הפינה החמה - תודות ובקשות מבורא העולם והיקום

מירב189

New member
הפינה החמה - תודות ובקשות מבורא העולם והיקום

מרגישה יותר טוב, בתקווה שלא אצטרך להשתעבד לדברים אשר גורמים לי לרע, גם אם קשה לי להפרד מהם, אלא פשוט להתנתק מכל מה שעושה רע ולא יכול להשתנות לטוב.
תודה על היכולת לצאת ממצבים קשים מתוך אמונה בעצמי ומה שמשרת אותי ומה שלא.
תודה לבורא העולם על הזכות לחוות את החיים וגם אם לפעמים מתמודדת בדברים קשים, אך מאמינה שזוהי מהות החיים כדי להתפתח יותר ולא ל התקבע באותו המקום ובכך משנים את נקודת ההתיחסות לפחד ולכאב.
תודה שאני בריאה ומתמודדת גם במצבים לא פשוטים בבריאותי ויודעת כיצד לשפרם כדי להטיב עם בריאותי, גופי ונשמתי.
תודה שיש מנהל פורום פוסט טראומה שיודע תמיד לתת את המילים הנכונות, החמות, המלטפות ודואג לי במצבים קשים ודרך עידודו מרגישה יותר טוב.
תודה על הפורום הזה שנותן לי מענה לבעיותיי שקרו או קורים מטראומות.
תודה שיש אנשי פורום לבביים, נחמדים, אנושיים ואמפתיים למצבי ובכך דרך עידודם מרגישה יותר טוב, מתי שנקלעת למצוקה.
תודה לבורא העולם שהביא לי את הפליפינית שמטפלת באמא שלי 24 שעות, דבר שתורם לי רבות, כי קודם לכן הייתי המטפלת העיקרית
תודה שיש לי פסיכולוגית פרטית מלאכית שתמיד אני יכולה ללכת אפילו רק לייעוץ חד פעמי והיא מקבלת אותי תמיד בלבביות ובחמימות ועוזרת לי אף עם גורמים מקצועיים שאני צריכה להיות מטופלת שם.
תודה שיש לי בוסית מלאכית שאי אפשר לבקש בוסית יותר טובה ממנה, היא פשוט כל כך אינושית, אמפתית, לבבית, מכילה ובעלת נתינה שלא יודעת שובע
תודה שיש לי פרנסה ובתקווה שמצבי הכספי יתעצם מאוד ולא אצטרך להיות תלויה בחסידיהם של אנשים בשירות הציבורי אלא אוכל אם אצטרך באופן פרטי.
מבקשת אני שהפורום הזה יהיה תוסס כי הוא מאוד משמעותי למצבים שאנשים נקלעים אליהם ובכך אנשי פורום יתמידו יתרבו בו.
מבקשת אני שאמצא את אהבתי ואהיה מאושרת ואדע את טעם האהבה ולא רק את הכאב שבה.
מבקשת אני פרנסה מרובה להעניק לי כל דבר שאני רוצה
מבקשת אני שלא יקרו לי מצבים קשים ואחיה חיים שלווים, מאושרים ותוססים
מבקשת אני שאעשיר את מעגל החברים שלי אשר יעניקו לי אושר ושמחה
מבקשת אני שאדע גם לפנק את עצמי יותר ולא אחשוב שלא מגיע לי בגלל קשיים כלכליים או חברתיים
מבקשת את הטוב בחיי ולהנות מסוד הקסם של חיי האושר והפנמתו
מבקשת אני הרבה שמחה פנימית, שלווה, רוגע, בריאות ואיזון גופנית, נפשית ומנטלית
מבקשת אני שהפסיכולוגית הפרטית שלי תדע להכנס לליבם של המקום שאני רוצה להיות מטופלת ויקבלו אותי מהר ואפתור את כל בעיותיי המיניות והקשורות להן
מבקשת אני שהכלכלה במדינה תהיה טובה ולא יהיו גזרות כלשהן שיקשו על חיינו
מבקשת אני שלום במדינה ולשלומם של חיילנו ושלא יהיו פיגועים, טרור או תאונות
מבקשת ומודה לבורא העולם על כל מה שהוא מעניק לי ונותן לי לחוות לחיי אושר ושמחה, לו יהי אמן ואמן סלע!

אין כמוך

אני נורא אוהבת לקרוא את מה שאת כותבת.
יש לך ראש טוב ויכולת ביטוי שהלואי עלי.
הלואי שהיה גם לי כל כך הרבה על מה להודות

מירב189

New member
תודה יקירה ואני אוהבת את הרגישות והאפתיה שלך לאנשים

בכזאת נתינה שאף פעם לא יודעת שובע, זה מעורר השראה לאחרים, את מיוחדת בדרכך.
רק טוב בחייך יקירה ושכל משאלותייך ושאיפותייך, יתגשמו לטובה, לו יהי אמן סלע!.
&nbsp
בהצלחה בשינוי איכות חייך,
&nbsp
מירב
&nbsp

למעלה