הפינה היומית של עופר

gorck

New member
הפינה היומית של עופר

שם: שעה: מיקום: צבע תחתונים ברגע זה: מה מתכנן לעשות כדי להגדיל את קהילת הפורום: השלם: (לא לפי השיר האמיתי) שם אהבה מחכה ואני אומר... לתת את הנשמה ואת הלב לתת כשאתה.... נושא לדיון: דוברי אנגלית- טוב או רע? מה הטיעונים בעד ומה נגד?

dragonit12

New member
עונה../images/Emo9.gif

שם: שלומית.. שעה: 8:40 מיקום: בחדר של אחי .... צבע תחתונים ברגע זה: שחור! מה מתכנן לעשות כדי להגדיל את קהילת הפורום: לפרסם אותו ולהביא עוד אנשים לכאן! השלם: (לא לפי השיר האמיתי) שם אהבה מחכה ואני אומר... עד מתי כבר נפגע?
לתת את הנשמה ואת הלב לתת כשאתה.... רוצה לעזור.... נושא לדיון: דוברי אנגלית- טוב או רע? מה הטיעונים בעד ומה נגד? מעולה. הם יודעים לדבר אנגלית! יום מעולההההה

gorck

New member
יום ראשון יום שיגעון...

שם: עופר שעה: 9:29 מיקום: בדלפק של המטבח צבע תחתונים ברגע זה: שחור מגעיל כזה מה מתכנן לעשות כדי להגדיל את קהילת הפורום: לפרסם כרגיל השלם: (לא לפי השיר האמיתי) שם אהבה מחכה ואני אומר...שלום לתת את הנשמה ואת הלב לתת כשאתה....מבואס, זה ממש משפר ת'הרגשה.. נושא לדיון: דוברי אנגלית- טוב או רע? מה הטיעונים בעד ומה נגד? אין לי שום דבר רע להגיד, הייתי ברמת דוברים סיימתי עם 90 בי'א וזה רק שיפר לי את האנגלית, במיוחד בתור אחד שכל האנגלית שלי זה מהטלוויזיה...

GirlTalk

New member
פינה של עופר..אז יאללה נענה=)

שם: נועה שעה: 16:00 מיקום: חדר מחשב בביתי הקט צבע תחתונים ברגע זה: תכלת-טורקיז יפה כזה=) מה מתכנן לעשות כדי להגדיל את קהילת הפורום: כמו פעם קודמת אני אחזור ואגיד...נחמד גם ככה אבל אני אפיץ את השמועה על הפורום, מבטיחה! השלם: (לא לפי השיר האמיתי) שם אהבה מחכה ואני אומר...welcome לתת את הנשמה ואת הלב לתת כשאתה....שמח,עצוב,עצבני,עייף...תמיד תמיד תמיד!=) נושא לדיון: דוברי אנגלית- טוב או רע? מה הטיעונים בעד ומה נגד? always good באסה שאותי דפקו עם זה ולא נתנ לנו לסיים כמו שצריך בי"א..בכל מקרה אני עושה 5 רגיל ופשוט לא קשה לי=]] אני גם נהנית..יוצא לי לעזור להרבה אנשים!

Swap Meet

New member
נוסעת מחר לכנס מועצות../images/Emo73.gif../images/Emo54.gif

תלמידים עד יום רביעי. תעשו פנאן.

למעלה