הפיכה צבאית

meetman

New member
הפיכה צבאית

לכול המעונינים אני מתכוון לקרוא לילד בשמו אפילו בצעקות רמות אנו זקוקיםלהפיכה צבאית פשוטו כמשמעו מכוון שככול שעובר הזמן אני מאמין יותר ויותר שרק משטר צבאי יכול להביא פיתרון נכון כגון חיסולים המונים של מחבלים הטלת צנזורה על התקשורת טרנספר של ערבים פלסטינם ושמואלנים ולהשאיר בארץ רק את מי שבאמת מאמין שהארץ הזאת באמת שלו ולא מענין אותו שם דבר אחר לסיכום משטר צבאי לזמן קצוב זה הפיטרון|

פויט

New member
לא

זה לא הפיתרון לא יודע מה אבל אני בהחלט שולל את המהפכה הנאצית הזאת

פויט

New member
ציניות בשיאה

אתה יודע מה גם לי יש רעיון במקום לצנזר את התקשורת בוא נשרוף את הקוראן ברחובות עזה ואז שהם יבוא להרביץ לנו נירה בהם ואז שוטרים יבוא וייעזרו לנו וככה נמשיך עד שכולם ימותו ואז ננצח זה הפיתרון!!

פויט

New member
משמעות השם פויט

זה מהסדרה המצויירת פינקי והמוח וכל פעם שפינקי המאותגר שיכלית עצוב או מאוכזב הוא אומר פויט

הרטוב

New member
אכן זה הפתרון.

משטר צבאי שיחוקק חוק גיוס חובה לצה"ל על כל אזרחי ישראל כולל חרדים כולל ערבים ישראליים. מי שלא ירצה להתגייס לצה"ל או לחלופין לשירות לאומי להשבע לדגל להימנון,מטעמים אידאולוגיים דתיים ומצפוניים תופעל עליו הסנקציה של שלילת אזרחות ושלילת זכויות סוציאליות. היש חוק דמוקרטי יותר מזה? זהו הטרנספר לא מרצון ולא מרוע. משטר צבאי שיטפל בתופעת הסרבנות על ידי העמדה למשפט בעוון בגידה שעונשו מאסר מינימום 10 שנים עד עשרים שנה או כופר תמורת מאסר סילוק לצמיתות ממדינת ישראל.

pilovich shahaf

New member
אין חדש תחת..ה- ../images/Emo42.gif וירח בעמק../images/Emo29.gif

... איילון
מבחן התוצאה. פ"ש.
עם ישראל חי

למעלה