הפינה ההזויה! תמונה1

LIRONSH100

New member
הפינה ההזויה! תמונה1

לכל החדשים והחדשות הינה הסבר מה זה בעצם הפינה הזו... הרעיון של הפינה הוא לקחת תמונות ולדובב אותם בצורה הכי הזוייה ולא הגיונית שיש, אז אם שאלתם, לא, ג'ון, דייב וריצ'י לא הומואים, דייב לא באמת גונב מריצ' בגדים (לפחות לא שפירסמו את זה), ובכלל, את הכל צריך לקחת בצחוק ובעירבון מוגבל ביותר! ******************************************************************************************************* אזהרה: לכל הרגישות לג'ון/ריצ'י/דייב/טיקו- נא להצטיד בלחצן מצוקה הפינה אינה עלה מקום לצחוק על האנשים שאנו אוהבים, אין לקחת ברצינות כל דבר שנאמר בה. מומלץ ללכת לפני הקריאה לשירותים... *************************************************************************************** רי'צי: דייב מה דעתך נעבוד על ג'ון באינטרנט.. נגיד שאנחנו איזה בת... דייב: ריצ', זה שאתה רוצה להיות בת... רגע, לעבוד על ג'ון? בטח!! הנה הכתובת מסנג'ר שלו... והוא מחובר!!! ריצ', אתה כותב! יאללה, תתחיל לכתוב. תגיד- "היי, בייבי, ראיתי אותך בהופעה ורציתי לומר שיש לך קול נהדר.. ועוד כמה דברים נהדרים" ריצי: טוב, טוב, הינה אני יכתוב אבל אתה תעזור לי... " ג'ון?" דייב: תכתוב לו "ראיתי אותך בהופעה ועשית לי חשק ל...... מה אתה אומר?" הוא יבלע את זה, הוא חושב שכל הבנות רוצות אותו רי'צי: אולי תכתוב לו אתה... באמת.. דייב: שלחתי. מה?? ריצ', הוא בוגד בי! ג'ון בוגד בי עם המעריצה שהמצאנו!!! ריצ'י: תירגע... בוא נחשוב מה להגיד לו עכשיו אולי... "אני נמצאת במלון הילטון ואתה? " דייב: שלחתי..... מה?? הוא אומר גם אני!!!! יאללה!! אני שואל אותו באיזה חדר, ואם אפשר לבוא, ואני בא, וחונק אותו!! ריצ'י: רגע תביאי לי לכתוב לו משהו... " תגיד אני תמיד לא הייתי בטוחה... יש בינך לבין דייב משהו?" דייב: אה, רואה ריצ', הוא אמר לא!! רגע..... הוא אמר לא, דייב עדיין לא מסכים שלישיה, הוא שומר אותי לעצמו, תאלצי לחכות??? ג'ון פרנסיס בון ג'ובי!!!!!!!! רי'צי: ידעתי אני תמיד ידעתי! רגע מה לכתוב מחדש... "מה אתה מציע?" דייב: הוא לא מציע שום דבר כזה!!!! וואוו, אני הולך לחנוק אותו... או שאני פשוט כותב "אז מה, נראה לך שריצ'י סמבורה יסכים אולי לעשות איתך ואיתי...?" שלחתי! רי'צי: אני לא מסכים אני לא מסכים!! אתה הייתה רוצה אבל אני לא! דייב: הייתי רוצה? איי! זה פגע בי! זה כואב! טיקו טורס אתה זורק עליי כדורי רוק כבר שעה ואני אומר לך שזה לא נעים לי!!!!!! איי.... איך שלחתי את זה???? ריצ'י: דייב תראה מה עשית עכשיו הוא עלה עלינו! דייב: אולי עליך הוא עלה, אמרתי לך, אני לא הומו וג'ון ואני לא עושים כלום!!!!!!

LIRONSH100

New member
תמונה 2- ד"א זה אני ונוגה הכותבות...

