הפינה ההזוויה חלק 2!!!

LIRONSH100

New member
הפינה ההזוויה חלק 2!!!

טוב בלי הקדמות הינה מגיע החלק השני לפינה.. (ד"א הכנסנו בדיחה פרטית שאני די מאמינה שהבנתן אותה..) *********************************************************** אזהרה: לרגישים לג'ון/ריצ'י/דייב/טיקו מומלץ להצטייד בלחצן מצוקה.. הפינה נכתבה בפאן ההומרוסיטי ואין לקחת שום דבר שנכתב ברצינות. אז נתחיל... ****************************************************************** ריצ': יאללה, ג'ון!! למה אתה שוב מרטיב את הגיטרה שלי??!! היא יקרה!! הרבה ויתר יקרה ממך!!! ג'ון: אין משהו יותר יקר ממני! ריצ'י: אני הרבה יותר יקר ממך!! וואוו, ג'ון, די להשפריץ! אתה עולה לי על העצבים (דוחף אותו) דייב: רי'צי מה אתה עשית לג'ון? תיראה אותו עכשיו! תיראה מה המעריצות עושות לו... היי רגע למה ג'ון לא מתנגד כל כך? ג'ון אני בא להציל אותך!!! ג'ון: לא!! דיב, אתה הולך למחוץ אותי!!! אוץ....... למה למחוץ אותי ככה?? (רואה מעריצה) היי, בייבי.... אכפת לך להוריד ממני את הדבר הזוהר הזה?? דייב: ג'ון אני ככה בא להציל אותך מהן ואתה מנסה לבגוד בי? ועוד יורד עלי? ג'ון: אוי, דייב, אל תיקח את זה ככה ברצינות, לא התחלתי איתן! רק ביקשתי שיורידו אותך ממני, כי אתה ממש מכאיב לי המקומות מאוד מסויימים!! ריצ'י!! תעזור לי!!! אוי..... מעריצה!! (מחייך) אם את רוצה את יכולה לעזור לי... במה שתרצי.... דייב: ג'ון אני רואה טוב? זה מי שאני חושב על הבמה עם ריצ'י? ריצ'י: יופי!! לוקחים את כל המעריצות לעצמם?? סבבה.... אני בינתיים אתחיל לשיר... ברגע שאני פותח את הפה...!! אוי מיי גאד!!!! ג'ון: דייב מה היא עושה עם ריצ'י? תעזור לי להגיע אליה כדי שאני יזכיר למי היא נשואה פה! דייב: אוי לא!! גם אשתי שם!! לא, זה לא בסדר!!!! איי, די מעריצות!! תנו לעבור!!! ריצ'י: אז בנות, נכון שאני הכי שווה על הבמה הזו? אני (נוגה): ממממ..... אם לא הייתי חושבת ככה, נראה לך שהייתי נשואה לך עכשיו?? לירון, כדאי שתצילי את בעלך, נראה לי הוא טובע במעריצות... אני (לירון): נוג אני יכולה להלוות לי את רי'צי לשנייה כדי שבעלי באמת יהיה פה תוך שנייה? אני (נוגה): בשמחה.... מור, אם תיצמדי לריצ'י קצת בעצמך, מבטיחה לך שגם בעלך יגיע לכאן בשניות.... ריצ'י, בייבי, זה יום המזל שלך!! מור: תודה נוגה!! (לירון ומור מנשקות את רי'צי) ג'ון: מה????? לירוני!!!! מה את עושה???? אוי, ריצ'י אני כל כך מתקשר לדורת'י עכשיו... אוי... רגע..... אוי, לירוני אל תרביצי לי גם!!

LIRONSH100

New member
תמונה 7..

