הפיינל

דני../images/Emo7.gif זה גם מה שאני חושבת!!!!!

אני כל כך מקווה שזה לא משהו מהדמיון של אחד מהם!!!!!! הוווווווווו פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז שזה יהיה אמיתי!!!!!!!!!!!!!!!!! פליז, פליז, פליז!!!!!!!!!!!!

LOL!!!!!!!!!!!!!!!

מזל שהבית שלי ריק כי נראה לי שהצחוק שלי הערי את השכנים אפילו... ובקרש לשטרודל.. :)) (והערת שוליים... "לאכול את השטרדול"... wishfull thinking anyone? )

ודני, רק תזכירי לי את הכתובת שלך

אני אדאג לך. חוצמזה,את תדאגי לסדר את המחשב שלך כדי שהשטרודל שאני אשלך לך יצליח לעלות (
לעלות?!) בכל אופן...את הבנת אותי...שלא יקרה מה שקרה שהיינו אצלך...

O-M-G../images/Emo58.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo99.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

O-M-G !O-M-G !O-M-G !O-M-G !O-M-G !O-M-G ! למה לעזאזל אין פה אייקון של אושר???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? אוהווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו בא לי לבכות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
יוווווווווווווווווווווווווו בחיי התמונה הזו העבירה לי עכשיו כזו צמרמורת ואני רק מקווה, מתפללת , משתוקקת שזו לא איזו פיקציה כמו WI או משהו בדמיון של הראם או מאק...אני כ"כ מקווה שזה אמיתי,
יווווווווווווווווו בבקשה , תעשו שזהנ אמיתי! אני כל כך לא רוצה לראות יותר מידי, כ"כ לא רוצה להרוס לעצמי, אני חושבת על זה מידי פעם ופשוט לא רוצה לקבל את זה שנשארו לי רק שני פרקים אחרונים לג'אג לכל החיים...its the end of the wourld as i know it
....הווווווווו תרי, בא לי לבכות....הק...אני בוכה...
יו... LET IT BE REAL......

טוב, תקראו את ההודעה שלי מחדש כי

מההתלהבות והצער והאושר והכאב וכל העירבוביה שאני מרגישה לא שמתי פסיקים ולא ירדתי שורות....
O-M-G !O-M-G !O-M-G !O-M-G !O-M-G !O-M-G ! למה לעזאזל אין פה אייקון של אושר????????????????????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????????????????????????????????? אוהווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו בא לי לבכות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יוווווווווווווווווווווווווו בחיי התמונה הזו העבירה לי עכשיו כזו צמרמורת ואני רק מקווה, מתפללת , משתוקקת שזו לא איזו פיקציה כמו WI או משהו בדמיון של הארם או מאק... אני כ"כ מקווה שזה אמיתי, יווווווווווווווווו בבקשה , תעשו שזה אמיתי! אני כל כך לא רוצה לראות יותר מידי, כ"כ לא רוצה להרוס לעצמי, אני חושבת על זה מידי פעם ופשוט לא רוצה לקבל את זה שנשארו לי רק שני פרקים אחרונים לג'אג לכל החיים...its the end of the wourld as i know it ....הווווווווו תרי, בא לי לבכות....הק...אני בוכה... יו... LET IT BE REAL......
אגב, תרי, שמת לב שזה על המיטה??? יש סיכוי שנראה משהו יותר מזה??????????????????? אההה...כן, ומה נראה לך????שלא שמתי לב לחולצה???????????

TV LOVE

New member
פרומו לפרק הסיום

שלום לכולם, ראיתי בפורום תמונה מהפרומו אך לא ראיתי את הפרומו עצמו אז חשבתי לשתף אתכם... אי אפשר לחבר בפורום הזה קבצי ווידאו אז אם מישהו רוצה את הפרומו הוא יכול ליצור קשר איתי דרך המייל שלי.... קרן

TV LOVE

New member
תיקון - פרומו

אפשר לראות את הפרומו גם פה: www.tikirocks.com/jag/1021/preview/xpreview%2010x21.zip

למעלה