הפיינל

harmless

New member
הפיינל../images/Emo58.gif

אוקיי אז לפני שאנחנו מתלהבים יותר מדי- חשוב לזכור שמדובר פה בדונלד, ויש הסתברות גבוהה למדי שמישהו יפריע להם באמצע, שהמסך ישחיר, שמטאור יפול עליהם בדיוק לפני שהשפתיים שלהם נפגשות . אבל לפחות יש לנו תמונה (וגם היא מעורפלת ) חח

r 7 7 6

New member
תרי מאיפנ התמונה ?יש עוד?

תגידי מאיפה פליזזזזזזזז אני חייבת לראות

r 7 7 6

New member
תרי תגיד מאיפה זה יהיה פשע ממש אם

לא תגיד את חייבת פליזזזזזזזזזזזזז

לא הייתי פה שנים אבל באתי רק לשאול

כי תארתי לעצמי שהפיינל מתקרב. איזה מספר פרק זה יהיה? מתי זה יהיה?

harmless

New member
אבל קחו בחשבון שזה כביכול מתחיל

שבוע הבא עם ה"חדשות המפתיעות" שהארם ומאק מקבלים. אז אם אתם רוצים לראות את הפיינל כדי שתאפו גם את הפרק של שבוע הבא

harmless

New member
וסוז ? קלטת את צבע החולצה?

למרות שרק החולצה הלבנה של המדים עושה לי את זה(זה מספיק קרוב)

do NOT play with me on this one!!!

את לא יכולה להראות לי את זה ואז להגיד לי לא לפתח ציפיות. זה גובל בלא אנושי בכל אופן... למרות ההיעדרות הנרחבת שלי לאחרונה... יש סיכוי שמישהי מהאופות תשלח לי שטרודל בדואר אחרי האפייה?ה לא הוגן לתת לי לחכות עד דצמבר 2097 שזה ישודר בארץ..:)

אני דוגאת. דואגת מאוד.../images/Emo58.gif

שדונלד הסתום מחזיק איזה מוות המוני או משהו כזה בשרוול שלו... הם מתנשקים ואז מגיעה האפוקליפסה וכולם מתים. i wouldnt put it past him...

harmless

New member
ברור שמזה צריך לדאוג

אולי בדיוק לפני שהם עומדים להתנשק מאק תגיד להארם משהו כמו "יש משהו שהרופא אמר לי שאתה צריך לדעת- אני בעצם גבר".... אבל לא בקשר לזה שתצטרכי לחכות שנים בשביל לאכול את השטרודל

שיריק2

New member
../images/Emo178.gif ואללה....מתאים אחרי 10 שנות

ציפייה וצפייה שדונלד יעשה לנו סוויץ' אימתני חחחחחחחח ובעצם- נשיקה? חותים את העונה בנשיקה? זהו??????? זה עצם לכלב

א'-../images/Emo58.gif מעליי. (וגם ההודעה הזו)

ןב'- מי אמר שככה חותמים את העונה?? זה סתם ספוילר מהפרק אין לך איך לדעת מה יעשו עם זה. הטשטוש גם גורם לי לחשוד שמדובר בחלום של מישהו...

למעלה