הפינה שלי:

L D N

New member
ח - חם פה.

אז זה מוזר שהם לא באים כי פיט אוהב להתפשט כשחם.

נ ו י ע

New member
ט-

טוב נו , אם הוא יוריד חולצה נוותר לו

AdiA12

New member
ראיתי את זה בקטן אבל לא היה לי כוח......

לשים ולשאול על זה. יאללה, אני עייפה מדי, פרשתי למיטה
. לילה טוב.

חחח,גם אני ראיתי את זה אבל-->

גם אני חשבתי בהתחלה שפיט הוא גיי, אבל מיסתבר שפיט עושה את זה הרבה עם פטריק ועם עוד כמה בנים מלהקות אחרות אבל רק בשביל הדרמה .. הוא אוהב לעשות דרמות ....חחחח:D טוב אז קבלי תמונה שתרגיע אותך...[אותי היא הרגיעה חחחח] ------------------------------------------------------------------->

AdiA12

New member
חחח... תודה. למרות שידעתי שהוא לא הומו.

כי הוא עם אשלי סימפסון [הבת זו**], ויש כאלו שעושים את זה סתם בשביל הצחוק וזה.. [פיט מביניהם חחח]

simsimit

New member
ממש מרגיעה..[לא!]../images/Emo192.gif

אני מעדיפה שהוא ינשק את פטריק [אבל יותר אותי
] מאשר אותה, מי זאת בכלל?!

נ ו י ע

New member
בטח סתם חברה שלו ://

יותר עדיף שהוא היה גיי וזהו , ככה אף בת לא הייתה מקבלת אותו

simsimit

New member
ט- טנקס פור דה ממוריס ממש יפה!../images/Emo192.gif

ראיתי את מאחורי הקלעים של זה אבל לא הכל וקופים שם יצאו ממש חמודים, ופיט ממש חמוד!! ופטריק נראה לי פוחד מהם כי הוא נראה ממש מפוחד ולחוץ

כן פטריק היה באמת קצת מפוחד!!

חחח ראו שהוא ממש לא הבין מה קורה פה אבל גם פיט לא ממש קלט מה הולך שם חחח... עם שמת לב והבנת למה הוא צחק כל הסירטון ..חחחחXD

AdiA12

New member
פיט צחק כל הסירטון? לא שמתי ../images/Emo23.gif לזה.

אבל דווקא פיט לא מפחד מקופים, יש תמונה שלו שהוא מחייך כשהוא משחק עם קוף או משהו, או שהקוף על הכתף שלו.. והוא מה זה נראה חמוד ככה.

חחח כן-->

הוא לא הבין מה הולך שם עם כל הקופים חחחXD הוא לא פחד ....חח אבל אם תשימי לב הוא צחק כל הסירטון חחח הוא דיבר עם המאפרת שלא על זה חחח נהרגתי מיזה... הוא פשוט גדוווול

Danielle24

New member
נכון................/images/Emo127.gif

ראיתי את זה בבלוג שלו.......................

Danielle24

New member
קורע!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo6.gif

זה היה מצחיק כלכך כשהקוף הזה נישת את פיט בתחת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה