הפיילוט!

ALIAS12

New member
הפיילוט!

אוקיי הבחינה של היום (ה17) אז לי היו 3 בכמותי, 3 במילולי ו2 באנגלית. במילולי: קטע הבנת נקרא אחד על מכונת כתיבה ומקלדת... קטע שני על היפוכונדריה [האנשים שחושבים שהם חולים כל הזמן] וקטע שלישי על וירוסים בכמותי: גרף של 2 ילדים רצים (אורן ועוד איזה מישהו) גרף על מכשירי חשמל: מכונת כביסה וכו'. וגרף על רוחות השמיים (צפון, דרום, מזרח, מערב..) באנגלית היו לי: אנסין על כוריאוגרפית, אנסין על תאי דם שאפשר להוציא מחוט העובר, הויכוח בנושא האיסור על שחיטת פרות בהודו ועוד טקסט אחד *תכתבו כמה פרקים היה לכם בכל נושא ואיזה טקסטים/גרפים בכל פרק כדי שנגלה מה הפיילוט!

nomad21

New member
רוחות השמיים זה פיילוט

היו לי שני כמותי.. מילולי: היפוכונדריה לא היה לי... היה לי וירוסים מכונת כתיבה ועוד משהו שאני לא זוכר.. אנגלית: בדיוק כמוך..

etiush

New member
אנגלית

היה משהו על גלגלים שהומצאו - באחד הפרקים שלי באנגלית (היו 3) בכמותי לא היה לי רוחות שמים אבל כן 2 האחרים (2 כמותי סהכ)

ממה שאני זוכרת

כמותי- שני ילדים רצים, מכונות חשמליות מילולי-הנגיפים האלה, מכונת כתיבה ולא זוכרת איזה עוד טקסט אנגלית- הבנק שאפשר להוציא מחוט העובר, הרקדנית, המחלוקת בקשר להריגת פרות בהודו מונופול או משהו בסגנון..? נראה לי הדחקתי את הנושאים של המבחן

אואואו!

במילולי הטקסט השלישי היה הטקסט המטריד עם זה שברגעים אלו ממש מישהו שנראה כמוני וחושב כמוני קורא את הקטע הזה (ואז מלמלתי לעצמי "בונא, איזה מסכן"
).

למעלה