הפינה החמה - Star Craft II...

הפינה החמה - Star Craft II...

זוכרים את המשחק Dune 2?, לוותיקים שבינינו... אני לא אשכח, שכשהייתי ילד בחטיבת הביניים, והיה לי פנטיום-2 שזה היה השיא במחשבים, והגיע לידיי המשחק הזה... אז גיליתי את עולם האסטרטגיה, והתאהבתי... היו שם 3 צבאות לשחק בהם, ועם כל שלושת הצבאות שיחקתי וסיימתי את המשחק.
לאילה שאין להם מושג על מה אני מדבר, אולי הצעירים יותר, יש סיכויי שאתם יותר מהדור של Red Alert... שגם איתו שיחקתי אבל ממש מעט...
אז חברים... היום יש לנו את Star Craft II שמגיע בשני חלקים, ואני משחק כרגע ב: Wings Of Liberty, שהוא החלק הראשון במשחק. כנראה שמדובר במשחק האסטרטגיה הכי טוב שיש בימינו (בז'אנר ה-Real Time Strategy). כשאתה יושב עם גיבור המשחק בפאב מעופש ומשם מקבל את התוכניות למשימה הבאה וברקע מכונת התקליטים מנגנת לך שירים של אלביס פרסלי...

הגראפיקה שם מדוייקת ויפייפיה בפרטי פרטים, הכל קטן ומשוכלל, פשוט מדהים. הסאונד כמובן מגניב וכשהמארינס יורים אז אפילו רואים את תמרות הדם שיוצאות מחיילי האוייב... איזה יופי!!!
כמו בכל משחק אסטרטגיה בז'אנר, יש לך כלי שמשמש כ-Harvester ואיתו אתה אוסף את המשאבים שאתה זקוק להם ע"מ לבנות ולשדרג את בסיסך וחייליך, עם זאת על הררי גייזר קטנים אתה בונה מפעלים כאילה שאיתם אתה אוסף משאבים נוספים.

משחק כיפי בטירוף, לחובבי הז'אנר, אני ממליץ ראשית להתחיל מ-Wings Of Liberty, ואז לעבור לחלק השני.
תהנו!!!

Wolfinix

New member
אני יודע שאתה לא כל כך אוהב גראפיקה מיושנת, אבל שווה לנסות

את STAR CRAFT הראשון, גם מבין אלו שאוהבים את השני יש רבים שחושבים שהוא טוב בהרבה (ביחוד בכיוון המשחק התחרותי) ממשיכו שללא ספק הוא מעולה בפני עצמו

sweetdreams

New member
אפשר להצטרף?

sc היה המשחק הראשון שלי בבליזרד.
בחירה מוזרה למשחק ראשון, כי הוא גם המורכב בין כולם, ולכן די מהר עברתי לwow, ואז לhearthstone, ואז לדיאבלו, ואז שוב חזרתי לsc (אז גם השלמתי את שני הקמפיינים), ועכשיו אני משחקת את hots.
&nbsp
המיני-סיכום שלי: אני מ-ת-ה על העולם של בליזרד. אני אוהבת את זה שהמשחקים שלהם מורכבים מספיק על מנת שיהיה מעניין לשחק אתום לטווח ארוך, ולא לשחרר אחרי שמסיימים את הקמפיין. הדמויות במשחקי הליבה (wow, sc, דיאבלו) מהפנטות ומושכות, וכיף להתקל בהן שוב במשחקי המעטפת (hearthstone, hots).
בסה״כ בליזרד יצרו לעצמם עולם עשיר של דמויות, שמזכיר במידה את מרוול עם גיבורי העל המקבילים שלו, ומשחקים שכיף לשחק בין אם אתה צעיר ובין אם מבוגר. המשחק פשוט טוב מספיק בשביל להחזיק אותך, והסיפור טוב על מנת לעניין אותך.
&nbsp
ומילה לסיום - תחי נובה!!

Wolfinix

New member
אין לך מושג מה הכינוי שלך עשה

השיר הזה עכשיו לא יוצא לי מהראש!!! חוסר אחריות של ממש!!!

או וברוכה הבאה, יש קפה ועוגיות בכניסה בצד ימין, תורנות כלים פעם בשבוע...(למרות שנדמה לי שעברנו לכלים חד פעמיים
)

sweetdreams

New member
חח זו אכן היתה הכוונה המקורית

אם כי הרוב מפספסים אותה..

golan2072

New member
כל הכבוד על האזכור של DUNE 2 הישן והטוב

אחריו באו וורקראפט 1 ו-2, Command and Conquer וההמשכון (מיחזור של אותו המנוע בערך) Red Alert הראשון שעוד היה דיי רציני, ההמשכונים פארודיים, אחרי זה בא STARCRAFT האגדי. את STARCRAFT 2 עוד לא שיחקתי, אין את זה ב-STEAM אז אין לי דרך קלה למצוא מבצעים...

Wolfinix

New member
אני עוקב דרך REDDIT על מבצעים ויש אתר שמודיע לך

על מבצעים בהתאם לרשימה שאתה מכין isthereanydeal אתה מקשר את הפרופילים שלך (או מוסיף/יוצר רשימה) והוא שולח לך אוטומאטית הודעה למייל שהגדרת במקרה ויש מבצע על המשחקים

Wolfinix

New member
השני או הראשון? אם זה השני אתה תמיד יכול לרכוש דרך האתר שלהם

קישור לאתר battle.net הוא עולה בערך 20$ עכשיו שם (משחק הבסיס) בהיסטורית ההנחות על המשחק ראיתי שהוא הגיע גם ל 10$ ב gamestop סביר להניח שבתקופת המבצעים.

יכול להיות שגם באמאזון תמצא דייל בשבילו בתקופת המבצעים.

יש גם את האתר הזה (הוזכר כאן פעם אחת ע"י גולש וגם ראיתי שניב רכש משם את המשחק, אישית לא ניסיתי...אז אני לא יודע עד כמה הוא אמין) G2A.COM כרגע הוא עומד שם על 10$ וחצי +-

ועל אותו עקרון יש גם את האתר הזה (הגעתי אליו דרך גוגל אז בכלל אין לי יותר מידי מה לאמר עליו) שגם מרכז מספר מקומות לרכישה החל מאזור ה 10-11$ שם האתר dlcompare ולמרות שנראה שכן רוכשים דרכו ברשת (יש תגובות ושיח עליו) עדיין אני לא התנסיתי בו כך שזה בחירה שלך אם לבטוח בהם או שלא...

בהצלחה
(ומדגיש שוב שזה רק משחק הבסיס)

למעלה