא לא..

יש לכם פלאפון? כן! אם כן, איזה חברה? פלאפון אם לא, מתי יהיה לכם? כמה זמן כבר יש לכם פלאפון? מכיתה ח בערך..8 שנים פלאפון מהדור השלישי? לא! אתם שולחים SMSים? חיה על זה יש לכם אינטרנט בפלאפון? כן אם כן, אתם מורידים כל מיני דברים? לא אם לא, אז יש לכם רק צלילים ורקעים מהפלאפון? לא אתם מדברים הרבה? לא יש לכם מספר קל, או שלכולם קשה לזכור אותו בעל פה? הכי קל בעולם בחשבון החודשי, כמה בערך יש לכם לשלם? 120 שקל... פעם זה הגיע ליותר מ500 שקל? לא חס וחלילה איך היה השאלון? מהיר

למעלה