והינה הגירסה של ג'ון.... *********************** ג'ון: ממממ... איזה לילה! וואי, אני הולך לישון! עכשיו! אני ממש לא במצב רוח לשכב עם דורת'י.... אבל וואוו, מי זאת הבחורה שכותבת אליי??? ג'ון: וואוו, ניראה לי הולך לי להיות הלילה חגיגה.. ג'ון:לא למה שלחתי את זה?? באמת אני גם בהילטון איזה חדר את? ג'ון: וואי.. שלישיה איתי ועם דייב?? אוי, ממש לא מתאים לי.... אם דורת'י תגלה את זה היא תכריח אותי להזמין את דייב גם אלינו! אוי, מסכן שלי... אני אמציא תירוץ!!! ג'ון (כותב): מה דעתך על שאני יבוא עליך לחדר בסביבות 12 בלילה? ג'ון (חושב): מה? היא חושבת שאני באמת אשכב עם ריצ'י סמבורה?? והבגדים הזורחים?? והשיער הארוך?? והגוף ה.... הוא די סקסי.... לא, ג'ון, לא!!! ג'ון: היי מה זה?? איפה טיקו? מה ? הוא רב עם דייב... אוי גאד אני יהרוג את דייב ככה לעבוד עלי... מה ריצ'י עושה לידו?... טוב אני ניגש לדבר איתם או יותר נכון אם רי'צי עשה את זה אז אני אתנשק מול הפרצוף שלו צרפתית עם דייב! ג'ון: לא.... זה לא נשמע לי כמו רעיון טוב... כי דייב ייהנה מזה.... אולי אני....ריצ'ארד סטפן סמבורה!!!!!!!!!!! ריצ'י: מה??? אה בקשר לזה שעבדנו עליך? תקשיב השתעממנו וככה בעצם הצלחתי לגרום לדייב להודות שאתם יחד.. היית צריך לשמוע אותו מתייפח על זה שאתה בוגד בו... ג'ון: מתייפח? אוווווווווווווו, ריצ', אתה הולך לא רק להתייפח, אתה עומד למות מרוב דמעות! אתה שומע אותי?? יא חתיכת....... ריצ'? ריצ'? מה אתה צועק שם? דורת'י: ג'ון אמר לי לבוא..... אז מה יש לך בשבילי, ריצ'? ריצ'י: ג'ון בון ג'ובי!!! אתה כל כך מת!!!! זה כל כך לא מצחיק!! רוצה לשמוע משהו מצחיק? אתה עומד למות ובהלוויה שלך אני אשיר שיר של גאנז ואקבור אותך עם הבגדים הזוהרים שלי! ג'ון: רוצה לשמוע משהו יותר מצחיק, אני אהרוג אותך, ואקבור אותך עם חליפה רגילה של ורסאצ'ה! ריצ': לא!!!!!!!!!!! דייב: איזה וויכוח מטומטם זה! ג'ון: כן, כאילו שאני אבזבז חליפה טובה על ריצ'י סמבורה!

LIRONSH100

New member
תמונה3!- המשך לתמונה האחרונה משבוע שעבר...

ג'ון: אתה מתחיל איתי במי יותר קול! חכה אני יביא את האלבום התמונות שלי! (חוזר עם אלבום ענק של תמונות) ג'סי אתה רואה הינה אני בשנות השמונים עם ארבעה בנות שונות... ג'סי: רק ארבע בנות? וואוו, אבא אתה כזה מוזר! למה אני לא הבן של דוד ריצ'י? ג'ון : אתה לא הבן של רי'צי כי אתה הבן שלי! חוץ מזה מה רק ארבע? זה לא כולל את אמא שלך והייתה עוד אחת עם אני זוכרת נכון... ג'סי: אבא, אפילו לי היה כבר יותר מזה....... אמא צודקת, אתה באמת שווה פחות מהמכנסיים הכסופים של דוד דייב! ג'ון: היי!!! המכנסיים הכסופים שלו עלו לי הרבה מאוד כסף! וכמה כבר היו לך תדבר במספרים! ג'סי: וואי, אבא, אני לא גבר של ללכת לספר לחבר'ה, זה סודי! חוץ מזה, אמרתי כבר לדוד ריצ', ואם אני אומר לך זה יהיה ממש לספר לחבר'ה ג'ון:אתה סיפרת לריצ'י ולא לי??? אתה לא מספר לי כי אתה לא היית עם אף אחת ואתה מתבייש להודות בזה אז אתה ממציא. תודה בזה... ג'סי: שבע... הייתי עם שבע בנות, טוב????!!!!!!!! וואוו, ג'ון, אתה כל כך הומו! ג'ון: אני לא הומו... אם הייתי הומו אתה לא היית נולד!! וג'סי אני הייתי עם שמונה.. וממתי אתה קורא לי ג'ון ולא אבא? אני אוהב שאתה קורא לי ככה... ג'סי: ריצ'י אבא, למה אתה הומו?? ג'ון:אני לא הומו... ואני לא הייתי מעוצבן עליך.. פשוט, אני מלך הקולים בעולם... ואין מישהו שיהיה יותר שמח ממני עם אתה תתחרה בי.. אבל אני מזהיר אותך זה יהיה קשה.. כי אני אשיב מלחמה! ג'סי: אבא, אתה זקן, מי בכלל רוצה אותך? אפילו אמא לא רוצה אותך!!! דורת'י: בנים על מה אתם מדברים?? ג'ון אתה עוד פעם רב עם ג'סי מי יותר קול? וג'סי מי אמר שאני לא רוצה את ג'ון.. יש סיבה למה אתם כל כך רחוקים מהחדר שלנו... ג'סי: הסיבה היא שלא נפריע לאבא להתגנב כל לילה לפגוש מעריצים... ג'ון: מעריצות! זה מעריצות! ולפעמים דייב אבל זה הכל... דורת'י: אתה שוב נפגש עם דייב? אני אסרתי עלייך במפורש לראות את היהודי הזה! אתה משפיע עליו לרעה!!! פעם הוא היה סקסי... וחתיך... ג'סי, אמא סיפרה לך על הזמנים שדוד דייב גרם לבחורות לרוץ מאבא ולתפס עליו? ג'סי: לא את לא.. אתה רואה אבא אפילו דוד דייב יותר סקסי ממך! ואמא איכס מה את מדברת ככה... מאבא עוד התרגלתי אבל ממך... אייכככססס... ג'ון: כן, דורת'י, איכס!!!!!! איך את מדברת?? מה, את חושבת שדייב חתיך?? כי הוא לא! הוא כוסון על!!! אמ...... נכון שלא אמרתי את זה בקול רם??

