הפינה....השנתית.

The Experience

New member
הפינה....השנתית.

ברוכים הבאים לפינה השנתית
להסב את תשומת ליבנו מהאהבה המדהימה שמתפרצת כרגע על דפי הפורום,רציתי לשתף אתכם בכמה דברים. קודם כל הספר שדובר עליו כאן כבר כמה פעמים Michael Jackson conspiracy של אפרודיטה ג'ונס. הספר מספר על כל התהליך של המשפט והקונספירציה שעמדה מאחורי האשמות. אפרודיטה עשתה מחקרים וקראה המון חומר והמון תמלילים של העדויות במשפט והחלטות השופט. הספר כולל עדויות מתוך הבית משפט והרבה עדויות של אנשים שהיו מקושרים למייקל ולמשפ' ארויז"ל ספר אשר יגרום לכל בן אדם לחשוב פעמיים על המשפט הזה ולהבין שכל האשמות נועדו להפיל את מייקל כמו שרק באמריקה יכולים לעשות לכוכב,אמרתי לא פעם שבאמריקה אוהבים לראות דברים גדולים נופלים, כך גם קורה בסרטים שלהם וכך גם קרה ב11/9 וכך גם ניסו להפיל את מייקל בפעם השנייה וכמובן -ללא הצלחה. אני מצרף לכם קישור מאירוע של השקת הספר והחתימות...שבו נוכחה אפרודיטה..ואורח מיוחד...שבהחלט הפתיע אותי בנוכחותו.. ורק חיזק את רצוני לרכוש את הספר ולקרוא ולשתף גם אחרים בו. http://www.michaeljacksoninsider.com/MJ09ConspiracybooksigningM.wmv כמו שאמרתי מחיר הספר נע בין 130 ל150 ש"ח, אני מתכנן להביא אותו ב110 ש"ח (בלי מעמ"ש
) עוד נושא קטן על הפרק: שיר שאמור לצאת לקראת סוף שנה נכתב ע"י מייקל ועוד אומן לא ממש ידוע..שמקושר ל50CENT בנתיים אין ממש פרטים אבל יש למה לחכות
והשמועות מדברות על קולות רקע של מייקל בשיר..אבל כמובן אלו רק שמועות. +חידה קטנה: לכל מי שראה "שרק 3" מה הקשר בין פסקול הסרט לבין המוזיקה של מייקל? כל העונה נכונה....יוכל להתלהב בפומבי בנושא
וכמובן...יום שני חמסין מיליווווןןן!!! שיהיה בהצלחה לממלאים!! זהו לבנתיים...שבוע טוב שיהיה לנו

VAMPhantom

New member
עכשיו גרמת לי יותר מתמיד...

לרוץ ולראות ולשמוע ת'שרק השלישי!
נ"ב: שיירד כבר הקובץ, שאוכל לראות ת'אורח המפתיע!:)

שבוע טוב ומוצלח לכולםםם..

אווףףףף איזה בלאגן מתחולל בפורום המעפןן הזה.. אני חושב שעדיף שיסגר וכמה שיותר מהר.. ביג אני חושב שאני יודע את התשובה לחידון שלך.. אתה מתכוון אולי לחתול שרוקד כמו מייקל? חמוד..אהבתי.. יאללה עפתיי תהנו

VAMPhantom

New member
ישלי הרגשה, לפי החידונת, שמדובר...

לא בסצינה, אלא בקטע מוסיקלי שמופיע... אוףףף, נראה לי שממש בקרוב, אלך לראותו כבר!:) (ישלי הרגשה שמדובר בשיר הזמן;)

ראיתי תסרט ולא שמעתי שום קטע שקשור במייקל

ב guns n roses והביטלס כן כי יש את השיר live and let die לא שמעתי משהו שקשור במייקל

VAMPhantom

New member
מבין שאני די קרוב לפתרון...

למרות שלא ראיתי ת'סרט עדיין... (קשור לזכרון-הזמן!)

g a g a

New member
"כל העונה נכונה יוכל להתלהב בפומבי"../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בניסיונות [שהעלו חרס] לאָתֵר תשובה לחידתך אודות שרק 3, נתקלתי במשהו נחמד והחלטתי לחלוק את זה עם כולכם: http://www.rollingstone.com/news/story/14953357/the_police_fall_out_boy_kelly_clarkson_and_more_15_cantmiss_summer_tours אני מצטטת את הפסקה הרלבנטית למייקל:
How did "Beat It" make it into your set list? I have an obsession with Michael Jackson. The only movie I'll watch lately is Moonwalker, which is ridiculous. "Beat It" seemed like a song that would be cool and that we could do our own take on. It's pretty sweet; everyone does some dance moves and whatnot. I'm sure we'll get dressed up for it one day too, costumewise​
מישהו מכיר את הלהקה הזו? [סליחה על הבורות].

g a g a

New member
הפרסומת בצד מסתירה את ההודעה../images/Emo4.gif

בניסיונות [שהעלו חרס] לאָתֵר תשובה לחידתך אודות שרק 3, נתקלתי במשהו נחמד והחלטתי לחלוק את זה עם כולכם: http://www.rollingstone.com/news/story/14953357/the_police_fall_out_boy_kelly_clarkson_and_more_15_cantmiss_summer_tours אני מצטטת את הפסקה הרלבנטית למייקל: How did "Beat It" make it into your set list? I have an obsession with Michael Jackson. The only movie I'll watch lately is Moonwalker, which is ridiculous. "Beat It" seemed like a song that would be cool and that we could do our own take on. It's pretty sweet; everyone does some dance moves and whatnot. I'm sure we'll get dressed up for it one day too, costumewise מישהו מכיר את הלהקה הזו? [סליחה על הבורות].

פול אאוט בוי? להקה מוכרת../images/Emo3.gif

ידיד שלי חולה על הלהקה הזו [ואני לא מבינה למה.. :X הם לא בדיוק הטעם שלי]

VAMPhantom

New member
אחלה להקה!../images/Emo45.gif

את בטח מכירה ת'שירים שלה שהתפרסמו... רק לא ממש קישרת אליה;) אחד הקליפים: להקה "חנונית" שמתחרה בתחרות כשרונות, ומוצאת ת'צמה מתחרה עם ראפרים! בקליפ אחר: מי שמפיק ומביים להם ת'קליפ זה חבורת שימפנזים!:)

g a g a

New member
אמממ... אני אחפש קליפים שלהם ביו-טיוב.

קשה לי להיזכר ככה |סנילית|

g a g a

New member
מעדיפה את יוטיוב. לא אוהבת את מיספייס../images/Emo189.gif

למעלה