הפינה החמה - Mass Effect 2

הפינה החמה - Mass Effect 2

היי לכולם... מסיבות כאילה ואחרות לא יצא לעדכן כאן עד עכשיו, אני מתנצל על האיחור ההיסטרי, אני מקווה שאתם עומדים בזה...
בואו נתחיל...

אתה כבר מת... אדוני המפקד... אני לא יודע מה קרה במשחק הראשון בסדרה כי התחלתי דווקא בשני, וזאת מהבחינה שהגראפיקה במשחק הראשון קצת מיושנת והזרימה של המשחק קצת עייפה, אבל המשחק השני מתחיל ברגע שחללית הנורמאנדי הענקית והמשוכללת מתפוצצת, ואתה מחלץ משם את חברך הטוב שהוא בעצם הקברניט של החללית הזאת. מסתבר שרוב הצוות שלך לא שרד... ובעצם... גם אתה מת...

קם אדם, ששמו לא ידוע ממש במהלך המשחק, אך הוא מממן את הפרוייקט של אותו צוות שיוצא להציל את המין האנושי מפני חוצנים, ובתור התחלה, הוא מממן את תהליך ההחיאה שלך, גיבור המשחק, מפקד הצוות, וכעבור שנתיים, שעברת תהליכים רפואיים מסובכים בטירוף, וחלקך השתנה כי השתילו בך כל מיני חלקים ביוניים על-מנת שתקום על הרגליים שוב, ותחזור לפקד על הצוות המצויין שלך... וכל זה... בשביל להציל את האנושות.

חברים... מדובר באחד מהיצירות הקלאסיות של משחקי המחשב אי-פעם, עם גראפיקה יפייפיה וייחודית ברמת הדיוק שלה, עם סאונד טוב ועלילה פשוט מדהימה, והחלק של האקשן לא יורד ברמה מהמשחק השלישי בסדרה, הוא פשוט כיפי בטירוף, ויש מליון סוגי נשקים ו-skills, וכמובן xp points שמקדמות אותך levels... קלאסיקה!!!

בשביל משחקים מהסוג הזה אני לא ישן בלילות ומתעמק בתוך עלילה שנונה ומפתיעה, וחדשנות שלא מוצאים "כמו במשחק אחר", אלא משהו ייחודי ומקורי לסדרת משחקים מוצלחת שתזכר בספרי ההסטוריה להרבה שנים.
ללא ספק הציון הוא-100 ואם היה אפשר יותר אז הייתי נותן גם יותר!!!
מי שעדיין לא ייצא לו לשחק, לרוץ!!! ולרכוש את המשחק כי הוא מדהים!!!

DDN

New member
בטח ששמו ידוע

קוראים לו The illusive man.
&nbsp

DDN

New member
זה כמו ד"ר איוול מאוסטין פאוארס.

זה לא שהשם שלו זה חלק מהמסתורין. הוא פשוט "The Illusive man"
&nbsp

מוזר...

כי אני זוכר חלק במשחק שאני מנסה למצוא מאחרים מה שמו האמיתי, והם בעצמם לא יודעים...
כנראה שבכל זאת... שמו לא ממש ידוע... (לעת עתה)...

golan2072

New member
למיטב זכרוני שמו לא מאוזכר בשום מקום

גם לא במשחק השלישי בסדרה.

golan2072

New member
מגניב!

אטגב הספרים טובים כמו המשחק? אם כן, אני אקנה אותם בהמשך...

גדול אחי!!!

כנראה ששווה לקרוא את הספרים... לפעמים זה יותר טוב ממשחק!!! אשרך...

shemerkuz

New member
השם משעשע.... המדובב היה מרטין שין - אבא של צ'ארלי שין

שאחרי 10 עונות בסדרה "שני גברים וחצי" התרגלתי לכך שקוראים לו "צ'ארלי הרפר" - ואבא שלו משחק את "ג'ק הרפר" :)

Wolfinix

New member
בהחלט משחק מעולה ומומלץ בחום, ודרך אגב הראשון טוב באותה

המידה מבחינת עלילה, וגם הגראפיקה שלו לא כל כך מיושנת וטובה ומבחינת העלילה שלו הוא הטוב בסדרה, החסרון היחדי שלו הוא הממשק שקצת גולמי ביחס לשני הכותרים שיצאו אחריו...דבר שתוקן בשני (שמבחינת ציון כולל ביחס לכל הקטגוריות בכללי - הוא הטוב מהשלושה)

אישית אני ממליץ לשחק מהראשון שווה כל רגע בעיני למרות החסרונות

זה מצחיק...

אני אמרתי לעצמי מכיוון שהשני טוב מהראשון בהרבה, שאני פשוט אתחיל מהשני, אם זה יהיה טוב כמו שמספרים אז אני יעבור אחרי זה גם על הראשון... עכשיו אני באמצע של השני, וכמובן שאני יעבור גם על הראשון, כי זה פשוט משחק מדהים!!!

Wolfinix

New member
מקסימום אם לא תתחבר אליו תמיד תוכל להמשיך הלאה

golan2072

New member
מהר שחק את הראשון

נכון, הממשק שלו פחות מהוקצע והגרפיקה שלו טיפה (ממש טיפה) ישנה... אבל הסיפור... כן הסיפור... שווה כל רגע. ממש אופרת חלל "כמו שצריך" אפית לחלוטין... שווה. שווה. ואז אתה מייבא את השמירה שלך מסוף המשחק ל-2, וכל בחירה שעשית במשחק הראשון משפיעה על המשחק השני - המשחק ממש אוסף כמה עשרות משתנים (אולי אפילו מעל ל-100?) מהמשחק הראשון וזה משנה לך את המשחק בדרכים קטנות וגדולות. מה גם שיש סיפור אחד לכל שלושת המשחקים, אם לא משחקים את הראשון, מפסידים הרבה מהעלילה וחבל.
&nbsp
לשחק מהשני זה כמו להתחיל לראות את "מלחמת הכוכבים" המקורי מ"האימפריה מכה שנית". זה אפשרי, אבל מפסידים הרבה כיף.
&nbsp
אני ממליץ לך לשקול לעשות הפסקה עם השני, לשחק את הראשון ולהתחיל את השני מחדש עם השמירה מסוף הראשון... קרוב לוודאי שלא תתחרט על כך. יהיה אדיר! ובסוף את השלישי עם השמירה מסוף השני, ותראה אז איך קוי עלילה שהתעסקת איתם בראשון באים אל סיומם בשלישי!

יש מצב שזה מה שאני אעשה...

בכל מקרה... אני אקח קצת הפסקה מהשני.
תודה גבר.

golan2072

New member
בבקשה.

עכשיו רוץ שחק את הראשון, הוא שווה את זה למרות הממשק הפחות מהוקצע.

למעלה