סתם אגדת רוק מוזיקלית, אגדת מטאל, ג'ראנג', סמל תרבות והופעות לייב. ניגונים וסולואים עוצרי נשימה צלילים יפים, שירה יפה מאוד, הכל מקורי, מילים יפות ואמיתיות... מה יש לא לאהוב??
הקטע של מטאליקה זה שהם להקת מטאליקה מפורסמת ככה אתה יכול לשחק אותה אוהב מטאל אבל עדיין לא יצחקו עליך שאתה אוהב איזה להקה לא מוכרת! אני לא בא פה לרדת על אף אחד פשוט רוב האנשים שאני מכיר שאוהבים את מטאליקה הם ככה ברור שיש כאלה שבאמת איכשהו אוהבים אותם אבל למוח שלהם אני כבר לא ממש רוצה להיכנס
אתה כרגע העלבת את לכוד מתחת לקרח כשאמרת שהוא הכי גרוע באלבום..?! ואת דוהה לשחור כשאמרת שמוות מפחיד הוא שיר יותר טוב ממנו?! לא מקובל..!! דוהה לשחור הוא השיר הכי טוב של מטאליקה! ונכון שמוות מפחיד גם מעולה! אבל לא כמו דוהה לשחור...
הוא פשוט חרוש !!!! קריפינג דת' זה פשוט שיר מיוחד ...אני מאד אוהב אותו מתאדה לשחור זה שיר אדיר ... אבל המילים - הם די בעיתיות בשבילי בתקופה הזאת של החיים .. ( עזבו , אתם לא תבינו)
דוהה לשחור...אין לך מושג איזה ויכוח עשינו על התרגום של השיר בפורום מטאליקה... ואם לא נוח לך עם השיר בתקופה האחרונה בגלל הליריקה..אני מבין על מה אתה מדבר..זה בסדר, אני יעזוב אותך מהשיר הזה... אבל אני עדיין חושב שתלחם באש עם אש הוא שיר גרוע..יש לי את האלבום, ואני תמיד מתחיל לשמוע אותו משיר 2...(שהוא גם אחד מהשירים הטובים באלבום...), אני לא מתחבר לתלחם באש...אבל על מוזיקה וריח אין מה להתווכח...
ותשמע, זה שזה פורום רד הוט לא אומר שחייבים לדבר על רד הוט 24/7...זה לא כאילו פתחנו שרשור חדש שמוקדש למטאליקה...אז בבקשה, לא להתעצבן..אם אתה לא אוהב מטאליקה ואתה לא מעוניין לקחת חלק בשרשור..אל תפריע לנו...תודה