הפינה ההזוויה חלק 2!

LIRONSH100

New member
הפינה ההזוויה חלק 2!

טוב אז הינה החלק השני אחרי הסערה שעברה פה... יש להזכיר אם אתם לא הבנתם.. הפינה הזו היא אוסף של בדיחות, אין לקחת ברצינות את הנאמר פה... הרוב זה פרי הדימיון וחלק גם נלקח מראיונות שראינו, או מהופעות וכל מיני דברים שכאלה שנתנו לנו את הרעיונות לזה. לא בו כדי להעליב בנו כדי לצחוק! וזה מטרת הפינה הזו! לא כל הזמן חייבים להיות רצניים.. אז הפתיחה הרגילה? אתם מוזמנים להצטייד הלחצן מצוקה, יש ללכת לשירותים לפני, יש לנשום עמוק לפני כל תמונה, יש להבין שהפינה באה כדי לצחוק ומתחילים.... ******************************************************** דרות'י: אוי ג'וני אמרתי לך כבר עד כמה שאתה סקסי היום? אני ממש לא יכולה לשלוט בעצמי מרוב שאתה ס-ק-סי... ג'ון: דורת'י, אנחנו באמצע השטיח האדום... את יכולה לסלק את היד שלך משם?? דורת'י:אבל אני נשואה לך! זו אחת מהזכויות שלי לשלוח מקום לכל מקום בגוף הס-ק-ס-י שלך! ג'ון: אני יודע כמה סקסי אני, זה לא חדש!! אבל בכל זאת אכפת לך.... דורת'י: יופי אז מעכשיו אתה עושה את זה או שאני צריכה להתחיל לחשוד שאתה בוגד בי ג'ון: מתי יש לי זמן לבגוד בך?? אני משחק בסרטים, עושה מוזיקה ועוד צריך למצוא זמן לריבי הבגדים של דייב וריצ'י... טיקו: אה, ג'ון, חיפשת אותך, דייב צריך אותך, ריצ'י גנב לו בגדים ג'ון: ואי... טוב.. (לוחש) איפה היא? טיקו: (לוחש חזרה) מעבר 16, אבל תעשה את זה מהר (בקול רם) כן, המצב בין דייב וריצ'י הגיע לשפל חדש ג'ון:טוב דורת'י אני חייב ללכת לטפל בזה.. דייב: טיקו!! ג'ון!!! כמה כיף לפגוש אתכם! מישהו ראה את ריצ'י? אני חייב לו כסף דורת'י: ג'ון,טיקו מה הולך פה???? ג'ון: דייב צריך להוביל אותי לריצ'י בשביל כל הקטע של הכסף, נכון, דייב!!!!! דייב: אה.. כן כן... אני צריך להוביל אותך... (לוחש) אתה לא יכולתה להתאפק? גם פה אתה בוגד בה? ג'ון: (לוחש) גם פה?? אני לא עשיתי כלום כבר יום וחצי! אני כבר חצי קדוש!! ריצ'י: היי, אנשים!! נחמד לראות את כולכם! דייב, לא ראיתי אותך איזה שבוע! התגעגעתי לבגדים שלי! דייב: מה מפריע לך, אתה כבר בטח רגיל..... זו שאיתה ג'ון בגד: אממ סליחה ג'ון אתה יכול לחתום לי? דורת'י יש לך כל כך הרבה מזל... זכית בבעל שיודע איך לענג אישה... דורת'י: ג'ון, אני לא מאמינה שעכשיו אני פוגשת את הזונות שלך! ג'ון: מה את עושה פה?????? את לא היית אמורה לחכות לי במעבר16?? דורת'י: לא נעים לי להרוס את החגיגה, אבל אני עדיין כאן! בוא, ריצ'י, נעזוב את ג'ון והזונה לבד! ג'ון:אל תקראי לה זונה! היא נראית יותר טוב ממך זה בטוח! דורת'י: אני מתערבת איתך שהיא לא מצחיקה כמוני, היא לא ילדה לך 2 ילדים ! ג'ון: היא ממש מצחיקה! וכמובן שכחתי היא באמת סקסית ואני באמת נהנה לשכב... דורת'י: (בדמעות) זהו, אנחנו מתגרשים! אבל שיהיה ברור לכולם אני לוקחת את הילדים למשמרת מלאה וג'ון לא יראה אותם בחיים שלו! וגם את הבית ויותר מחצי מהכסף ואת המכונית! ג'ון: דורת'י, את לא צוחקת עליי? אבל בייבי.. זה כלום! את יודעת שאני לא מרגיש כלום כלפיהן דורת'י: ג'ון נמאס לי מזה! ג'ון:בייבי... אני מצטער באמת את הדבר הכי חשוב לי בעולם, טוב אחרי הכסף שלי אבל עדין את הכי חשובה לי בעולם... דורת'י: איך אני אוכל לסמוך עלייך שוב.. בעיקר כשהיא עדיין כאן! זו שאיתה ג'ון בגד: אני פשוט רציתי לומר לג'ון שהוא יכול לשכוח ממני! אתה לא מרגיש כלפי כלום אה? הבטחתה לי שתעזוב אותה בשבילי! כיעורי אל תדאגי אני לא אהיה הבעיה שלך יותר אני מבטיחה לך! דורת'י: אני לא יודעת אם אני צריכה לומר לך תודה או להתעלם ממך, אז אני אתפשר לארביץ לג'ון ג'ון:אני מעדיף שתרביצי לי! אייה אייה דורת'י... אייייייייהה זה כאב דורת'י: ג'ון, אתה עוד הולך להתחנן, והרבה!! אבל אני סולחת לך... רק כי אם לא, איך אני אשמע על ריבי הבגדים של דייב וריצ'י?

