הפינה ההזוויה חלק 1!!

LIRONSH100

New member
הפינה ההזוויה חלק 1!!

טוב אז אחרי הפסקה של שבוע הפינה חוזרת עם שינויים... אנחנו עבדנו קשה על השינויים האלה.. כל תמונה לא עוברת עמוד בווארד.. מה שאומר כל תמונה תהיה קצרה.. לקחנו את כל ההערות שלכן ועשינו מהן חוקים- והצלחנו אני חושבת לא לעבור אותם... אז אני מפרסמת היום את החמישה הראשונים ומחר את החמישה שאחריהם.... ***************************************************************************************************** אזהרה: צפיה בפינה הזו היא על אחריות המתשמש בלבד- יש לקחת את הנאמר בצחוק, אין לקחת את הפינה הזו ברצינות, אם יש אנשים שנפגעו מפינה זו אנו מתנצלות. יש ללכת לשירותים לפני הצפיה, יש להיות עם לחצן מצוקה צמוד ... ומתחילים!! ********************************************************************************************************* רי'צי: ג'ון מה אתה עושה? ג'ון: מה נראה לך שאני עושה? מרים משקולות? עושה ספינינג? גונב לך בגדים? ריצ'י: שם חזייה על הראש.. מאיפה השגת את זה מהחבר שלך? דייב: אין לי חזיות בבית, כבר אמרתי לכ..... אמ...... ריצ'י: ג'ון לא נעים לי להגיד את זה אבל.. דייב הודה שאתם יחד! דייב: לא אמרתי שאנחנו ביחד!! אוף, אם תקשיב תשמע שאמרתי שאני וג'ון ביחד בחדר במלונות כשאנחנו בטור, ושאתה ישן עם עצמך כי אף אחד לא מסוגל לישון כשלידו יש פיג'מה כל כך זורחת! רי'צי: הת'ר ישנה בסדר גמור! טוב בעצם אנחנו ישנים ערומים.. בכל אופן אני ישן עם עצמי כי אני לא מסוגל לישון עם הנחירות שלכם! ג'ון: זה לא אשמתי שבפעם האחרונה כשאכלנו ביפן דייב כל כך הצחיק אותי ששאפתי אורז, והוא עדיין לא יצא.... דייב: טוב אתה אוהב שאני מצחיק אותך... ג'ון מאיפה השגת את החזייה הזו זה לא שלי! ואל תגיד כיעורי כי היא לא פה... ג'ון: מאישתו של טיקו! כאילו הייתי שוכב עם אישתי בשביל להשיג חזייה... אוקיי, משהו במשפט שאמרתי ממש לא מסתדר לי ואני לא מצליח לחשוב מה דורת'י+ טיקו: אתה שכבת עם אלחנדרה??? ג'וןןןן!!!!! ג'ון: אוי..... ריצ'!!! תציל אותי!!!!! ריצ'י: דורת'י בפרצוף בפרצוף! לא לא שם... זה נראה כואב...