יצא ממש קצר... *************** ג'ון: ואי מה זה? רק עכשיו ראיתי את התוכנית אצל דייב.. מה השחקנית הזו מישראל עושה פה? דייב: מה?? זאת היא??? איזה... וואוו, אני מעריץ!! בן דוד של ג'ון: ג'ון אתה לא מזהה אותי? זה אני ____ הבן דוד שלך! ג'ון: מה??? לא!!! אף בן דוד שלי לא יתלבש בצורה מגניבה יותר ממני!! אני מתכחש!!!! דייב: ג'ון אתה חוזר על אמא של נו אייך קוראים לו.. מחר? ג'ון: מחר אני נפגש עם מישהי חדשה שהכרתי עכשיו.. קוראים לה כיעו... דורת'י!!!!! דייב: אהה פשוט חשבתי שתהיה נחמד ותגיד לה גם עלי... ג'ון: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, דייב, אתה כל כך מצחיק!!!! דייב:תגיד איזה דורת'י אתה נפגש עם החברה של נו.. זה.. נו.. ג'ון: עם החברה שלך?? בטח, אבל בכל זא..... אמ.... סיפרתי לך שאני יוצא עם עם חברה שלך?? דייב: אתה יצאת עם אפריל??? ג'ון!!! זהו עכשיו אני.. אני באמת אתחיל עם החברה החדשה שלך ג'ון: על מי אתה מדבר?? אוי.... כן..... היא כל כך חמודה, ויפה, ונחמדה ותמימה! רק חבל שהיא לא פנויה, מה? אה, דייב, אתה יכול לדבר בשבילי איתה? דייב: אבל ג'ון!! למה כשאני ביקשתי ממך שתעזור לי עם אפריל אתה ניסת להתחיל איתה בעצמך? ג'ון: כי אני חבר גרוע...... למה זה מפריע לך? מה, דייב, גם אתה מאוהב בי? (צוחק מהבדיחה של עצמו) דייב: כן!! ג'ון: (נדהם) מה???? דייב: מה?? אמרתי את זה בקול רם??

LIRONSH100

New member
תמונה 8!

ג'ון: אההה כמעט שכחתי להגיד לכם משהו חשוב.. תבואו לפה אני לא רוצה שישמעו על זה... ריצ'י: סוף סוף!!!! וואוו, ג'ון, זה לקח לך המון זמן... סוף סוף להודות שאתה ודייב ביחד!!! חחח דייב: אנחנו לא יחד! ג'ון: רציתי לספר לכם, שכבר כמה זמן אני חושב על זה והחלטתי לספר לכם שאני...... ג'וק!!!! דייב: אאאהההההההההה!!! ג'ון תציל את עצמך! אה לא אם אתה תציל רק את עצמך אז אתה תבגוד בי... ג'ון תציל אותי!! ריצ'י: הו!!! תצילו את הבגדים שלי!!! תצילו את הבגדים שלי!!! אפילו הג'וקים זוממים לגנוב אותם!! ג'ון: תצילו אותי!! תצילו אותי!! אפילו הג'וקים רוצים לחטוף אותי ולאנוס אותי! טיקו: אתם פשוט חבורה של בנות... תראו איזה ג'וק חמוד.... בואו ניתן לו שם! מה דעתכם על..... דורת'י??? ג'ון: ג'וק לכיעורי זה באמת מתאים... מגעיל, אני פוחד מזה, אני רוצה להתרחק מזה כל עוד נפשי בי.. אה כן באתי לספר לכם שאני מתכוון להתגרש מכיעורי! דייב: ייייייישששששששש!!!!! לאאאאאא..... טיקו, תרחיק את החרק הזה ממני!!! טיקו!! איכס!!!! די, מה אני צריך לעשות כדי שתרחיק ממני את הדבר הזה?? טיקו: תגיד לג'ון לא להתגרש מדורת'י! דייב: למה????? טיקו: כי אם זה יקרה, על מי נצחק בפינה ההזויה???!!!!! דייב: ג'ון אל תתגרש מדורת'י... באמת אחרת על מי יהיה לסמוך שתרביץ לך כשאתה בוגד בי? דורת'י: מה אמרת ? למה שג'ון ירצה להתגרש ממני בכלל? אנחנו בהריון!! לסטפ הולכת להיות אחות!! ג'ון אם רק תחשוב על לעזוב אותי כשאני בהריון עם הבן שלך.... ג'ון: את מה????? (מתעלף) דורת'י: למה כל פעם שאני מודיעה לו שאני בהריון הוא מתעלף לי אתם יכולים להסביר?

LIRONSH100

New member
תמונה 9!

