הפינה ההזויה!!

LIRONSH100

New member
הפינה ההזויה!!

טוב לאחר בקשות אנחנו החלטנו על ניסוי... ניסינו להתחשב בתוצאות הסקר ולאחר מסקנות החלטנו על ניסוי כזה אנחנו נחלק את זה לימים, 5 היום ו5 ביום חמישי. הפינה כולה מוכנה... וזה ממש הולך להיות מצחיק... הבנו נושאים לבדיחות חדשות, והפעם אני (ואני בטוחה שגם נוגה) ממש רוצה שכולכן תגיבו.... אנחנו באמת מנסות שזה יהיה קצר אבל זה ארוך, אנחנו עורכות אותם אבל כמה אנחנו יכולות? אז הפשרה הייתה לחלק את זה לימים... והפעם יש הרבה ארוכים אבל כל משפט שוה את הקריאה (ואנחנו בודקות את זה מראייה של קוראת -יש לנו שיטות משלנו... ונוג -אם תראי את זה היא אמרה לא לגעת ב10 כי זה מושלם..) אז אני מתחילה עם חלק הראשון של הפינה ההזויה לבנות שרוצות את הלפני העריכה יש לפנות עלי (שמרתי את הטובים ביותר...) ********************************************************************************************************************** אזהרה : מקבץ התמונות הבא אינו מומלץ לבעלי בעיות לב, רגישות לג'ון, דייב, רי'צי,דורת'י (יש דבר כזה??), ג'סי,סטפ, וכל משפחת בון ג'ובי הגדולה... ************************************************************************************************************************* סיבוב הופעות, האוטובוס של הלהקה, מאוחר בלילה. חברי הלהקה משועממים... ריצ'י: ג'ון.... ג'ון: מה??? ריצ'י: וואו, איזה הורס אתה.... זה שיר, אתה לא מכיר?? אני אומר 'ג'ון' ואז אתה אומר 'קוראים לי בשמי'.... דייב לימד אותנו את זה! ג'ון: אוי נו אין לי כוח... אני חושב שאני שכחתי לעשות משהו ואני לא זוכר מה... טוב בינתיים עד שאני ייזכר... "קוראים לי בשמי" ריצ'י + דייב: ג'ון..... ג'ון: זה שם עולמי ריצ'י + דייב: רוצים אותך בטלפון ג'ון: אם זה לא טיקו זה לא בא בחשבון.....אממ סליחה, דורתי' ריצ'י: דייב, אני יודע שזה ממש מצחיק אותך, אבל אתה יכול להפסיק לעשות לי צפצופים באוזן!? דייב: זה לא אני זה הטלפון, מישהו באמת מתקשר... טיקו: שמישהו יכבה את זה מהר, זה מכאיב לעור התוף שלי.... למרות שזה דבר טוב אחרי כל כך הרבה שנים מאחורי ג'ון בון ג'ובי... אתם יודעים מה, תשאירו את הטלפון, אני נהנה מהתחושה ג'ון: אוי לא אני יודע מי זה!! אני בצרות... דייב תענה לטלפון, תגיד לדורתי' שאני לא מרגיש טוב ואני הלכתי לישון... אולי ככה היא תירגע... דייב: ג'ון, כבר אמרתי לך, אני לא מטפל בבעיות שלך עם אשתך... למה