LIRONSH100

New member
תמונה4!

ג'ון: אז מה את אומרת אולי נשנה את המקום למקום מיוחד... אולי על הפסנתר הזה? מעריצה: ממממ...... ג'וני... על הפסנתר.... זה כל כך לא רומנטי.... טוב, על הפסנתר.... עדיף זה מכלום.... אבל אפשר לרפד את זה במשהו?? אה, הבגדים הנוצצים שכאן יתאימו! ג'ון:זה הבגדים של ריצ'י. או של דייב אני כבר לא מבדיל ביניהם... דייב (נכנס): וואו, ג'ון, איזה הופעה מעולה, היה ממש טוב! (באכזבה) אה.... מעריצה.... מה את עושה עם הבגדים שלי?? ולמה את יושבת על הפסנתר שלי?? (בחשדנות) ג'ון פרנסיס בון ג'ובי.....?? ג'ון: היא עזרה לי להכין לך הפתעה... מעריצה: ג'ון, למה אתה משקר?? הוא רצה להזמין אותי לשכב על הפסנתר..... רוצה להצטרף, דייויד, בייבי?? דייויד: ג'ון אל תדבר איתי אפילו! ככה לבגוד בי! ועוד עם מעריצה! ג'ון אני הולך עכשיו להעיר את דורת'י היא כבר תטפל בך... ג'ון: דבר ראשון, את לא מתה על החולצה שלו, את מתה מהחולצה שלו! דבר שני... דייבי... זה היה בצחוק... לא באמת רציתי לשכב איתה.... טוב, על מי אני עובד? תראה אותה!! מה, אתה לא רוצה לשכב איתה??? דייב: אתה יודע טוב מאוד עם מי אני רוצה לשכב.... ריצ'י: דייויד בריאן...... אני חושב שאלה הבגדים שלי..... נכון???? דייב: זה לא הבגדים שלך זה שלי ריצ'י: דייב, זה נגמר.... העיר הזאת קטנה מידי בשביל שנינו! דייב: זה מה שאני תמיד אומר! ריצ'י: הגיע הזמן להכריע... זה או אני... או אתה! אני מזמין אותך לדו קרב דייב:טוב... רגע איך נבדוק את זה? ריצ'י: מה זאת אומרת? אמ....... אמ.... חשבתי שכבר עשינו את זה, לא?? ג'ון:תזכיר לי.. ריצ'י: אתם לא זוכרים? כשדורת'י שכבה איתי, ואז ג'ון אמר שמישהו חייב לקבל אותה, ורבנו עליה..... או שאולי זה היה סיוט שלי?? ג'ון: בהחלט סיוט! אני מקווה מאוד בשביל שניכם כי אם זה אמיתי אז שניכם מתים! דייב: ג'ון, באמת התכוונת לבגוד בי???? ג'ון:אממ אני שומר על זכות השתיקה (לוחש) אם אני יגיד את האמת אז הוא יכעס עלי ואז אני ישאר רק עם כיעורי, ואם אני ישקר -ריצ'י ירד עלי... ריצ'י: ג'ון, אתה יכול לומר את האמת.... אני כבר יודע הכל...... דייב: אם אתה יודע הכל, איך אתה לא יודע שאני כבר חודשים גונב לך מהארון בגדים???? אה....... מי אמר את זה???

LIRONSH100

New member
תמונה5!!