רי'צי: היי ג'ון אני חושב שאני מכיר את הכלה הזו!!! ג'ון: ברור שאתה מכיר אותה!! שכל, שכבתי איתה בהופעה לפני שנתיים.... רי'צי: היא שכבה איתך?? אני דיי בטוח שאני זה ששכב איתה! ג'ון: ריצ', בוא נהייה הגיוניים... למה שמישהי תשכב איתה כשיש לה אותי... יודע מה? בוא נשאל!! הכלה: אוי לא.. טוב BABY לא משנה מה יקרה עכשיו אני אוהבת אותך יותר.. ג'ון: בייבי!! כמה נפלא לראות אותך!! אני רואה שהסתדרת בחיים!! הכלה: היי ג'ון.. ריצ': למה את לא אומרת לי שלום??!! בסך הכל, אני זוכר איזה לילה ש..... מאוד שמחת לראות אותי..... הכומר השמן: אפשר להמשיך בטקס? אפילו לא הספקתי להגיע לקטע של "מי שמתנגד לנישואים שידבר או שישתוק לעד!" החתן: אני חושב שזה יהיה אני שיתנגד עד שלא יבהירו לי כאן מה הולך פה!!! ריצ'י: אמ..... אופס!!!! זה לא אשמתי! זה הבגדים שלי, הם מושכים את כל הבחורות... ג'ון: זו לא אשמתי! הייתי טוב זה אשמת ההורים שלי! הם יצרו אותי- אצלי זה הגנים! כומר: כופרים!!! אשמדאים!!! לא אכפת לי, מישהו עומד להתחתן היום עם האישה הזאת!! הכלה: הוא! (מצביע על החתן) גם ככה אני לא זוכרת אייך הם היו כל כך... הבעל: באמת? הו, מאמי, זה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לי..... שאני יותר טוב מג'ון בון ג'ובי??!!!! האישה: אני לא אמרתי שאתה יותר טוב.. אני רק אמרתי שאני לא זוכרת.. ריצ'י: מה???????? את לא זוכרת??? אותי לא שוכחים!!!!!!! ג'ון: גם אותי! בואי עכשיו אני יעשה לך תזכורת עד כמה אי אפשר לשכוח אותי!! הכומר: אדון בון ג'ובי, זאת כנסיה, למען השם!! אם אתה רוצה לעשות כאן משהו, כדאי שתתחתן קודם! האדון הזה כאן, נראה לי, יסכים לקחת אותך לבעל... ריצ'ארד סמבורה, נכון??? רי'צי: הוא נשוי כבר! והוא הדבר אחרון ביקום שאני ירצה להיות הבעל שלו.. אני יודע שני סקסים.. אבל היי צריך לתת תקווה לבנות... דייב: ג'ון מה אתה עושה בכנסיה? אתה רצית לקבוע לנו תאריך? ג'ון: איזה בלאגן... כן, דייב, רציתי לקבוע לנו תאריך... אני נשוי לדורת'י, אבל, היי, למה לא להתחתן גם איתך בדרך? למה לא להתחתן עם כל נשות העולם? ולמה ריצ'י לא רוצה להתחתן איתי? (יוצא מהכנסייה בכעס) דייב: ג'ון.. ג'ון.. מה כבר אמרתי??? ג'וני!!! רי'צי:טוב מישהו צריך לדאוג שזוג המאוהבים יישארו יחד- אחרת על מי יהיה לי לצחוק?

LIRONSH100

New member
תמונה10 והאחורנה לשבוע זה! סוג של תמונת המשך.

