הפינה שלי:

64 panic girl

New member
הפינה שלי:

אמ... שחכתי לעשות את הפינה שלי... ממש מצטערת...XDDDD טוב הנושא השבוע:צילומי ה-*** של פיט!

64 panic girl

New member
א-

איזה גדול יש לפיט !! ויש לו מן עורלה שחורה~~ רואים שהוא לא עשה ברית מילה... (מן הסתם)

רגע רגע רגע....

סליחה שאני שואלת אבל אתה לא חושבת שזה מגעיל ....... לא יודעת כמה שאני מעריצה אותה אני בחיים לא הייתי מסתקלת על זה......

64 panic girl

New member
זה המשחק!!!

רוב הילדות בפורום ראו את זה... אני במקומך לא הייתי מדברת! את בכלל מכירה את פוב? סתמי! עדיף בשבילך!@#$%^ לא רוצה לשחק? לא צריך! אל תשחקי! ואני בת!!!!!!!!!!!!!!!!! פאניק גירל!? מבינה?@#$% ולפני שאת רושמת שני love פיט \ פטריק אז תראי מי זה!

advosh18

New member
גאד, תרגעי!

אני לא ראיתי את התמונות האלה, חוצמזה, זה לא הפורום שלך!! זה פורום פתוח ואת לא יכולה למנוע מאנשים להביע את דעתם! אולי זה הפינה שלך, אבל לכל האנשים כאן בפורום מותר להשתתף ומה אכפת לך מה היא רושמת בכינוי שלה??? $@#_%"%(^%^#P%($#"

S h A y K i

New member
היי לא צריך לריב! ../images/Emo10.gif

חוצמזה אל תתקפי, לדעתי באמת טיפה הגזמת..אפילו שנראה לי שכולן ראו את התמונות האלה [
] לא צריך לפתוח על זה שרשור תמונות שלם [!!]
חוצמזה [!!!] אולי די לדבר ולהעלות תמונות של פיט כל היום?!הוא לא היחיד בלהקה.

S h A y K i

New member
אופס,סורי,חשבתי שרצית לפתוח שרשור תמונות ../images/Emo12.gif

מצטערת, לא שמתי לב להודעה השניה שכתבת
חשבתי שאת מתכננת לעשות מזה שרשור תמונות XDD

64 panic girl

New member
אוקי...

סליחה!! אבל מה אתם רוצים אני שונאת שמוציאים אותי מטומטמת וסוטה שרק רציתי לפתוח משחק!!!

S h A y K i

New member
חח ממש לא הוצאנו אותך ככה!! ../images/Emo13.gif

רק אמרנו את דעתנו, ואנחנו ממש לא חושבות שאת מטומטמת או סוטה
אולי נתחיל מחדש?

אני באמת לא מבינה מה הולך כאן!!!!

תקשיבי אני לא מבינה מה הקטע הזה שכול מי שאומר שהוא מעריץ את פיט כולם מיתנפלים עליו שהוא לא היחיד בלהקה ... אני יודעת את זה ואני לא סתם מעריצה את ה FOB אני באמת מעריכה את המוזיקה שלהם ותאמת אני לא חושבת שצריך לפתוח שרשור על כמה שה-*** של פיט גדול .......או קי ....! אני מעריצה את כ-ו-ל הפול אאוט בוי וזה שאני חושבת שפיט חתיך זכותי !!!!!!!!!!

64 panic girl

New member
מי דיבר על איך פיט נראה?!

זה משחק!!! יש נושא ועליו אומרים משפטים לפי ה א,ב... זה נושא זה לא שירשור עליו!!! זה הנושא את חדשה את לא מכירה... פשוט לא הבנת נכון... בפעם שעברה זה היה שפיט קפץ מהמרפסת עם מטריה תסכלי בדף הקודם... עכשיו לגבי פיט שהנושא עליו בנתיים כי הוא היחידי שעושה דרמות שאפשר לדון ולא יהיה משעמם!! וזה נכון <שכמעט> כולן אוהבות אותו אבל זה לא קשור אני לא חושבת שאסור!! אם אתן אוהבות תאהבו.. אני נשארת אם ברנדון

תקשיבי...

אני חושבת שאני לא הבנתי את המשחק שלך..... ואני לא רציתי להעליב שכתבתי אתה בימקום את זה היה בלי כוונה אז
אם את רוצה לדבר על זה את יכולה לדבר איתי באיי סי קיו הזה:461245170

mili2828

New member
בואו קראו את זה רגע

טוב זה דעתי על השרשור הזה א- עם כל האהבה שלי לפיט זה מגעיל ב- דבר חרוש ג- יש פה עדיין "ילדות"(בלי העלבה או משו כזה) בפורום וזה מזה לא מתאים.... יכול להיות שדברים שנאמרים כאן מאוד פוגעים מוגורמים לאי נעימות וזה גם לא נעים בכלל לקרוא על זה!!! כאילו לא היית צריכה לפתוח את זה מההתחלה או לפחות לא היית מדברת על זה בצורה כזאת.... אני לא אומרת שאת סוטה חלילה אבל צריך לשמור על גבול.... תודה..... =)

64 panic girl

New member
צודקות צודקות סליחה... עכשיו לפינה...

נושא השבוע:אם שמתן לב אז בקליפ של דאנס דאנס... פיט מלקק את הגיטרה...אבל הגיטרה לא שלו היא של ג'ו!!!

למעלה