LIRONSH100

New member
תמונה 2- חלק 1!

חלק 1 (7) ג'ון: חיחיחיחיחיחיחיחיחיחי דייב הרגת אותי מאיפה הבאתה את הבגדים האלה??? ריצ'י: חחחחחחח, למה הצלמת כל כך סקסית, רגע, זה לא מצחיק! היי, בייבי! ג'ון: תפסיק להתחיל עם הצלמת כרגע חזרת מהירח דבש שלך! ריצ'י: איזה ירח דב.......שיט!! שכחתי! ג'ון:טוב שאני פה כדי להזכיר אבל לעומתך... תגידי אמרו לך שיש לך עיניים יפות? ריצ'י: אני מנסה למצוא את הבדיחה בשאלה ולא מוצא..... אז אני אומר לא, תודה ג'ון: לא אמרתי את זה לך מטומטם!!! דייב: בטח, הוא אמר את זה לי. המכנסיים באמת מדגישים לי את העיניים ג'ון:דייב לך להחליף בגדים אני לא יוצא איתך כשאתה ניראה ככה... אמרתי את זה לצלמת! יו: שמעתי עיניים יפות אז באתי... רגע, מישהו ראה את העיניים שלי אי פעם? אני תמיד עם משקפי שמש.... ג'ון: עיניים יפות זה אני! כיעורי משגעת אותי, היא אומרת שהיא לא יכולה להפסיק כי הן מהפנטות. אני באמת צריך לקנות עדשות וככה היא תעזוב אותי.... דייב: אתה כל הזמן מדבר על דורת'י, נראה לי שהגיע הזמן שתבין שאנחנו יותר נהנים לדבר על אישתו החדשה והכוסית של ריצ'י! דייב: אני אומר, תמיד עדיף לדבר על נשים יפות מאשר על ג'ון בון ג'ובי! ג'ון:דייב להזכיר לך מה עשית לי אתמול? או שאני פשוט אספר את זה לריצ'י.... ריצ'י: די! עכשיו אמרת אז אתה חייב לספר!! מה דייב עשה? אני מקווה שזה לא קשור לבגדים! ג'ון: דייב לספר לו??? דייב: אני חושב שאם תספר לו, אני אצטרך לספר לו מה קרה לחולצת הוואי שלו.... ג'ון: אז אני לא מספר.... יו: אני יכול לספר לכם איפה ג'ון קבר את החולצת הוואי הזאת..... אופס...... ג'ון: ריצ'י זה דורת'י והת'ר הכריחו אותי, אני נשבע לך! אוי לא דייב... אני צריך לברוח... ריצ'י: ביום שאני אאמין שמישהו הכריח אותך לגזור לי בגדים אני כבר אאמין להת'ר שאומרת שהחזה שלה אמיתי! דייב: אולי זה רק אני אבל זכור לי שאמרת שנעשה את זה לפני שהת'ר ודורת'י יגלו כי זאת החולצה האהובה על דורת'י ג'ון: דדדדדייייייייייייבבבבבבבבבב זהו אתה יותר לא תעשה לי את מה שעשת אתמול חודש! ריצ'י: מה הוא עשה לך???