LIRONSH100

New member
תמונה 2

ריצ'י: ג'ון, די לדבר!! אתה משעמם את הקהל!! ג'ון: אני לא משעמם את הקהל! תראה איך הן צורחות! אם אתה רוצה להרגיע אותן, תן ליו לדבר קצת.... המשקפיים שלו יהפנטו אותן... תגיד, יו, יש לך בכלל עיניים? יו: אני מהFBI, התפקיד שלי לא כולל דיבור, אבל הוא כולל משקפי שמש די הומואים.. אני באמת צריך לשאול את המפקד אם שמתי אותם כדי לבדוק אם מישהו מהלהקה הזאת הומו, דרך אגב דייב, נכשלת בבדיקה. לעומתו אתה, ריצ', עברת ממש בהצלחה..... גם אתה, ג'ון ג'ון: אני לא הומו! אני הייתי כבר בפעם אחת עם אמ חמישה לא.. שמונה בנות יפות וכולן סופקו! יש לי רעיון! אתה יכול להביא לי את המשקפים שלך רגע אני רוצה לבדוק משהו (לוקח לו את המשקפים) כן מסומן פה שריצ'י אתה באמת הומו, דייב אתה לא, טיקו... טוב זה לא מפתיע וואו יו לא אמרת שכתוב פה גם שאם מישהי רוצה לשכב איתך.. ואו כתוב כאן שיש במקום הזה 45 אלף אנשים שרוצים לשכב איתי... ריצ'י תנסה כמה לך.... וי: היי, תעזבו את זה! זה רכוש ממשלתי! ריצ'י: כן רכוש ממשלתי.. תביא לראות.. מה?? רק שלושת אלפים רוצות אותי? ג'ון אתה בטוח שהיה כתוב לך 45 אלף ולא רק 45? ג'ון: אה נכון רק הסתכלתי על הסיכום... ריצ'י תביא אני יחסיר את זה ליו... 40 אלף נשים רוצות אותי, אוי למה זה אומר שריצ'י רוצה להיות איתי? ריצ'י: זה לא אומר שום דבר כזה!! יו,למה המכשיר הזה מקולקל??? היי, דייב, יש רק שני אנשים שאוהבים אותך חחחחח דייב: מי אלה? ריצ'י, תן לי! זה..... זה.... לא, אני לא אומר! סתם אנשים שאני ממש לא מכיר!! והם בהחלט לא כותבות שום פינה בשום פורום!! לא מכיר! ג'ון: אוי, לא!! דורת'י אמרה שאסור לי להיות קרוב אליהן ביותר ממרחק חמש ארצות!!! דורת'י: גגגגגגגגגגגג'''''''''''וווווווווווןןןןןןןןןןןןןןןן מה אני אמרתי לך!!! ג'ון: אמרת לי שאני נורא סקסי?? ואז אני אמרתי לך שאת נורא סקסית וכמה אני מת עלייך משוגע עלייך הייתי עושה לך עוד ילדים??

LIRONSH100

New member
תמונה-3.

דורת'י: ממממ..... וואו, ג'ון, זה היה מדהים ריצ'י: דייי אתם לא יכולים לשלוט בעצמכם? אני לא יכול יותר!!! וג'ון, למה הבאת אותה, הבטחת שזה זמן איכות ללהקה דייב: איזה יופי, אתם כאן! בגלל שאמרתם שזה זמן איכות הבאתי את המכנס האיכותי והכסוף שלי! ג'ון: דייב, אני ממש ממלעץ לך לזרוק את המכנסים המכוערים האלה! דייב: אני לא זורק את המכנסיים שלי! אני יודע שהייתם כולכם רוצים לראות אותי בלי מכנסיים, אבל ג'ון! רי'צי: אני ניראה לך כמו ג'ון????? היית מת שאני ארצה לראות אותך בלי מכנסיים... ג'ון: טוב אז מתי הולכים הביתה? דורת'י לא כדי שנריב עכשיו את באמת רוצה שמה שתכננו לא יצא לפועל? ריצ'י: היית רוצה שזה לא יצא לפועל.... היית רוצה לשכב עם דייב היום..... היית רוצה להתמזמז עם המעריצות... אתה צריך להחליט, ג'ון ג'ון: למה אתה שואל אותי שאלות קשות? רגע מה אמרת? אני לא רוצה לשכב עם דייב! אולי אתה רוצה! ובטוח לא רק להתמזמז עם מעריצה... אז הבחירה מבין מה שאמרת... דייב: מה? ג'ון?? אבל מה בקשר למה שהבטחת?? (לוקח נשימה) זהו, שברת לי את הלב יותר מידי פעמים וזאת הפעם האחרונה ג'ון: אבל דייב... אני... אל תשכח אני צריך לחזור לישון איתה בסוף היום ואל תשכח ריצ'י כאן! דייב: לא, ג'ון, זהו, הכל נגמר... אולי אתה חושב שאתה יכול לשחק בי, לשים אותי בצד כשאתה לא רוצה אותי, אבל יש לי מישהו אחר!! ג'ון: דייב ברור שאני רוצה אותך... ומי זה האפס הזה שמעיז להתחרות בי? אני בטוח שהוא לא יותר סקסי ממני.. טוב זה לא אפשרי.. דייב: אקסל רוז........... ג'ון: אקסל רוז?????? דייב הבן אדם המכוער המגעיל השפל המטומטם האדיוט רוצה לגנוב ממני את האממ (ריצ'י סוגר אוזנים) הבן זוג שלי כבר אמממ משהו כמו 26 שנים?דייוש.... דייב: אני אחזור אלייך רק בתנאי שתבטיח שתפסיק להתייחס אליי כסוג ב'!! ואני קצת שיקרתי, אקסל ניסה להתחיל איתי אבל ברור שאמרתי לו לא! אבל מה עם דורת'י? ג'ון: אני אף פעם לא התייחסתי עליך כסוג ב' אתה תמיד סוג א'! וידעתי ששיקרת לי אתה לא מסוגל לעשות לי את זה, נכון? ודורתי'.. כמה פעמים להגיד לך.. היא דרך כיסוי טובה ואל תשכח היא ממש מכוערת... ומגעילה ואם הייתי יכול ממזמן הייתי מחליף אותה אבל לצערי הרב אני לא יכול... אתה יודע למה... דורת'י: אתה רוצה לספר לי למה????!!!!!!!!!!! ג'ון: אממ כי אני יותר מידי אוהב אותך ולא יוכל לחיות בלעדיך??

