הפינה ההזויה חלק 2!!

LIRONSH100

New member
הפינה ההזויה חלק 2!!

טוב אז זה החלק השני של הפינה- והפעם היה לנו משהו מיוחד. שלי-אחת מהקוראות הנאמנות שלנו ביקשה ממני אישית להכין תמונה דומה לתמונה האחרונה... אבל...בחרנו בתמונה שרואים בה הרבה יותר טוב דברים שהיא רצתה להדגיש... ובנות תגיבו! אתן הביקורת שלנו- אם יש תמונה שאתן רוצות שתהיה - תביאו, אם יש תמונות שאתן לא רוצות שיהיו... טוב ננסה... תגידו לנו אם החוקים שלנו לא הרסו את הבדיחות... אם אתם רוצים עוד בדיחות.. רעיונות לבדיחות, אנחנו כאן ונטפל בזה... אז אני מתחילה בחלק השני של הפינה ההזויה... נ.ב לתמונה הראשונה זוכרות את התמונה שצירפתי ואמרתי לכן תזכרו אותה שג'ון לבש ג'קט צהוב שחור? זה הכול... ******************************************************************************************** אזהרה: לקיראת פינה זו יש להיות אחרי שיהיה בשירותים, מומלץ להצטיד בלחצן מצוקה לרגישות לג'ון ,רי'צי, דייב, טיקו ויו! יש להבין שכל הנכתב פה הוא פרי הדימוין היצירתי ואין להתיחס לכך ברצינות... אז זהו.. מתחילים! *************************************************************************************** ריצ'י: דייב!! עוד פעם גנבת לי את הג'קט שלי?? דייב: זאת הפעם הראשונה שאני אי פעם גונב לך משהו!! ריצ'י: תביא לי את הג'קט הזה מייד! דייב אני יהרוג אותך! תראה מה עשית אתה קרעת לי את הז'קט שלי!! ג'ון!! תגיד לו!! עכשיו אייך אני יצטלם?? ג'ון: וואוו..... אתם פשוט ילדים קטנים. דייב, תחזיר לריצ'י את הג'קט המכוער, או שאתה לא יוצא לקניות עד סוף חייך..... היי, איזה איום טוב! אני אשמור את זה לילדים שלי אם יהיו לי יום אחד ריצ'י: אבל הוא קרע לי את הג'קט! אני כבר לא יכול לשים אותו יותר! והוא לא מכוער! טיקו: ג'ון, תהייה בוגר ותיתן לא את הג'קט המכוער שלך!! ככה כולכם תהיו שווים ריצ'י: טוב.... תן לי אותו, אני אשתמש בו..... דייב, איי, אל תמשוך לי בשיער!!! אתה קורע את הג'קט!!! דייב: ג'ון מה אתה נותן לו ג'קט שלך? לי אתה אף פעם לא הרשת ללבוש בגדים שלך.. אפילו לא כש...אתה יודע מתי.. ריצ'י: ג'ון, עשיתי לך משהו רע פעם? אי פעם? למה אתה רודף אותי עם תיאורים שלך עושה...אמ.... מעשים עם הזוועה היהודית הזאת! ג'ון: דייב... פשוט אתה גבוהה ממני.. וזה יהיה קטן לך... מה לעשות שאני גמד.. וריצ'י אל תקרא לו ככה! ריצ'י: אוי, איכס!!! אני מדמיין את זה.. אני... ג'ון : אתה הומו? כי אז זה מסביר למה אתה כל כך רוצה שאני ודייב נהיה יחד.. אנחנו סתם חברים טובים טיקו: זה לא נשמע ככה... ומדבר מישהו שאתמול אמ... עבר....במקרה... ליד החלון של החדר שינה שלך.... ג'ון: זו הייתה דורת'י! טיקו: דורת'י הייתה אצלי!!!! ג'ון: אממ טוב אז ראינו יחד סרט ישראלי ומצחיק אסור לנו? ריצ'י: ולמה לא הזמנתם אותי? ג'ון: ריצ'י לא הזמנו אותך כי.. כי.. זה סרט למבוגרים בלבד- מה שאתה לא.. ריצ'י: ג'ון אתה צריך שאני אזכיר לך שאני יותר מבוגר משניכם ב3 שנים!! דורת'י: היי בנים.. ג'ון מצאתי אצלך בחדר סרט בשפה מוזרה אז אני שמתי אותו בחדר של ריצ'י.. רי'צי: תודה דורת'י! ובגלל שלא הזמנתם אותי אתמול אז אני יראה את זה לבד! ודורת'י זה סרט למבוגרים בלבד אם את מבינה למה אני מתכוון... דורתי': גגגג''''ווווןןן

LIRONSH100

New member
תמונה 2 נ.ב תחשבו שהם באירופה...

