הפינה שלי:

64 panic girl

New member
אני שוב יסביר...

הרעיון שלי...כל שבווע אני נותנת נושא לשיחה שהשיחה צריכה להשתתף לפי א,ב... זאת אומרת המשפט הראשון מתחיל ב-א´ המשפט השני ב-ב´ המשפט השלישי מתחיל ב-ג´ וכך הלאה...לדוגמא:הנושא-העינים שלי ירוקות א-אתמול הסתכלתי במראה וראיתי שהעינים שלי ירוקות. ב-באמת?! אני חושבת שהעיניים שלך חומות! ג-גם אני חושבת ככה

o DaNiEl o

New member
*מיישרת* ב- באמת? לא שמתי לב שהוא מלקק גיטרה

mili2828

New member
ממשיכה---ג'ו........ מיי לוב

(חח שמתם לב שכל איזה אומן אני אומרת עליו מיי לוב?!?! XD)
שמתם לב אם פעם מישו שמע אותו מדבר או ראה סירטון לג'ו יש את הליקוי הזה באותיות שורקות.......חח זה מזה מגניב וחמוד!!!
וג'ו משתף ומתחלק |(חח מה הקשר?)

הדר 52

New member
ניראה לי אני היחידה שלא ראיתי... ../images/Emo10.gif

אני גם רוצה..!!

simsimit

New member
היה לי קטע ממש מצחיק בנוגע לתמונות האלה..

חיפשתי תמונות שלו בגוגל ונכנסתי לאתרים, וב, פתאום אני נכנסת לאתר וירדתי עם העכבר למטה ואני רואה תמונה ממש יפה שלו, רק הפרצוף, שמרתי והמשכתי הלאה, ירדתי עם העכבר עוד למטה ותאום, אני רואה את זה! אהאהאה, הסתכלתי ממש לשתי שניות וירדתי עם העכבר ממש למטה והייתי עם פה פעור וכולי נהייתי אדומה, אח"כ עליתי עוד קצת למעלה וראיתי את זה ממש לשתי שניות ויצאתי, לא האמנתי שהבחור שאני אוהבת יעשה לי כזה דבר, יפרסם פורנוגרפיה! אבל אח"כ הבנתי שזו הייתה טעות וכו'לי וכו'לי.. אבל זה היה ממש מצחיק, לפחות לפי דעתי..

נ ו י ע

New member
לא הנבתי מה באמת הסיפור הזה..

אבל קראתי איפשהוא שהתמונות עירום שלו יותר מבוקשות משל פמלה אנדרסון xDDD

simsimit

New member
חח באמת?! פששש..../images/Emo192.gif

אז זה הסיפור לפי מה שאני הבנתי: פיט צילם את זה בפלאפון שלו סתם בשביל הצחוק, מישהו ממש מטומטם,מגעיל,חמור,אדיוט, ועוד כמה קללות שאי אפשר לכתוב פה גנב לו את הפלאפון ופרסם את התמונות, פיט ממש היה בדיכאון מזה והיה בבית כמה זמן ואחרי זמן מה הוא הבין שאין טעם להיות בדיכי בגלל זה ופשוט צחק על זה, והיום הוא מראה את הIT שלו בכל מקום כמעט

o DaNiEl o

New member
../images/Emo45.gif

הוא אמר איפשהו גם שזה היה לפני שהתחיל כל ההכרה של הפול אאוט בוי. ושאם זה היה קורה אחרי, הוא לא היה מצלם את זה אפילו.

AdiA12

New member
איזה קטע היה לי לפני כמה דקות עם התמונה הזאת.

פתחתי לי תיקייה חדשה ואליה אני מצרפת תמונות שלו, אז נכנסתי לגוגל וחיפשתי שם תמונות שלו, ופתאום הופיע לי כזה משהו עם ידיים והוא מלם, והוא בלי חולצה, אז חשבתי שזה של הקעקוע שלו שיש לו מתחת לפופיק, אז ירדתי עוד קצת למטה כי זה היה חצי קעקוע, ופתאום זה הראה לי את ה*** שלו, ואני מה זה נדהמתי שהוא צילם כזאת תמונה, ועכישו נכנסתי כדי לכתוב לע זה וראיתי פתאום שאתם מדברים על זה והבנתי את הסיפור. הבנאדם הזה שגנב לו את הפלאפון ופירסם הוא חתיכת חרא.

simsimit

New member
ממשיכה! ה-הבנתי משהו!../images/Emo192.gif

שמי שאחריי צריכה להתחיל באות ו'
וגם שפיט מדהים! למה הם לא באים לארץ דאמט!

למעלה