LIRONSH100

New member
חלק 2 (אנחנו יודעות לא מצאנו משהו מתאים אז..)

ג'ון:אם אני יספר לך אז תסלח לי ואתה לא תרביץ לי,תקלל אותי,תגלה לדורת'י, תרד עלי, וכל מה שאתה רוצה לעשות לי עכשיו?? ריצ'י: אני אעשה את כל זה בכל מקרה, ככה אתה מכיר אותי?? יו: אני יכול לספר לכם הכל! כי מה שאתם לא יודעים זה שאני ראיתי הכל, והסיבה שאני כל הזמן לובש משקפיים? זה בגלל שאלה מצלמות קטנות שנועדו לרגל אחריכם, אני בעצם מהFBI ג'ון+דייב: מה מעניין את הFBI? אנחנו סך הכל זוג חמוד שמדי פעם עושה דברים ביחד יו: אנחנו יודעים את זה.... ועוד הרבה יותר.... ריצ'י, אני יודע מה עשית בקיץ האחרון! רי'צי: זה מתחיל להפחיד אותי.... לא רק יו גם זה שאני צדקתי כל השנים! ג'ון ודייב באמת ביחד! יו: ולא רק זה, לא רק שהם ביחד, גיליתי שגם אתה איתם ריצ'י, כולכם חלק מ"מעגל האמון" הזה! ריצ'י:ממממממממממההההההה??????????? אני לא איתם! אני רק עם ג'ון! ג'ון בוגד בדייב איתי! טיקו: מישהו אמר בוגד??? אז איפה דורת'י?? יו, כמה נחמד לראות אותך!! ריצ'י: אני יודע שהFBI מרגלים אחריי כי הם חושבים שעשיתי משהו כדי להיראות כל כך סקסי, אבל זה הכל טבעי ושלי!! בניגוד לאישתי!! ג'ון: ריצ'י, אתה טועה, הם מרגלים אחריי כי הם חושבים שאני עשיתי משהו כדי להיראות כל כך סקסי, מתי הם יבינו שהדבר היחידי זה ריצת הבוקר ואוי רק מלחשוב על זה ש לי בחילה.. סקס עם דורת'י... טיקו: נראה לי שהFBI עוקב אחרינו כי הם לא מבינים איך דייב מצליח להתלבש כל כך מזעזע! זה פשע פדרלי להתלבש ככה! דייב: מה אני? אני רק לוקח דברים מריצ'י ומג'ון... זה אשמתם לא אשמתי! יו: זו חקירה פדרלית סודית, אבל כל מה שאני יכול לספר לכם זה שבשנת 1987 נקלט בלוויני הפדרציה נצנוץ מוזר שמגיע מאיזור ניו ג'רזי, הנצנוץ נראה מסוכן, ולכן נשלחו אין ספור אנשים כדי לחקור את זה, ובסוף התברר שזה הניצוץ המסוכן של להקת רוק בעלת חוש אופנה גרוע! ג'ון:זה ריצ'י!!! סטפ עשתה תחקיר רציני מי עוד מתלבש כמהו- אני מתכוון חוץ מדייב הסתבר שבכול העולם יש עוד בן אדם אחד! הוא גר בישראל קוראים לו צביקה פיק! אני לא יודע עליו יותר מזה שהוא אחד מהשופטים בכוכב נולד הישראלי ... יו: אני מודה לכם, עזרתם למיגור פשעי האופנה של העולם..... כאן ה- FBI, משטרת האופנה ג'ון: טוב לשרת את המדינה... רגע יו לאן אתה הולך? אתה עדין הבסיסט שלנו נכון? זה שאני עם דייב ריצ'י ודורת'י זה לא אומר שתעזוב נכון? יו: זה רק אומר דבר אחד! זה שאני ממשטרת האופנה לא אומר שאני הומו! בוא טיקו, נלך לתפוס עוד מפורסמים בפשעים נגד האנושות, כמו הסולן של קורן שבכלל מעז לקרוא לצרחות שלו שירה!