יש לנו את ריצ'י?? רי'צ: ג'ון ודייב אני לא המטפל של הנשים שלכם! ג'ון: די, תענה, עוד שיניה זה מתנתק, וכל פעם שאני לא עונה לטלפון דורת'י חושבת שאני מסנן אותה... ריצ'י, אתה רוצה שדורת'י תדע את האמת? רי'צ: אני יענה אני יענה... דורת'י: הלו?? ג'ון?? אתה לא תאמין מה אמרו לי עכשיו, איזה חברה שלי מתקשרת והיא אמרה לי שריצ'י כינס מסיבת עיתונאים והוא יצא מהארון... ריצ'י: דייויד בריאן רושבאם אתה בן אדם מת!!!!!! דורתי' תודה, ג'ון עוד כמה דקות יתקשר אליך אני צריך להרוג פה מישהו ג'ון: אבל ריצ'י, אתה באמת סקסי בצורה הומואית... חחחחח ריצ': אני לא הומו!!!! מה שמזכיר לי! דייב אתה כל כך מת!! מחר במסיבת עיתונאים אתה תודה שאתה שיקרת!! דייב: אתה חושב שהייתי עושה לך דבר כזה? אם הייתי עושה את זה הם היו מחליטים שאנחנו ביחד, ואם יש דבר שעושה לי בחילה, זה המחשבה הזאת!! גם המחשבה על דורת'י, אבל זה משהו אחר ריצ'י:אז מי זה היה??? (בטלפון) הלו דורת'י תקשיבי את יכולה להגיד לי מי השקרן המתועב הזה שעשה את מסיבת העיתונאים? דורת'י: אוי ריצ'י, זה היה דייב רי'צי : אני יהרוג את הנבלה... אה תגידי למה התקשרת בהחלה כדי לדבר עם המכוער שלך? דורת'י: לומר לו שאתה הומו ושיזהר, אני יודעת שהוא חושב שאתה יותר יפה ממני, אבל אם לומר את האמת, ג'וני שלי תמיד נמשך אלי ורק אלי, כמובן שהסקס שלנו נפלא כתמיד אבל.... רי'צי:אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאייייייייייייייייייייייייכככככככככככככככככככככככככככסססססססססססססססססס. טוב אני אתן לך את המסכן שלך... ג'ון: ריצ'י!!!!! ריצ'י!!! אתה לא עושה את זה ריצ'... אוי דורת'י... אהמ אהמ.... לא תאמיני כמה זוועה אני מרגיש בלעדייך..... דורתי': מה קרה לך?? אתה רוצה שאני יבוא לטפל בך?? אתה רוצה שאני יבוא?? ג'ון: וואו ריצ'י, אתה כל כך מת שזה לא נורמאלי בכלל!! רוצה לכנס מסיבת עיתונאים! מצוין, נוכל להודיע שם על פטרתך בטרם עת!! אתה יודע מה, ריצ'י, סבבה, אני אתנקם בך.... מה אם אני.... (מוציא כמות עצומה של בגדים של ריצ'י שהיו מתחת למושב שלו, פותח את החלון וזורק את הבגדים) רי'צי: ללללללללללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!! דייב: כןןןןןןןןןןןןןן (פותח את הדלת של האוטובוס הנוסע במהירות 60 קמ"ש, וקופץ ממנו) ריצ'י: אתה יודע, אנחנו פשוט יכולים להשאיר אותו שם... ג'ון :ומה תלבש מחר? חוץ מזה אני לא יכול לישון לבד, אני אוהב שהוא... אופס...