ולא כמו איפה שיצוין שזה בארץ פשוט זה השם לאיצטדיון הראשון שבא... **************************************************************************** ג'ון: נו קרציות זה כאן, כתוב במכתב, אצטדיון טדי, בשעה 12:00 אני לא רוצה לאחר לפגישה הזו! דייב: ג'ון, למה גררת את כולנו לכאן? אתה לא בטוח בגבריות שלך? למה אני קופא עכשיו מקור במקום להיות במדינה החמה והמדהימה- ישראל?? ג'ון: רוצה לראות אייך הופך להיות לך חם דייב תראה את התמונה שלה! ואני בטוח בגבריות שלי אני פשוט אמרתי לדורת'י שאני יוצא איתכם לעניני ההופעה.. תמיד עובד... דורת'י יפה מדהימה שלי מה את עושה פה?? דורת'י: באתי לפגישה עם גבר חתיך שהכרתי...... ג'ון: מה? איתי?? דורת'י: עם אקסל רוז....... ראית כמה הוא סקסי? ג'ון: מה?????? האפס האדיוט השובניסט הזה? אני מקווה שאת לא בוגדת בי דורת'י!!! כי אם כן, אני ארצח אותך ואותו, ברור לך! אף אחד לא מתעסק עם האישה שלי!! (בחשדנות) אז מה את עושה כאן, אמרת? נותנת לי סיבה סוף סוף להרוג את אקסל?? דורת'י: ג'ון נכון שקבלת מכתב ממעריצה והיא שלח תמונה שלה ו.. קבעתם להיפגש כאן? ג'ון: (בחשדנות) תלוי.... מה בדיוק את יודעת?? דורת'י: הכל! כי אני זו "המעריצה" נמאס לי ג'ון מהבגידות שלך! מהשובניזם שלך שאני ימשיך? ריצ'י: אוי, כן, תמשיכי!! זה יותר טוב מסקס!!!!! ג'ון: את לא הולכת לשום מקום! דורת'י: אני הולכת!... ו...כן, שכחתי לספר לך, אני בהריון..... אקסל רוז: אוי, דורת'י, כמה אני שמח לראות אותך! רגע, מה המכוערים האלה עושים כאן?? ג'ון: זו אישתי! האמא של הבן הקטן שהולך להוולד לנו עוד מעט.. ואקסל למה אתה קורא לאישתי דורתי'? עבורך היא הוד מעלתה דורתי'אה בון ג'ובי! דורת'י: אוי, ג'ון, אל תהייה פתאטי, הילד בכלל לא שלך!! אמרתי לך, אני ואקסל..... (ג'ון מתעלף) ריצ'י: אוי, זה כל כך הרבה יותר טוב מסקס.... אני מרגיש כמו היום שחפרתי בגינה וגיליתי שכל הבגדים שדייב גנב לי נמצאים שם....