LIRONSH100

New member
תמונה 4- פלוס מידע חשוב!

טוב אז נתחיל עם המידע כדי שתבינו את התמונה... דייב הוא יהודי ממצוא צכ'י ופולני...-קוראים לאמא שלו פלורנס ולאבא שלו אד- לאחותו קוראים מישל ד"א.. רי'צי אמא שלו פולניה- קוראים לה ג'ואן כולכן מכירות את הבדיחות על הפוליניות נכון?- אז השתמשו בזה... ***************************************************************************** דייב: טוב הגעתי, אתם לא תאמינו מי התקשרה עכשיו... ואי איזה ביקוש יש עלי... ריצ'י: ביקוש... בטח!! בוא נתערב שזאת הייתה אחותו!! טיקו: לא השכנה המכוערת שלו! דייב: למה אתם צוחקים עליי? אם אתם כל כך מקנאים בי.... ג'ון: תגיד דייב זאת אמא שלך שהייתה בטלפון? דייב: אולי..... ואם כן?? ג'ון: חחחחחחח מה היא אמרה הפעם? דייב: היא רק הסתכלה לי בארון בגדים ואמרה לי שעד שאני לא מעיף את כל הבגדים של רצ' היא לא תעשה לי גפילטע ריצ'י: יייששש ידעתי שאפשר לסמוך על אמא שלך.. דייב יש לך אמא נפלאה! דייב: רוצה להתחלף? ריצ'י: זה בסדר אני מעדיף בכל זאת את אימא שלי... זה מה שחסר לי... אימא שתגיד לי עם מי לצאת, מה ללבוש, איך לנגן, מה לאכול... לא תודה יש לי מספיק אחת כזו אין כל סיבה שאני יחליף אותה... ג'ון: אבל למה... אמא של דייב דואגת לו כל כך! היא ממש חמודה! דואגת שיהיה לו מה לאכול... מתקשרת כל שעה וחצי.... מכריחה אותו להביא את החברות שלו לארוחת יום שישי כל שבוע..... משדכת לו בנות יהודיות מבית טוב.... דייב: כן בית טוב.. הייתה צריך לראות את האחרונה.. אוי אלוהים כבר ריצ'י יותר יפה ממנה! ריצ'י: אה!!!!! אני מכיר כמה אנשים שיותר יפים ממני... הת'ר לוקליר למשל... אל תגיד לי שיצאת עם הת'ר לוקליר! ואני ממש מקווה שלא יצאת עם אישתו של טיקו! דייב: לא אני לא.. אתה לא זוכר את הכלל הכי חשוב בעולם? לא לצאת אם אף אחת שיכולה להשוות בינינו! ג'ון: אז בוא נחזור לנושא המקורי כי זה הרבה יותר מענין אותי! מה שלום אמא שלך? חטפה כבר את התקפת הלב שהיא מדברת עליה כבר אמממ כמה זמן אני מכיר אותך? דייב: אוי... הטלפון שוב מצלצל.... זאת שוב אמא שלי ואני חייב לענות! ריצ'י, אכפת לך בינתיים להגן על אמא שלי? הרי היא לא עשתה לך כלום... רק שרפה כמה בגדים שלך.... ר'יצי: תמסור לה ממני באופן אישי שהיא תרגיש טוב.... כמו הבגדים המסכנים היפים שלי... דייב: ריצ', זה לא מצחיק! היא גילתה על אפריל! היא אמרה שאם אני אמשיך לצאת ככה עם גויות אני עוד אהרוג אותה, ושאני חייב לחזור הביתה כי היא לא מרגישה בגללי את צד שמאל.... ושאם אני רק רציתי להרוג אותה, לבגדים הסגולים שלקחתי מג'ון יהיה בדיוק אותו אפקט! ג'ון, מה אני עושה עכשיו?? ג'ון: מחזיר לי מייד את הבגדים שלי?! טוב התבלבלתי בין שתי תמונות!!! התמונה של מספר 2 אמרוה להיות בתמונה הזו אז אני ישיים פה את התמונה של מספר 2... אז פשוט תחליפו בינהן...