LIRONSH100

New member
2!!!!!

דייב: זהו צעד קטן לאדם, וצעד ענק דייויד בריאן הסקסי! רי'צ: (חושב) מאיפה המכנס הזה מוכר לי... אני בטוח שהוא מוכר לי מאיפה שהוא.... ג'ון: אני לא יודע מה זה, אבל דייב אמרתי לך שאם אתה חייב ללבוש דברים כאלה אתה נשאר מאחורי הפסנתר שלך!! עכשיו לך לחדר שלך ותחשוב על מה שעשית! דייב: ג'ון אני לא אחד מהבנים שלך שאתה יכול להגיד לו ככה מה לעשות... ומה עשיתי? סך הכול לא מצאתי מכנס אז לקחתי את המכנס היפה הזה מרי'צ... המכנס הכסוף הזה.... טיקו: אתה לא צריך לתאר לנו את זה! דייב, אתה מבריח את כל המעריצים שלנו, תראה את האישה הזאת, היא נראית..... ווואו, תראה את האישה הזאת, איזה כוסית!! ג'ון: טיקו צודק אתה מבריח לנו את כל המעריצות.. רגע איפה הכוסית? דייב: בנים, בנים, שניכם נשואים, זה לא יפה מה שאתם עושים.... אני אומר לכם, ריצ'י יתחתן וזה הולך להיות צעד קטן לאדם, וצעד ענק לדייב בריאן הרווק!! רי'צי: דייויד בריאן רושבאם!!עוד פעם אתה גונב לי מהארון שלי?????? ועם מי אני אתחתן בדיוק? דייב: תגיד, ג'ון, מה זה השלט הזה??? שם בקהל?? אני לא יכול לקרוא.... ג'ון: מה? איזה? ריצ'י: שלטים? אכפת לך משלטים? אז הנה, אני כותב שלט (מסתכל מסביב, רואה חולצה, לוקח אותה וכותב עליה עם טוש) דייב, אתה חתיכת גנב!! ג'ון: אה השלט הזה... ג'ון תפסיק לעשן, ותבואו כבר לישראל לזה אתה מתכוון?? או לשני "ריצ'י תעשה לי ילד" דייב: לא, זה שלידם..... הוא קצת יותר קטן.... ג'ון: "דייב אני רוצה ממך ילד יהודי" ריצ'י: ושכחת את השלט שלי, דייב אתה חתיכת גנב!! אני אפילו אוסיף, דייב אתה חתיכת גנב )%#$. של מי החולצה הזאת? ג'ון: היא שלי!! ציירת על הג'קט שלי! ריצ'י: מצטער זה מה שמצאתי... טיקו: טוב ילדים קטנים, אתם מוכנים לשיר הבא? דייב, תחזור למקום שבו אף אחד לא רואה אותך, ג'ון, תתחיל להיות סקסי ולא ילד קטן, וריצ'י.... יאללה, ריצ'י, לך לעשות למעריצה הזאת ילד! ריצ'י: אני לא רוצה לעשות למעריצה הזאת ילד!! זאת דורת'י!!! ג'ון: מה??? דורתי'???? לא מספיק לה הארבעה שיש לה ממני בבית???? דייב: אתה באמת צריך ללמוד איך לשלוט באישה שלך.... איזה מזל שזאת על השלט שלי יפה... רגע.... ג'ון, למה אחותה של אשתך מחזיקה את השלט שלי??? טיקו: טוב, כולם לעמדות, אם לא, בחמש אני קורא לדורת'י לעלות לבמה ולרקוד, שמעתם?? או אולי אני אבקש גם מהאחיות שלה לעלות...... ג'ון:טוב כולם לעמדות! דורתי' והאחיות שלה זה ממש לא רעיון טוב שהן יעלו... דייב: במקרה שדורת'י והאחיות שלה יעלו זה יהיה צעד קטן לריצ'י וצעד ענק לדייב שיברח מכאן כל עוד נפשו בו!!

LIRONSH100

New member
3!!!

