הפינה השבועית לילד!

exit_from_here

New member
הפינה השבועית לילד!

אחריי ההעדרות ממושכת חוזרת הפינה השבועית לילד סתם כי בא לי. לכל החדשים-אני נותן משהו וצריך לצייר אותו,כל מי שישלח גלויה יזכה באופנוע ובכובע גרב. והשבוע בפינתנו- שינויים בהרגליי התזונה. ילדים,עזרו לנטאשה לגלות איזה הבדלים קרו בגופם הצעיר והמסוקס מתחילת דרכם ועד היום.(ממש היום.) אנא ילדים,צבעו יפה את הציור ורק את הנעלם השאירו. כל מי שישלח גלויה יזכה באופנוע ובכובע גרב
. בהצלחה לכולם ותזכרו, אין צורך בכישרון,למרות שאין חוק שאוסר על כך.

זה הרי היה ברור

אז תפסיקו להגיד שלא , ותפסיקו לצחוק עליי שאני לא מצחיקה. לכל מי שלא מכיר
רן.

לא

זה בגלל שהוא כושי ומיכל, את בביצפר שלי וככה את לא באה לבקר אותי? תתבישי. או לפחות צאי בהפסקות.

michal optimit

New member
שיו, כזאת מכוערת, שזה כבר מכוער!

טליה, את מכוערת ממש! היום הייתי כל היום בחוץ, על הדשאף ואפילו הייתי בבניין של הי"בניקים המגניבים (אני לומדת שם קולנוע, בחדר המגניב הזה, עם המורה המגדניב, הזה, הוא חמוד, וואו, מגניב ) (אני חייבת להפסיק עם זה) אני בחוץ בהפסקות את סתם י'בניקית שמנה. אני אבוא לבקר. היום אפילו ראיתי את ספיר, אבל לא ידעתי שהיא ספיר והיא שאלה אותי עם אני מיכל הנוע"ליסטית. ואני עדיין לא רגילה לרעיון שאני בצפר שלך.

ועדיין לא באת לבקר אותי!

והמורה אמני-פמני הוא הכי גב גבר בעולם כולו והוא דומה לריצ'ארד גיר רק שהוא הומו וזה מצחיק. והיה לי גם שיעור קולנוע ראשון היום, ישר אחריי השיעור שלכם, ואני עושה סרט על ענבל פרלמוטר, והצוות של הסרט שלי הכי טוב בעולם. ואני במאית קולית. וספיר היא אפילו יותר מגניבה ממני. חוץ מזה שהיא איבדה לי את רדיו בלהבלה. ותתרגלי. ומחר חסר לך שאת לא מבקרת אותי. יודעת מה- בהפסקה הגדולה תהיי בברזיה ליד המזכירות. אם לא את מתה.

michal optimit

New member
הוא באמת הומו?

את באמת מגניבה. את עושה סרט על ענבל פרלמוטר? להתרגל למה? וטליה, את קובעת איתי דייט? ואני לא יודעת איפה המזכירות (הילדה החדשה!) נו, אף אחד לא עשה לי סיור בבצפר.

לא ברור

היתה לו חברה לפני הרבה שנים והם נפרדו. עכשיו הוא בערך בן 40-45 והוא חי לבד לגמריי. אין לו חברה ואין לו כלום, והוא מתנהג והולך ומדבר ממש כמו הומו. חוצמזה חברה שלי מהקיבוץ שלו אמרה שחושבים בקיבוץ שהוא הומו. ותתרגלי לביצפר (כי כתבת שעוד לא התרגלת) ואני עושה סרט עליה. לא סתם סרט, סרט גמר. משהו גדול וטוב (בעזרת השם.) וכן, זה דייט, רשמי משהו ובכל זאת מאגניב. המזכירות זה הבניין המפלצתי שנמצא בדיוק באמצע, זה עם החלונות שרואים דרך כיוון אחד, נו זה שדומה לקניון.. אבל התכוונתי למטה, בברזיה, מחוץ לבניין. מי שלא שם קיים, אבל איזה מין קיום זה? נתראה.

למעלה