LIRONSH100

New member
תמונה 5!!!

פלורנס (אמא של דייב): דייויד תתלבש כמו ילד טוב! תפסיק להראות נוצרי תשים שלייקס... ותסדר את השער שלך... דייב: אמא, די..... את מביכה אותי לפני החברה! עוד רגע ג'ו... אה...... כולם באים!! פלורנס: ג'ון מה אתה עושה פה? (עוברת לעברית) דייויד מה אתה רוצה לעשות לי התקפת לב! כמה פעמים לומר לך לא לדבר עם הגוי הזה! הוא מדרדר אותך לתרבות רעה! מתי תמצא לך איזה אישה יהודיה טובה ותחזור ללימודי הרפואה שלך.. ותעשה לאמא המקסימה שלך סוף סוף קצת נחת... ריצ'י: גברת רשבאום. חשבתי, בגלל שאת אמא של דייב, וכמו שרואים את ממש לא מרוצה מהבגדים שלו, אולי תוכלי לשכנע אותו להחזיר לי את כולם? פלורנס: הוא לוקח ממך את הבגדים שלך? דייויד בריאן אתה רוצה לעשות לאמא המדהימה שלך התקפת לב? אתה רוצה להגיד עלי קדיש? כי עם כן אז תמשיך עם זה! (עוברת לעברית) אתה יכול להסביר לי מה הגוי הזה שעושה זוועה בעיניים עם הבגדים שלו מדבר? ריצ'י: (מדבר בעברית) אני יכול לומר לך בדיוק מה אני אומר, אני אומר שאולי הגיע הזמן שהבן שלך יתוודה על כמה בגדים שיש לו בארון... אני יודע שנהוג לומר שלדים, אבל תאמיני לי שהוא לא גנב ממני אף שלד, בדקתי! פלורנס: ממתי אתה יודע לדבר בעברית??????? ומה זאת אומרת בגדים? אני כבר הולכת לבדוק מה יש לו בארון וכול מה שלא ימצא חן בעיני יזרק! דייב: אמא לא!!! אמא, אל תזרקי את הבגדים שלי... אמא.... אמא.... אני וג'ון ביחד!!!!! ג'ון: מה?? אמרתם עליי משהו? דייב, מה אמרת עליי? פלורנס: הבן שלי מה??? דיוויד בריאן רשבאום! אני לא מוכנה לשמוע דברים כאלה מהתינוק שלי! אתה רוצה להרוג אותי? אתה רוצה להרוג את אבא שלך?? דייב: אמא!! אני לא רוצה שאבא ימות.. ואת טוב... מישהו צריך לכבס לי.. וריצ'י ממתי אתה יודע עברית? ריצ': אמ.... אם אני אגיד שנסעתי לישראל עם שר לחופשה, הצלחתי להיפטר משר והלכתי לפגוש מעריצות חמודות, תכעס עליי? וזהו להיום.. נוג - עוד צריכה לעשות סיכום יומי... ואל תשכחו- מחר אותו מקום... חלק 2.. ותמונה של מספר 2 זה הקטע של מספר 4 ולהפך...

nogao10

New member
בלבול בין התמונות של 2 ו 4

תחליפו את התמונות.. התמונה של 2היא בעצם התמונה של 4 ולהפך!

למעלה