הפינה החיפושית

Milochka1

New member
שלום וברכה - ../images/Emo140.gif

מקווה שאני במקום הנכון
אם לא, אשמח להפנייה למקום מתאים. האם מישהו יודע כיצד והאם ניתן ליצור קשר עם ד"ר מיכאל גורן, מחבר הספר "הדרך לבריאות ואריכות-ימים" (שמעתי שהוא נפטר, האם זה נכון?
) או עם מישהו שמטפל ועובד לפי השיטה שלו? תודה מראש

michaco

New member
תוכנות ברפואה אלטרנטיבית - שיאצו , דיקור וכו

שלום , מחפש להכיר עבור עסק שאני מעוניין לפתוח בתחום הרפואה האלטרנטיבית , תוכנות טובות ונוחות לשימוש בתחום זה אם מישהו מכיר אילו מוצרי מדף קיימים או תוכנות שפיתחו ובשימוש אשמח לשמוע . תודה מראש .

haniela17

New member
מתנה לאמא, כי אמא יש רק אחת ../images/Emo13.gif

היי כולם ,שבת שלום!
אני רוצה טיפול מתנה לאמא לכבוד יום ההולדת
רק שאין לי מושג איזה טיפול, ובנוסף אין לי מטפל/ת באיזור (בשאיפה שתוכלו לעזור לי..) אז אמי בת 56 ויש לה בעיות גב, לכן חשבתי על עיסוי. רק שאיני מבינה בסוגים אז אם תוכלו להמליץ לי או להעלות לי רעיון אחר לטיפול מפנק ליומולדת אודה לכם מאד! אגב, הכי הכי חשוב!! -אני צריכה גם איש מקצוע אז אם יש פה מישהו מאיזור אשקלון, או יכול להמליץ על מישהו.. פנו במסרים, או אייסיקיו 200641509 המון המון תודה מראש והמשך יום נפלא

haniela17

New member
פרנצ'סקה ווטסון

לא מוצאת עליה מספיק מידע.. מישהו יכול להאיר את עיניי עם איזה לינק? או לספר ממה שאתם יודעים :]

benner2

New member
דר אודי בר מי יודע?

זכיתי ואובחנתי בלופוס, ממליצים לי על דר אודי בר כעל מומחה לויטאמינים ותזונה שהתגבר על לופוס,אני שומע שדר בר קצת שנוי במחלוקת, אודה מאד לכל אותם שמתמצאים בפרטים ומכירים את עבודתו של דר בר שיואילו לכתוב לי ,בפורום או במייל או במסר אישי שיהיה רק טוב לכולנו בנר

shanny23

New member
טאומדיק

בדיקור וצמחים, לא ממש מכירה, רק שמעתי את השם..

נעמי66

New member
ספר על הארומתרפיה של פרנצ'סקה ווטסון

אם תקלידי בגוגל את שמה, תקבלי כמה קישורים.

haniela17

New member
קניתי אותו אתמול ../images/Emo13.gif

ואז (קצת באיחור מן הסתם..) חשבתי לשאול מי זו בדיוק האישה הזו ובגוגל כתוב רק על הספר שלה, אני רוצה לדעת עליה יותר..

טאוֹ

New member
איפה ראית התנצלות?

זו היתה תגובה מחוייכת להערה המחוייכת של גיא, ותו לא.

למעלה