דורת'י: גגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג''''''''''''''ווווווווווווווווווןןןןןןןןןןןןן!!!!! ג'ון:דורת'י, חמודה, זה צילומים, אני לא ביקשתי שהבנות האלה יהיו עליי, זו העבודה שלי! ריצ'י: טוב, בנות, בינתיים עד שג'ון ואיישתו פותרים בעיות, החזה הסקסי שלי מרגיש קצת בודד.... אחת הבנות: ריצ'י אני מצטערת אבל אחרי מה שג'ון עשה לי אני לא מסוגלת לעוד.. אני ילך לנוח קצת ואחר כך טוב?? ריצ'י: ג'-ו-ן-ן-ן-ן-ן-ן-ן-ן-ן-ן-ן-ן-ן-ן-ן-ן, הבטחת שלא תעייף אותן ושיהיה להן כוח גם לסיבוב איתי! דורת'י, תגידי לחבר שלך! דורתי': ג'ון!!!! אני לא מאמינה שאתה בגדת בי!! ג'ון אני לא רוצה לראות אותך יותר! אל תדבר איתי... וזה עוד יומיים אחרי שברחנו לנו ללאס וגאס כדי להתחתן... דייב: ג'ון, תגיד לי שהיא משקרת, ג'ון, תגיד לי שאתה לא עשית את זה, ג'ון, תגיד לי שאתה אוהב אותי ושאף פעם לא היית עושה לי דבר כזה! ג'ון: יש להגיד שאני הייתי שיכור לחלוטין... ריצ'י: גם ברגעים שלי שאני מחוק אני לא עושה דברים כאלה!! אתה לא יכול להיות שיכור, היית שיכור-מסומם- חצי מעולף, כדי לעשות את זה!! אישה בלונדינית: דורת'י, חומד, אני יודעת שהיית רוצה עכשיו להתגרש מג'ון, אבל הוא לא בגד בך איתנו, אנחנו רק למדנו ריקודים מג'ון ג'ון: כן אני באמת לימדתי אותן לרקוד, את יודעת שאני טוב בזה.... אז הן רצו שאני ילמד אותן... אני לא הייתי בוגד בך יומיים אחרי החתונה שלנו... ריצ'י: ג'ון, אתה לא מתכוון לומר לנו עכשיו שעבדת עלינו ולא באמת התחתנת איתה?? כדאי מאוד שתעשה את זה!! ג'ון: אני באמת עשיתי את זה מסתבר... תראה אפילו יש לנו טבעות! דורתי את יכולה ללכת עם ריצ' אני ודייב צריכים לעשות משהו ביחד...... דורת'י: ריצ'י, בוא!! דייב, אני סומכת עלייך שתשמור על ג'ון, כי אם לא, אני יודעת איפה אתה גר!! דייב (מחייך): כן אני ישמור עליו טוב טוב. כל כך טוב שאת לא תאמיני עד כמה! דורת'י: בוא ריצ'י, נלך לעשות מסיבה משלנו... תביא את הגיטרה (גוררת את ריצ'י החוצה). סוף סוף ריצ'י, עכשיו לא תוכל לברוח.... סקסי שלי..... ר'יצי: ג'ון דייב הההההצצצצצצצייייילללללללללוווווו!!!!!! דייב: ג'ון, אני לא יודע למה התחתנת איתה, אבל אני רוצה להודות לך, תודה רבה, סוף סוף ריצ'י סובל כמו שמגיע לו!! ג'ון: אז אתה לא כועס עלי, BABY?? דייב: לא, אני לא כועס עלייך Honey ג'ון: אני מצטער אבל אני בקושי זוכר מה קרא שם... יש משהו שאני יכול לעשות כדי שתסלח לי BABY. דייב: זה בסדר, Honey, אנחנו נעבור גם את זה, עברנו המון, ובכל זאת אנחנו ביחד, מאוחדים יותר מתמיד! ג'ון: אמרתי לך עד כמה אני אוהב אותך כבר? דייב: לא.... לא לאחרונה...... ג'ון: אז אני מאוד מאוד מאוד אוהב אוהב אותך, עד הירח והכוכבים וחזרה... דייב: אני אוהב אותך כמו שריצ'י אוהב את האלכוהול שלו! ג'ון: אני אוהב אותך כמו שאני סקסי!! ריצ'י: (רץ, עוצר, מתנשף) רגע, רגע....... מה פספסתי?? מישהו אמר אלכוהול??? דורת'י (באה בריצה): איפה ריצ'י? לא סיימתי איתך!! אתה חייב לי עוד סיבוב, אני יודעת שאומרים שזה לא עובד כמו כשאתה בגיל הנעורים, אבל בוא ננסה! טיקו: תגידו, מה תתנו לי כדי לסתום את הפה ולא לספר על ההצגה הקטנה שעשיתם? ג'ון: מה אתה ראית משהו????? טיקו: ישבתי כאן וצפיתי בסרט פורנו שלכם כל הזמן..... הנה, הפופקורן ממש לידי ג'ון: אממ דורתי' זה לא מה שאת חושבת.... זה ממש לא מה שאת חושבת... דורת'י: מה? זה לא מה שאני חושבת? אבל בדיוק חשבתי על כמה יהיה נחמד אם נלך עכשיו הביתה, בעלי... וואו, כל כך כיף לומר את זה, ו.... אולי אני אעשה לך איזה מופע עירום? ריצי: אני יכול להיות גם?? טיקו: כן, חכו, אני רק חייב להביא את הפוקפורן!! רגע.... שנייה... מופע עירום של דורת'י??? לא!!!!! דייב: כן אפילו אני נגעל מזה... איכססס ריצ' מה דורתי' נתנה לך כשעזבנו אותך??? ריצ'י: יאללה, אתם אנשים סוטים, לימדתי אותה ריקוד!!! ג'ון: לרגע פחדתי... אז טוב אני ודורת'י הולכים, דייב אני יבוא עליך כשהיא תירדם וריצ' וטיקו פליז אל תספרו מה שראיתם... (ג'ון ודורת'י הולכים, גם דייב הולך אחריהם, טיקו וריצ'י מחייכים אחד לשני) ריצי': אז יש לך את הקלטת? טוב, בוא נלך לפרסם אותה באינטרנט... בתור סרט קומדיה, נגיד

LIRONSH100

New member
4!!!

