הפינה שלי...

yaeli87

New member
הפינה שלי...

מהן 3 המשאלות שלכם לשבוע זה..
מה הדבר הכי טוב שקרה השבוע?
מה הדבר הכי רע שקרה השבוע?
נכון שאהבה זה מסריח? יום טוב..ושכל משאלותיכם יתגשמו...

nettus

New member
עונה

מהן 3 המשאלות שלכם לשבוע זה.. 1)שאני יקבל את הפטורים שאני רוצה 2)שהשבוע יעבור לי מהר 3)ושהחיוך ישאר לי על הפנים מה הדבר הכי טוב שקרה השבוע?השבוע טס לי מה הדבר הכי רע שקרה השבוע?לא נראה לי שקרה נכון שאהבה זה מסריח?לא יודעת עוד לא התאהבתי

Dawson girl

New member
האמ

מהן 3 המשאלות שלכם לשבוע זה.. -שיהיה לי ראיון כבר
- שהעניין הזה לא יילך ויסתבך, אם כי ברור לי שזה יקרה -להשתפר בנהיגה מה הדבר הכי טוב שקרה השבוע? אממ היה אחלה שיעור נהיגה אתמול.. ויש לי ספרים
מה הדבר הכי רע שקרה השבוע? ששוב לא ממש עשיתי משהו נכון שאהבה זה מסריח? לא יודעת יום טוב..ושכל משאלותיכם יתגשמו...

.

אין. מה הדבר הכי טוב שקרה השבוע
אין. מה הדבר הכי רע שקרה השבוע
כולם חזרו מהצבא
. מקס ברנר. הרצליה
. נכון שאהבה זה מסריח
ממש לא. צריך להפסיק לשים את זה בראש העדיפויות ולקפוץ על כל אידיוט ולחשוב שבלי אהבה אין חיים ולחפש את זה כמו אוויר לנשימה. אז, זה לא מסריח.

kinbar

New member
יעלי די להיות עצובה!!../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

מהן 3 המשאלות שלכם לשבוע זה.. 1. לקבל צו גיוס כבר. 2. שלא ישעמם לי כמו ששיעמם לי השבוע. 3. -
מה הדבר הכי טוב שקרה השבוע? סוף סוף גיליתי לעבודה שאני עוד 20 יום עוזבת אותם.
מה הדבר הכי רע שקרה השבוע? לא קרו דברים רעים כל כך.
נכון שאהבה זה מסריח? לא....

The Blue Fairy

New member
מה קרה יעלי? :(

שהשבוע יעבור מהר
שאני אעבור את המבחנים ואסיים כבר עם ההסכמה
שהביקורת תהיה טובה מה הדבר הכי טוב שקרה השבוע? ראיתי את גל היום מה הדבר הכי רע שקרה השבוע? נכשלתי במבחן נכון שאהבה זה מסריח? ממש לא יום טוב..ושכל משאלותיכם יתגשמו...

../images/Emo9.gif../images/Emo187.gif

מה הדבר הכי טוב שקרה השבוע?חברה שלי סיימה את המלווה
מה הדבר הכי רע שקרה השבוע?לא קרה לי משהו רע
טפו טפו
נכון שאהבה זה מסריח?לאאאאאאאא

../images/Emo9.gif../images/Emo187.gif

3 המשאלות -לעבור את התאוריה ב"ה-אמן -לעבור את התאוריה ב"ה-אמן -לעבור את התאוריה ב"ה-אמן

hell cen be fun

New member
הפינה שלך.

- וואי וואי. להצליח שהשליט סדר בבית. - שהאחים שלי לא יריבו השבוע. - שהדירה שלי תראה כמו דירה ולא כמו מאורה.
החיילים בפלוגה הרגו אותי מצחוק [הם נכנסים למוקד ואחד הצעירים אומר "וואי יש פה ריח של נשים.."
התעצבנתי על כולם.
לא נכון, זה שהיא כואבת לא אומר כלום. יעלי, אל תתעצבי. זה מעציב אותי. "איך אפשר להיות עצובה כשאת הילדה הכי יפה בגן?..."

סיונתו

New member
מה קרה יפה שלי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מהן 3 המשאלות שלכם לשבוע זה?
שהכל ימשיך להסתדר..
שבעבודה יהיה סבבה
בריאות ועושר ואושר מה הדבר הכי טוב שקרה השבוע? אביאל
, ולראות את יעלי בלכת
מה הדבר הכי רע שקרה השבוע? לא זוכרת שקרה משהו כזה... נכון שאהבה זה מסריח? לפעמים

111שיר

New member
היי יעלי :)

סיימתי את הקורס שלי אתמול, מחר אני אדע את השיבוץ. אז כך: מהן 3 המשאלות שלכם לשבוע זה: 1. שיבוץ טוב 2. אנשים טובים 3. מקום טוב מה הדבר הכי טוב שקרה השבוע? סיימתי קורס:) מה הדבר הכי רע שקרה השבוע? סיימתי קורס :( נכון שאהבה זה מסריח? לפעמים כן... יום טוב..ושכל משאלותיכם יתגשמו

מסטולית

New member
../images/Emo188.gif

מהן 3 המשאלות שלכם לשבוע זה.. -לנסוע מפה בסופ"ש לאן שתכננתי. -שמישהו מסוים יגיע למפגש ביום חמישי. -שמישהי מסוימת אחרת תפסיק כבר להרוס לי את החיים.
מה הדבר הכי טוב שקרה השבוע? וואלה, לא קרה שומדבר טוב במיוחד. בעצם קיבלתי מין מעיל-סווטשרט ממש יפה ליומולדת, נחשב? מה הדבר הכי רע שקרה השבוע?
. נכון שאהבה זה מסריח? כ"כ כן. במיוחד אחת בלתי-אפשרית.

yaeli87

New member
אני...

להתגבר מהר
לא להתאהב יותר
להתגבר מהר מה הדבר הכי טוב שקרה השבוע?
הממ...לראות את סיוני.. מה הדבר הכי רע שקרה השבוע?
לגייס 5 חברות..
הוא נכון שאהבה זה מסריח?
הכי מסריח שיש! במיוחד שהיא חדצדדית

יעלי, קבלי חיבוק! ../images/Emo24.gif

למצוא סוף סוף דירה ולעבור אליה.. =)
להתחיל ללמוד לבגרויות חורף (אני משלימה..)
שאיתן יתקשר.. הכי טוב- איתן לקח אותי הביתה בסוף הקורס ברמנים =) הכי מסריח- הוא נעלם מהחיים מאז.. אהבה זה נו כיף.. =(

הממ...

מהן 3 המשאלות שלכם לשבוע זה.. לסיים לסדר ת'חדר. להספיק את כל הדברים שיש לי לעשות השבוע
.
מה הדבר הכי טוב שקרה השבוע?
מה הדבר הכי רע שקרה השבוע? לא קרה שומדבר רע...
נכון שאהבה זה מסריח? הממ.... לא. יום טוב..ושכל משאלותיכם יתגשמו...

למעלה