LIRONSH100

New member
תזכורת- לאמא של דייב קוראים פלורנס ולאמא של

ריצ'י קוראים ג'ואן... ואמא של רי'צ פולניה -דייב יהודי- חצי פולני חצי צכ'י.. ************************************************************************** פלורנס (אמא של דייב): דייויד מה זאת החולצה הזו? שוב אתה קיבלת מריצ'י את הבגדים שלו? מה רע בבגדים שאני קונה לך תגיד לי? למה אתה חייב ללבוש את מה שריצ'י נותן לך? דייב: אמ...... כן, זה של ריצ'!! אבל אל תגידי לו, אני לא חושב שהוא יודע שזה אצלי..... פלורנס: מה זאת אומרת הוא לא יודע שזה אצלך? דייויד רושבאם!! טוב, אתה יודע מה? לזמן כזה אני יודעת מה לעשות... (ניגשת לטלפון ומחייגת...) הלו גו'אן? יופי תקשיבי עוד פעם יש את בעיית הבגדים הידועה...שנוציא את התוכנית שלנו? ג'ואן: אוי, אלוהים!! בדיוק באתי להתקשר אלייך, ריצ'ארד בדיוק נכנס עם ערמת בגדים חדשה! ישמור אותי אלוהים! פלורנס: אוי הבן הזה שלי... הוא עוד יגרום לי להתקפת לב! ג'ואן: חייבים להוציא את התוכנית לפועל במהירות האפשרית!! אני אביא את הדלק פלורנס: ואני יביא את הבגדים של דייויד! זאת אומרת חוץ מאלה שאני קניתי לו כמובן... דייב: מה??? מה דלק?? אמא, את יודעת שאסור לקרב אש לבגדים שלי! פלורנס: אז ג'ואן נפגש איפה שקבענו? עוד חצי שעה נגיד? פשוט דייב שמע קצת וזה קצת יעכב אותי... דייב: אני רוצה לראות אותך מנסה! יש ביני לבין ריצ' ברית אחת, והיא שאם האמהות שלנו יעשו נגדנו ברית, אנחנו נעשה גם (לוקח טלפון אחר) היי, ריצ'.... כן, מצב חירום 10 רי'צי: תודה דייב... אמא את לא מתקרבת לבגדים שלי! וגם לא של דייב שהם גם שלי... פלורנס: דיוויד, רוצה שאמא תכין לך גפילטע??? דייב: לא פייר.. לא פייר.... אני חייב לגרום לאפריל ללמוד אייך מכינים את זה... בכל אופן.. אם אתן מתקרבות לבגדים שלי אני יפתח בשביתת רעב... פלורנס: יש מגש שלם במקרר רק בשבילך.. אבל כדאי שתמהר לפני שאבא שלך יראה את זה! דייב רץ למקרר, מחפש אחרי הגפילע ורואה שאין דייב : אמא איפה הגפילטע אמרת? אמא איפה את? אמא אם את לקחת לי בגד אחד אני.. אני.. אני מתחתן עם אפריל! פתאום יש עשן כזה... לא רואים כלום..... ריצ'י: אני אציל את הבגדים שלי!! אני- סופרסטייל!! אה.... לאן נעלמו כל הבגדים??? ג'ואן: ריצ'ראד אהובי יש לך בגדים בחדר שלך.. בגדים מאוד יפים.. אני אישית בחרתי לך אותם מה דעתך על ללבוש אותם? אה יש לך כתם על החולצה תביא לי אותה אני יכבס אותה.. וגם יש לך על המכנס... (היא מקבלת את הבגדים) יופי ילד טוב אז היא אני ישים את זה.... ריצ'י + דייב: אה!!!!!! מה זה???? פלורס: התקפת הלב שקיבלתי עכשיו? דייב תהיה ילד טוב ותגיד שאתה לא אמרת את מה שאני חושבת שאמרת.. אתה לא אמרת שאתה רוצה להחתן עם הגוייה הזו נכון? ג'ואן לא שיש לי בעיות עם גויות פשוט.. הבן שלי זקוק לאישה יהודית טובה... דייויד אם אתה אומר שאני שמעתי טוב אז אני מורידה אותך מהירושה שלי ואני יקבל עוד התקפת לב בגללך!

LIRONSH100

New member
טוב זה תמונה דורשת הסבר!