ג'ון: וואו, אני סקסי!! תראו איזה ריקוד סקסי זה!! ריצ'י, תסתכל עליי, לא על הרצפה! רי'צי: אם אני רק יסתכל עליך אני חושב שאני ימות... טיקו: מבושה, אני מקווה ריצ'י:מרוב צחוק, דייב תגיד לחבר שלך שיפסיק עם זה מייד! ג'ון: אני רוקד ככה כבר עשרים וארבע שנה, מה נזכרת פתאום?? רי'צי: אתה פשוט לא שמתה לב לזה אבל כל הזמן הזה התפוצצתי מצחוק.. דייב: ג'ון, אם אתה צריך תמיכה אני רוקד ככה כבר המון זמן מאחורי הפסנתר... והבגדים שלי פשוט סקסיים בטירוף.... ריצ'י, בוא תרקוד גם! ג'ון: דייב אני יודע אייך אתה רוקד... ובקשר לבגדים שלך תפסיק לגנוב מרי'צי כמה פעמים להגיד לך אם אתה סקסי גם ככה והבגדים של ריצ' רק מכערים אותך... ריצ'י: אה, הבגדים שלי הופכים את כולם לסקסיים!! וג'ון, אכפת לך להפסיק להפנות את התחת שלך למעריצים?? ג'ון:אבל תיראה איך הן צורחות!! ריצ'י: מאימה!! דייב: לא מזה שהן לא עומדות בשלמות של התחת הסקסי הזה... ג'ון: תודה BABY דייב: אני רק אמרתי את האמת...Honey ריצ'י: טיקו, נראה לי שאני הוזה.... אבל ממש.... טיקו: אני מזהיר אתכם, אם לא תפסיקו עכשיו אני מתחיל לשיר, ומי שלא זוכר איך אני שר, אני מוכן עכשיו להזכיר לכם!! ריצ'י: טוב מפסיקים, ג'ון תפסיק לרקוד, דייב תפסיק לגרות את ג'ון ואני יתחיל עם הכוסית הזו... דייב: אני כל כך סקסי... אני הייתי מתחיל עם עצמי!! ג'ון: מה זאת אומרת? יש לך מספיק אותי! ריצ'י: מה???? טיקו, לא נגעתי באלכוהול ואני נשבע באלוהים..... טוב, בסדר, שתיתי כוסית קטנה לפני העלייה לבמה... אוקיי, שתיתי בקבוק וויסקי..... טיקו: אני גם לקחתי איזה בקבוק בירה, טוב בקבוק ודקה... דייב: ואני לקחתי חולצה מהארון של ריצ'י... אוקיי, חפרתי בור והסתרתי את כל הארון שלו כולל הארון עצמו..... ג'ון: ואני שכבתי עם דורת'י, מצטער BABY ריצ'י: חיחיחיחיחיחיחיח... אני אומר לכם, וויסקי דופק את הראש, אין מצב שדייב אמר עכשיו שהוא חפר בור והחביא שם את הארון שלי, נכון? נכון??!! דייב: כן בטח... ג'וני איזה כייף שריצ' לא יזכור כלום מזה ככה אפשר להגיד מה שרוצים כולל שאני מאוד מאוד מאוד אוהב אותך.. ג'ון: ואני מאוד מאוד אוהב אותך... דייב: חכה לסוף ההופעה מה אני יעשה לך.... ג'ון: זה כלום לעומת מה שאני אעשה לך טיקו: ריצ'י... למה אתה לא אומר לי שאתה אוהב אותי לפעמים... אני מרגיש כל כך.. מנוצל... חסר ערך..... רי'צי: למה אני לא בחרתי להיות בלהקה של גברים אמיתיים??

LIRONSH100

New member
5!!! והאחרון להיום...