LIRONSH100

New member
תמונה מספר 9- חלק אחד!

דורת'י: ג'ון, כמה אתה אוכל???? ג'ון: אני רעב מה את רוצה? דורת'י: מה אני רוצה?? התשובה נראה לי די ברורה............. ריצ'י!!! ריצ'י: מה? מה עשיתי? דורת'י: נשמת...... נשימה מאוד סקסית! ריצ'י: ג'ון, למה דייב מסתכל על דורת'י ככה? עם רצח בעיניים! ג'ון: אההה טוב זה קצת אשמתי אתה מבין אני הבטחתי לו שאני אוכל איתו ארוחת ערב לזה שאנחנו יחד כבר אממ לא זוכר כמה זמן... ובגלל דורת'י אני הברזתי.. דורת'י: זה לא אשמתי שבטעות החליק לי המסור ושבר את הגיטרה שלך!!! דייב: דווקא כן.. ג'ון: הייתי בטוח שאתה כועס עלי... בגלל אתמול... דייב: אני ממש כועס עליך!! אז גנבתי לך את כל הבגדים, החבאתי אותם ושמתי לך בארון את כל הבגדים של ריצ'! ובגלל שזה קצת אכזרי, אז אני כבר לא כועס ג'ון: כן הבגדים האלה באמת היו מוכרים לי.. דייב בוא רגע לחדר אני רוצה לדבר איתך לבד... ריצ'י: אתם לא משאירים אותי לבד עם דורת'י!! ג'ון: אני לא בטוח שתרצה להיות איתנו בחדר... אני מאמין שתעדיף את דורת'י! ריצ'י: אני לא חושב שיש משהו שאתם יכולים לעשות שיגעיל אותי יותר מזה, ותאמין לי, דמיינתי את זה הרבה בגללכם ג'ון: באמת? אבל.. לא משנה אני לא רוצה שתראה את זה! זה באמת עשוי להיות מגעיל! לראות אייך דייב מתפשט ולובש את מה שהוא שם לי בארון ומחזיר לי את הבגדים שלי.. דורת'י: אני באה!!!!! דייב: אני לא הולך להתפשט! ג'ון מאיפה צץ לך הרעיון הזה? אנחנו עוד לא הגענו לשלב הזה.. ריצ'י: אני לא מבין, אתם שונאים אותי? אתם רוצים שיהיו לי סיוטים בלילה? אתם רוצים שאני אתעורר ואחשוב שזה ג'ון לידי ואז אני אסתכל ואראה את שר ואקבל התקף לב??? דורת'י: ריצ'י, אתה יודע שאני תמיד אשמח להתחלף עם שר.... ריצ'י: ואני עדין מעדיף את שר על פנייך.. כי יש לי כלל ידוע ומאוד חשוב- לא לשכב עם אחת שיכולה להשוות ביני לבין ג'ון.. אני די דוגל בו.. ג'ון: די??? מה זה די דוגל בו?? עם מי שכבת?? ריצ'י: אממ אתה אפילו לא תזכור... זו הייתה רק אחת... וזה היה רק בגלל שהייתי שיכור! ג'ון: נראה לי שאני זוכר טוב מאוד.. אולי לא שמת לב אבל שנינו היינו שיכורים והיא גרמה לנו להסכים שנעשה את זה ביחד... בשלישיה!!

LIRONSH100

New member
והתמונה האחרונה... החלק השני והאחרון...

