~הפינה הצנועה שלי~

מיידלע19

New member
~הפינה הצנועה שלי~

"לעולם אל יהלך אדם במקום הסכנה ויאמר שעושים לו נס שמא אין עושין לו נס ואם עושין לו נס, מנקין לו מזכויותיו" (מסכת שבת)
"מה עלי לעשות אם יש אדם ששונא אותי? תאהב אותו ותראה שהוא יאהב אותך"(הגאון מוילנא, כתר ראש קיט) ערב טוב והמשך יום טוב.... **** עקב תקלות טכניות ביומיים האחרונים לא העלאתי את הפינה... עמכם הסליחה

מיידלע19

New member
אמאלה הסתבכתי משום מה ואני שונאת שזה קורה..

תעזרו לי... *העלאתי? *העליתי? *העלתי? אני חולת דקדוק - ואני לא מבינה מה נסגר כעת...

מיידלע19

New member
תודה

זה באמת היה הכי נראה לי אבל אתה מכיר את זה שפתאום זה לא נראה לך לעין?.. אז זהו... תודה.

שומר 23

New member
תקציר:

א. אין סומכין על הנס. ב. כמים הפנים לפנים כן לב האדם לאדם. ג. כולנו היינו בסרט של התקלות. ד. תודה על הפינה הנפלאה.

מיידלע19

New member
ה.

תודה על המחמאות, זה מעודד להמשיך.. ובע"ה... בימים שאני אהיה באמת משועממת, כי בד"כ אני ממש לא... אני אכניס מאמרים יפים, בדיחות מתאימות... (לשידוכים למשל), וכו'...

מיידלע19

New member
מה זאת אומרת?

אני משתדלת להכניס את הפינה קבוע. אפילו שאני לא משועממת... אבל דברים יותר ארוכים, שמצריכים אותי חיפוש באתרים והעתק הדבק.. אני צריכה זמן יותר פנוי...

מיידלע19

New member
אגב....

איצי ספינר... לשומעים מבינינו שירים חסידיים.... דיסק טוב זמר מעולה.... יש לציין שהוא גם נראה טוב...
[טוב נו חוצניק.. בוגר פרחי מיאמי...] ממממ ו...נשוי... בקיצור אולי אעשה גם פינת ההמלצות.. ממליצה בחום את הדיסק (הראשון שלו)

למעלה