סטפ: אבא.. אני לא מרגישה כל כך טוב... זה כזה מעצבן דווקא היום כשאמא הבטיחה לקחת אותי למקום הזה... ג'ון: אוי, באמת? סטפ, חמודה, אז תישארי במלון... אני אצלם בשבילך המון תמונות!! ***** שלוש שעות אחרי זה ****** ג'ון: כמה חבל שסטפ מפספסת את זה!! היי, תראה, ג'סי, זה המזרקה שאבא שלך צילם בה קליפ! ושכב עם שלוש בחו...... שכב ליד המזרקה והתנהג כמו נזיר!!! דורת'י: ג'ון אולי תפסיק אם זה... תצלם אותי ואת התינוק היפה שלי מהר... אני רואה ממש ממול חנות של.. ג'סי: לא, אמא, לא בגדים!!! אמא!!!!!! את יודעת שסטפני לא באמת לא מרגישה טוב? היא רק אמרה את זה כדי שנלך והיא ווילי יוכלו להיות לבד! דורת'י: גס'י תפסיק לשקר.. ווילי וסטפ נפרדו אם אתה לא יודע... ג'סי: אבל אחרי שיצאתם אז חזרתי לרגע, ומישהו היה שם... אבא, למה אתה מסתכל עליי ככה?? זה מפחיד!!! ג'ון: ג'סי תגיד שאתה משקר! לטובתך! ג'סי: אני לא משקר!!! אם הייתי צריך לשקר, הייתי ממציא שקר יותר טוב... כמו למשל שהבחורה שם זה דייב שעוקב אחרינו מתחילת הטיול... ג'ון: אז למה אתה לא קראת לי? ואז שתינו היו מפוצצים את הנבלה הזה! ג'סי בוא עכשיו חוזרים אני לא ייתן לתינוקות שלי לעבוד עלי.. זהו הפעם היא הגזימה- אין קניות לכל החיים שלה, אתה מקבל את הפלאפון שלה, והיא לא יוצאת יותר מהבית- אפילו אני יארגן לה לימודים מהבית היא לא תצא מהחדר שלה! (ג'ון גורר את ג'סי למכונית) ג'סי: אבא לאן אתה גורר אותי.. אמא ההההצצצצציייילללללוווו ג'ון: אני לא ייתן לה לעשות דברים כאלה גם אם זה אומר לא לראות את דייב חודש! דייב: מהההההההההה??? ג'ון: דייב?? איך הגעת לכאן?? דייב: מה זאת אומרת?? זאת הפינה ההזויה!! אם אני לא אהיה כאן, איך יצחקו עלינו שאנחנו...... כלום!!! ******** וההמשך יבוא...

nogao10

New member
סיכום

לדעתי זאת בהחלט הפינה הכי טובה שעשינו עד היום, אבל למי אכפת מה אני חושבת?! מה אתם חושבים????????????? מקווה שלא הרגנו אותכם... וואי, התמונה עם הג'וק גרמה לי לצחוק כל כך.... אוי, דייב, משפוחס שלי!!!! אז ספרו לנו הכל, אנחנו כאן כדי לשמוע, ולהצחיק!!!! מתי אמרנו שדייב נכנס בטעות לפורום, מגלה מה אנחנו כותבות עליו ובא להרוג אותנו?? כי אני עדיין מחכה!!!! חחחחחחחח תהנו לכם

LIRONSH100

New member
סיכום שלי..

קודם כל! לירון (אהשנייה לא אני...) אנחנו בהחלט נשתדל לקחת בחשבון את הבקשה שלך.. ובואו נגדי את זה ככה היום קיבלתי הרבה חומר למחשב לבדיחות האלה... (אני לא ירחיב כי זה אישי.. ) ונוג- באמת זה אחת מהפינות הטובות שלנו.. ובאמת הסתכלנו היום על הפינה הראשונה - ב9.6 (יום לפני היום הולדת שלי..) ואנחנו משתפרות מפעם לפעם.. ואת כתבת לי היום משפט שנכתב.. הוא היה משפט תמים לחלוטין- וזה יצא בדיוק כמו היום שבו אילנית (חברה שלי) נתנה לי לשמוע בונג' כדי שאני רק ידע את מי היא אוהבת.. וזה שהוא ממש חתיך.. המשפט: "אבל אם את מבקשת, אז ברור, אני אעשה את זה מחר בתנאי שאני עושה 7 ואת עושה לפחות 3 (שנגיע ל10 לפחות...)! מסכימה?" וככה בעצם הומצאה הפינה... לכל החדשים שפה.. זה ניראה הרבה יותר זמן... טוב אז אני מאוד אהבתי את הפינה השבוע.. וחשוב לנו הדעה שלכן... אז תכתבו.. באמת...

למעלה