טוב אז בתמונה הזו רואים את ג'ון משחק נגד עצמו... אז הוא חילק לשלושה שחקנים, אם ג'ון 1 ינצח: הם נפרדים מדייב ומדורת'י אם ג'ון 2 מנצח: מפסיקים את כל השאר ורק עם דורת'י אם ג'ון 3 ינצח..: נשארים ככה, בוגדים בדורת'י חופשי ונשארים עם דייב.. ***************************************************************************** ג'ון 1: אוקיי.. אז יש לי אס ומלך... על מה אתה מכריז, ג'ון? כי אני הולך לנצח כאן! וכבר יש לי בחורה בראש שהולכת לחגוג איתי את הניצחון... ג'ון2: יש לי שני מלכים... ואתה הולך להפסיד ג'ון... וכבר יש את דורת'י...אני אוהב אותה... ג'ון 3: אני כל כך מנצח... מה שניכם רוצים לנצח? אתם יודעים שהכי כיף לנו שאנחנו נשואים לאישה הכי חמודה אבל שוכבים עם הנשים הכי לוהטות בעולם...מה רע לכם? ג'ון 1: אבל אנחנו נושאים למכוערת.. תחשבו מה הילדים המסכנים שלנו עשו לנו פשע? אנחנו צריכים לחשוב על העתיד צריך ולמצוא מישהי חדשה! ג'ון 2: היא לא מכוערת!!! היא מקסימה ומדהימה ומכוערת מאוד! אל תעליב את המכוערות בהשוואה לדורת'י, שמעתם?! ג'ון 3: אני בעדה היא ממש חמודה אפילו לא אכפת לה שאנחנו בוגדים בה... טוב בעצם אכפת לה היא עושה את הסצנות שלה כשהיא מגלה אבל בסוף היא תמיד חוזרת אלי.. בכל אופן... אני חושב שדורת'י היא מקסימה איפה עוד אני ימצא מישהי שמצחיקה אותנו ככה? אתם הרי יודעים מה הדבר שהכי מצחיק אותי בה... שהיא באמת חושבת שהיא יפה... ג'ון: טוב, אני ניצחתי! הא! אני נפרד מדורת'י ומדייב... ג'ון2: מה יש לך? ג'ון 3: אולי הוא סוף סוף הבין שאנחנו לא יכולים להיפרד מדורת'י... אנחנו אוהבים אותה... ואם לא אותה, אז לפחות אנחנו אומרים לה את זה. עוד שניה תגידו לי שהשקרים שלנו כבר לא נחשבים!? כי אם זה ככה, אולי תספרו לריצ' מי באמת גונב לו בגדים?? ג'ון 1: אממ כן תסבירו לי עוד פעם למה אנחנו גונבים לו את הבגדים? ג'ון 2: למה אתם שואלים אותי? אני יודע שאתם רוצים שאני לא אתרכז ואפסיד אבל בכל זאת..... אנחנו נשארים עם דורת'י, שמעתם? אתם בוגדים בה כל הזמן, ואז ממציאים לה שירים? אם תפסיקו לבגוד בה, נראה לכם לא נוכל להמציא שירים יותר?? ג'ון 1+ג'ון 3:חיחיחיחיחיחיחיחיחי ג'ון אתה האדם הכי מצחיק שיש בעולם! ג'ון 3: אתם רואים מה שאני רואה.... בחורה יושבת שם בבר לבד... לבד.... לבד...... איי!!!!! ריצ'י סמבורה, למה אתה צובט אותי??? ריצ'י: אם מי אתה מדבר? אני רוצה להוציא אותך מהחלום שלך.. אין כאן אף בחורה.. ג'ון: אי....... הבחורה הזאת ששם, כל כך יפה....... אולי אני אגש אליה ו...... היי, רגע, זה דייב!!!!!

LIRONSH100

New member
תמונה אחרונה להשבוע וזהירות- דורת'י! במצב רע!

ג'ון: ג'קי לא להסתכל על אימא.. לא אל.. אוי ג'קי יופי עכשיו הקאתה.. ג'קי: אבא!!!!! זה לא בגלל אימא!! זה בגללך!!!!! ראיתי אותך ואת המעריצה שם מקודם!!! אה.... לא.... רגע.... זה לא מעריצה! זה דוד דייב!!!!! ג'ון: מה? אבל דייב בכלל לא פה.. אנחנו בוונציה.. הוא בבית.. שומר על קופר... זאת אומרת קופר שומר עליו... דורת'י: ג'ון, לא דיברנו על זה?? מה, אני לא מספיקה לך???? ג'ון: עם השומנים שלך את כמו שתי בנות.. אבל ממתי 2 בנות הספיקו לי? דורת'י: מה? אמרת שזה סקסי כשיש משהו לתפוס באישה!!! ג'ון: כן בטח... בחזה.. ג'קי: אבא!!!!! למה אתם מדברים על זה?? עשיתי לכם משהו רע?? למה לדבר על דבר כזה לפניי??? ג'ון: ג'קי צודק! אני בעצמי מרגיש את הבחילה כבר.. אתה לא עשית שום דבר רע... רק הזכרת לי את דייב המסכן שלי ששומר לך על הכלב שלך... דורת'י: בנים זה עם מגעיל! אתם פשוט עם של חזירים. אני אקח את סטפ איתי בפעם הבאה בים לבד... ואם נצוד לנו חתיכים כמו ריצ'י.. זה לא יהיה אשמתנו, נכון? ג'ון: את לא תיקחי את הבת התמימה והמקסימה שלי לדברים כאלה!! הבת שלי לא מדברת בכלל עם בנים! והיא לא תדבר עד שאני יגיד לה שאני מרשה לה.. שזה לעולם לא יקרה... דורת'י: אז זה בסדר אם אני אלך לבד, אתה אומר... בעצם, כמו שאתה אמרת, אני לא אהיה לבד, זה יהיה אני והצלוליטיס שלי! זה כבר עוד אדם, לא? אבל אני בטוחה שאני אמצע אופנוען שיסכים לקחת אותי... או ריצ'..... ג'סי: אבא תגיד מתי תלמד אותי כבר לרכב על אופנוע? הבטחת לי את זה כבר לפני חודש! ואימא ברגע שאני ידע אני ייקח אותך.. לאמריקן לייזר לשאיבות השומנים שלך... ג'ון: איזה רעיון מעולה ג'סי..... וממש לא הבטחתי שאני אלמד אותך לרכוב על אופנוע! שתהייה יותר מגניב ממני? היית רוצה!!!! אני הכי מגניב במשפחה הזאת, שמעת? ג'סי:חיחיחיחיחיחיחי אבא אני ממזמן כבר עקפתי אותך... ברגע שאיבדתי את הבתולים אתה אמרת שאתה איבדת את שלך בגיל 12? אני בגיל10!

