על סמך מה את קובעת שאני איני ביניהם ?
האם זה שאיני יכול לסבול את הגישות שאת דוגלת בהם אומר שאיני מעוניין לשפר את איכות חיי ? הרי בדיוק הגישה הפטרונית הזאת היא חלק ממה שכל כך מחריד ומדכא בתפישת הלקות כאילו מי שרוצה לשפר את חייו צריך ללכת רק בדרך שלך ושל הסמכות ה"מדעית" וכל מי שמחפש דרכים שונות זה רק בגלל שלא אכפת לו ובכן אני הצלתי את חיי ואת איכותם,ואת בריאותי הפיזית והנפשית ,בדיוק בגלל שהקדשתי הרבה משאבים,נפשיים ופיזים,במציאת דרכים להתרחק מדורשי טובתי כביכול,וזה חבל,בחברה הגונה הייתי יכול לזכות אולי גם במעט תמיכה אמיתית,מהותית,אבל זה לא יקרה בחברה שמגדירה אותי ושכמותי כלקויים אני אדם מבוגר,וחופשי,ואף אחד לא יכול להגיד לי כלום(גם בתור ילד לא ספרתי סמכויות כאלה או אחרות) ,מי שישפר ומשפר את איכות חיי זה מי שאוהבת אותי,כל אנשי המקצוע והמטפלים היו ונשארו בשבילי לשווים לאת יודעת מה,אני כותב כאן גם בגלל שאני מרחם על הילדים וגם בגלל שהבורות וההתנשאות והתפישות החשוכות והמקובעות והבזבזניות כמו שהן מתבטאות גם ביחס לשונים ולחריגים מעוררים בי שאט נפש וכמו כל אדם חצי הגון אני מתקשה לסבול מה שאני מזהה בבירור כעוול אני חיי מספיק שנים בשביל לחוות פעם אחרי פעם את הסביבה החברתית משתנה ולומדת לכבד גם תפישות כמו שלי כמועילות ויעילות ועצם ההנחה שרגשותי ודעותי השונות משלך מעידות על כך שאיני רוצה בחיים טובים מדגימה למה נסיון לשיפור החיים כולל התעלמות מדעות ותפישות כמו אלה שאת מציגה כאן