The Experience
New member
הפינה....השנתית.
ברוכים הבאים לפינה השנתית
להסב את תשומת ליבנו מהאהבה המדהימה שמתפרצת כרגע על דפי הפורום,רציתי לשתף אתכם בכמה דברים. קודם כל הספר שדובר עליו כאן כבר כמה פעמים Michael Jackson conspiracy של אפרודיטה ג'ונס. הספר מספר על כל התהליך של המשפט והקונספירציה שעמדה מאחורי האשמות. אפרודיטה עשתה מחקרים וקראה המון חומר והמון תמלילים של העדויות במשפט והחלטות השופט. הספר כולל עדויות מתוך הבית משפט והרבה עדויות של אנשים שהיו מקושרים למייקל ולמשפ' ארויז"ל ספר אשר יגרום לכל בן אדם לחשוב פעמיים על המשפט הזה ולהבין שכל האשמות נועדו להפיל את מייקל כמו שרק באמריקה יכולים לעשות לכוכב,אמרתי לא פעם שבאמריקה אוהבים לראות דברים גדולים נופלים, כך גם קורה בסרטים שלהם וכך גם קרה ב11/9 וכך גם ניסו להפיל את מייקל בפעם השנייה וכמובן -ללא הצלחה. אני מצרף לכם קישור מאירוע של השקת הספר והחתימות...שבו נוכחה אפרודיטה..ואורח מיוחד...שבהחלט הפתיע אותי בנוכחותו.. ורק חיזק את רצוני לרכוש את הספר ולקרוא ולשתף גם אחרים בו. http://www.michaeljacksoninsider.com/MJ09ConspiracybooksigningM.wmv כמו שאמרתי מחיר הספר נע בין 130 ל150 ש"ח, אני מתכנן להביא אותו ב110 ש"ח (בלי מעמ"ש
) עוד נושא קטן על הפרק: שיר שאמור לצאת לקראת סוף שנה נכתב ע"י מייקל ועוד אומן לא ממש ידוע..שמקושר ל50CENT בנתיים אין ממש פרטים אבל יש למה לחכות
והשמועות מדברות על קולות רקע של מייקל בשיר..אבל כמובן אלו רק שמועות. +חידה קטנה: לכל מי שראה "שרק 3" מה הקשר בין פסקול הסרט לבין המוזיקה של מייקל? כל העונה נכונה....יוכל להתלהב בפומבי בנושא
וכמובן...יום שני חמסין מיליווווןןן!!! שיהיה בהצלחה לממלאים!! זהו לבנתיים...שבוע טוב שיהיה לנו
ברוכים הבאים לפינה השנתית