LIRONSH100

New member
שכחתי להוסיף...

לתמונה האחרונה.. ההמשך יבוא! ונוג תודה לך על הפינה הזו ועל רוב העריכות של הפינה...( כן גם הפעם זה אחרי עריכה....) אה ובשורת טובות לפינה דחו לי את הגיוס בכמה שבועות... והפינה הפעם הייתה מעולה... אבל היה קשה לכתוב אותה עם כל החוקים שלנו... -תודי נוג.... אוהבת המון ל.ב.ג'....

m o r 1 0 2

New member
תודה רבה לירון ונוג../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

מאוד מאוד אהבתי
אחלה פינה...ממש מצחיק.. אבל דבר אחד לא אהבתי
הירידות על אקסל....למה שוביניסט...הוא מדהים

LIRONSH100

New member
מורי...

את יודעת על הסיפור הארוך בין ג'ון לאקסל נכון? אז אחד מהאנשים הכי לא אהובים על ג'ון זה אקסל... אז הקטע של השובניזם פשוט זה עם זרם הקללות של ג'ון על אקסל (שאני בטוחה שהקללות שלו הרבה יותר מגעילות...) אם את לא מכירה את הסיפור אז הינה- באחד מהפסטיבלים הענקים בשנות השמונים בונג' הגיעו באליקופטר והתלהבו ובאוויר מאייך שנראה שם... ובאותו הזמן הופיע אקסל... והאליקופטר הרס לו את ההופעה.. ואז אחרי כמה זמן הלהקה רצו לעשות איזה פרויקט יחד.. אקסל וג'ון באו להפגש ג'ון רק הציע את זה ובמקום לסרב בצורה מתורבתת אקסל פשוט התחיל במכות... וזה לא הפעם היחידה ששמעתי שהם הלכו מכות או היה בינהם תקלים.... בקיצור- תחשבי שאקסל עבור ג'ון הוא הבת שאת הכי שונאת.. שהיא עושה לך בעיות, שאת כל הזמן רבה איתה.. לא הכי כייף בעולם אה? במיוחד שאת אוהבת את שניהם.. ובאין לי מושג אם אקסל שובניסטי אבל ג'ון כן!- יכול להיות שהוא סתם אמר את זה בצחוק או שזה השתנה לו אבל למי אכפת? הפינה מודה לו מאוד- עוד בדיחות שאפשר לעשות עליו... מורי חוץ מזה דברי במסנ'...

m o r 1 0 2

New member
וואו לא שמעתי על זה בחיים שלי../images/Emo2.gif../images/Emo168.gif

עצוב לשמוע את זה
ווואו,איזה טרגדיה......

nogao10

New member
חחחחחחחחחחחחחח

השתעשעתי!!!!! נחמד לי לראות שלמרות שראיתי את זה כבר זה עדיין מצחיק אותי.... כמו שזה נראה, זה מצחיק רק את מור, לירון ואותי, אבל אם אני טועה תנו לי לדעת....... אמ............ נראה לכם שבקרוב במקום פורום בונג' נוכל לקרוא לזה פורום מ.ל.נ (מור, לירון, נוגה) ?? חחחחחח... סתם, פשוט לפעמים נראה לי שרק אנחנו כותבות כאן, או שאולי נקרא לזה פורום הנשים של בונג'? צריך לחשוב על זה חחחחחחחחח תודה לירון על עוד פינה מוצלחת, וזה ממש מעולה שזה קצר! קל לקרוא, לא מעייף, ובעיקר, עדיין מצחיק..... מעניין כמה פינות עשינו עד עכשיו......
נ.ס

We Never Close

New member
היי! גם אני פה!

השבוע בקושי היה לי זמן לכתוב, קבלו התנצלות. עדיין לא קראתי את הכל, מה שכן קראתי היה בהחלט משעשע

למעלה