טיקו: איי....אי...... דייויד בריאן רשבאום! חוצפן, תן לסקסי מקום!!! ג'ון: כן תן לי מקום! אלק: איי!!!! ג'ון!! אתה כבד!!! כמה אתה שוקל בדיוק??? אני אומר לך כמה, מאה ק"ג יותר ממה שצריך!!! ג'ון: בקושי 70! אני אף פעם לא שמעתי תלונות בקשר לזה! דייב: בעיקר לא ממני! ג'ון הוא בדיוק איך שהוא צריך להיות!!! ואם אתם רואים, גם ריצ' בדיוק איך שהוא צריך להיות, למטה ובצד!! ריצ'י: באמת, תעשו לי מקום!! אלק: למה? שיסתכלו עלייך ולא ישימו לב אליי?? היית רוצה!!! ואם מדברים על דברים שאנשים רוצים, דייב, אתה באמת התכוונת למה שאמרת אתמול בערב?? דייב: ברור אני תמיד אומר בשיא הכוונה.. רק תזכיר לי מה אמרתי? אלק: אמרת שאתת רוצה להתחתן עם אפריל..... ואני אמרתי לך שאני לא אספר לג'ון.... ו... שכחתי..... ג'ון:אתה רוצה להתחתן עם אפריל?? איפה הטלפון שלי? דייב: למי אתה רוצה להתקשר?? לאמא שלי!!! ג'ון!!! לא!!!!!! ! ג'ון.... בבקשה לא! אני אעשה כל מה שתרצה!! ג'ון:אז אל תתחתן איתה! אתה הבטחת שתהיה רק איתי! אתה אמרת שאתה אוהב רק אותי... אה הינה הטלפון! דייב: ואתה אמרת שאתה אוהב רק אותה.. ותראה את עצמך, עם דורת'י!!! אתה נמרחת עליי כל הצילומים ועכשיו אני חוזר הביתה לבד! איך לדעתך זה גורם לי להרגיש?? ג'ון: דייבי... אני התחתנתי מתוך פחד! אתה לא יודע אני אף פעם לא סיפרתי את זה לאף אחד אבל.. דורת'י אימה עלי.. היא אמרה שאם אני לא לוקח אותה עכשיו ללאס וגאס היא... אלק: סוף סוף מישהו שם אותו במקומו!! ואם כבר מדברים על מקומות, ממש מתחיל לכאוב לי..... ג'ון: היא לא שמה אותי במקום! ניראה אותך מה אתה תגיד אם יאיימו עליך שיעשו אותך יהודי... ועוד בלי הרדמה! אפילו לא אזורית! ודייב תלחץ יותר חזק! ********************************************************** וכרגיל יום חמישי (מחר) יתפרסם החלק השני של הפינה.. נוג- סיכום חלק ראשון:

nogao10

New member
סיכום

היום היה מצחיק? חכו חכו למחר!!!! מחר יש....... יש למה לחכות!!! אז אנשים, תגיבו!! תגידו מה עובד, מה משעמם, מישהו קורא את זה בכלל???? הרי אנחנו לא עושות את זה בשבילנו... טוב, אנחנו מצחיקות את עצמנו, אבל מנסות גם אותכם!! מקווה שנהניתם, ונתראה מחר!

veybybv

New member
נחמד..

טוב, לפחות אני קוראת את זה.. זה ממש נחמד, אני מכורה לפינה הזאת..

זה נחמד../images/Emo6.gif

חחח זה ממש מצחיק...למרות שהאחת הקודמת עם אמא של ריצ'י ושל דייב ממש קרעה אותי...

We Never Close

New member
חח באמת היה מצחיק../images/Emo6.gif

קצר ולעניין, ומצחיק בעיקר. אתן גדולות!

LIRONSH100

New member
תודה לכולן קטע שאתן פשוט חייבות לראות את זה!

טוב אז תודה.. והשבוע היה תזכורת קטנה לאהמות של דייב וריצ'.. אבל פשוט הן לא נכנסו... בכל אופן אני עכשיו סתם מסתכלת לי באינטרנט... ונכסתי לאתר NRG ירוק.. וישר ראיתי את הכותרת של פינת האימוץ... אני לא נגעתי בזה- אבל זה מעולה... תראו בעצמכן... http://www.nrg.co.il/online/35/ART1/635/524.html אתן זוכרות אאיך קוראים לג'ס בשם מלא נכון? אם לא תזכורת- ג'סי ג'יימס בון ג'ובי!!!! עכשיו ניראה אם אתן לא תתפוצצו מרוב צחוק..ולא לג'סי ג'יימס הזה הם התכוונו- אם עליו הם התכוונו- הייתן מוכנות לאמץ אותו? רק שתדעו אני ונוגה לא יצא לנו לשמוע את ג'ון אומר משהו טוב על הילדים שלו רק: "הם מפלצות קטנות", העבריינים שלי", "הם מעניים אותי" ועוד... אני מוסיפה תמונה של ג'סי גי'מס שלנו.. (שלנו קצת בעיה להגיד את זה אבל לא משנה..) וזה היה שבוע לפני התספורת המשפחתית (גם ג'סי הסתפר..)

למעלה