דורת'י: זו לא הייתי אני... אבל אני בכלל לא אתנגד לזה! ריצ'י: ג'ון, אתה מוכן להישבע שלא שכבתי עם דורת'י?? אי פעם!!?? דייב: בוא ריצ'י, אני אעשה לך טובה. דורת'י, ריצ'י ממש רוצה שתשכבי איתו ותראי לו סוף סוף למה ג'ון לא עוזב אותך ג'ון: אני לא מסכים לזה! דורת'י היא איתי והיא שוכבת רק איתי! ריצ'י: ג'ון, זה לא בסדר, עכשיו אני סקרן לדעת מה היא עושה כל כך טוב!!! דורת'י, את חושבת שאני סקסי? דורת'י: רק חושבת? אני יודעת שאתה סקסי! ריצ'י: היית עושה אותי? דורת'י:אולי נכנס לחדר כבר??????? ריצ'י: אוקי! בואי! ג'ון:ללללללאאאאא!!!! החדר תפוס! דייב הלך להחליף בגדים... ריצ'י: דורת'י, את עכשיו הולכת לחוות חוויה של פעם בחיים, אם מותר לי להיות צנוע ג'ון: אבל.. אבל.. דורת'י... את לא אמרת לי אתמול בלילה אחרי ששכבנו שאת לא תחליפי אותי בעד אף אחד בעולם? כולל ריצ'י! דורת'י: אני מכיר את המשפט "נשים יכולות לזיף אורגזמה אבל גברים יכולים לזייף מערכת יחסים שלמה", אז המשפט הנכון הוא "נשים יכולות לזייף אורזמה וגם מערכת יחסים שלמה" ג'ון: מה???????? דורת'י... אבל... אבל... זהו אני הולך לדיאן היא לפחות באמת סקסית וכולם מקנאים בי שאני יצאתי איתה... ושכבתי איתה.. וזרקתי אותה לטובתך! מי עוד היה עושה דבר כזה אה?? דורת'י: אתה יודע שאם אתה נפרד ממני עכשיו אתה לא תקבל יותר אף פעם את -ז-ה-! אולי אני לא אהיה עם ריצ'י, אבל תזכור כמה התגעגעת ל-ז-ה- כשהיית עם דיאן, זה יקרה שוב! ג'ון: אוף היא עלתה עלי.. טוב תוכנית חדשה... אה דורת'י את כמובן לא יודעת את הסיבה לזה שריצ'י ודייב באמת פה נכון? כי אני אמרתי להם לבוא כדי שנעבוד על הלחן של השיר החדש שכתבתי לך... את מי את מעדיפה את בעלך שאוהב אותך מאוד מאוד מאוד מאוד וכותב לך שירים, ולא בגד בך כבר מאז שהתחתנו שזה אומר חודש.... ועושה לך ארוחות רומנטיות.. או אחד שהוא רוצה איתך חצי שעה של הנאה... דורת'י: אתה יודע מה, ג'ון, אתה צודק!! אני לא צריכה את זה! בוא, תשמיע לי את השיר החדש שכתבת עליי (לוחשת) ריצ'י, תתקשר אליי!! ג'ון:דייב, יופי אז אתה יצאת מהבגדים שלי? עכשיו אני יכול ללבוש בגדים נורמאלים ולא את הבגדים של ריצ'י... ריצ'י: יש לי בגדים יפים! אתה צריך לומר תודה בכלל שיש לך אותם! תראה את החולצה עם הזהב, מה לא טוב בה?

nogao10

New member
התמונה וסיכום

אוקיי, לאור מה שקרה בפינה אתמול, רק תזכרו הכל בצחוק, הרמיזות המיניות בין ג'ון לדייב, הצחוקים על הFBI ויו, שום דבר לא אמיתי!!! כלום!!!!!! אז זאת התמונה לחלק העשירי של הפינה, נכון ריצ'י סקסי??? כן, הוא כן!!!! לירון ואני יוצאות עכשיו להפסקה של שבוע, לירון תהייה בסלקום ווליום ואני אהיה בהכנה לפולין, אז מקווה שתתגעגעו (וגם אם לא... עשינו קצת בלאגן, מה?). כשנחזור הפינה תשתנה קצת, אבל תגלו הכל בקרוב........... Have a nice day

LIRONSH100

New member
נוג שכחת...

טוב אז קודם כל שכחת משהו מאוד חשוב! אנחנו רוצות להודות לניצן ומור שהתתפו הכיתבה של שתי תמונות, אחת בכל חלק.. הפסקה שאנחנו לוקחות אין לה כל קשר למה שקרה, אנחנו ידענו את זה ממזמן (עוד לפני חודש) וכן נוג ריצ'י באמת סקסי...

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifהאחרון ממש מצחיק...אהבתי../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

אחלה פינה... נהניתי לעזור

למעלה