אל תשכחו- יום חמישי - הפינה ההזויה- חלק 2, יהיו שם:גס'י,ג'ון,דורת'י, סטפ,דניס,דייב,טיקו ועוד הפתעות... ************************************************************************************************************** ג'ון (לאיזו מעריצה): תגידי אז בא לך לשכב עם הרוקיסט הכי סקסי בעולם? ריצ'י: ג'ון, אתה לא צריך לסדר לי דייטים... אני יכול לעשות את זה לבד... ג'ון:אני לא התכוונתי עליך! אתה לא הרוקיסט הכי סקסי בעולם!! דייב: ג'ון!!!!!!! ג'ון: BABY אני התכוונתי לסדר בשבילך... פשוט מחר זה היום הולדת של דורת'י והבטחתי לה שאני אהיה איתה כל היום... דייב: באמת? אני באמת הכי סקסי כאן... עם החולצה הסקסית שלי..... אבל אני לא מאמין לך! ג'ון:דייב טיפשון שלי ברור שאתה הכי סקסי כאם תראה לי מי יותר סקסי כאן ממך... ריצ'י: אני!!!!!!!!!! ג'ון: בוא, דייב, תן חיבוק!! דייב:רגע מה אמרת קודם שאתה מסדר לי דייט כדי שתוכל להיות עם המכוערת שלך?? ככה אתה מעדיף אותה על פני? טוב... אני בא... ג'ון אתה החבר הכי מגעיל שהיה לי אי פעם! מעדיף מכוערות על פני... ג'ון: דייב, אתה יודע שאני לא מעדיף אותך על פניה, בכל זאת, היא איישתי.... היא זאת שילדה את הילדים שלי... היא זאת שתתקשר למשטרה אם אני לא אחזור עד 20:00..... דייב: אז אתה בא אלי כשהיא תירדם? ג'ון: אני לא יכול, היא התקינה מערכת נגד פריצות, והיא לא אומרת לי את הקוד... למרות שאני די בטוח שזה תאריך יום הנישואים שלנו... חבל שאני לא זוכר אותו! דייב: נו, ריצ'י, מה התאריך?? רי'צי: דייב אני מתפלא עליך.. אתה לא זוכר את היום הרע ביותר בחייך... טיקו: אני זוכר שבאותו יום דייב שתה כל כך הרבה שהוא גמר בפאב את כל הג'ין.... ג'ון: ואני את כל השאר... זה היום הרע ביותר שהיה לי.. אייך עשיתי את זה... טוב יצא מזה בעצם כמה דברים טובים בעצם אפשר להגיד 5... 1.סטפ,2.ג'סי,3ג'ק,4רומיאו, 5 דרך כיסוי ממש טובה... ריצ'י: אל תשכח את 6. מאז דורת'י רודפת אחריי רק בסופי שבוע! ג'ון: לא זה בגלל שאני לא יכול ללכת לדייב במשך השבוע, אז בסופי שבוע היא אצלך... איזה כיף... ג'ון:למרות שאני ממש לא הייתי מתנגד לזה שנהיה בכל השבוע ביחד... אבל היי בשביל זה יש את העבודה הזו... ריצ'י: טיקו, אני כל השבוע שומע אותם אומרים דברים כאלה, ואני לא מאמין... דייב: רי'צי אתה ממש שתית המון ריצ'י: אוקיי, רק לפני שאני משתגע, על מי בדיוק כתבת את All about loving you? ג'ון: על עצמי, כמו.... דורת'י!! על דורת'י!! ריצ'י: וככה הכל מסתדר בסוף............

nogao10

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

רק קפצתי רגע לפני שאני הולכת לישון (מממ..... חלומות על ג'ון.......) והחלטתי לקרוא את זה, ואני יודעת שגם אני כתבתי את זה, אבל לירון, זה ממש הצחיק אותי!!! כתבנו וערכנו ודיברנו ו... ו... ו.. וזה ממש מוזר שזה עדיין מצחיק אותי..... לא משנה מה האנשים בפורום אומרים, זה מצחיק (אותי) וזה מה שחשוב!!!! תמונה 2 מעולה! קחי תמונה כאות להערכתי הרבה לחוש ההומור שלך!!! (על בטוח ראית אותה, אבל מה זה משנה.... סקסי שלנו!!)

LIRONSH100

New member
חחחחחחח

נוג, גם אני קראתי את זה עכשיו וגם התפוצצתי מרוב צחוק... והמשכתי לחלק השני ועוד יותר התפוצצתי מצחוק... (במיוחד מ8-9 ו10...) וכן אנחנו כתבנו, ערכנו,דברנו,מצאנו תמונות ועוד מילארד דברים שעשינו כדי להעלות את הפינה הזו (התחלנו לעבוד עליה עוד שבוע שעבר.. ורק אתמול סימנו אותה אז שתבינו עד כמה אנחנו משקיעות ולמה אנחנו כל פעם קצת מאוכזבות כשאתן לא מגיבות...) ונוגה קחי תמונה נוספת עבור חוש ההומר שלך, שלא פחות טוב משלי... לפעמים את יותר טובה לדעתי... (ויש לי תכושה שגם את ראית את התמונה שלי אבל כידוע "ג'ון זה ג'ון" אז למי באמת אכפת??)

NiTz13

New member
מצחיק ביותר! ../images/Emo6.gif

אהבתיי

למעלה